v8.10.0 güncellemesi

• PannaCotta sayın yöneticim şu güncellemeyi anlatın nedir.

1.Kargo Limanı 5 şehrime kuruyorum 5 gemi alma hakkı verecek mi.?
    2.Bu yeni gemileri yağmada yada ticarette maden alırken kullanabilecek miyiz.?
    3.Gemileri altın ile alıyormuşuz fiyatları nedir.?
    4.Gemi hızı yavaşmış poseidon açınca hızı artacak mı.?
    5.Yeni gemilerin Maden yüklemesi normal ticaret limanı hızında mı olacak.?

P1H9BDkS_o.png

• Cevap alamadığı için İngiltere forumu ile kavga ediyor şu an. :D

Diplomatik kriz çıkmadan ilgilenelim lütfen. :D

Ben yardımcı olabilmişimdir umarım sana, başka sorun var mıydı eski_kral ?

Resim.png

• forum yöneticisi herkes kendi öğrensin gibi konuşmuş bence yöneticilerde bilmiyor ^^

discord alman bölümünde google translate ile yazıyorum diye dalga geçtiler Türkçe yazın çıkışında bulundum çok gerginim.

resmen biz bişey yaptık deneye deneye öğrenin diyorlar

P1H9BDkS_o.png

Edited once, last by eski_kral ().

• forum yöneticisi herkes kendi öğrensin gibi konuşmuş bence yöneticilerde bilmiyor ^^

discord alman bölümünde google translate ile yazıyorum diye dalga geçtiler Türkçe yazın çıkışında bulundum çok gerginim.

resmen biz bişey yaptık deneye deneye öğrenin diyorlar

Güncelleme gelene kadar binanın resmini de yayınlamadılar mesela. ^^

Resim.png

• Bu yeni bir durum değil. 2008 den beri aynen bu şekilde yürüyor. Yenilik gelir , açıklama yapılmaz. Sonradan işleyiş ve aksaklıkları, bug ları , oyunun açıklarını oyuncular keşfeder. Eski oyuncular bu konuda uzman olmuştu. Şimdi ki oyuncular hazır bekliyor.

9cj9lE.jpg

• Ticaret sisteminde hata oluştu.

Bu yeni bir durum değil. 2008 den beri aynen bu şekilde yürüyor. Yenilik gelir , açıklama yapılmaz. Sonradan işleyiş ve aksaklıkları, bug ları , oyunun açıklarını oyuncular keşfeder. Eski oyuncular bu konuda uzman olmuştu. Şimdi ki oyuncular hazır bekliyor.

• İlk limanı kurdum. limanı kurduğum şehirden değil henüz liman kurmadığım şehirden gemi satın aldım. Yüklemeyi de satın almış olduğum şehirden yaptım. Dİğer şehirlerden mal yüklenemiyor. Hangi şehirden almış iseniz o şehir limanına kayıtlı ve oradan sevkiyat yapıyorsunuz. Aynı adada şehire 3 saat 57 dakika da gitmesi gerekirken poseidon açtığımda 1.57 dakikaya düştü. Eğer o şehrimde deniz haritası arşivi olsa daha da düşecekti. Yükleme yine eski limandan ve o yükleme hızına göre yapılıyor. 43 seviye limandan 50000 adet malzeme 3 dakikada yüklendi.

9cj9lE.jpg

• Yani kısmen Arşiv binası da zaruriyet haline gelebilir. Teşekkürler.

İlk limanı kurdum. limanı kurduğum şehirden değil henüz liman kurmadığım şehirden gemi satın aldım. Yüklemeyi de satın almış olduğum şehirden yaptım. Dİğer şehirlerden mal yüklenemiyor. Hangi şehirden almış iseniz o şehir limanına kayıtlı ve oradan sevkiyat yapıyorsunuz. Aynı adada şehire 3 saat 57 dakika da gitmesi gerekirken poseidon açtığımda 1.57 dakikaya düştü. Eğer o şehrimde deniz haritası arşivi olsa daha da düşecekti. Yükleme yine eski limandan ve o yükleme hızına göre yapılıyor. 43 seviye limandan 50000 adet malzeme 3 dakikada yüklendi.

• Yüklemeyi de satın almış olduğum şehirden yaptım. Dİğer şehirlerden mal yüklenemiyor. Hangi şehirden almış iseniz o şehir limanına kayıtlı ve oradan sevkiyat yapıyorsunuz

Bunun yanlış olduğunu gördüm. Gemiler tüm limanlarda kullanılıyor.

9cj9lE.jpg

Poseidon, Arşiv binası gerekli indirimleri sağlıyor. Ancak en büyük indirim , 15 ambrosa ile çalışan triton motorlarda 1 günlük yolu 50 dakikaya indiriyor. Bu gemilerle şirket kendine pay çıkarmış.

9cj9lE.jpg

Poseidon, Arşiv binası gerekli indirimleri sağlıyor. Ancak en büyük indirim , 15 ambrosa ile çalışan triton motorlarda 1 günlük yolu 50 dakikaya indiriyor. Bu gemilerle şirket kendine pay çıkarmış.

NE DEMİŞ BİR HERİF PARA PARA PARA

Kılıçarslan:thumbup:

• Kendileride Bilmiyor ki...Kedinin Önüne Atılmış Yün Yumağı Misali Oynaya Oynaya Çözün Diyorlar. Birde Sorulara Cevap vs Yazmamalarıda Ayrı Bir Firavunluk...Kibir Ego ne Ararsanız İşte...

s-f6ec3b07dea5f59d44fb913a1f6f5cf0811f6189.jpg