?​​מי אתם חושבים היה השחקן עם השם הכי אגדי​

• להגיד על שמות של שחקנים מי יותר אגדי לעולם לא תהיה תשובה כי אהבה או הערכה לשמות זה דבר סובייקטיבי שכל אחד יכול לקחת למקום שלו.

לגבי איכות של שחקן- לא היה ולא יהיה שחקן שעשה את מה ששמחה עשה ב5 השנים האחרונות במשחק, וגם עוד עשור אף אחד לא יגיע להישגים והיכולות האלה.

נכון ברמת הלחימה של 1 על 1 קרבות טהורים יכול להיות שתמצאו שחקנים טובים יותר (במיוחד אם נלך מאוד רחוק לאגדות המשחק של פעם)

אבל אם מסתכלים מעבר ללחימה על מכלול הדברים שהופכים את השחקן לשחקן טוב, לחימה, בנייה, הנהגת ברית, הובלת שחקנים ובריתות במלחמות ושלום, כן גם שימוש באמברוסיה, יחסים דיפלומטיים

ב5 השנים האחרונות השחקן הכי "שלם" ומשפיע במשחק הוא ללא ספק שמחה

מי שמכיר יודע ומי שלא יודע כנראה שלא היה גורם רלוונטי באף מלחמה גדולה בארץ שהייתה בשנים האחרונות.

nqjyeln32jgz.png

• לא, שרת אלפא השרת הכי מת והכי מביך שהיה ויהיה מאז שנפתח המשחק הזה.

מלא בחבורת שחקנים חסרי עמוד שדרה וחסרי אומץ להילחם בחבורה של חוות שיושבים על סף גסיסה בשלטון של השרת ועדיין משפיטים את כולכם איכשהו.

ועדיין, מאז סיום המלחמה בזטא ולאורך רוב המלחמה בשרת בטא עדיין שרת אלפא רעד מפחד שנגיע ונפתח מלחמות גם שם והרבה בגלל שמחה כן.

nqjyeln32jgz.png

• לא, שרת אלפא השרת הכי מת והכי מביך שהיה ויהיה מאז שנפתח המשחק הזה.

מלא בחבורת שחקנים חסרי עמוד שדרה וחסרי אומץ להילחם בחבורה של חוות שיושבים על סף גסיסה בשלטון של השרת ועדיין משפיטים את כולכם איכשהו.

ועדיין, מאז סיום המלחמה בזטא ולאורך רוב המלחמה בשרת בטא עדיין שרת אלפא רעד מפחד שנגיע ונפתח מלחמות גם שם והרבה בגלל שמחה כן.

לדעתך אי פעם יגיעו לאלפא ואשכרה יביסו את הפדרציה? סתם שואל...

• חחחחחחחח אני נשפך מצחוק

אהבתי את התגובה מכאן ישר לחופה וקידושין

מה שכן חבל שהופרש מאסקלפיוס יחד עם חבריו

תמסור דש יא נסיך

Mati

Pangaia1 | Asklepios | Boreas

(IL) / (INT)

--------------------------------------------------------------------

P1: Crazy

Asklepios: אדון

Boreas: אדון/Hunts

standard-3.gif

קישור לקהילת איקרים ישראל בדיסקורד

https://discord.gg/ikariamplus

• קל שאני השחקן הכי טוב בכל הזמנים מי שאומר אחרת פשוט שונא אותי

ניצחתי כל מלחמה והבסתי גם את הקירח שלכם המשיח שהיה אמור להציל אתכם והתגלה כליצן

אני ירדן מכריז על עצמי כעת כשחקן הכי טוב והכי שנוא (ואני גאה בזה אחושקשוקה) בארץ ישראל

• Ofer22 אלפא ישב בתקופות 2008-2011 על המקום הראשון
    והיה את אקסקליבר שאין אחד שלא שמע עליו שם היה עושה שם מלא ברדק
    אני זוכר גם הנסיך הקטן
    ובצלאל

