Aç tavuk kendini darı ambarında sanır, yok karşılık vermişler, yok test etmişler yok tam geliyordum, gidiyordum masal üstüne masal anlatmaya gerek yok, ben hiçbir konuşmaya dahil olmadığım için ve bana gelen bir konuşma da olmadığı için neler konuştuğunuzu bilmiyorum. Bildiğim tek şey SSF içinde birleşmeden ötürü yeni oluşan yönetim kadrosunu beğenmeyen bir kısım arkadaşın ittifak içinde huzursuzluk çıkartıp savaştan çekilmesi (Denge ile alakası yok olayın yani) ve Egemen arkadaşın da bir drama yaratarak ittifakı dağıtıyorum demesiyle yani bir yönetim kabiliyetsizliğiyle bu sonuca geldik. SSF'den önce Harp ittifakındaydım ve o zaman da Denge'den bu raporların aynı sayısını almıştı arkadaşlar, evet biz SSF'e "davet" üzere geldik ama anladığım kadarıyla bazı arkadaşların egoları gelişimizle birlikte ezilmişler farkında olmadan. Hiçbir ittifakta yönetimde olmadım, savaşlara da katılmadım gereken desteği verdim yeterliydi bunlar, ama kalkıp birisi Harp atıkları filan diye konuşursa kurmuş olduğum Yeni ittifakına haddini bil demeyi isterim sadece.. Üstüne üstlük savaş meydanlarında göremediğiz arkadaşlar adalarımıza gp yüklenip geliyor, biz de Denge taktiği yapıyoruz bakalım ne olacak
herkese saygılar..
HERA SSF vs DENGE
-
- Battle Report
- TR
- Hera
- Khnemu
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Selamun aleyküm
Beni tanıyan zaten tanıyor o yüzden bütün iddiaları pas geçiyorum. Burada tek söyleyeceğim şey şudur ki;
Kendini test etmek isteyen arkadaşlar görüyorum burada. Size açık teklif istediğiniz koordinatta, istediğiniz kadar cephede ben tek olacağım. Hani başkalarını savaşmaya çağırdığınızı ama gelmediklerini söylüyorsunuz ya buyrun bakalım. Geri kalan bütün konuşmalarda serbestsiniz, sizi de bilen biliyor beni de. Size forumda prim vermem ben çocuklar.
-
Selamun aleyküm
Beni tanıyan zaten tanıyor o yüzden bütün iddiaları pas geçiyorum. Burada tek söyleyeceğim şey şudur ki;
Kendini test etmek isteyen arkadaşlar görüyorum burada. Size açık teklif istediğiniz koordinatta, istediğiniz kadar cephede ben tek olacağım. Hani başkalarını savaşmaya çağırdığınızı ama gelmediklerini söylüyorsunuz ya buyrun bakalım. Geri kalan bütün konuşmalarda serbestsiniz, sizi de bilen biliyor beni de. Size forumda prim vermem ben çocuklar.

