מהדורת חדשות - ראיון עם השחקן שמחה2

• 2d655af08821f93ca232d3e338cae1c0.png

ראיון עם השחקן שמחה

השחקן והלוחם הגדול ביותר בארץ - סטטיסטית.

פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, לפרסם מדריכים, לשתף בידע, לפרסם דוחות קרב ואף להכריז מלחמות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.

הראיון הקודם היה עם השחקנית keren34 מהדורת חדשות - ראיון עם השחקנית קרן34, אותה שחקנית נלחמת בין היתר גם בשמחה, מוזמנים לקרוא

קריאה מהנה!

השם משתמש שלו הוא שמחה2, הוא משחק בשרת בטא וליוזר שלו יש 95,012,331 ניקוד כללי, הוא נלחם במשך שלוש שנים עם יכולת ומשאבים רחבים מאוד - ולכן הנקודות התקפה וההגנה שלו הגיעו לסכומים עצומים. הוא היה דמות בולטת בשרתים ארס וטאו, לדעת משתמשים רבים הוא השחקן המנוסה ביותר בארץ - אתם חושבים שהדעה הרווחת נכונה?

3223745ee899aec9b7a5d43de5f624d9.png

היי שמחה, תוכל להציג את עצמך?

היי, קוראים לי שמחה ואני מתל אביב, שיחקתי בעבר הרחוק באלפה ובאטא. חזרתי לשחק בערך לפני 5 שנים כשהשרת מלחמה נפתח ועוד לא היה ברור במה מדובר ומשם נשאבתי בחזרה לשרתים הרגילים.

אתה כיום השחקן הגדול ביותר בארץ והיית דמות מרכזית בשרתים רבים, תוכל לתאר את אופן המלחמה וההתקדמות שלך? מה דעתך לגבי מה שהיריבים שלך חושבים עלייך?

אני שמח על המקום שיש לי בקהילה והשרתים שאני משחק בהם, מקווה להמשיך להשפיע ולהיות חלק מרכזי במשחק. אופן ההתקדמות וההיבט על המשחק? ברגע שאתה מצליח ליצור מסביבך צוות של שחקנים חזקים ונאמנים הכל אפשרי. לדעתי המלחמה בבטא שונה מכל שאר המלחמות שהיו בארץ עד כה, במלחמה כזאת ארוכה של כל כך הרבה שחקנים גנרלים וזהב הכוח רצון וההתמדה משחקים מרכיב חשוב וזה מה שמבדיל ביני לבין אחרים, לא תמצא אותי במצב חופשה במלחמה, בזמן ששחקנים אחרים עוזבים כי קצת קשה/משעמם או מחפששים לתקופות ארוכות אני דווקא נותן את המאמץ הנוסף ודוחף את היריב לקצה.

מה אנשים חושבים? לא מעניין. אני משחק כדי להנות ולנצח, פחות מעניין מה אנשים חושבים, לא משנה מה תעשה תמיד יהיו כאלה שלא יתחברו או יאהבו אותך, הנבחרת שלי יודעת מי זה שמחה ומה החלק שלו במלחמה וזה מה שחשוב, לא מצפה לקבל אהדה מהיריבים שלי מאחר והם מונעים לרוב מאגו.

כיצד מתמודדים נגד יריבים רבים זמן כה רב?

כמו שאמרתי הדרך לניצחון מתחילה בצוות שחקנים חזק ונאמן וכוח רצון להתמיד. נראה לי שהוכחנו לאורך השנים שהכמות של היריבים לא משנה, אנחנו עושים את שלנו נגד כל מי שיבוא נגדנו ונראה שזה עובד. בנוסף ,כשיש בצד השני שחקנים שלא צריכים להיות במשחק זה נותן תמריץ לא רע, לא מאמין שיש דרך לסיים את המלחמה נגד ארטיאף כששתי הקבוצות עדיין משחקות במקביל בשרת (אלא אם יש תנאי כניעה מחמירים מאוד)

מה המצב הנוכחי של המלחמה בה אתה משתתף, מול מי אתם נלחמים ומה הרקע למלחמה של כל אחת מהם?

