תכנון ערים

• היי אשמח לשמוע משחקנים עם ניקוד גבוהה יחסית איך הם מתכננים את הבניית ערים שלהם?

לדוגמה יש לי 10 ערים

8 ערי שיש

2 ערי יין

כרגע הייצור של היין לא עולה על החוסר אבל זה כי הן ערים חדשות שעוד בפיתוח

אוסיף גם שאני מתלבט בין להרים עיר מספר 11 לבין לפתח למקסימום קודם את הקיימות

מבחינתי מקסימום מדבר על: מוזילים רמות 50, נמל ומספנה רמה 30, מגבירי ייצור רמה 20, בית מרזח 32 ובניין עייריה 30.

מה דעתכם?

• .יש לי 12 ערים

6 שיש

2 יין

2 גופרית

2 קריסטל

ובדרך עוד עיר והיא תהיה יין

מוזילים חובה בכל הערים זה החיסכון הכי טוב שיש

אם אתה משחק עם אמברוסיה מעל 12 ערים תעשה רק יין ושיש או תשאיר את הערים כמו שהם.. כמוני ותשנה את הכל לשיש , יין זה בשביל לחסוך כאבי ראש ושיש בשביל המבנים

diablo-PNG23.pngDiablo-Logo-Sticker-Bag.pngdiablo-PNG23.png                     

• אני שחקן ששם אמבורסיה אז אלך על היין והשיש

אבל מה שכן אני מתלבט ואשמח לשמוע את דעתך האם כדאי לפתוח עיר של קריסטל בהמשך הדרך בשביל מחקרים?

• שלחתי לך הודעה פרטית, תסגור את האשכול הזה ואני יסביר לך הכל מדוייק

diablo-PNG23.pngDiablo-Logo-Sticker-Bag.pngdiablo-PNG23.png                     

• לגבי איזה אי לבחור -- רק שיש

כמות השיש שצריך במשחק היא פי כמה מכל שאר המשאבים האחרים

(ובמיוחד אחרי העדכונים האחרונים)

תמיד עדיף לבנות לרוחב ולהוסיף עוד ערים מאשר להגדיל ערים קימות ולבנות לגובה

(אם זה אפשרי מבחינת פיתוח השחקן)

• אשמח שתרחיב יותר על החשיבה שלך העלת משהו מעניין

• הוא די צודק, את שאר המשאבים אפשר להשיג מבזיזות גם בלי אמברוסיה, בשרתים חדשים אפשר בשלב מסויים לבקש מחבר שפורש להשאיר חציבות ולהתחבר פעם בשבוע כדי שתבזוז או לתת לשניכם להמחק פעם אחת ואז להחזיר את עצמכם עם הקפצות (העברת מיקום עיר) ולארגן את עצמיך בהתאם

• אשמח להרחיב אבל במה בדיוק?

1. למה עדיף עיר חדשה על פני למקסם עוד ועוד את העיר הקיימת

2. למה רק שיש ויין, אם אני רוצה להמשיך במחקרים אולי שווה ליצור עיר באי קריסטל לא? אני כן מבין למה לא גופרית לא קריטי כל כך.

• תכלס הגיוני

אבל בכל זאת לדעתיכן צריך להיות חשיבות לאי יין למשל

• השימוש "המרכזי" בקריסטלים, יעני מחקרים ואקדמיות, מסתיים בשלב מסויים, ואם מחשבים את זה לעומת שיש, זה לא סכום גבוה במיוחד

בבטא לדוגמא כבר 26 שחקנים סיימו מחקרים

(היום עם מוזלי עלויות שלב 50, אקדמיה משלב 0 עד 32 עולה רק 5 מיליון קריסטל סך הכל)

הצריכה של יין גם בשחקן גדול היא נמוכה מאוד - בסביבות 200 יין לשעה לעיר רמה 40

(מוזיאון 21, טברנות 47, מרתף יין שלב 50)

זה כלום בפיתה

עדיף תמיד עיר חדשה כי היא מייצרת הרבה יותר מכל שדרוג של מבנה בערים קיימות

עיר נוספת מביאה עוד זהב, אזרחים, מיקום נוסף, והכי חשוב: עוד איסוף משאבים

עוד שאלות?

• רק אשמח לדעת באיזה שרת אתה משחק ובאיזה שם?

אני מעריך מאוד את התשובות שנתת ועזרת תודה רבה

• מקסימום גם אפשר להמיר

אבל אמי מעדיף לעשות עיר מכל דבר

שבמלחמה בקלות יהיה לי גופרית

ויהיה לי. למושל

וקריסטל לניסויים

• אישית אני עושה ש4 הערים הראשונות יהיו 1 מכל משאב יוקרה אחרי זה מעדיף שיש ואז יין אבל זה תלוי במצב וגם לדעתי עדיף להסתכל על פלאים כי זה סתם דופק לשם באי עם פלא גרוע יש לי ערים כאלה במשתמשים שונים סתם חבל לדעתי כי זה קצת הורס... אבל את זה אני סתם אומר בלי קשר

• חאלס לרשום שטויות שלא רלוונטיות לנושא, לא מדברים פה על שרתים חדשים שבהם משאבים כמו קריסטל או גופרית רלוונטים, מדברים פה על שרתים כמו בטא ואלפא עם שחקנים עם 12 ערים + שלהרים שם מושל זה משימה כמעט בלתי אפשרית בלי ספינות פניקיות

• מי דיבר על שרתים אחרים??? בטח יקח שנים ללא ספינות משא לשדרג ארמון ומגורי מושל מעבר לרמה 12...

• הוא רשם 10 ערים... א]שר להבין לבד מה הכיוון