אלו השמות הכי אגדים עולם אלפא

.....אקסקליבר היה שם שמלווה את כל הוותיקים

diablo-PNG23.pngDiablo-Logo-Sticker-Bag.pngdiablo-PNG23.png                     

• Ofer22 אלפא ישב בתקופות 2008-2011 על המקום הראשון
    והיה את אקסקליבר שאין אחד שלא שמע עליו שם היה עושה שם מלא ברדק
    אני זוכר גם הנסיך הקטן
    ובצלאל

אלו השמות הכי אגדים עולם אלפא

.....אקסקליבר היה שם שמלווה את כל הוותיקים

אמת הוא היה שחקן מאוד דומיננטי

• קל שאני השחקן הכי טוב בכל הזמנים מי שאומר אחרת פשוט שונא אותי

ניצחתי כל מלחמה והבסתי גם את הקירח שלכם המשיח שהיה אמור להציל אתכם והתגלה כליצן

אני ירדן מכריז על עצמי כעת כשחקן הכי טוב והכי שנוא (ואני גאה בזה אחושקשוקה) בארץ ישראל

הופה תראו מי חזר מהגלות שלו

אני לא צריך להתווכח איתך העובדות מדברות בעד עצמן

תזכיר לי באיזה שרתים ישנים חזקים שיחקת ושרדת(לא מדבר אפילו אם היית שחקן דומיננטי)? בטא? זטא? נותן לך אפילו את דלתא לפני שמת באיחוד שרתים?

ארס- הפדרציה שלנו שולטת בשרת מאז שהוקם ועד היום, תזכיר לי לפני כמה שנים אכלת כאפות מאדיר והופרשת משם?

נכנסת לסיגמא כשידעת שאף שחקן עם שם גדול לא מתכוון להירשם לשרת, נתת קצת כאפות לילדים שבאו מהשרתים הקטנים ולא באמת ידעו איך להתמודד איתך, אבל תזכיר לי מה קרה אחר כך? כמה מהם למדו לשחק ולפי מה שאני זוכר גם שם לא שרדת...

ואז נפתח השרת החדש, אותו סיפור כמו סיגמא, בעקבות ההתדרדרות של המשחק ומלחמת עולם של בטא, גם לשרת הזה אף שחקן בעל שם מפוצץ לא נרשם למעט שחקנים שיצרו לעצמם "שם" בקהילה של השחקנים "החדשים" של המשחק, אז נכנסת עם כמה חברים, השקעתם כמות כסף עצומה על היוזרים שלכם על האיים על הכפולים ועל ספרטנים.

נתת כאפות לשרת ועלה לך השתן לראש, ואז באת לפורום חשבת שאתה גיבור גדול, שכחת את השחקנים שהפרישו אותך מכל שרת אפשרי והתחלת לדבר מלוכלך כמו שאתה מנסה לדבר עכשיו, דיברת קצת יותר מדי (והאחת הטעויות הגדולות שלך שהובילה למה שאני עומד לכתוב הייתה שחשבת שמישהו כמוך יכול לדבר בזלזול ולכלוך עליי ועל שמחה) ותראה מה זה הייתם כאלה ילדי כאפות שאפילו לא היו צריכים שאני אכנס לשרת לעזור, שמחה לקח איזה 4-5 חברה ופתחו לכם את התחת, הורדתם את האף לכמה חודשים במשחק, אף אחד מכם לא הראה את הפרצוף שלו בפורום, חיכיתם שהשרת ימות שיימאס להם להתעלל בגופות אז שמחה חזר להשקיע את כולו בבטא (כן נתן לכם בראש במקביל לשליטה שלו במלחמת עולם בבטא) ואז חזרתם לאחרונה לחשוב שאתם משהו מיוחד בשרת והנה גם חזרתם לדבר שטויות בפורום.

אז אני כבר ממש סקרן לראות איך עוד נשאר לך לבלבל את המוח פה לכולם בפורום ולהמשיך להוריד את האייקיו והרמה של השיחות כאן.

