מה אתם חושבים על העדכון החדש

• היו כמה שאמרו שהאיזור החדש בעיר הוא לא סתם, ושמדובר בהכנה למבנה חדשה - מי שחשב ככה, הוא צדק.

לדעתי, מדובר ב"יחידה" חדשה שיהיה אפשר לגייס במבנה הייעודי לה, אני מתאר לעצמי שהיא תעלה באחזקה, ויכול להיות שהיא תוכל להכנס לשדה הקרב הימי

מה אתם חושבים על העדכון החדש?

קישור לפוסט עדכון מאת המנהל מגיק: עדכון לגרסה 8.10.0

b37cc0cf9898212f11c78673e3bbc723.jpg

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

Edited once, last by RealSparta ().

• נראה כמו עדכון מעולה אני בהחלט מחכה בקוצר רוח שיצא העדכון ולראות ולגלות עוד פרטים על המבנה והספינות שיכיל

הספיק לי לקנות ספינות בסכומי עתק מקווה שזה יהווה פתרון.

• לפי דעתי אפשר יהיה להעביר עם הספינות האלה רק משאבים, ואי אפשר יהיה לשלוח אותם יחד לבזיזות.

כנראה זה יהיה רק בשביל להעביר משאבים בין ערים

• לפי דעתי אפשר יהיה להעביר עם הספינות האלה רק משאבים, ואי אפשר יהיה לשלוח אותם יחד לבזיזות.

כנראה זה יהיה רק בשביל להעביר משאבים בין ערים

כנראה שזה יהיה כמו יחידה שתעלה באחזקה, פשוט יחידה שמשתמשים בה בשביל להעביר משאבים, זה אומר שגם יהיה אפשר להרוג אותה, לא ידוע, נחכה לחמר ונראה

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

• אם ניתן יהיה לבנות עליו כל מבנה ולא רק מבנה ייחודי, מקסימום בונים מבנה מוזיל עלות או מגביר יצור ומי שאין לו באיזה מושבה חיילים, הזדמנות טובה. אבל סתם בשביל להעביר סחורות? י

• אם ניתן יהיה לבנות עליו כל מבנה ולא רק מבנה ייחודי, מקסימום בונים מבנה מוזיל עלות או מגביר יצור ומי שאין לו באיזה מושבה חיילים, הזדמנות טובה. אבל סתם בשביל להעביר סחורות? י

יכול לעזור לך הרבה אם אתה מעביר משאבים ממרחקים רבים, או אם יש לך עשרות מיליוני משאבים להעביר בעקבות העדכונים האחרונים

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• לא יותר פשוט להגדיל את נפח הסירות? י

נקודת אור יחידה אם זאת מטרתם, שניתן יהיה להעביר סחורות בסירות סוג... מה שיקראו להם, ועל הסירות הקיימות ניתן יהיה לבזוז והעביר את הבזיזה, או להמשיך לבזוז והחדשות ללא קשר יעבירו את הבזיזה כולל הסירות הישנות. י

אבל לא נראה לי שזאת הכוונה אלא לחלק את היעוד של כל סוג סירות בנפרד. י

נראה. י

• עדכון עבור נמל לספינות נושאות מטען נפח גדול כולו מתנה לוותיקים

438,900 :עצים

שיש: 256,698

גביש קריסטל: 232,053

בניין עירייה רמה 35 מאפשר בנייה ו/או מושל רמה 10עדכון "שווה- כל- נפש"

חח

• זה עדכון שיכול לעזור רק למישהו שגם ככה ממש חזק עם כמה מיליוני נקודות וככה לבנות ספינות קרב מהר יותר (אם הבנתי נכון זה גם סוג של מספנה שנייה כי אפשר לייצר שם גם ספינות קרב ולא רק ספינות משא)

זה לא ממש עוזר למי שרחוק מבניין עירייה רמה 35 או מגורי מושל רמה 10 מה שמבאס רצח

• עידכון מוגזם נטו בשביל מספנה צריך עירייה רמה 35 או מושל רמה 10 מלא משאבים וכל זה בשביל לבנות כמה ספינות מסחר,

אם לא היו לזה כלכך הרבה דרישות זה היה שווה את זה

• עידכון מוגזם נטו בשביל מספנה צריך עירייה רמה 35 או מושל רמה 10 מלא משאבים וכל זה בשביל לבנות כמה ספינות מסחר,

אם לא היו לזה כלכך הרבה דרישות זה היה שווה את זה

אני לא חושב שתצטרך את זה עד שתגיע לתנאים האלה

יש למישה הסבר בדיוק על המבנה? עלויות של הספינה כמה יכולה להכיל וכאלה?

כל רמה אחת של המבנה מאפשרת לך לקנות ספינה אחת בזהב

לספינה יש תכולה של 50 אלף ואפשר להעביר בה רק משאבים לדוגמא יש לך ב10 ערים את המבנה ברמה 10

זה אומר שתוכל לקנות 100 ספינות ותוכל להעביר דרכם 5 מיליון משאבים

הספינות האלה ממש איטיות עם פוסידון מאותו אי לוקח שעה וחצי מרחק

• Baros

הבהרה ושאלות: י

אתה מתכוון שאם יש לי שתי מושבות על אותו אי, לוקח לספינה שעה וחצי להגיע למושבה השנייה? י

אם כך, כמה זמן לוקח לספינה להגיע לאי ליד? י

כמה קיבולת יש לספינה בודדה? י

כמה עולה ספינה? י

והשאלה היותר חשובה לפחות למי שעדיין רחוק ממושבה 13 ויותר, עד כמה זה בכלל משתלם? י

ומה קורה אם העברת משאבים מבזיזה... זמנים העמסה וחזרה נאמר 10 איים מרחק? י

אפשר בכלל לבזוז איתם? י

יכול לעזור לך הרבה אם אתה מעביר משאבים ממרחקים רבים, או אם יש לך עשרות מיליוני משאבים להעביר בעקבות העדכונים האחרונים

אני בתור אחד שמעביר משאבים במרחקים גדולים ואתה יודע למה, אם זה רק מאריך לי את זמן התובלה זה חיסרון כי באותו הזמן אני יעשה יותר משלוחים ובכמות כפולה יותר

In Jupiter we trust!!!