przynajmniej umiesz już porządnie cytować.....
Gratulacje chłopaku, jestem z Ciebie dumny !
Dzień dobry, dzisiaj najpierw standardowo wrzutka, a potem troszeczkę odpowiedzi.
1. Plądrujemy dalej (troszkę mniej, ale HZWSB staje się coraz lepsze w klikaniu urlopów u Siebie i na mułach jak próbujemy się zbliżyć.):
2. Urlopiki:
3. Tutaj Cruella nauczyła się czegoś od Kibola:
Tym razem nieco mniej, bo zmieniliśmy działania na takie mniej widowiskowe, ale na pewno nie mniej Nas satysfakcjonujące.
Teraz panel Q&A!
Mój kochany
Dziękuje Ci za pomoc, wiedziałem, że na Ciebie mogę zawsze liczyć!!
Proszę bardzo mistrzu! Żeśmy się z Niką zdziwili jak nie wycofałeś, a mnie Nika wyzywała, że po co ją tam wysłałem jak wiem, że ona czasu na tasiemce nie ma i nie chce, w takiej sytuacji raczej ja dziękuję za to, że nie zgapiłeś cofki z łączonej!
PS.
Nam na tych walkach nie zależy
Adwokat czy muł HZWS beeeeee, czasy się zmieniają
No tak, kto nie jest z Wami od razu dostaje łatkę muła.Szukaj mnie, może znajdziesz.I nie jest powiedziane ze akurat w HZWS.
Zaleciłbym naukę czytania, ze zrozumieniem. Adwokat czy muł, nie zostało stwierdzone, że na pewno i koniecznie to muł.
Mocno po czasie, ale nie, to akurat nie jest kaczuszka
kaczy muł zapewne ,smród czuć z daleka
Jak tak uważasz... Nie będę się sprzeczał, swoje wypowiedziałem w komentarzu pod PCH na tym koncie/graczu.
Może jak wasz Go ------( kolega z Grill namierzył że to nick Waszego usłużnego moda.) zapędzony znowu na urlop,przestanie na prawo i lewo usuwać posty i banować to ludzie będą pisać!A tak apropo.To nie konflikt interesów? Mod na smyczy Kaczek gra w kaczkach?
Jak zaczniecie pisać z kulturą, nie łamiącą regulaminu to przestaną być kasowane posty. Dotyczy to każdego, nas też:
To, że Amstaff jest na tyle mało inteligentny, że dostał tyle banów to tylko i jedynie jego wina, nie potrafi się poprawić mimo, tylu kasacji postów i krótkich banów, a teraz płaczecie a to jedynie jego wina.
Nie wiem jak to u Was wygląda, ale u Nas nikt na smyczy nie chodzi, każdy jest wolnym człowiekiem.
Powodzonka HZWSB!
a nie potrafiłem?
Troszkę z opóżnieniem ale odniosę się.do tego co pisze Borek i Miki oraz Nika. .Cytować nie zamierzam, bo kończy się to tym ,że wpada Nika i probuje przynajmniej do złego cytowania się przypierniczyć.Jak się nie ma sukcesów to trzeba być zajemocno wrednym i i czepiąć się detali.
Chcialabym tez wyjasnić wszystkim graczom Alfy dlaczego Kaczki mają systematycznie wstawiane raporty a u nas ich brak.Ostatnie 3 tygodnie bardzo mocno zmieniły mój czas i moje postrzeganie realnego świata.W 18 zaledwie dni przyszło mi zorganizować dwa pogrzeby osób mi bliskich. I o ile śmierć 80 letniej osoby jest przykra to śmierć 52 latki i batalia sądowa by na szybko przejąc opieke nad 17 latkiem zżarly mój czas i energie. Ika poszło na bok .Sojusz wiedzial, sojusz rozumial, w walce zmienil mnie Kibol, potem Rudziutki potem asekurowal Amstaf. Urlopu nie zalączałam ograniczylam tylko miotlowanie, a potem calkiem zaprzestalam miotlować.I nie uzupelnialam raportow na forum , co moglo być odebrane jako takich brak
1 my też plądrujemy, z tych pladrowań kilku z nas ma z lotek postawione duże miasta.
moja lotka z zasobów kaczych wyglada tak!
postaram sie by nasi tez pokazali co sobie zbudowali, o badaniach też warto
wspomniec.