Evet seni bukelemun olarak herkes biliyor. Bencede çok şey yapma sen...
-
Yukarıda bazı yazılar görüyorum yok ona teklif ettim bırakıyorum dedim vs diye, bıraktım diyorsunuz daha 3-5 saat geçmeden forumda bitiyorsunuz bu nasıl oyunu bırakmak?
300m den fazla gp si olan 2 ittifak savaşa girmiş 1 haftada sonuca bağlanmasına bu forumda kim inanır? Siz kaçmanıza bahane arıyorsunuz başka bir açıklaması yok bu durumun.
Ha kaçmadık biz zaten forumda yatıyoruz oyunda da varız diyorsanız gelip kafanıza vurabiliriz onun dışında pek yazacağım bir şey yok zaten yazdığım mesajda açıkça yazdım "dengeyi 2-3 gün hazırlıksız yakalayalım zaten sv de şuan pek yoklar 3-5 rapor alalım inaktif yağmalarıyla birleştirip foruma asalım çok zora gelirse de oyunu bıraktık der kaçarız" ssf yüzünüzü erkenden gördü de şutladı sizi egemen ilk kez(gördüğüm) doğru bir karar aldı herhalde.
dediğim gibi uzatmayacağım serverdan kaçıp gittiyseniz zaten sizi kaale alıp konuşacağım bir durum yok, raporlar konuşsun diyorsanız önce serverda hesabınız olması lazım ki biz de raporları konuşturalım
ama ne eksik kaçıp gittiniz, ama bu oyun değişik bi oyun günün birinde tekrar karşılaşırız nasılsa
o zaman da böyle kaçacaksanız şimdiden söyleyin 
-
Oyunda hiçbir ittifaka yakınlığı olmayan Forumdaki tek tarafsız oyuncu olarak yazılanlardan yaptığım çıkarım ;
denge ittifakını kimse karşısına almak istemiyor. Gerisi sadece teferruat gibi görünüyor. Detayları bilmem ama gayet net cümleler kuran taraf denge.
-
Teşekkürler abi. Asıl o konuyu tartışmak gerekir. Hani herkes gider ssf kalırdı ? Hatta küfür konularında girelim. Yav delta gücü bana küfür eti , yav t1d bana küfür etti , yav grand küfürbaz , göztepeli küfürbaz. Ee ssf ana grubunda neler yazıldı ? O şahıs ssf yönetimine bana diğer arkadaşlara nasıl konuştu ? Hatta konuları dahada derinleştirelim. Darbe planlarına mı girsek yoksa insanların arka kapılardan yaptıgı terbiyesizlikleri mi ?
Yada şunuda konuşabiliriz
Zorla eseasa ben saldıracagım tek gideceğim diyip. Adada şehiri olmamasına rağmen multı üzerinden kara sokup 2 kara cephesi açıp savaşmayı deneyen. Uyarmamıza rağmen raundları uzatmaya devam edip beceremeyincede düşman ittifak ile görüşüp cephelerden çekilen arkadaşlarımızın konusunada girebilirim.Herkese iyi forumlar / oyunlar.
Luzümu üzerine birkaç konuya değinmek istiyorum. Anıl kardeşimle ara ara sohbet ederiz, ekseriyetle de arkamdan konuşulanların doğru olup olmadığını sorar ki direkt bilgi alabilsin diye kendisine teşekkür ederim bu tarz davranışından dolayı. Arkamdan konuşan, oyun kuran, karakter sınırlarını zorlayacak davranışlar sergileyen kişiler yanı başındaymış meğer de kardeşim görememiş. Öncelikle şunu belirteyim DELTA GÜCÜ adına yazmıyorum, bir bağım kalmamıştır yazdıklarımı onların tarafına çekip millete yalakalık yapacaklar için şimdiden söyliyeyim ki zor durumda kalmasınlar. Grand ve Göztepeli küfürbaz denmiş diyenler kim? 100:57'De evire çevire kesildikten sonra hesaplara GÖZTEPELİ giriyo diye ağlayıp sonrada müttefiklerini yanlız bırakıp çekilenler ve onların şakşakçı ile avaneleri. Yav arkadaş, sizin hiç şerefiniz yokmu ? namus, ahlak gibi kavramlarınız yokmu? Bana göre yokta tescillemek için soruyorum şuan. Yav kaç yıl olmuş mevzu olalı hala grand göztepeli grand göztepeli ne kuyruk acısıymış be ne batırmışız zamanında sizlere oğlum bir salın la artık dilinizden düşürün kepaze herifler. Ben zaten biliyorum kimin ne kumpas kurduğunu kimin abilerinin güvenimizi kazanıp içimize ajan yerleştirdiğini benim oyunla bağımın kopması bu sebepten zaten insanların yüzlerini görmeyi beceremediğim için boşa aldım oyunu vakti zamanında arada bir girip farmville misali bina basmak oynamak olmuyorki. Bizim güvenip sırtımızdan yediğimizi ulubatlı hasan yememiştir istanbul harbinde, ne gerek var oynamaya dedik ve saldık ben ve beraberimdeki birkaç arkadaşım ufak bir ittifakta kendi halimizde takılıyoruz adamlar heradaki konuya bizi karıştırıyor. Yav benim bahsi geçen küfürlerdeki mesajlarımı yayan şeref yoksunu nerde ne yapıyor beni ilgilendirmez keza neler yaptığını kimlere maşalık ettiğini hatta abisinin kimlere maşalık ettiğini biliyorum delta gücünde sevdiğim insanlarada bunu söylemiştim dikkate alırlar almazlar onların bileceği iş sıkılan palavralara inanacak yaşı geçtik çok şükür, yüzsüzlük yapmadan ismimi geçirmeyin ki canınızı sıkmayayım üç kuruşluk oyun için bukadar karakter sınırlarını zorlamak fazla.
