Pontozás

• Üdv !
    Emlékem szerint építkezésnél kapott pontok a felhasznált építőanyag *0,02
    Nos egy helytartó székhelyt emeltem 13. szintre 29270764 egységnyi építőanyag felhasználásával.
    Kaptam érte 408925 pontot 585415 helyett. Tehát 176490-el kevesebbet.
    Hol a hiba?
    Ez a kérdésem.

Üdvözlettel Lúdas Matyi

• Szia Ludas Matyi !

0,01 pont jár egy nyersanyagért, (+1 pont az épületszintért ha jól emlékszem). A pontszámnál az eredeti ár számít -- amit a súgóban látsz, abban a rendszer már levonta a kutatásokból származó kedvezményt. (de az épületek - ácsmester stb. - után járó kedvezményt nem)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Szia!
    Akkor sem jön ki a számítás. Régebben számoltam és pontosan az jött ki amit előre kiszámoltam.
    Most bárhogy számolom nem jó az eredmény. a 0,02 mindig jó volt. Azóta amióta változtak az épület szintek
    nem lehet kiszámolni.
    Tehát a 0,01 eleve nem lehet de ha azt fogják beállítani sokan befejezik a játékot és nem a kicsik.

• Azért nem jön ki, mert kutatások is csökkentik a költségeket és azt már látod a súgóban. Csak akkor működik a súgos számítás, ha még semmi nincs kikutatva, ami az építés költségeit csökkenti. A gazdaságon belül az emelőcsiga, Geometria és a vízszint már csökkenti.