2. w ciagu tych trzy miesiecznych czy cztero miesiecznyich Duck też notorycznie wialo na urlopy
problem w tym ze nikt nie robil i nie kisil kazdej ucieczki
3 Kpisz? czego niby mialabym sie nauczyć od Kobola czy od Was?
Jak chować floty przed bombardowaniami ? chlopcze, ja to znam, potrafię , tylko do tego trzeba mieć czas i siedzieć on line przy laptopie , tablecie , komórce
a tego się nie dało.
Kaczki nie walczą, Kaczki grają na wyniszczenie rywala czy przeciwnika. wysyłają po 120-150 ataków bombowych by wyciać rakiety, Ok . można i tak
Tym sposobem przez weekend mialam 320 wygranych walk, Kaczki wyrżnely troche rakiet bo nie zawsze udalo im sie to co planowały
W poniedzialek też bardzo dużo i jak mówie da sie to ogarnąć jeżeli ma sie czas.
Zabawa - chora zabawa ktorą tak bardzo bawi Kaczki wyglada tak
Zrzut ekranu zrobiony przez Lightshot (prnt.sc)
takich to juz Miki woli nie wstawiać bo i po co?
cos tam Miki belkotal o ucieczkach
KACZORY spitalaja tak
Wisienka na torcie jest obrona muła. Kaczorki maja piekna skarbonke ktora zablokowalismy
blokada na urlopowej skarbonce stoi a Mistrz Borek walczy o swoje
umiejętnosci ------ o ktorym mowią ze to Krygonit
slabo i w walce i w ochronie surowca
A nabijaliscie sie z Kibola
A Miki usuwa lotki z naszą flotą.
A to do mnie jęczała Nika coś o hipokryzji
screnów byłoby więcej ale usuwałam 320 raportów i sunelam jakies tam male z obrony moich portow, usunelam tez z dyplomacji dosc duzo wpisow sojusznikow.
xD
Troszkę z opóżnieniem ale odniosę się.do tego co pisze Borek i Miki oraz Nika. .Cytować nie zamierzam, bo kończy się to tym ,że wpada Nika i probuje przynajmniej do złego cytowania się przypierniczyć.Jak się nie ma sukcesów to trzeba być zajemocno wrednym i i czepiąć się detali.
Z tym, że rzeczywiście nie dało się czytać tego jak pokomentowałaś i tylko została Ci na to zwrócona uwaga. A od kiedy się ruszyliśmy po wakacjach sukcesów nam nie brak.
Chcialabym tez wyjasnić wszystkim graczom Alfy dlaczego Kaczki mają systematycznie wstawiane raporty a u nas ich brak.Ostatnie 3 tygodnie bardzo mocno zmieniły mój czas i moje postrzeganie realnego świata.W 18 zaledwie dni przyszło mi zorganizować dwa pogrzeby osób mi bliskich. I o ile śmierć 80 letniej osoby jest przykra to śmierć 52 latki i batalia sądowa by na szybko przejąc opieke nad 17 latkiem zżarly mój czas i energie. Ika poszło na bok .Sojusz wiedzial, sojusz rozumial, w walce zmienil mnie Kibol, potem Rudziutki potem asekurowal Amstaf. Urlopu nie zalączałam ograniczylam tylko miotlowanie, a potem calkiem zaprzestalam miotlować.I nie uzupelnialam raportow na forum , co moglo być odebrane jako takich brak
Nie wiem czy to próba wzbudzenia litości czy jak. Ale podchodząc do tego poważnie o ile to prawda (nie wnikam) to nie powinno być Cię na ika w tym okresie. Twoi sojusznicy powinni od Ciebie wszystko przejąć a Ty odpalić palmę, bo życie jest ważniejsze od gierki, jeśli zostałaś to Twoja decyzja, ale nie spodziewaj się, że ktokolwiek da Ci taryfę ulgową. Nie wiesz co się działo przez wakacje u wielu z Nas, ale nie przeszkadzało Wam kpić z Nas, starać się upokarzać czy wyzywać. Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu. Jak dalej masz sporo na głowię w realu z tytułu opisanych sytuacji, to powinnaś się usunąć w cień, bo my tu tylko gramy w gierkę.