ŞEREFLİ OLUN, KARAKTERLİ OLUN, EDEPLİ OLUN.
Yaptığınız şeref sınırını zorlayan davranışlar ile övünmeyin, övünecekseniz de adamım diye geçinmeyin
Biz kimin adam olduğunu, kimin madam olduğunu anlayacak kapasitedeyiz rahat olun ve adımızı geçirmeyin kafi.
Çok fazla havlayan olacaktır bu mesajdan sonra, sizlerle ilgilenemem kemik işlerine bakmıyorum.
İyi akşamlar.
-
konuyu uzatıp dallandırmaya gerek yok. Kısa öz net
çok basit geldik yendik tüm raporlar mevcut. tonlarca rapor var merkez adanız ne hale geldi tüm şehirler işgal altına alınmış, tatile aldınız daha ne olsun ne yapmak lazım savaşı kazanmak için
kaçan savaş zamanı tatile alandır. bize kalkıpta kaçtınız ettiniz kimse diyemez.sadece eseasın adası dışında girmediğimiz yer kalmadı orası da malum zaten
tam bir ay önce tatile alıyorsunuz 4 gün sonra ittifak dağılıyor. tamamen oyunu bıraktığımızdan emin olup buraya koşuyorsunuz. forumda naralar atıyorsunuz.madem öyle savaşma arzunuz vardı isteğiniz vardı bir aydır neredeydiniz ? bir aydır bi aksiyon alır bir ittifak gelir merkeze yağma atar hiç değilse bi dener yav bi yoklar. nasıl bir korkuysa hareket yoktu şimdi üç beş oyunu akşamları sohbet için giren adamları yağmalar biz şöyleyiz böyleyiz dersiniz.
denge ittifağın da 90 kişilik kimse yok muydu savaşacak 90 hesap vardı.
gerçi hera da denge diye ittifak kalmadı dağıttık.
güzel eğlenceli savaştı keyif aldım sanal gerçeklik arkadaşa da iletin iyi eğlendim. aeneastaki küçük ekiplere benzemedi
savaş güzeldi keyif aldım fakat savaştan çok içeriyle uğraştık. ve bir oyun için bu kadar yanar dönerli olmaya kalp kırmaya gerek yoktu. Oyunu bırakıyorsam doğru insanların artık bu oyunda bulunmadığına inandığımdan bırakıyorum. İttifak ruhunun dostluğun arkadaşlığının sahte olduğu bir alan olduğu için bırakıyorum. kimse kimseye oyun bıraktıramaz zaten sadece heves kırarsın o olur. benim hevesimi de sağ olsun aynı çatıda bulunduklarım kırdı. bir nebze aynı çatıda olduğun savaştığım gp aldığım adamalara böyle şeyler yazmazdım forumu okuyunca üzüldüm ve nekadar doğru karar verdiğimi fark ettim...
-
harpin dötü yemedi gitti ssfye sığındı (sözde birleşti) sonrada egolu egemen benim dediğim olur dedi harpliler ittifak içinde 2. plana atıldı. akıncının paladayının ne işi vardı ssfde onu hala çözemedim pside demedikleri kalmadı birbirlerine yüzsüz insanlar. şimdide gp derdine düştüler ayrılanlar ve ssf yok benim depomdu yok gpyi ben bastım paylaşamıyorlar purplede var hepsinin girişi isteyin versin yada ticket açalım multiden Purple'a
-
harpin dötü yemedi gitti ssfye sığındı (sözde birleşti) sonrada egolu egemen benim dediğim olur dedi harpliler ittifak içinde 2. plana atıldı. akıncının paladayının ne işi vardı ssfde onu hala çözemedim pside demedikleri kalmadı birbirlerine yüzsüz insanlar. şimdide gp derdine düştüler ayrılanlar ve ssf yok benim depomdu yok gpyi ben bastım paylaşamıyorlar purplede var hepsinin girişi isteyin versin yada ticket açalım multiden Purple'a
Kör görmez, sağır uydurur
Harp, Rise denen bir ittifakla savaşırken kaçıp Denge'ye sığındılar, savaş Harp - Denge savaşı oldu, arkadaşlar yağmalarını attılar, cephelerini tuttular, bir dünya rapor aldılar vs bunları açıklamak bile abesle iştigal, ne yapalım beyni abesle dolu olanlara laf anlatmak lazım.. Egemen savaş esnasında bizimle birleşmek istedi ve davet etti bizi, sonra Harp - Denge savaşı karşılıklı bitirildi ve bizler de davete icabet ettik. Olay bu kadar.. O döt filan önce sen onun bir üstüne otur sonra varsa düşünecek bir organın abes dışında birşeyler onunla konuş.. Herkese saygılar.. Saygılar dedikçe insanların hadsizliği başka bir boyuta çıkıyor maşallah.. -
Serverin 2 büyük multici ittifaki birbirine düsmüs. PannaCotta abla sana burdan baya ekmek cikar. Bak iki ittifakinda 300 milyon general depolari var. Patlat bir kacinida gülek be abla.

