Pangaia 4

• שלום לכולם

אשמח לדעת האם יש פורום ייעודי לשרת העולמי החדש

נוסף על כך, יש השתלטות יפה על השרת מצד הטורקים, אני חזרתי למשחק לאחר כמה שנים שלא שיחקתי ובעבר היו לנו כאן שחקנים מאוד רציניים

אשמח לשמוע אם יש כאלו שמעוניינים להגיע לשרת בכדי לתת פייט לטורקים, כרגע קיימת ברית ישראלית בשרת

בברכה - תומאס שלבי

• הרבה ישראלים משחקים בשרת החדש והם נמצאים כאן, בפורום ישראל

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

• מתוך סקרנות גרידה

אפשר לכתוב רק באנגלית או גם בעברית? י

אי- שם בעבר הרחוק, מאוד רחוק שיחקתי בשרת האנגלי והיה לי ברית ישראלית, 40 שחקנים. הבעיה שהייתה עוד ברית ישראלית שבמקום שיתוף פעולה ניסו לפרק אותנו ושלחו שחקן לרגל ובתוך הברית כתבתי בעברית, הוא דיווח ואני חטפתי באן עד, אם אני זוכר נכון 2038. ו

רק אנגלית או גם שפת מקור שזה מה שיכול להבדיל את הברית ומי שלא ישראלי לא יכול לקרוא, וממלא לא ניתן לרגל כי לא מכניסים אף אחד שלא ישראל. י

• מתוך סקרנות גרידה

אפשר לכתוב רק באנגלית או גם בעברית? י

אי- שם בעבר הרחוק, מאוד רחוק שיחקתי בשרת האנגלי והיה לי ברית ישראלית, 40 שחקנים. הבעיה שהייתה עוד ברית ישראלית שבמקום שיתוף פעולה ניסו לפרק אותנו ושלחו שחקן לרגל ובתוך הברית כתבתי בעברית, הוא דיווח ואני חטפתי באן עד, אם אני זוכר נכון 2038. ו

רק אנגלית או גם שפת מקור שזה מה שיכול להבדיל את הברית ומי שלא ישראלי לא יכול לקרוא, וממלא לא ניתן לרגל כי לא מכניסים אף אחד שלא ישראל. י

השימוש במשחק & פורום בארץ הינו בעברית ואנגלית בלבד, הפוסט בשיחות כללי של הניחוש מגיב הבא הוא חריג

לגבי חוקי השרתים הגלובליים, מי שמשחק בהם צריך לקרוא אותם

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

• יש חוק שאסור לדבר בשפות זרות, אבל לצערי לא עוקפים גם אם אתה מדווח.

לא פעם טורקים כתבו לי בטורקית או בשפה אחרת, דיווחתי אבל בתמיכה אמרו לי אם זה מפריע פשוט תחסום אותם

• אני לא יודע אנגלית ברמת כתיבה שוטפת ולהתחיל לתרגם דרך גוגל לשני הכיוונים זה "כבד" מידי וחסר תכלית

כך שזה או עברית או אין טעם בכלל להיכנס

והשאלה גם אם כדאי בכלל להיכנס לשרת נוסף ושוב להתחיל מההתחלה

באיזה מצב הברית הישראלית ועד כמה היא מפוזרת על פני השטח? י

• אני לא יודע אנגלית ברמת כתיבה שוטפת ולהתחיל לתרגם דרך גוגל לשני הכיוונים זה "כבד" מידי וחסר תכלית

כך שזה או עברית או אין טעם בכלל להיכנס

והשאלה גם אם כדאי בכלל להיכנס לשרת נוסף ושוב להתחיל מההתחלה

באיזה מצב הברית הישראלית ועד כמה היא מפוזרת על פני השטח? י

הברית הישראלית נמצאת כרגע במקום ה-8 בשרת, בשל חוסר ישראלים בשרת, יש אצלינו גם חברי ברית ממדינות שונות בעולם, אם יש לך שחקן בשרת אחר, שווה להעביר אותו לשרת החדש.