Display More1 my też plądrujemy, z tych pladrowań kilku z nas ma z lotek postawione duże miasta.
moja lotka z zasobów kaczych wyglada tak!
postaram sie by nasi tez pokazali co sobie zbudowali, o badaniach też warto
wspomniec.
2. w ciagu tych trzy miesiecznych czy cztero miesiecznyich Duck też notorycznie wialo na urlopy
problem w tym ze nikt nie robil i nie kisil kazdej ucieczki
3 Kpisz? czego niby mialabym sie nauczyć od Kobola czy od Was?
Jak chować floty przed bombardowaniami ? chlopcze, ja to znam, potrafię , tylko do tego trzeba mieć czas i siedzieć on line przy laptopie , tablecie , komórce
a tego się nie dało.
1. Oczywiście, że nas plądrowaliście (chociaż historie o ilościach są mocno wyolbrzymione, chyba, że doliczasz do tego konta spoza DUCK to tego nie zweryfikujemy i możemy polegać jedynie na Waszych słowach - a w nie nie wierzymy bo pokazaliście ile warte są.) w wakacje kiedy powiedzieliśmy, że co by się nie działo nie podejmiemy. Ale teraz my to pokazujemy i szydzimy, bo wy szydziliście z Nas, że jak my możemy się tak dawać, że wy byście bronili swojej surki i swoich sojuszników. Jak widać gucio prawda. Tym sposobem pokazaliśmy, że jedynie w gadce jesteście mocni.
2. Tak, tak było. Część osób klikała palmy i znów, nabijaliście się, wyśmiewaliście, wyzywaliście. Pokazujemy Waszą hipokryzję i zakłamanie bo teraz Wy tak robicie.
3. Tak, jak można zauważyć sporo moich wypowiedzi jest prześmiewczych więc racja kpię dziewczynko.
Display MoreKaczki nie walczą, Kaczki grają na wyniszczenie rywala czy przeciwnika. wysyłają po 120-150 ataków bombowych by wyciać rakiety, Ok . można i tak
Tym sposobem przez weekend mialam 320 wygranych walk, Kaczki wyrżnely troche rakiet bo nie zawsze udalo im sie to co planowały
W poniedzialek też bardzo dużo i jak mówie da sie to ogarnąć jeżeli ma sie czas.
Zabawa - chora zabawa ktorą tak bardzo bawi Kaczki wyglada tak
takich to juz Miki woli nie wstawiać bo i po co?
No za to Wy walczycie... Jak tylko w poniedziałek mieliśmy RG to pouciekaliście gdzie mogliście (gdzie do soboty lataliście po Nas jak najęci), tacy jesteście super wojownicy.
Tak jak wielokrotnie pisałem, nie zależy nam na walkach z Wami, za te szydzenie i próby bicia nas kiedy byliśmy łatwym łupem, teraz my się nad Wami popastwimy, na przykład grając w naszą "chorą" grę. Te trochę rakiet to spokojnie 3-4k + dziennie, więc czy to takie drobne to nie wiem, ale my tam jesteśmy z efektów zadowoleni. A te 320 wygranych możesz sobie w ramkę oprawić.
Jak chcecie powalczyć z Kaczkami, to tym razem nie odstąpimy pola. Zróbcie z tym co chcecie.
Display Morecos tam Miki belkotal o ucieczkach
KACZORY spitalaja tak
Tak, cofamy z obijania bo jak pisałem wyżej:
3. Honorowe ucieczki (A do soboty tak żeście latali i chcieli walczyć, od poniedziałku cisza i cofki. Żeby nie było, wiemy czym jest obijanie do progu, sami to stosujemy, ale to nie my się parę msc na forum zapłakani domagaliśmy walk a teraz taki cyrk):
Wiemy czym są walki do progu i cofanie z nich, nie powiedzielibyśmy ani słowa, gdyby nie parę msc waszych wielkich pompatycznych wypowiedzi, że uciekamy, że jesteśmy nikim, że wy byście tak nie robili i byście walczyli. Teraz? Teraz boicie się cokolwiek podjąć po za swoim miastem. Żałosne. I właśnie z tego powodu wam to wytykamy.