-
Bütün fakeler gelmiş konuya korkmayın bıraktım oyunu rahatçana kendinizi belli ederek yazabilirsiniz izin verildi
-
Bütün fakeler gelmiş konuya korkmayın bıraktım oyunu rahatçana kendinizi belli ederek yazabilirsiniz izin verildi
Komedi degil mi ama ya. Neler yaşamışız kimlerle oynamışız abi biz. Yazılara bak ya
Generallık akıncıya devir edilmiş aksıyon savaşı sırasında. Aktif panele bakıyor. O ittifaga yeni geldi bakamaz generallik verilemez muhabbeti bile yapan oldu ya. Askerde gibi hissetim kendimi SSF'de hahahahaha.Farkındaysanız çok konuşmadık daha. Normalde bu birleşimde ittifak adı HARP(SSF) olacaktı. Human tagını ben seviyorum kalsın dedim. Detaya girsem daha farklı konularda var. Mesela -Ghostek'e liderlik devrediliyordu herkes hakim bu konuya zaten. Onuda biz reddettik. Fake hesaptan degil normal hesabından yaz. Bir tanede daha kombo raporu asalım foruma.
SSF İttifağı bence çıkıp bu şahsi mesele konusunu açıklayın. Beni rahatsız etmeye başladı bu konu. Bazıları zeytin dalı uzatacağım diye fazla yalan söylüyor. Bak ben konuşursam yer yerinden oynar.

