Türk lirası ve kuponla ödeme seçeneklerinin artık sadece TR serverları için geçerli olması

• Bu konuda daha önce de sözlü açıklama yaptık.

Gameforge platformlarındaki tüm oyunlarda bulunduğunuz ülkenin para birimine göre ödeme yaparsınız. Ancak VPN yada proxy ip kullanırsanız sistemi sizi TR olarak görmez ve ödeme para biriminizi değiştirir. Tekrar düzelmesi ortalama 30 gün sürmektedir. TL ile işlem yapmak istiyorsanız, TR sınırları içinde ve TR ip adresi kullanmalısınız.

Sayın yönetici, bu yazdıklarınızın insanların yaşadığı sorunla uzaktan yakından alakası yoktur. Geçen ay yapılan ödeme sistemindeki bakımdan sonra Türk lirasıyla ödeme desteği %90 civarında kesildi. Artık Türk lirasıyla ambrosia alma desteği sadece Türk serverlarında geçerlidir. Bunu şirketin muhasebe departmanı söylüyor. VPN yada proxy ile alakası yok. Şuan hayatında hiç VPN kullanmayan insanlara euro ile ödeme ekranı çıkmaktadır.

Ambrosia bugunu kullanıp Türk lirasıyla daha ucuza ambrosia alan yabancıları durdurmak için yapılmış, Türk İkariam topluluğunu öldürecek bir güncellemeydi bu. Sesimizi duyurmaya çalıştık fakat hep açtığımız konular/ticketlar ivedilikle kapatıldı.

Oyun globalleşmeye gitti ve 5 adet Pangaia serverı açıldı fakat bu serverlarda Türk oyuncuların rekabet edebilmesi artık imkansız. Gördüğünüz üzere neredeyse 1 asgari ücret mertebesinde ambrosia fiyatları ile karşı karşıyayız. Bu konuda sizde yardımcı olamazsanız vay bizim halimize.

Desteklerinizi bekliyoruz.

İyi çalışmalar.

I would rather have a smart enemy than a stupid friend.

• FastFooD

Vpn diyorsun

Asla vpn kullanmadım.

Normal evimdeki internetimden giriyorum 2010 yılından bu zamana kadar olan internetimden.

Nedense son 1 aydır euroya döndü pangai5 serverindeki oyunum.

Sizlerin Türk adminleri olarak bizi savunmanız gerekirken vpn bahanesini yazıp yazıp duruyorsunuz her yere

Kendinizde biliyorsunuz vpn ile alakası yok

Lütfen o koltukta oturma amacınızın farkına varın ve görevinizi yapın.

Bizlerin yani Türk oyuncularının problemini çözmeye çabalayın

• Bugün ticket üzerinden verdikleri cevap;

Due to changes in our payment systems, some of the previously offered currencies are not supported anymore. While it doesn’t affect all countries and regions on the same scale, we’re sorry that you are negatively affected by the changes. Still, you should be able to find the same payment method or a suitable alternative payment option in the new currency.

Turkish Lira can only be used on accounts on the Turkish servers.

yani

Ödeme sistemlerimizdeki değişiklikler nedeniyle, daha önce sunulan bazı para birimleri artık desteklenmemektedir. Tüm ülke ve bölgeleri aynı ölçekte etkilemese de değişikliklerden olumsuz etkilenmenize üzüldük. Yine de yeni para biriminde aynı ödeme yöntemini veya uygun bir alternatif ödeme seçeneğini bulabilmeniz gerekir.

Türk Lirası sadece Türk sunucularındaki hesaplarda kullanılabilir.

şeklindedir. artık global sunucularda tl ile satış olmayacak. şuan tl ile alabilenler alıp stoklasın onlarında hesaplarından kaldırılması muhtemel

• Hani bizim çok değerli Türk adminleri vpn vpn diye dolaşıyordu :)

Konu ile uzaktan yakından ilgileri bile yok olacak ki gelen cevaplar bile farklı

Biz şimdi Türk oyuncuları olarak Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz ve pangai serverinde oynuyoruz mesela ama artık oynamayalım mı?

FastFooD yıllardır ikariam Tr nin başındasın neden çıkıp hop hemşerim benim oyuncularım niye bunu yaşasın bir dakika düzeltin şunu diyemiyorsun hakkımızı savunmuyorsun?

Yoksa sadece o koltukta birilerinin kuklası mısın?
    Etkin yok mu hiç bu durumlara :)

kim nerden giriş yapıyorsa o ülkenin para birimini ödesin kardeşim

Çok mu zor bunu ayarlamak :)

FastFooD

• gameforce kendı kaybeder bizden hiç bi oyuncunun pangaiye gidicegini sanmıyorum euro ıle satılırsa, kendileri kaybeder

• global serverler euro olacaktı madem bunu önceden bildirmek lazımdı. oyuna başladığımızda TL olarak başladık o yzden global sunucu tercih ettik.Bir anda euro dönmesi çok saçma en azından 1 seferlik türk oyuncular tespit edilip onlara belli bir süre tanınmalı veya hesap taşıma hakkı versinler Tr server gidelim herkes rahat etsin..

• EURO ile ambrosia alımı , İngiltere formunda Uptade konu başlığındaki şilkayetler ile başladı. ABD ve pangai serverlerinde Türk oyuncuların üstünlüğü ve Ambrasia yı ucuza almöaları ile başladı. Hatta o günlerde %360 kapmanyalar da vardı.