Display MoreKaczorki maja piekna skarbonke ktora zablokowalismy
blokada na urlopowej skarbonce stoi a Mistrz Borek walczy o swoje
umiejętnosci ------ o ktorym mowią ze to Krygonit
slabo i w walce i w ochronie surowca
A nabijaliscie sie z Kibola
A Miki usuwa lotki z naszą flotą.
A to do mnie jęczała Nika coś o hipokryzji
screnów byłoby więcej ale usuwałam 320 raportów i sunelam jakies tam male z obrony moich portow, usunelam tez z dyplomacji dosc duzo wpisow sojusznikow.
Brawo, nie wiemy jak to się do końca stało, ale tak, zajęliście nam w wakacje kiedy nie podejmowaliśmy walk z Wami. I tak Borek i tam Wam obija rakiety i co z tego?
Chwalisz się groszami które lekko wystawały ponad magazyn, spoko chwal się, tak jak i ja będę dalej wklejał nasze screeny plądrów, aby zweryfikować Wasze pierniczenie z okresu wakacyjnego.
A Wy klikacie urlopy na mułach jak płyniemy do Was x godzin - wymieniamy się dalej? Tak usuwam lotki po paru h od tego jak zniknę z terenów gdzie byłem i nie stawiam w to miejsce nowej więc nic nie tracicie tą metodą.
Ogólnie słaba wiadomość z mojej perspektywy bo raz, że wyrzuciłaś prywatną bombe do sfery gry, dwa, że próbujesz nią tłumaczyć to co się dzieje w grze (nawet jeśli to prawda, to cholera... nie powinno Cię być na tych raportach bo powinnaś być bez RG u siebie albo na palmie) a potem z drugiej strony próbujesz bronić czegoś czego nie obronisz, bo my tylko pokazujemy, że Wasze czyny i słowa z momentu jak atakowaliście teoretycznie słabszego są gówno warte jak przeciwnik jest w stanie się Wam postawić.
A ja tylko zauważę, że my też mamy życie prywatne i to nie my zaczęliśmy tą batalie na forum, wyśmiewanie, obrażanie, poniżanie itp
To, że nikt z nas się nie uzewnętrznia na forum, pisząc dokładnie o życiu prywatnym, nie oznacza, że go nie mamy.
Współczuję tego co Ci się przytrafiło, ale może to skłoni Cię do przemyślenia kilku spraw i nie oceniania innych, nic o nich nie wiedząc...
To właśnie jest hipokryzja...Ty masz ciężko w życiu, wiec jesteś wytłumaczona, a chwilę wcześniej jazda po nas, że nie siedzimy na ika .
Resztę nawet nie wiem jak skomentować, bo śmiech na sali...chwile wcześniej byłaś dumna, że nam niszczycie produkcję, plądrujecie, a teraz pieprzenie o grze na wyniszczenie..., Na szczęście reszta Twoich sojuszników, chyba wie na czym ta gra polega, bo nie płaczą o to tylko próbują robić podobnie(co prawda nieudolnie, ale liczą się chęci )
xD
Dzień dobry,
wielkie HZWSB z prędkością geparda coś zaczyna walczyć, interesująca taktyka, my zaskoczeni, w panice, nie wiem czy ogarniemy temat, ale póki co standardowo.
1. Plądrujemy:
2. Urlopiki:
3. Obrona też żelazna (nie Fabiana nie została złapana pod nieobecność, sama to dosłała):
4. Potężna obrona portu, HZWSB chyba ma nadmiar taranów:
5. Sojuszowi numer 1 się akademia buntuje, albo to super genialny plan, żeby rakiet nie tracić, złomujmy sobie sami tarany! Cyrk na kółkach, ale no wielki Kibol to robi to chyba to mądre:
Ogólnie to zabawnie jest, dobrze się bawimy!