לא מאמין שיישאר לך משהו אחד הגיוני או שווה תגובה אחרי ההודעה שלי כאן אז בזה אני חותם את הדיונים החסרי תכלית איתך

בהצלחה במשחקי פיפא מול אדיר

nqjyeln32jgz.png

• ‏הדבר המצער כאשר מדברים על שחקן גדול

במקום מי שלא מסכים עימו יביא שם אחר מטעמו ויסביר למה לדעתו השני הגדול מכולם

הוא מנסה לגמד את השם של האחר

זה מראה על השחקן, רדידותו

והתרבות הקלוקלת ממנה שאב את אפסיותו

שחקן שאחר חושב שהוא גדול, בעיניו גדול... נקודה

אל תסכים, אבל תכבד את דעתו על מנת שיכבדו דעתך

זלזלת, באחר, זלזלת בעצמך

ואז... מי אתה? י

באמת, מי אתה? י

• הנה עוד ליצן שלא יודע מה היה

לקקנים של שמחה תעשו טובה תסתמו את הפה

השוגר דדי שלכם הופרש מהשרת שלנו ברגע שהחזרנו לו פייט. הוא וכל החברים שלו

לא יכול עם העיוורות הזאת שהולכים אחרי בנאדם

ליצנים ראיתי בהרבה מקומות, כמו זה שהגיב פה הרבה זמן לא פגשתי.

תמשיך לחכות לאיחוד שרתי מלחמה, תאמין לי שתוך חודש אתה מופרש משם, אני יכול לחתום לך על זה.

ואז גם שם אתה תגיד שרת מת

Mati

Pangaia1 | Asklepios | Boreas

(IL) / (INT)

--------------------------------------------------------------------

P1: Crazy

Asklepios: אדון

Boreas: אדון/Hunts

standard-3.gif

קישור לקהילת איקרים ישראל בדיסקורד

https://discord.gg/ikariamplus

• פעם חשבת

הכוונה להפעיל את התא הבודד האחרון מוח שלך ולא את השקופים

שמאחורי המקלדת יושב בן אדם? י

זה רק משחק, פורום ולא שדה קרב? י

הבדל בן, בן אדם תרבותי לאדם מרושע זה המילים אותם הוא בוחר לומר או לכתוב? י

את הכוונה שלך ואי ההסכמה אפשר לכתוב בתחביר נאות? י

שהצורה בה אתה מתנהג לאחר מלמדת עליך מי אתה באמת ולא מי המסכה שעל פניך? י

תרבות מתחילה ממילים, ואם זאת התרבות שלך, אולי כדאי שפשוט תשתוק. י

במקום הנהלת הפורום, הייתי חוסם אותך לצמיתות, בדרך הזאת יישארו כאן בני אדם ולא.... אני מעדיף שלא לכתוב את דעתי

בעצם, חושבים קצת לעומק, להעיף מכאן אנשים מהז'אנר שלך, אולי יכנסו לכאן אנשים מהז'אנר התרבותי יותר שבגלל שכמותך עזבו

רווח נקי לנשארים ולפורום שיהפוך לתרבותי נעים ולא לשדה קרב מכוער

• ליצן לא שיחקתי בבטא וזטא כי שהם יצאו הייתי בגיל של אחותך הקטנה

אמרתם שלא נשרוד נגד שמחה וחבורת הליצנים שלו והפרשנו אותם תוך כמה חודשים. יש דוחות מכל תאריך אם אתה אומר "הורדתם את האף לכמה חודשים"

מ2017 שהתחלתי לשחק עד היום אני המפריש הכי גדול בתולדות האיקרים וזה מוכח כבר. הפרשתי אותך גם מאקספליוס "לא שזה הישג" אתה סתם עוד שחקן קטן אבל להפריש את שמחה זה הישג.. הקירח הקפיץ עליי 25בליון זהב ולא הצליח לעשות לי כלום