Bak beni konuşturmasınlar.
-
Konuşta yer yerinden oynasın be güzel kardeşim
Hem oyunu bırakıp hem de hala burda kin güden veya hala oyunla ilgili kendine yediremediğin şeyleri dillendir ki biz de rahatlayalım sende 
-
Konuşta yer yerinden oynasın be güzel kardeşim
Hem oyunu bırakıp hem de hala burda kin güden veya hala oyunla ilgili kendine yediremediğin şeyleri dillendir ki biz de rahatlayalım sende 
Anonimliğin arkasına sığınan bir fake'e göre fazla cesurca konuşuyorsun

Sen verirsen ismini oyunu bırakmış halimle gelip rahatlatayım seni ne dersin ? Belki biraz ders alıp haddin olmayan konulara burnunu sokmazsın.
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla

Daha dün forum hesabı açmışlar farklı bir isimle gelip ahkam kesiyorlar
Yukarıda bazı yazılar görüyorum yok ona teklif ettim bırakıyorum dedim vs diye, bıraktım diyorsunuz daha 3-5 saat geçmeden forumda bitiyorsunuz bu nasıl oyunu bırakmak?
300m den fazla gp si olan 2 ittifak savaşa girmiş 1 haftada sonuca bağlanmasına bu forumda kim inanır? Siz kaçmanıza bahane arıyorsunuz başka bir açıklaması yok bu durumun.
Ha kaçmadık biz zaten forumda yatıyoruz oyunda da varız diyorsanız gelip kafanıza vurabiliriz onun dışında pek yazacağım bir şey yok zaten yazdığım mesajda açıkça yazdım "dengeyi 2-3 gün hazırlıksız yakalayalım zaten sv de şuan pek yoklar 3-5 rapor alalım inaktif yağmalarıyla birleştirip foruma asalım çok zora gelirse de oyunu bıraktık der kaçarız" ssf yüzünüzü erkenden gördü de şutladı sizi egemen ilk kez(gördüğüm) doğru bir karar aldı herhalde.
dediğim gibi uzatmayacağım serverdan kaçıp gittiyseniz zaten sizi kaale alıp konuşacağım bir durum yok, raporlar konuşsun diyorsanız önce serverda hesabınız olması lazım ki biz de raporları konuşturalım
ama ne eksik kaçıp gittiniz, ama bu oyun değişik bi oyun günün birinde tekrar karşılaşırız nasılsa
o zaman da böyle kaçacaksanız şimdiden söyleyin 
2 haftadır etraftaki hesaplarınızı yağmalıyoruz mesaj atıp savaşacağımızı öğrendiniz hala üstünüze gp çekmemişsiniz bizim suçumuz mu sizin hazırlıksızlığınız? Madem hazırlıksızsın o zaman sunucu kimin olacak görelim diye efelenmeyeceksin.
Sen bana bayrakları diktirip tatile çekeceksin ben de başında bekleyeceğim öyle mi? Ben zaten buna bir savaş demiyorum hep operasyon yazdık farkındaysanız ufak ve başarılı bir operasyondu bu savaş sayılmaz

Evet oyunu bıraktık şimdi çok başka şeylerle uğraşıyorum şuan yönettiğim projeyi görsen böyle gülemezsin(!)

Ayrıca bu lafım herkese, ssf ittifakının iç meseleleri hakkında hiçbir fikre sahip olmayan arkadaşlardan rica edeceğim sessizliklerini korusunlar aksi halde doğrusunu bildiğin yalanları dinlemek çok komik oluyor

-
Fake olmak size fazla bile gelir
Niye dersen sizi muhatap bile almaya gerek yok eğer kendinize güvenseydiniz oyunu bırakmak yerine yaptığınız operasyonun karşılığını beklerdiniz ama sizin yaptığınız oyun bırakmak değil kaçmak yok oyun bırakmışta çok mutluymuşta bu laflarla çocuk kandır ancaK A Ç T I N I Z
-
Bir de SSF’nin üzerinden yok öyle yok böyle düne kadar SSF ile ne bağın vardı da dillendirip duruyorsun. Harp vardı arkadaşlarını yüz üstü bıraktığını söylemiyorsun gelmişsin buraya yok şunu söylersem şöyle olur vs tehditler atıyorsun Ne ara SSF ile bu kadar yakın oldun ki şimdi bu kadar kırılgan oluyorsun ? Boş palavra atmayı seviyorsunuz. Palavraya devam et açıklayacağım diyorsunuz hiç bir şey açıklayamazsınız.
-
Arkadaşlar konuda çok anonim var ama ittifağımızla alakaları yok bunlar kim bilmiyorum çokta önemli değiller belki kendi kendinizle de konuşup eğleniyor olabilirsiniz tabi
Benim yazıp söyleyemeyeceğim bir şey yok anonimlere sığınıp konuda kendimizi gizlemeyiz yani gerek yok.Küçük 1-2 cevap vereceğim daha cevap vereceğim bir şey yok kendi iç hesaplaşmanızı halledin kafanıza göre takılın.
Yukarıda tunahan demiş ki:
gerçi hera da denge diye ittifak kalmadı dağıttık.