Nasz reżyser ucichł na dobre .... Amsti daj głos że żyjesz
Nie chce Cię martwić kibolzajc ale trafiłeś jak kosa na kamień, Rezzi Cię zje, jak Krygonit pizze
P.S. Nika wyszła na prowadzenie w plądrowaniu i wysyłaniu "graczy" HZWS beeee na urlop, gratulacje.....
A ja sobie wyrywałam chwasty w ogródku
https://prnt.sc/bKK3h9cqkXlH
https://prnt.sc/seRgDMq-8L0c
Facetów POZNAJE SIE PO TYM JAK KOŃCZĄ.
Kaczki to sprinterzy i krótko dystansowcy
https://prnt.sc/PWY_sU2xXnJ0 Mistrz kierownicy Ucieka
wielkie HZWSB z prędkością geparda coś zaczyna walczyć, interesująca taktyka, my zaskoczeni, w panice, nie wiem czy ogarniemy temat, ale póki co standardowo.
klapiesz tym dziobem jak nawiedzony. My walczymy od kilku mięsiecy, wy niecałe trzy tygodnie.
. Potężna obrona portu, HZWSB chyba ma nadmiar taranów:
no bronicie bronicie swego mulasa
https://prnt.sc/t3JcGJV5bYfx
https://prnt.sc/7g4MPZVvxhL4
i cale mnóstwo takich
ogolnie
w kilka dni zrobiliście dużo zabawnych dla Was a głupich w mojej ocenie nalotów balonowych. Nic w sumie Wam to nie dało. Utlukliscie kilkaset rakiet na które tak ja, jak reszta mamy
https://prnt.sc/h9MkJl_cBMLX
Nam na tych taranach , parowach czy rakietach nie zależy.Wy floty z bunkra nie dostaniecie.
Sojuszowi numer 1 się akademia buntuje, albo to super genialny plan, żeby rakiet nie tracić, złomujmy sobie sami tarany! Cyrk na kółkach, ale no wielki Kibol to robi to chyba to mądre
Akademia to akademia, odrebny sojusz.
Nasz reżyser ucichł na dobre .... Amsti daj głos że żyjesz
Jest, jest .
Biedny zamknął się w sobie. Czekał, tęsknił. Do fryzjera nawet poszedł, pazury u kosmetyczki zrobil , Wino kupił a ona? patrz jak go potraktowała
no nic,jest okrutna ,zła i podla, prawie jak w piosence.
,. Nika wyszła na prowadzenie w plądrowaniu i wysyłaniu "graczy" HZWS beeee na urlop, gratulacje.....
hm , w ucieczkach też celującą notę ma
CDN
hm , w ucieczkach też celującą notę ma
nom, ja uciekam a Wy się "taktycznie wycofujecie"... Twoja hipokryzja mnie rozbraja XD
P.s.
Gratuluję pierwszego udanego cytowania
Zacząłem pisać i wyszło trochę za długo, choć nie lubię toczyć poematów.
Jak zauważamy co by sojusz HZWSB nie zrobił to zawsze Kaczątka mają dobrą odpowiedź.i mnóstwo argumentów pokazujących jacy to jesteśmy niby słabi
Wiadomo wytłumaczenia na wszystko się znajdą, o przytyki też nie problem, po jednej jak i drugiej stronie.
Tak to jest jak ktoś chce kogoś sprowokować to w rachubę też wchodzi gra psychologiczna i znajdowanie wszelkich argumentów poniżających.
Tylko zaznaczę, że to co my robimy i co tak ładnie cytujecie, obrazkujecie, to są wzorce brane z Was i na Waszym przykładzie, aktualnego Waszego postępowania od ostatnich kilku tygodni.
Po napełnieniu magazynków amunicją sami zaczęliście :
- Cofki przed progiem - uciekaliście z walk, tylko po to żeby wciągnąć nas w Wasze miasta.
- Naloty dywanowe - w życiu tego nie stosowaliśmy, bo to chamskie zagrywki, lecz przybysze z innego świata widać tak grają i tą formę gry wręcz uwielbiają.
