על פי איזה קריטריון נקבע התגמול בבונוס השבועי

• אתה מדבר על בונוס איקרים יומי? (שמקבלים בו יין וזהב ואחרי 7 ימים גם ספינות מסחר)

• ‏כנס כל יום, תקבל תוספת ספינות בהתאם למושבות שלך

תלחץ על הדמויות שעומדות ליד הנמל או המספנה ותלחץ על האופציות המופיעות שם ואחר כך לתגמול. כל עוד הסרטון בפעולה, אל תזוז ממנו אחרת הוא יקטע וגם הבונוס,

אם הזמן תבין את הפואנטה

• אתה מדבר על בונוס איקרים יומי? (שמקבלים בו יין וזהב ואחרי 7ב ימים גם ספינות מסחר)

אה שמת לב שהמשימות של זה שונו?

אישית אני אוהב את הבונוס בכללי כי איתו אתה יכול להשיג חשבון פרמיום ליום...

• הוספתי צילום מסך על מה מדובר מי שלא יודע בבקשה שלא יענה, אין קשר למספר הערים בוודאות.

יש מישהו שיודע?

• וואלה אני גם מנסה להבין

אבל אני חושב שזה כן קשור למספר הערים - פשוט צריך לחכות שבוע ואז זה משתנה

אבל ניסיתי את זה וזה לא השתנה- כי היה לי צפה ופםיקתי אותה

אז אולי צריך שבוע שלם שהעיר קיימת ואז זה משתנה

• לדעתי זה לפי כמות הניקוד שלך בשחקן

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

• ‏לגמרי

כבר יש משהו טוב אז הורסים אותו

הבונוס הזה לא השתנה המשימות כן בכנות אני לא בטוח אם לטובה כי יש בונוסים שעכשיו יותר זולים מצד שני נראה לי יותר קשה להשיג חסד...

אגב הגדלת הבונוסים הייתה (וכנראה ככה גם היום) על פי הסדר גודל של השחקן מבחינת התקדמות רק לא יודע מאיזה רמה בדיוק זה גדל...

• וואלה אני גם מנסה להבין

אבל אני חושב שזה כן קשור למספר הערים - פשוט צריך לחכות שבוע ואז זה משתנה

אבל ניסיתי את זה וזה לא השתנה- כי היה לי צפה ופםיקתי אותה

אז אולי צריך שבוע שלם שהעיר קיימת ואז זה משתנה

זה בוודאות לא קשור למספר הערים, בניתי כבר כמה ערים ולא היה שינוי

• ‏לגמרי

כבר יש משהו טוב אז הורסים אותו

הבונוס הזה לא השתנה המשימות כן בכנות אני לא בטוח אם לטובה כי יש בונוסים שעכשיו יותר זולים מצד שני נראה לי יותר קשה להשיג חסד...

אגב הגדלת הבונוסים הייתה (וכנראה ככה גם היום) על פי הסדר גודל של השחקן מבחינת התקדמות רק לא יודע מאיזה רמה בדיוק זה גדל...

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין, גם לא כתוב על זה כלום בתפריט עזרה של המשחק

• ‏ספק אם מישהו באמת יודע מה קורה עם השינוי ולמה עשו אותו

גם האפשרות אם צריכים משאב אחד יותר מהאחרים אז כל פעם שהגיעו בתיאטרון ל 250 ניתן היה לקבל אותו

עכשיו רק פעם אחת ורק שאר המשאבים פתוחים

כך שתיאורטית זה אפילו גרוע יותר מכפי שזה נראה

אני צריך קריסטלים וזה אפשר לי רק פעם למרות שהיה לי מעל 500 נקודות חסד/ בונוס

• ‏ספק אם מישהו באמת יודע מה קורה עם השינוי ולמה עשו אותו

גם האפשרות אם צריכים משאב אחד יותר מהאחרים אז כל פעם שהגיעו בתיאטרון ל 250 ניתן היה לקבל אותו

עכשיו רק פעם אחת ורק שאר המשאבים פתוחים

כך שתיאורטית זה אפילו גרוע יותר מכפי שזה נראה

אני צריך קריסטלים וזה אפשר לי רק פעם למרות שהיה לי מעל 500 נקודות חסד/ בונוס

אני לא שואל על השינוי אלא באופן כללי על מה משפיע על כמויות המשאבים/בונוסים שמקבלים כתגמול

• ‏עם הזמן נרכוש ניסיון ונדע

בינתיים זה רק מעצבן למרות שהורידו את הכמות לקבלת הבונוס, אבל שינו ולא בכול האפשרויות לטובה את היכולת לקבלתו

אולי זה "בלון" ניסוי למשהו אחר רציני יותר