המלחמה היא יופיטר נגד RTF ו300, הסיבות שהתחילה המלחמה הם עד היום במחלוקת וכל צד סבור אחרת. אני פחות עסוק באיך הכל התחיל אלא יותר עסוק בלהילחם. נכנסתי תחילה למלחמה כשחקן חיזוק והחלטתי להתמקד בעיקר בבטא אחרי שכל האויבים שלנו בארס וטאו הפסיקו לשחק והשגנו (תודה לכל השותפים בדרך) שליטה מלאה על שני השרתים. היום אני משחק בעיקר בבטא.

האם אתה חושב שיש צד מסויים שמוביל? איך אתה יכול לסכם את המלחמה שמתחוללת כיום בשרת בטא?

המלחמה התחילה כשRTF היו ביתרון משמעותי ושליטה במפה גם מבחינת יוזרים, זהב, גנרלים, וגם מבחינת לוחמים ושחקנים פעילים. היום ברור לכולם שהיתרון אצלינו וככה יישאר... השליטה בטבלה היא שלנו (אין לRTF אף שחקן בטופ 10 ומנגד שלושה שחקנים של יופיטר וסה''כ הניקוד מעל מיליארד נקודות הפרש). גם בנקודות לחימה אפשר לראות את ההובלה בטבלה. חלק גדול מהלוחמים של רטף כבר לא משחקים (ד''ש למיקו ולשאר הנבחרת הפורשת), החלק שהחליט לשמור על הגאווה נמצא בחופשה כבר כמה חודשים(נכון להיום רק אריק מייצר 2/3 קרבות וגם המבצרים שלו כבושים ומרוקנים), מאוד מקווה שתהיה התעוררות מצדם בקרוב....

כיצד אתה חושב שהמלחמה תסתיים?

המלחמה תסתיים כשאחת הבריתות תניף דגל לבן או תתפרק, אופציה פחות סבירה זה בדיפלומטיה אבל אין לדעת. במצב הנוכחי יש נטישה המונית של שחקנים מRTF, כפולי גנרלים מתפטרים אחת לחודש וממה שנמסר לי מחברי הברית המורל ברצפה - מבחינתי המלחמה כבר נגמרה ותחודש כשהחברה של רטף יתאוששו.

לא התייחסתי לעניין הפיראטים כי אני לא מתעסק בזה אבל אני יכול לציין לטובה את כל הנוגעים בדבר ביופיטר. עבודה יפה יועד ולאל ולכל שאר חברי הברית שעוזרים בלי הפסקה.

371924f9aadebbba4ac62bb043c02515.png

איך תרצה לסכם את הראיון

לסיכום הראיון אני רוצה לציין לטובה את כל חברי הברית של יופיטר על האחדות, ולמרות הפריצות, הגנרלים והזהב שנגנבו ממשיכים לשמור על הילוך גבוה. אני רוצה לנצל את ההזדמנות להגיד תודה לנבחרת שלי מארס שמלווה אותי בכל שרת עומר, ודניאל סבן האסטרטג הראשי (אי אפשר לנצח את בלוד). תודה גם לשחקנים מיוחדים שבלעדיהם הכל היה יותר קשה - טל, יובל ליאם ובוגנים, ותודה גם למי שבלעדיהם הכל יותר קל - אדיר ושלומי. תודה מיוחדת ואהבה גדולה ל- לאל שהכרתי רק לפני שנתיים אבל מעבר לשותף צמוד במשחק, שחקן ולוחם אדיר, פיראט מטורף הפך גם לחבר אמת. תודה ענקית לרון השותף הכי טוב שיכולתי לבקש, שחקן ולוחם ברמות הגבוהות שהמשחק ידע ששולט ומחזיק את ארס ונלחם בבטא במשרה מלאה, רוצה לפרגן למור מנהיגת יופיטר שמנצחת על כל התזמורת ולהגיד שזכית בי. ולך דניאל על יכולת משחק גבוהה ועל המאמצים הרבים שלך לשמור על העניין בפורום ובמשחק. מאחל לכולם משחק מהנה.