A to wszytko po to, żeby nam, a wcześniej innym umilić bardziej grę w Waszym otoczeniu.
Jak dla mnie wieloletniego gracza, taka forma gry jest niczym innym jak tylko formą promującą brudną walkę.
Kiedyś na Alphie nikt nie używał w walkach żadnych cudów i z tego Alpha słynęła.
Wszyscy szanowali otwartą walkę strategiczną, z dobrym nastawieniem i planowaniem bez stosowania brudnych zagrywek.
Niestety te piękne chwile minęły przy pierwszych łączeniach serwerów, a z mijającymi latami jest coraz gorzej.
.
Co zdążyłem się dowiedzieć od znajomych, to Kaczątka słyną właśnie z takiej brzydkiej gry jak wyżej wymieniłem.
No nic taki widać Wasz styl, wpaść narobić brudu, a jak opór większy to zepsuć dobry smak fajnej zabawy w i tak już upadającej od kilku lat grze.
Kończę powolutku i pragnę podkreślić, że możecie mnie cytować i wywoływać do tablicy, ale społecznie nie będę się udzielał, i wdawał z Wami w dyskusje, szkoda klawiatury, bo co się nie napisze to i tak obrócicie to w drugą stronę, niby na Waszą korzyść, więc szkoda czasu i papraniny w tym błocie.
Po prostu musiałem powiedzieć (napisać) co myślę i z czystym sumieniem idę sobie dalej oglądać jak pływają kajaczki.
Na koniec nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć powodzenia dla sojuszników oraz przybyszy w dalszych rozgrywkach militarnych.
Przynajmniej cos się dzieje, a nie tylko zabawa w bobów budowniczych
Ty chyba nie wiesz kogo masz w sojuszu jeśli twierdzisz ze pierwsi zaczęliśmy stosować brudne zagrywki XD. ciach /Krygonit
Nika-mam prośbę. Nie używaj słowa HIPOKRYZJA skoro nie do końca rozumiesz co ono znaczy.
Panie Krygonit!!!
post Reziego do kosza? czy ciach ciach?
Mój jak spytałam czy Nika udaje glupią wywaliłeś
.To jak będzie? Rezi obraża Senemedara i co wolno mu?jpodwojne standardy?
No Amstaff za to to by bana pouczył
Ty chyba nie wiesz kogo masz w sojuszu jeśli twierdzisz ze pierwsi zaczęliśmy stosować brudne zagrywki XD. Stare, a durne jak to mówią
- Naloty dywanowe - w życiu tego nie stosowaliśmy, bo to chamskie zagrywki, lecz przybysze z innego świata widać tak grają i tą formę gry wręcz uwielbiają.
No widzisz, mówisz, że w życiu tego nie stosowaliście to wychodzi na to, że mało wiesz co robią sojusznicy albo Ciebie okłamują.
Zapytaj kolegi Rudego kiedy zaczął robić te "naloty dywanowe", a i jeszcze zapytaj go czy to prawda, że dosyłał do walk mula z pomocami na "broń portu" po przeciwnej stronie aby tylko ubić trochę więcej produkcji.
Ciekawe co Ci powie
Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.
Display MoreNika-mam prośbę. Nie używaj słowa HIPOKRYZJA skoro nie do końca rozumiesz co ono znaczy.
Panie Krygonit!!!
post Reziego do kosza? czy ciach ciach?
Mój jak spytałam czy Nika udaje glupią wywaliłeś
.To jak będzie? Rezi obraża Senemedara i co wolno mu?jpodwojne standardy?
No Amstaff za to to by bana pouczył
Jak można zauważyć, posty naruszające regulamin są kasowane/ ciachane po obu stronach. Staram się zapanować nad tą dyskusją i nikt nie ma tu taryfy ulgowej. Jeśli uważasz, że jakiś post łamie regulamin, to zgłoś go (poprzez kliknięcie wykrzyknika w prawym, dolnym rogu posta) zamiast wywoływać mnie do tablicy, bo nie od tego służy ten wątek, a już na pewno nie od rozmowy na temat banów osób trzecich. Jedyne co mogę i chcę napisać to to, że na bana trzeba sobie bardziej "zasłużyć".
