Alpha NEWS !! 50 mln RG DUCK Wyparowało !!! :P

• Ostatnio zaobserwowaliśmy znaczący ubytek RG na Alpha

Zniknęło prawie 50mln RG :) oczywiście nikt się nie przyzna czyje (to wiadome) ale jak słuchy dochodzą, że Borek Zdrowy z firmy WC Duck wpadł na pomysł wsparcie Ukrainy tym RG.

Równie szlachetny jak głupi pomysł bo to wirtualna flota ale nikt nie miał serca mu tłumaczyć, że bardziej potrzebuje Ukraina realnych F16 i tej floty Ukraina nie może użyć do obrony Odessy.

Zakładamy, ze borek postanowił uwolnić DUCK od ciężaru posiadania tak znacznych zasobów militarnych i dać wymówkę na kolejną dekadę aby nie podejmowali wyzwania militarnego z HZWSB.

Ciach/ Krygo

Czy Duck podejmie walkę ?

"... Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci gnoje umierali za swoją..."

George S. Patton

• Jaśniej się nie da :) Mikuś potrafił wliczyć magicznie naszą przewagę w RG wiec zakładam, ze śledzicie RG na Alpha - co było powodem nie podjęcia militarnej konfrontacji "bo odpoczywacie"

i nagle zjawia sie w odstępie krótkiego czasu sporo RG. Wasza postawa typu "doczekasz się piesku itp...."Pozwala mi z całą pewnością zakładać, ze dynamicznie zjawiające się RG miało dać wam wigoru jak po użyciu niebieskiej tabletki aby do nas wystartować.

I nagle wyparowało z 50 mln RG z "NIE WASZEGO" kuzyna bo my też śledzimy takie sprawy :)

Nie zostało rozłożone ;)

Macie na pamiątkę co straciliście heheh

• zjawiające się RG miało dać wam wigoru jak po użyciu niebieskiej tabletki aby do nas wystartować.

Na niebieskich tabletkach znasz się chyba jak nikt, proponuje zmniejszyć dawkę i ciut odpocząć.
    Tajemnicze rg, pojawiło się na serwerze już jakiś czas temu, a jak widać nadal nie podjęliśmy walk z Wami, więc Twoje założenia są co najmniej dziwne i mało logiczne. Powiem więcej, wskazują raczej na zgoła innego właściciela tajemniczego rg.
    Nas bardzo cieszy ten ubytek alfowego rg, bo pozwala nam wierzyć, że szybciej uzbieramy rg potrzebne do tego, żeby zapewnić Wam ciekawe walki za jakiś czas.

P.S.
    Śnią Ci się już kaczki po nocach?

Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sama.

• Aż mi w pięty poszło ! :)

Ruda Ruda :) nie kituj kiciarza !

mamy dobrą bekę bo wasze pierwsze osiągniecie na Alfie ! Sprowadzić 50 mln RG i przewalić bez jednej rundy :D:D:D

Mam nadzieję tylko, ze to sprowadziliście własnych zapasów innego serwa bo jak wydaliście kasę ( składka ) wiele osób może się wkurzyć przez jednego lekko mówiąc gamonia !! Zaprzeczajcie ile chcecie :P

"... Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci gnoje umierali za swoją..."

George S. Patton

• Zaprzeczajcie ile chcecie

Tylko po co? Przecież Ty już wszystko wiesz.
    Tu odpuścimy a za kilka dni wyskoczysz z kolejnym zaczepnym tekstem.
    Rozumiem, że masz na naszym punkcie obsesje i mogę tylko współczuć.

• Obsesję ? raczej bekę

I jakie zaczepne :) to już personalne za wszystkie epitety :) zaczęliście sami spiralę, z której nie mam ochoty nawet zaprzestać :) ja tam się dobrze bawię

Biorę port jaki chcę ....

Sprawdzam miasto jakie chcę ...

Czekam na większą zadymę bo jej chcę ....

A wam wyparowało 50 mln powodów aby dalej to znosić :P ja sobie plądruje dalej a jak wasza pokazówka, ze nas nękacie ?

George S. Patton

• Problem mam z wami taki, że na priv obrażacie mnie jak leci ruda.

My Ciebie obrażamy???
    Poczytaj co pisałeś tutaj na forum, ile banów dostałeś za to?
    Przeczytaj ten post wyżej, nie obrażasz nas tutaj?
    Aż tak daleko sięga Twoja hipokryzja, ze pisząc o kimś "zlepek gówienka", "rura kanalizacyjna", "kmioty", nie wspominając o całym obraźliwym kontekście, piszesz, że to Ty jesteś obrażany? Serio myślisz, ze nikt tego nie widzi?
    Ja zaczepiałam Cię na pw wyzywałam od leszczy, pip itp, kazałam zmienić podpaske i waliłam innymi podobnymi tekstami? Pisałeś do mnie dopóki Cię nie zablokowałam.
    Teraz piszesz do mnie tutaj "ruda" co też podciągam pod nękanie, bo w tej grze występuje jako Nika i nie życzę sobie, żeby jakiś "nołnejm" z neta się ze mną spoufalał.