VPN falan hikaye. İngiliz ver Amerkan serveri oyuncuların şikayetleri sonucıudur.

US

Turkey (look at bottom) 360 Ambrosia FREE!

unknown.png

Draxo'nun bu saçmalığın "denge" için akıllı ağızlı mazeretlerinin ne olduğu ile ilgilenmiyorum.

$200US ---> 40K + Ambrosia ---> Kesinlikle cazip hile!! :/Bu soygun planının arkasındaki bazı Beta İran sempatizanlarının kokusunu alıyorum.

Devam eden hırsızlığınız için teşekkürler GF. 170 ekstra ambrosia için mazeret yok. ABD bonusu da 100 idi...

Yıldız Adam

Vietnam Sosyalliği[VNS] - Alpha ABD Sözcüsü

Bậc Thầy Thịt mèo Nướng

Barbekü CAT Usta Şef

Bir kez düzenlendi, sonuncusu Starman tarafından (14 Ekim 2022).

BiLGeMeN ve Sick böyle.

Saygılı

Öğrenci

Alınan Beğeniler215Mesaj73CinsiyetErkek

14 Eki 2022

Starman'dan alıntı

UNS

Türkei (siehe unten) 360 Ambrosia GRATIS!

unbekannt.png

Ich interessiere mich nicht dafür, was Draxos kluge Ausreden für "Balance" sind, die dieser Mist ist.

$200US ---> 40K+ Ambrosia ---> Auf jeden Fall verlockendes HILE!!:/Ich rieche einige beta-iranische Sympathisanten hinter diesem Abzock-Schema.

Danke GF für deinen andauernden Diebstahl. Keine Entschuldigung für die 170 extra Ambrosia. Der US-Bonus savaş auch 100 ...

Arjantin

Daha Fazlasını Göster

Lol in Deutschland wirst du für 200€ = 7.650 + 360 Ambrosia...

14 Eki 2022

+2

ABD

Türkiye (aşağıya bakın) 360 Ambrosia ÜCRETSİZ!

bilinmiyor.png

Draxo'nun bu saçmalığın "denge" için akıllı ağızlı mazeretlerinin ne olduğu ile ilgilenmiyorum.

$200US ---> 40K + Ambrosia ---> Kesinlikle cazip hile!! :/Bu soygun planının arkasındaki bazı Beta İran sempatizanlarının kokusunu alıyorum.

Devam eden hırsızlığınız için teşekkürler GF. 170 ekstra ambrosia için mazeret yok. ABD bonusu da 100 idi...

Yıldız Adam

Vietnam Sosyalliği[VNS] - Alpha ABD Sözcüsü

Bậc Thầy Thịt mèo Nướng

Barbekü CAT Usta Şef

Bir kez düzenlendi, sonuncusu Starman tarafından (14 Eki 2022).

BiLGeMeN ve Sick böyle.

Saygılı

Öğrenci

Alınan Beğeniler215Mesaj73CinsiyetErkek

14 Eki 2022

Starman'dan alıntı

UNS

unbekannt.png

Ich interessiere mich nicht dafür, was Draxos kluge Ausreden für "Balance" sind, die dieser Mist ist.

$200US ---> 40K+ Ambrosia ---> Auf jeden Fall verlockendes HILE!!:/Ich rieche einige beta-iranische Sympathisanten hinter diesem Abzock-Schema.

Danke GF für deinen andauernden Diebstahl. Keine Entschuldigung für die 170 extra Ambrosia. Der US-Bonus savaş auch 100 ...

Arjantin

Daha Fazlasını Göster

Lol in Deutschland wirst du für 200€ = 7.650 + 360 Ambrosia...

Arjantin

Forum Yöneticisi

Alınan Beğeniler463Mesaj1,145CinsiyetErkek

14 Eki 2022

Starman'dan alıntı

Her iki şekilde de çalıştığına şaşırmayın.

Faydalı linkler: Lobi | | Oyun Kuralları | | Ödeme Desteği | | Oyun Desteği

Srbinas

Ara

Alınan Beğeniler1,221Mesaj118CinsiyetErkek

14 Eki 2022

Reveren'den alıntı

Starman'dan alıntı

UNS

unbekannt.png

Arjantin

Daha Fazlasını Göster

Lol Almanya'da 200 € için alacaksınız = 7.650 + 360 Ambrosia ...

Daha Fazlasını Göster

Doğru düşünüyorsam, ada madencileri bu yöntemle çok ucuz ambrosia ile harcanabilir:

- Türkiye IP Adresi ile bir hesap oluşturun

- Sıradaki% 80 Happy Hour'u bekleyin ve satın alın

- Hesabı ana hesabın sunucusuna / adasına aktarın

- Ada madencilerini yükseltmek için tüm Ambrosia'yı harcayın

Ama bu son derece yasak gibi görünüyor (umarım) ...

GUARANA - светско, а наше!

Devam eden hırsızlığınız için teşekkürler GF. 170 ekstra ambrosia için mazeret yok. ABD bonusu da 100 idi

9cj9lE.jpg

• hepsinin canı cehenneme bişey yapılıyorsa genele yapılır. ben sanki aydan bağlanıyorum oyuna tr deki diğer oyuncular tl ile alıyorken benım euro oluyor.

salak salak hareketler. tl olarak zam yap tek yapacağın şey buydu. daha premium bi item alacağımı hiç sanmıyorum

:!::!::!::!: