Son güncellemeden sonra ticaret gemileri malum 380 e kadar arttırıldı
180 den sonra 380 e tamamlamak için toplamda ne kadar altın gidiyor bilgisi olan var mı ?
Son güncellemeden sonra ticaret gemileri malum 380 e kadar arttırıldı
180 den sonra 380 e tamamlamak için toplamda ne kadar altın gidiyor bilgisi olan var mı ?
ÇOK gidiyor ![]()
bu formülle hesaplayabilirsin.
Örn: 300. gemi için 3 x ( 4,500 x 1,03³⁰⁰ - 4,475) = 95829918.590 (~) 96milyar
tek bir gemi için 96 milyar altın istiyor hesaplamak vakit kaybından başka bişey olmaz ![]()
Şimdi bu gemi fiyatları gerçekçi mi allah aşkına? 380. gemiyi alabilmek için hangi oyuncu 1 trilyon altın harcayabilir ? Gemi sayısını arttırdık diyip bu fiyatta yapmak gönül avutmaktan, dostlar alışverişte görsünden başka bişey değil.
Optimist olursak ileride altın ile ilgili de bir güncelleme gelecek diye düşünebiliriz. (Adadaki odun, mermer, cam gibi altın madeninde işçi çalıştırıp altın kasmak veya eskisi gibi yağmalardan altın da gelmesi vb.)
malesef gerçek fiyatlar
Şimdi bu gemi fiyatları gerçekçi mi allah aşkına? 380. gemiyi alabilmek için hangi oyuncu 1 trilyon altın harcayabilir ? Gemi sayısını arttırdık diyip bu fiyatta yapmak gönül avutmaktan, dostlar alışverişte görsünden başka bişey değil.
Optimist olursak ileride altın ile ilgili de bir güncelleme gelecek diye düşünebiliriz. (Adadaki odun, mermer, cam gibi altın madeninde işçi çalıştırıp altın kasmak veya eskisi gibi yağmalardan altın da gelmesi vb.)
Saçmalık işte ![]()
Bir düzeltme gelmesi şart
Yeni tershanenin kolaylık sağşayacağını düşünüyorum, sabah göreceğiz bakalım.
Saçmalık işte
Bir düzeltme gelmesi şart
sabahtan yazıyorum hıcbır ıse yaramadı
boş bi ekleme oldu bence saatlerce bekle kı o gemı 50k mal tasısın A:SD:SA:D a
Yönetimin cevaba bak. ![]()
Quote from badidol
Öncelikle yük gemilerinin maliyetleri de giderek artıyor. İkincisi, 100 ticaret gemisi mallarınızı 2 yük gemisinden çok daha hızlı taşıyacaktır. Her zaman bir sorun vardır ve sizin için hangi yoldan gideceğiniz nihai olarak kendi değerlendirmeniz meselesidir.
Ayrıca başkente inşa etmek ayrı problemmiş.
Vali Konağı şartı Saray için geçerli değilmiş. ![]()
Saatlerce bekle derken? Kargo gemileri ticaret gemilerinden daha mı yavaş gidiyor? NEDENNN???? ![]()
Kargo gemileri ticaret gemilerinden daha mı yavaş gidiyor?
"Yük gemileri, kargo/ticaret gemilerinden daha mı yavaş gidiyor?" de bari. (Kafalar karışmasın)
Evet, aynı adadaki 2 şehir arası 3 saat 20 dk.
yagma ıçın kullanılabılıyor mu yada tıcaret ıçın ?
bırde ben 5 sehrıme kuruyorum her sehır ıçın 1 gemı alma hakkım olacak mı
Yağmada kullanılmıyor.
Sadece farklı bir seçenek olmuş oyuna olumlu anlamda bir etkisi olmaz.
Güncelleme yaptık mı yaptık işte nasıl olduğu veya neye yaradığı önemsiz hesabı
Farmcılar yaşadı ![]()
Yeni tershanenin kolaylık sağşayacağını düşünüyorum, sabah göreceğiz bakalım.
Yağmada kullanılmıyor.
Sadece farklı bir seçenek olmuş oyuna olumlu anlamda bir etkisi olmaz.
Güncelleme yaptık mı yaptık işte nasıl olduğu veya neye yaradığı önemsiz hesabı
![]()
Yeni gemilerin yük kapasitesi fazla ve daha hızlı ancak bunlar yağma için kullanılmıyor. Küçük hesapların yağmadan mağdur olmaması için kullanıma sokmamışlar.
yagma ıçın kullanılabılıyor mu yada tıcaret ıçın ?
bırde ben 5 sehrıme kuruyorum her sehır ıçın 1 gemı alma hakkım olacak mı
Her şehrinde kargo limanını 5. seviyeye getirdiğin de 1 gemi. Her şehrinde limanı en üst seviye ye getirdiğinde (50 seviye) 10 gemi alıyorsun. 10 vali konağında 100 gemi eder. 100 limitden sonra diğer şehirlerinde kargo limanı nı yükseltsende ilave gemi alamazsın. Zaten 100 limite ulaşmakta çok zor.
Altın ile alınması çok saçma. Malzeme ile kendin basabilsen mantıklı. Altın ile alacaksam zaten diğer kargoyu alır yağmada vs kullanırım mantıken.
8m altın istiyor 1. gemi
e diğer tarafa yatırsam tüm bunu alacağım altın ile kargoları fullüyorum
Altının olsa da hemen alamıyorsun.
| - | Kargo Limanı: Bina kademesi yeterli değil! |
Bina kademeleri istiyor. Her kademede 1 gemi alabiliyorsun. Ayrıca 8 m altın bir gemi için. Diğer alımlarda kademeli artıyor. Bu geminin kapasitesi 50.000 mal alıyor. 500 kapasiteli gemiden 100 gemi ile bu malı taşıyorsun. Tabi yükleme süreside sıkıntı olacak.
Yeni gemilerin yük kapasitesi fazla ve daha hızlı ancak bunlar yağma için kullanılmıyor.
Daha hızlı değil ki.
Millet ona söyleniyor zaten.
Ayrıca ilk mesajda "5 seviyede 1 gemi" demişsin, sonra "her seviyede 1 gemi" yazmışsın. ![]()
İkinci yazdığın doğru, toplam seviye kadar gemi satın alma hakkın var.
Yani eski_kral 5 tane Seviye 1 bina yapmak sana 5 gemi alma hakkı verir (tabi altının varsa). 8M'dan başlayıp gittikçe yükseliyor.
İkinci yazdığın doğru, toplam seviye kadar gemi satın alma hakkın var.
Her şehirde kargo limanı 50 seviye, 21 şehir kurarsak , 1050 gemi yapar kargo limanında ancak 100 gemi alınabilir. Toplam sxeviyew kadar gemi mantıklı değil. 500 kapasiteli 1 gemi ile 50000 kaynağı aynı adada ne kadar zamanda gönderebilirsin? 50000 kapasiteli 1 gemi gemi ile ne kadar zamanda gönderirsin ? Kargo gemisi ile daha kısa zamanda sevk edebilirsin. İlk liman kurulmada 1 gemi verecek ancak her şehirde ikinci gemiyi alabilmen için bina kademesi yükselecek. Bu kademe korsandaki ve ticarethanedeki gibi ada çapını da genişletecek. Eski kralın EN deki 4. sorusıuna yardımcı olmak için deniz haritası arşivide etkilidir. Hatta deniz haritası arşivi bu dönemde daha popüler olacaktır. Arşivleri her şehirde 40 seviyeye yükselt