Çok üstünlük sağlamaz.
Malzemeler masraf falan derken diğer taraftan gemi alsan daha mantıklı gibi.
En azından her yerde kullanıyorsun
Çok üstünlük sağlamaz.
Malzemeler masraf falan derken diğer taraftan gemi alsan daha mantıklı gibi.
En azından her yerde kullanıyorsun
İkinci yazdığın doğru, toplam seviye kadar gemi satın alma hakkın var.
Her şehirde kargo limanı 50 seviye, 21 şehir kurarsak , 1050 gemi yapar kargo limanında ancak 100 gemi alınabilir. Toplam sxeviyew kadar gemi mantıklı değil. 500 kapasiteli 1 gemi ile 50000 kaynağı aynı adada ne kadar zamanda gönderebilirsin? 50000 kapasiteli 1 gemi gemi ile ne kadar zamanda gönderirsin ? Kargo gemisi ile daha kısa zamanda sevk edebilirsin. İlk liman kurulmada 1 gemi verecek ancak her şehirde ikinci gemiyi alabilmen için bina kademesi yükselecek. Bu kademe korsandaki ve ticarethanedeki gibi ada çapını da genişletecek. Eski kralın EN deki 4. sorusıuna yardımcı olmak için deniz haritası arşivide etkilidir. Hatta deniz haritası arşivi bu dönemde daha popüler olacaktır. Arşivleri her şehirde 40 seviyeye yükselt
Yazdıklarını kaç kere okudum yine de anlayamadım. İmla olarak değil fakat anlam olarak sıkıntılı.
Tartışma şöyle, Chuck "Bee" Bashlick kargo limanının her seviyesinde altın ile gemi alınacağını söylüyor. Kargo limanı 50 seviye her şehirde 50 seviyede 50 gemi eder. Saray ve vali olarak 21 şehir kurabiliyoruz. Buda 1050 gemi yapar. 1050 Gemi vermezler. Oyunda altın ödeme yapıp kimse 1050 gemi sahibi olamaz.
İkinci tartışma kargo gemisi hızı. 500 kapasiteli gemi aynı ada diğer şehire 10 dakikada gider. 50000 kargoyu götürmek için 1000 dakika gerekir. Bu kargoyu 16 saatte taşır.
3. konu bu kargo gemilerine poseidonun etki edip edemiyeceği idi. Hem poseidon hemde deniz haritası arşivi etkilidir.
Tartışma şöyle, Chuck "Bee" Bashlick kargo limanının her seviyesinde altın ile gemi alınacağını söylüyor. Kargo limanı 50 seviye her şehirde 50 seviyede 50 gemi eder. Saray ve vali olarak 21 şehir kurabiliyoruz. Buda 1050 gemi yapar. 1050 Gemi vermezler. Oyunda altın ödeme yapıp kimse 1050 gemi sahibi olamaz.
İkinci tartışma kargo gemisi hızı. 500 kapasiteli gemi aynı ada diğer şehire 10 dakikada gider. 50000 kargoyu götürmek için 1000 dakika gerekir. Bu kargoyu 16 saatte taşır.
3. konu bu kargo gemilerine poseidonun etki edip edemiyeceği idi. Hem poseidon hemde deniz haritası arşivi etkilidir.
İkinci yazdığın doğru, toplam seviye kadar gemi satın alma hakkın var.
Her şehirde kargo limanı 50 seviye, 21 şehir kurarsak , 1050 gemi yapar kargo limanında ancak 100 gemi alınabilir. Toplam sxeviyew kadar gemi mantıklı değil. 500 kapasiteli 1 gemi ile 50000 kaynağı aynı adada ne kadar zamanda gönderebilirsin? 50000 kapasiteli 1 gemi gemi ile ne kadar zamanda gönderirsin ? Kargo gemisi ile daha kısa zamanda sevk edebilirsin. İlk liman kurulmada 1 gemi verecek ancak her şehirde ikinci gemiyi alabilmen için bina kademesi yükselecek. Bu kademe korsandaki ve ticarethanedeki gibi ada çapını da genişletecek. Eski kralın EN deki 4. sorusıuna yardımcı olmak için deniz haritası arşivide etkilidir. Hatta deniz haritası arşivi bu dönemde daha popüler olacaktır. Arşivleri her şehirde 40 seviyeye yükselt
Yazdıklarını kaç kere okudum yine de anlayamadım. İmla olarak değil fakat anlam olarak sıkıntılı.
Önce son mesajını ondan sonra ilk postunu okuyunca daha mantıklı geldi ama ben hala gemilerin hızı konusunda Chuck'ın dediğinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum çünkü karşılaştırma yaparken 500 kapasiteli gemiyi 50k kapasiteli gemi ile karşılaştırmak yerine, yine 50k taşıyan kargo gemisinin(yani 100 gemi) hızıyla karşılaştırmak gerekir. Sonuçta kargo gemisini sadece altınla alırken yük gemisini almak için eziyet çekiyoruz resmen.
Elimde şuan 250 gemi var. Bunun için yüklü miktarda altın ödedim. 250 gemi ile 125000 kaynak taşıyorum.
3 adet kargo gemisi alsam 24 milyon altın ödiyeceğim. Buna karşılık 150000 kaynak taşıyacağım. Yeni gemiler daha mantıklı. Asker yağma için eskileri, kargo için yeni gemiler kullanılır.
hepimiz şunda hem fikiriz bu sürüm ne getirdi.
ne oluyor bir açıklama yapın PannaCotta bu sizin göreviniz.
Müze işine de bi el atsalar iyi olacak Müze bastiğin zaman anlaşmaya gerek kalmadan mutluluk vermesi lazim artık anlaşma yapacak oyuncu kalmadi serverler de
+1
1050 gemi yapar kargo limanında ancak 100 gemi alınabilir. Toplam sxeviyew kadar gemi mantıklı değil.
100 diye üst limit nerede yazıyor? "Sana ait tüm kargo limanlarının ulaştığı seviyelerin toplamı, inşa edebileceğin maksimum kargo gemisi sayısını belirler."
Eski kralın EN deki 4. sorusıuna yardımcı olmak için deniz haritası arşivide etkilidir. Hatta deniz haritası arşivi bu dönemde daha popüler olacaktır. Arşivleri her şehirde 40 seviyeye yükselt
Aksini söylemedik ki. Soruda Posedion sormuş sadece.
hepimiz şunda hem fikiriz bu sürüm ne getirdi.
ne oluyor bir açıklama yapın PannaCotta bu sizin göreviniz.
Hazır başlamışken "Donanma Tershanesi" yazıyor, onu da düzeltin. ![]()