Jeśli ktokolwiek potrzebuje konsultacji na temat kasowania postów, to zapraszam na priv.
Życzę mniej błędów i więcej szacunku do przeciwnika po obu stronach i pamiętajcie, że to tylko gra.
Dzień dobry,
Dziś najpierw odpowiedzi potem podsumowanie.
Do wypowiedzi Cruelli odpowiem bez rozbijania na czynniki pierwsze, bo koleżanka i tak nie czyta ze zrozumieniem.
Tak jak już kilkukrotnie pisałem, nie śmiejemy się z obijania bo jak pisałem sami to stosujemy, śmiejemy się z tego, że jak nie broniliśmy się, to było szydzenie z Nas, że cofamy, że uciekamy, ale jak zaczęliśmy się bronić, to UCIEKACIE WY i wtedy to jest ok. Hipokryzja w czystej postaci. Dlatego to wytykamy. Ale Wy i tak nie zrozumiecie jak widać...
Dodatkowo wrzucanie raportów ze stratami 35:65 czy 2 razy tego samego raportu Amstaffa chwały Ci nie przyniesie. Idź wrzuć znów parę stron zielonego z nalotów, bądź dumna bo wygrywasz coś wreszcie!
Zacząłem pisać i wyszło trochę za długo, choć nie lubię toczyć poematów.
Jak zauważamy co by sojusz HZWSB nie zrobił to zawsze Kaczątka mają dobrą odpowiedź.i mnóstwo argumentów pokazujących jacy to jesteśmy niby słabi
Wiadomo wytłumaczenia na wszystko się znajdą, o przytyki też nie problem, po jednej jak i drugiej stronie.
Tak to jest jak ktoś chce kogoś sprowokować to w rachubę też wchodzi gra psychologiczna i znajdowanie wszelkich argumentów poniżających.
My tylko z Wami dość mocno wygrywamy i to pokazujemy, a Wasze ruchy są dość... słabe. Dużo pisaliście jak się nie broniliśmy, dużo wyzywaliście i dużo szydziliście. Teraz my Wam wytykami hipokryzję, słabe zagrania i nielogiczne wypowiedzi... Ale tak czepiamy się oby na naszym było.
Tylko zaznaczę, że to co my robimy i co tak ładnie cytujecie, obrazkujecie, to są wzorce brane z Was i na Waszym przykładzie, aktualnego Waszego postępowania od ostatnich kilku tygodni.
Po napełnieniu magazynków amunicją sami zaczęliście :
- Cofki przed progiem - uciekaliście z walk, tylko po to żeby wciągnąć nas w Wasze miasta.
To MY robimy to co WY zapoczątkowaliście, rudy podsyłał pomoce z mułów aby wybić więcej RG i robił na Nas naloty.
GRILL nam powiedziało, że przyszliśmy na Alphe to musimy się dostosować do jej zasad - to robimy. Uczymy się od Was. Na Orpheuszu nie stosowaliśmy nalotów, podkupowania i wielu innych rzeczy. Teraz zaczeliśmy skoro takie Wy tu zasady macie. I nagle płacz, bo robimy to bardzo dobrze. Norma.
- Cofki przed progiem - wróć wyżej odpisałem Cruelli i kilkukrotnie w innych postach, czytajcie ze zrozumieniem.
- Naloty dywanowe - podziękujecie Rudziutkiemu.
Display MoreA to wszytko po to, żeby nam, a wcześniej innym umilić bardziej grę w Waszym otoczeniu.
Jak dla mnie wieloletniego gracza, taka forma gry jest niczym innym jak tylko formą promującą brudną walkę.Kiedyś na Alphie nikt nie używał w walkach żadnych cudów i z tego Alpha słynęła.
Wszyscy szanowali otwartą walkę strategiczną, z dobrym nastawieniem i planowaniem bez stosowania brudnych zagrywek.
Niestety te piękne chwile minęły przy pierwszych łączeniach serwerów, a z mijającymi latami jest coraz gorzej..
