join-the-ikariam-tech-team
-
- HU
- Általános
- rettenet
- Closed
-
-
nem hiszem
de fizethetsz érte..
( vicc volt, valószínűleg kupont kapnak érte.. )
-
nem hiszem
de fizethetsz érte..
( vicc volt, valószínűleg kupont kapnak érte.. )
amúgy ez most megint valami értelmetlen dolog a gf-ről, vagy csak sima hülyének nézés, avagy mutatunk egy legelőt a birkáknak...
oly sok éve már, hogy oly sok csatornán megy a jelentés a bugokról, az újítások hibáiról...és nem igazán történik semmi komoly javítás......örül az ember, ha bevezetnek valami újítást, de az meg spontán jeleggel megy, majd kiderül az újabb bugok tömkelege.
ott a tesztszerver, sok accal, oda meg nem kerül fel az új verzió, hanem egyből élesben.
vannak több, mint évtizedes játékosok, vannak rafináltak, vannak a minden hibát felismerő és kihasználó játékosok, erre fel meg jön a keresés, és majd szépen "alkalmaznak" ki tudja milyen "játékosokat", akik lehet, hogy éppen fél éve legóznak valahol, és majd egy kevés ingyen ambró mellett írogatnak az illetékesnek ezt-azt, és vajon történik-e valami?
évek óta szerintem ezres számban ment a panasz, akkor sem történt semmi, most majd néhány kiválasztott minden jelentése alapján javítás fog történni?
Kétlem.
ez megint a nesze semmi, fogd meg jól.
-
ja, amúgy sokkal értelmesebb dolog lett volna, ha írnak egy pár plusz sort a játék kódjában:
pl minden 10millió fölötti játékosnál megjeleni egy gomb, amelyre kattintva előjön egy kérdéssor...plusz egy-két megjegyzésrovat, ahol le lehet írni, hogy mi a hiba, mit szeretne mittudomén, meg javaslatok fejlesztésekre.
nem teljesen anonim, de valós és játékosvélemény felmérés lehetne, de hát itt nem ajátékosok véleménye számít.
és így esetleg kaphatna a gf egy reprezentatív mintát a valódi játékosoktól, nem pedig a mittudomémilyen rangú és pozíciójú emberek véleményét látná, amelynek sokszor köze nincs a valódi játékhoz.
-
egyelőre legyünk pozitívak és fogjuk fel úgy, h aki ebben a poziba jelentkezik az részint érti is a játékot és normális keretek között fog visszajelezni, ami minden játékos érdeke
-
ja, amúgy sokkal értelmesebb dolog lett volna, ha írnak egy pár plusz sort a játék kódjában:
Szerintem meg teljesen felesleges, amit itt mondtál. Ha hibát találsz a játékban, akár a fórumon keresztül is jelentheted, hiszen van erre megfelelő rész. Arról nem beszélve, hogy a javaslataidat is megírhatod itt. Az illetékesek szerintem elolvassák majd a fórumon, és ha úgy van, akkor biztosan továbbítják azt.
itt nem ajátékosok véleménye számít
Miért? Itt kiknek a véleménye számít? Ha olvastad, akkor jól láthatod, hogy játékosok közül merítenek majd. Egészen biztos vagyok abban, hogy a GF nem olyan felhasználókat választ, akik 1 hónapja játszanak, hanem régebb óta aktívak a közösségekben.
-
Szerintem meg teljesen felesleges, amit itt mondtál. Ha hibát találsz a játékban, akár a fórumon keresztül is jelentheted, hiszen van erre megfelelő rész. Arról nem beszélve, hogy a javaslataidat is megírhatod itt. Az illetékesek szerintem elolvassák majd a fórumon, és ha úgy van, akkor biztosan továbbítják azt.
A játékbeli hibákat célszerűbb a jegyrendszerben jelenteni.
-
ez kb olyan dolog mint a másfél évvel ezelőtt bejelentett war szerver összevonás.....semmi hír, de a hírekre mutogatás, miközben vélhetően eltörölték, csak nem akaródzik bejelenteni....had jöjjenek rá maguktól a birkák.
így nem idegeskednek, így majd még mindig vesznek ambrót.
szégyen és gyalázat.
-
itt nem ajátékosok véleménye számít
Miért? Itt kiknek a véleménye számít? Ha olvastad, akkor jól láthatod, hogy játékosok közül merítenek majd. Egészen biztos vagyok abban, hogy a GF nem olyan felhasználókat választ, akik 1 hónapja játszanak, hanem régebb óta aktívak a közösségekben.
a válaszod első részéhez: igen, évek óta rendszeresen jelzik itt és máshol is, és 100%, hogy továbbítva van...és ott minden meg is reked., vagy erőforrás hiánya vagy éppen tudás hiánya vagy pedig vezetői dilettanizmus okán...
/a hibák kihasználása tiltott, de mégis sokan élnek vele, érthetően, hiszen évek óta megvannak/
a második válaszodhoz:
írj már olyan esetet, ahol konkrétan a játékosok érdeke vagy véleénye volt a döntő.
én írok egyet:
volt ugye az a gomb, az az s betűs, amely a kikötő helyétől balra a tó közepén volt, amely egy játékosok számára nyitott javaslat, igény, akármi volt, amolyan üzenőfal szintű, amelyet a gf hozott létre, ahol rengeteg kérés, javaslat volt, nagyon egyhangú, és meg is szüntették régen.
-
volt ugye az a gomb, az az s betűs
Lehet, hogy annyi javaslat érkezett, hogy már összeírni is nehéz.
Sajnos erre számot csak a GF tud mondani. Ugyanakkor elképzelhető, hogy van oka annak, hogy bizonyos hibáknak a kijavítása csak ilyen hosszú időbe telik. Te is leírtál okokat. Azt szerintem mindketten kijelenthetjük, hogy az Ikariamon drasztikusan csökkent a játékosok száma, a mostani kapálózás pedig már... Hát, késő. De nem akarok ennyire gonosz lenni, remélem, hogy majd az illetékesek mindent megtalálnak, és a jelzéseik célba érnek.