• אני מכיר שחקן, שנים, שעד היום, כל מי שיצא מולו בקרב או מול הברית שלו, הפסיד

אני לא אכתוב את שמו כי אין לי את הסכמתו לכך

דרך אגב, למרות שפה ושם שמעתי את השמות שמוזכרות, חוץ משמיעה אין לי מושג, כך שלמען ההגינות אסייג את מה שכתבתי בשורה הראשונה

אבל זאת דעתי האישית

• אהלן

מהיכרות אישית שלי, ואני מדבר נטו על לחימה גרילה,טקטיקה ולא כמויות שזה כבר נהיה כבר עניין של כסף יותר

מאשר אסטרטגיה וחשיבה(אגב מי שצריך שידבר איתי יש בשפע משאבים תרומות זהב וצבא)

רני היה השחקן הטוב ביותר שהכרתי בתקופתי.

אם נתעסק בניהול בריתות ומלחמות גדולות זה כבר עניין אחר, כמו גם בטא ששם אין לי שום ידע במתרחש.

D r A g O n - ThEnd Leader.

Xi Owner

DSeller.

• תמיד הכרות אישית תגבר על שמועות וסיפורים של אחרים.

גם אם הם צודקים, ההכרות האישית תנצח

לכן, רק אם כל מי שחושב שהוא הגדול מכולם יתקבצו לשרת אחד להילחם אחד בשני עד חורמה עם אותם התנאים בדיוק ליצירת שוויוניות, נדע מי הגדול מכולם כי אז, הידע, הטקטיקה, האסטרטגיה ינצחו ולא היכולת הכספית שתייצר בשניות צבא ואז הכמות ולא היכולת ינצחו

אבל האמת, טבעי שבכול שרת יהיה הגדול מכולם והשאלה באיזה תנאים הוא הפך לגדול מכולם, כי כעת, עם השוק השחור והאמברוסיה, הגדול מכולם עשוי להתגלות כקונה אמברוסיה הגדול מכולם ותו לא

לכן, אחד מול השני באותם התנאים, אותם האיים, אותם הפסלים ואותה התחלה וכמות צבא ומשאבים

התחלה כמו במרוץ... שוויוניות מוחלטת, כל דרך אחרת, הכול ספקולציות לא רלוונטיות

ולמען הסר ספק, אני לא הגדול מכולם ולא מתיימר גם להיות

האגו שלי מזמן הלך לשנת דוב, כך שאישית, הרעיון שלי הוא המוצא לדעת מי הכי טוב, אבל אני מחוץ לתחרות, במקרה הטוב אני בשכבה הבינונית

• רני בהחלט שחקן מהטופ שהיו אי פעם בארץ ללא שום ספק

אבל אם חוזרים לשחקנים מהתקופות האלה ומהסוג הזה אז אי אפשר להתעלם מבוגנים

שנוי במחלוקת לא שנוי במחלוקת, הבן אדם תותח בניהול מלחמות, בריתות, אסטרגיה וניהול שדה הקרב.

מהטופ שהמשחק ראה...

אבל כבודו של רני אכן במקומו מונח, אין הרבה אנשים שהשקיעו בחקר שדה הקרב ופיתוח שיטות לחימה כמוהו.

nqjyeln32jgz.png

• יש את הגדולים לפני שהחלו עם האמברוסיה

גדולים מלפני הפירטים

הגדולים לפני השוק השחור

גדולים לפני ריבוי כפולים

גדולים לפני שהחלו המיזוגים

וכול גדול בדורו אינו גדול כדור אחר כי התנאים השתנו, חיילים וכלים חדשים הצטרפו ביבשה ובים

כל אחד והגיבור האישי שלו

אין, לדעתי חד משמעית הגדול מכולם, אבל יש שחקנים סביבם הילה של גדולה

אולי, זה אמת הגדולה שלהם שהפכו להיות סמל למרות שהם כבר אינם, או אפילו ישנם אבל עשייתם התמעטה

לכן, כבודם תמיד יהיה במקום במקומו

נניח לוויכוח ונכבד את כולם כי לדעתי, כולם על אותו מישור

Edited once, last by time lord ().