Nasıl dağılmışız bir anlatsana kuruluş tarihi belli ittifak açıklaması bile aynı duruyor
Savaş sıralarında birleşim işimiz vardı onu savaş bitimine(oyunu bırakmanıza :P) erteledik o kadar. Madem hazırlıksızsın o zaman sunucu kimin olacak görelim diye efelenmeyeceksin.
Sizin gibi 3 günlük savaşçılara güvenen egemen server bizim dedi, ben server kimin olacak görürüz dedim, şuan geldiğimiz durumda egemenin sesi kısık siz de ortada olmadığınıza göre daha konuşacağımız ne var? Ki bunları daha savaşmadan yaptık, bir de tam performans savaşsak acaba başınıza neler gelecekti
madem öyle savaşma arzunuz vardı isteğiniz vardı bir aydır neredeydiniz ? bir aydır bi aksiyon alır bir ittifak gelir merkeze yağma atar hiç değilse bi dener yav bi yoklar. nasıl bir korkuysa hareket yoktu şimdi üç beş oyunu akşamları sohbet için giren adamları yağmalar biz şöyleyiz böyleyiz dersiniz.
Tunahan inan zerre beni ilgilendirmiyor senin 5 dk oyuna giren adamının şuan yağmalanması, neden biliyor musun? 500 tane yağma raporu astıysanız 480 tanesi inaktif yağmasıydı da o yüzden
Biz en azından her akşam 5 dk oyuna giren adamları yağmalıyoruz. Sen beni ben seni biliyorum, ben herkese aynı cümleyi kurdum "bize dokunmadığınız sürece bu serverda kimse ile işimiz yok", ha bize dokunma cesaretinde bulunduysanız 10 sene de sürse savaşırız yine de sizi serverdan yollarız. Neyse arkadaşlar konuyu uzatmıyorum, birileri bir şeyler iddia ediyorsa biz burdayız, gelin istediğiniz zaman boyunuzun ölçüsünü alırsınız, onun dışında bundan sonra saçma sapan yorumlar atarsanız ittifağımdan kimse cevap vermeyecektir. Sizi ve anonim hesapları baş başa bırakıyor aranızdan çekiliyoruz.
WINTER IS COMING!!!!!
-
Display More
Örssüz aksiyon sonraları ;
Aksiyon engellemek için açılan cepheler ;
Aksiyon sonrası balonsuz füzesiz cepheler ;
UP3
31 raund sürat balonsuz

UP5
28 Raund sadece tahta buhar havan

UP4
43 Raund sürat balonsuz
EssahlıDaş
S S F Şehiri havan kesimi ;
REAL HUKUMDAR Şehiri havan kesimi ;
Aksiyon sonrası Balonsuz cephe ;
Rodos, tatil ve Kapanış ;
Saray işgalleri , tüm kafa oyunculara kombo yağma raporları ve tatil. Savaş konusunda yalan haberlere karşı kanıtlamamız gereken bir durum kalmadığını düşünüyorum. Denge ittifakını tebrik ederim.
Madem hazırlıksızsın o zaman sunucu kimin olacak görelim diye efelenmeyeceksin.
Sizin gibi 3 günlük savaşçılara güvenen egemen server bizim dedi, ben server kimin olacak görürüz dedim, şuan geldiğimiz durumda egemenin sesi kısık siz de ortada olmadığınıza göre daha konuşacağımız ne var? Ki bunları daha savaşmadan yaptık, bir de tam performans savaşsak acaba başınıza neler gelecekti

3 Günlük savaşçı sensin. Tatil çeken giden sensin. Ben SSF dagıldıktan sonra bana yazan arkadaşa net davet yolladım. Konuşuyorsun oradan savaşacaksan bırakmayacagım gel hadi 84:71 karşılık vereceğim dedim. Ses gelmedi. 1 hafta bekledim. Ben 10 sene felan oynamam bu oyunu. Onu EGEMENE söyle. Yazdıklarını diyen biz degiliz EGEMEN. Benim bu oyunda tek iddiam var. Ben savaşın sonunu görene kadar devam ederim. Sen 3 gün savaştıysan bu senin eksiğin. Deltada izledin. Herada kendi gözün ile gördün. Bu laflar ile bu raporları telafi edemezsin. Sana teselli olarak S S F vermesi gerekeni vermiş. Onla teselli bul bencede

-
Tüm yeni oluşumlara hayırlı olsun, ikariamın büyük savaşlarından biri olabilecek savaş başlamadan bitmiş gibi oldu.
Kendi içlerindeki durumlardan dolayı bırakma kararı alan HARP'li arkadaşlara da hayatta başarılar ,birleşmeden beri öyle veya böyle servera renk ve canlılık kattınız bence.
İçimden geldi konudan bağımsız 1-2 cümle edeyim

Bir musibet, bin nasihatten iyidir. Zamanında ayıpladığınız , şikayetlendiğiniz durumlar başınıza gelince işinize geldiği için susarsanız, arkasında durursanız, o durumlar veya insanlar gün gelir sizi yıllardan gelen dostluklarınıza da, rakiplerinize de mahcup eder,en çok da size zarar verir.