Co zdążyłem się dowiedzieć od znajomych, to Kaczątka słyną właśnie z takiej brzydkiej gry jak wyżej wymieniłem.
No nic taki widać Wasz styl, wpaść narobić brudu, a jak opór większy to zepsuć dobry smak fajnej zabawy w i tak już upadającej od kilku lat grze.
Kończę powolutku i pragnę podkreślić, że możecie mnie cytować i wywoływać do tablicy, ale społecznie nie będę się udzielał, i wdawał z Wami w dyskusje, szkoda klawiatury, bo co się nie napisze to i tak obrócicie to w drugą stronę, niby na Waszą korzyść, więc szkoda czasu i papraniny w tym błocie.
Po prostu musiałem powiedzieć (napisać) co myślę i z czystym sumieniem idę sobie dalej oglądać jak pływają kajaczki.
Na koniec nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć powodzenia dla sojuszników oraz przybyszy w dalszych rozgrywkach militarnych.
Przynajmniej cos się dzieje, a nie tylko zabawa w bobów budowniczych
Wy nam bardzo umililiście grę, wyśmiewając, wyzywając, latając do oporu, korzystając z krzywych zagrywek w ogóle nie mieliście oporów. Teraz jak odgryzamy się to płacz. Sami sobie taki los zgotowaliście. Jedyne kto Ci mógł cokolwiek o Nas powiedzieć, to sojusze które z Nami przegrały - bardzo obiektywne...
Jak masz tak odpisywać to rzeczywiście sobie daruj. Niby mądry chłopak, a z logiki robi panienkę lekkich obyczajów. No chyba, że nie wiesz co się u Was dzieje...
A teraz podsumowanko:
1. Takie tam raporciki
2. Plądrowanko:
3. Uciekanko na palemkę:
4. Amstaff jak rasowy samiec alfa NIE COFA, BO SAM TAK DEKLAROWAŁ NA FORUM:
Idzie Nam jak widać, a HZWSB chyba coraz gorsze humory, bo z powyższych postów sporo żalu i płaczu się wylewa.
NIE ZMIENIAJCIE SIĘ HZWSB! POWODZENIA!
A tu jak zwykle nudyyyy nic nowego xD Wchodząc tutaj zawsze mam wrażenie jakbym przypadkiem wszedł na pewną stacje i miał spis wydarzeń z kraju i tą jakże oryginalną propagandę, drogie kaczuszki polecam rozsyłać trochę CV może właśnie Was brakuje w takiej stacji a jak przypadkiem jesteście no to nic mi nie pozostaję jak życzyć powodzonka kochani xD
Nika-mam prośbę. Nie używaj słowa HIPOKRYZJA skoro nie do końca rozumiesz co ono znaczy.
Ja rozumiem bardzo dobrze, ale jeśli ktoś nie do końca, to polecam poczytać Twoje wypowiedzi, które są idealnym przykładem i świetnie mogą służyć do nauki jako wzorce.
Wchodząc tutaj zawsze mam wrażenie jakbym przypadkiem wszedł na pewną stacje i miał spis wydarzeń z kraju i tą jakże oryginalną propagandę, drogie kaczuszki polecam rozsyłać trochę CV może właśnie Was brakuje w takiej stacji a jak przypadkiem jesteście no to nic mi nie pozostaję jak życzyć powodzonka kochani
xD
Mam dokładnie to samo wrażenie, czytając co piszecie.
Nawet program "Jak oni kłamią" próbujecie jak widzę nadawać, na szczęście liczą się fakty i wystarczy przejrzeć screeny i poczytać Wasze wypowiedzi z maja/czerwca, oraz porównać je z obecnymi.
Przypomnę tylko, po raz kolejny, ale jak widać ciągle Wam to umyka, że to nie my Was zaczepiliśmy, nie my zrobiliśmy na forum, nie jeden czy dwa, ale aż trzy obraźliwe i prowokujące tematy na nasz temat.
Bajorko jest więc Wasze, my się tylko bronimy odpowiadając tym samym, tak w grze jak i na forum, a że szybko się uczymy...cóż, Wasz pech