Rozumiem, że zjada Cię frustracja i totalna obsesja na naszym punkcie, ale serio to już przesada.
    I szczerze mówiąc coraz bardziej odechciewa mi się wgl grać/walczyć z kimś takim i mocno dziwie się Twoim sojusznikom, ze tolerują cos takiego.

• Oj tam oj tam, wyparowało, zdarzyć się może każdemu.Jest lato,a lato jest po to by kochać marzyć śnić nie na ikariamie tkwić.

Błędy są rzeczą ludzką. .Zdarzają sie wtopy. Zle wycofania, błędy przy rotacjach, opóżnienia w odpalaniu kużni. To można żrozumieć.

Natomiast zrozumieć ciężko jest sytuację jaka miala miejsce dzisiejszej nocy.

SKARBONKA KACZUCH zeszla sobie nagle z urlopu. Zeszla a tu zonk, na blokadzie w skarboneczce kaczuszek stoi banda z HZWBSB.

Co robi skarboneczka ? Cyk ,pyk,myk odpala rebelię i wieje na urlop.Od 1 w nocy mamy ubaw po pachy ,bo wycinamy mulka a jednocześnie mamy zagwozdke, co autor vel wlaściciel mula miał na myśli robiąc rebelie i wiejąc ma urlopik.Czy Wy czasem nie macie kreta na pokladzie? Jedna skarbonka plajtuje ,druga daje sie za free wyzłomować?

Bitwa morska w pobliżu MIASTO
    (03.08.2023 23:25:36)
    True Muł[onb] z miasta MIASTO
    vs
    kibolzajc[HZWSB] z miasta srbija, Miasto, Kosovo Srbija, denar[HZWSB] z miasta Kaczki Taś Taś, TOMEKSIEDLCE[HZWSB] z miasta Czas na Duck, Amstaff[HZWSB] z miasta NVB
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Okręt z Taranem..................32801(-1638) - Okręt z Taranem....................5918(-546)

Okręt z Moździerzem..................3780(-0) - Okręt z Moździerzem..................2068(-0)

Taran Parowy.....................16845(-1574) - Taran Parowy.......................4102(-412)

Krążownik Rakietowy...............13405(-540) - Krążownik Rakietowy................1677(-184)

Śmigacz z Napędem Kołowym............3050(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym............1656(-0)

Balonowiec.........................2160(-362) - Balonowiec............................734(-2)

Statek Pomocniczy.....................175(-0) - Statek Pomocniczy.....................295(-0)

Okręt z Miotaczem ognia...............0(-198) - Okręt z Miotaczem ognia.............37(-1339)

............................................. - Okręt z Katapultą......................56(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie..........................-72449.6 - Generałowie..........................-26127.8

Punkty ofensywy.......................65319.5 - Punkty obrony..........................181124

Obrażenia.............................3622480 - Obrażenia.............................1306390

Podział obrażeń...........................73% - Podział obrażeń...........................27%

https://scontent.xx.fbcdn.net/…NMfNdIYETcybQ&oe=64F380D6

• :) Hahahahah

Nie no poezja :D Brawo DUCK!

A na dowód aby nie było, że to nie wasze ... oczywiście

Ten od zdrowych leciał zobaczyć jak sytuacja się kręci - pewnie jak się dowiedział co odwalił hahaha

Ruda nie będę przetaczał już jak wasze epitety padały :P a co do banów dobrze odpocząć

George S. Patton

• I jak tam :)

Nie obrażające nikogo

Nie pokonane

Prawie idealne jak fryzura Lewandowskiego na koniec meczu

W blasku plader utopiona, moim własnym ciepłem obdarzona.

Droga kaczko !

Złoto - Jest - RG -ubyło ale jest, koniec wakacji - JEST

Czego wam jeszcze potrzeba przed kolejną wymówką na święta .... :) czekaliśmy i czekamy - módlcie się o nie danie limitów na urlopy !!!

George S. Patton

• Borek słyszałem, że nie masz czasu na grę :) przez tą wtopę utraty RG odrabiasz innym inwestycje jaką stracili robiąc za granicą w polu?

Szparagi? truskawki, ziemniaki ? Co Ci daje cień szansy na spłatę kolegów?

George S. Patton

• WOOOOOW

Drodzy słuchacze radia Allllphaaaa neeeews.

Przez ostatnie 24h miałem katharsis -

Czy to ptak ? czy to samolot ? - Nie to---śmigacz .... borek - :(

borek dostał wolne od plewienia buraków, usuwania rodzynek z rowka Mikiego czy innej społecznej działalności jakiej się teraz trudni.

Zrobił 20 prób odbić miasta 1 oszczepem .... Drodzy fani !! on jednak żyje - pracuje mocno ale żyje wiec beeeeeez paniki nasi drodzy fani to się może udać :)

Nie tracimy nadziei!!!

Zawsze wierzyłem, ze bobrowa to mistrz :) Całe duck jak dobry prusak

Na serio, walić klapkiem ile chcesz .. gnojek dalej idzie !!! a raz wszedł na Polską Alfę i ciężko wyplewić !!

George S. Patton