בניית צי ימי

• אהלן חברים

חיפשתי מדריכים ולא מצאתי..

אני רוצה לתקוף שחקן אפור עם צי ימי כדי שאוכל לבזוז

אשמח אם תוכלו לעזור לי מבחינת הצי מה לבנות? אני לא יודע בכלל

ואם תוכלו למקבל את זה לרגלי אני אשמח מאוד כדי להבין

כלומר נגיד להביור = פלנקס - שורה ראשונה וכל מיני כאלה

ואם יש גם כמויות כמה בכל משבצת

תודה רבה לעוזרים!

• אני לא כזה מומחה גדול בעניין הסדרי גודל של כמה צריך מכל יחידה אבל דבר ראשון מה גודל הצי? כמה ספינות יש ומאיזה סוגים?

בעניין היבשתי פחות או יותר אותו הדבר רק ששם תצטרך לזכור מה רמת החומה ועל פי זה להחליט איזה סוג אלטילריה לבנות וכמה ממנה

• צי לא גדול מידי דיי מפוזר

סתם שואל לדעת איך זה עובד כמה נכנסים בכל משבצת ואיזה ספינה תופסת איזה עמדה..

משם אני מאמין שאני אסתדר

ומה היחסים בערך?

מרגמה מביאים לענקי קיטור נגיד

אז בימי איך זה?

• בימי צריך לשלוח ספינות טילים נגד ספינות קיטור

בעניין הכמות ספינות בכל משבצת

דבר ראשון זה תלוי כמובן בסדר גודל של השדה קרב נניח שהוא בגודל המקסימלי אז 12 ספינות להביור נכנסות בכל משבצת ו6 ספינות קיטור בכל משבצת ספינות אילי ברזל זה תלוי אם הם באגפים או לא אם הם בקו ראשון אז 8 יכנסו בכל משבצת באגפים 6 בכל משבצת

בקו השני יכנסו 6 מרגמות ו12 בליסטרה ו8 ספינות קתפולטה בכל משבצת

בקו השלישי תמיד יכנסו 5 צוללות או 3 טילים בכל משבצת לא משנה מה הגודל 3 ספינות מפציץ יכנסו בכל משבצת שנמצאת בצד (להם יש רק שתיים בצד אחד ובצד השני יש עוד שתיים שבהם יהיו ספינות מרוץ בלבד הם כמו ביבשתי עם מפציצים וגירו) 15 ספינות מרוץ יכנסו בכל משבצת (סליחה על הבלגן בסדר של ההסבר)

עכשיו להביורים נכנסים לפני קיטור אם אני לא טועה אילי ברזל יכנסו לקו ראשון רק אם אין ספינות אחרת בקו ראשון טילים יכנסו לפני צוללות בקו שני אין לי מושג מי נכנס קודם

Edited 2 times, last by master ().

• 1. אתה צריך שרוב הצבא יהיה מורכב ממפציצים מירוץ ואיילי ברזל בשביל דילולים

2. חשוב מאוד שלא יהיה לך בכלל קו שני, יקר מאוד, מבזבז זהב ולא שווה את זה

3. כל שאר הצבא שלך יצטרך להיות קיטורים איילי ברזל וטילים, בגודל מינימאלי. 200 קיטור 300 איילי ברזל 60 טילים וכמובן, 60 ספינות שירות בשילוב עם נפחיה רמה 5

• 5 קיטור

5קיטור

לא 6

• אה נכון צודק טעות שלי

• 1. אתה צריך שרוב הצבא יהיה מורכב ממפציצים מירוץ ואיילי ברזל בשביל דילולים

2. חשוב מאוד שלא יהיה לך בכלל קו שני, יקר מאוד, מבזבז זהב ולא שווה את זה

3. כל שאר הצבא שלך יצטרך להיות קיטורים איילי ברזל וטילים, בגודל מינימאלי. 200 קיטור 300 איילי ברזל 60 טילים וכמובן, 60 ספינות שירות בשילוב עם נפחיה רמה 5

את 1 ואת 3 הבנתי אבל לא הבנתי את 2 למה לא צריך קו שני? אתה לא סתם תחטוף יותר נזק בלי להשתמש בקו שני?

• אתה לא

• איילי ברזל 500

294 מרגמה

ספינות טילים 105

42 נושאות מפציצים

210 ספינות מרוץ

90 ספינות שרות

!הצבא הזה אך ורק למלחמה קצרה

אז פשוט תחלק לשליש אם זה לקרב קטן
    .בהצלחה

diablo-PNG23.pngDiablo-Logo-Sticker-Bag.pngdiablo-PNG23.png                     

• אם אתה נלחם מלחמה קצרה ואתה מול אפור אתה לא צריך את כמויות הטילים האלה

וגם לא צריך 90 ספינות שירות

ומרגמה לא צריך בכלל, ככה ספרטה אומר. וגם אני עשיתי בדיקה על זה, וזה באמת לא מספיק משפיע

אני חושב שתייצר מספיק מירוץ ונושאות בישביל לדלל אותו

עוד קצת להביורים למקרה ואתה רוצה לקצר קצת בצבא.

. ואז לדלל אותו עד שהשארת לו רק מספר קטן של צוללות בקו שלישי ואז תרענן להביורים ל2 3 סבבים ככה, עד שייגמר לו קו שלשי

אני חושב שלרענן להביורים יהיה לך זול יותר מלייצר הרבה נושאות בשביל רענון

אתה משתמש בנפחיה? כי אם לא, לא תוכל לרענן את הנושאים שלו, ואז אולי צריך צוללות. תלוי מה הצבא שלו