כמו כן אני רוצה לבקש סליחה מחברי ברית 300 שלא הזכרתי אותם במהלך הראיון, אין לי עניין אישי במלחמה נגדכם אך אמשיך להלחם כל עוד הבריתות נלחמות, זכיתם בקרן והיא אחת הסיבות שאני מכבד אתכם למרות הלחימה.

7beb7d00cc1d48cb1ba9510d946cc0ba.png

2b5e48da800fab5ffcd2b26d803d1b9f.png

היו תקופות בהם היה לכל צד גם 40-60 מיליון נק' הגנה והתקפה, זה יוצא בערך 20,000,000 גנרלים שנהרגים ויש לזכור שכל יום הניקוד יורד ב5%, זאת אומרת שכל יום ירד בערך 2.5M נק התקפה לכל צד (מיליון גנרלים שנהרגים) - בשביל להחזיק את זה, היה צורך בכמויות עצומות של קרבות לאורך זמן עצום, עד כדי כך שיוכלו ביום אחד להרוג מיליון גנרלים. האם זוהי המלחמה הגדולה שמתרחשת אי פעם בתולדות האיקרים?

תודה רבה על השתתפותך בראיון, שמחה :)

מצאתם טעות? מוזמנים לדווח עליה.

נהנתם? מוזמנים לרשום תגובה ולייק לפוסט הזה

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

Edited 6 times, last by RealSparta ().

• קודם כל חשוב לי להגיד לדניאל, שאפו על הראיונות היוזמה והרצון להכניס קצת יותר עניין למשחק דרך הפורום.

אז SPARTA תשאר כמו שאתה ותפסיק לשלוח משאבים החסות שלי היא בחינם :*

ולסיבה שהתכנסנו כאן, שמחה2, אכן שחקן שיכול לאתגר ברית שלמה,, מגיע לכל נקודה בשרת פעיל בטירוף, ללילות כימים למרות שבמקרה שלך הלילות שלך אלה הימים שלנו ;)

אין ספק שאתה בהחלט ראוי להקרא הלוחם הגדול סטטיסטית כמו שדניאל טרח לציין.

תודה על המילים החמות, גם לנו אין משהו אישי נגדך ומי שכן נלחם מולך בעיקר כדי שלא יהיה משעמם

ד"ש מהתמני חחחח

• אחלה שמחה אין עליך אוהבים אותך😍

הלוואי והיה מזכיר את שמי הדל גם🥲

הראיון התמקד בעיקר בבטא אבל אין ספק שאתה שותף חשוב בארס

• שחקן על כבר סוגרים 5 שנים ביחד איך הזמן רץ

לא פוגשים שחקנים כאלה כל יום הניצחון בכל מחיר

• אשכרה 5 שנים עם הקרחת שלך על בסיס יומיומי איך הזמן רץ כשנהנים אה

השותף הכי טוב שאפשר לבקש ושכל ברית הייתה חולמת שיהיה לה שחקן כמוך.

אח יקר שהוא הרבה מעבר למשחק והשחקן היחיד שאלך אחריו למלחמה בכל זמן ובכל מקום, אוהב אותך

שנמשיך לתת בראש ביחד עוד שנים רבות

בקרוב תסתכל עליי מלמטה בטבלת ניקוד ותחסוך את התירוצים;)

nqjyeln32jgz.png

• אין לי בעיה שתהיה מעליי אם זה מה שאתה אוהב

שחקן על כבר סוגרים 5 שנים ביחד איך הזמן רץ

לא פוגשים שחקנים כאלה כל יום הניצחון בכל מחיר

עם שותפים כמוך וכמו רון זה לא כזה קשה

• כל הכבוד ל Simha ול RealSparta על הראיון

בטא הוא השרת הסוער ביותר בעולמות איקרים בטח בישראל וכנראה שגם בכל היתר. חחח

להיות השחקן המוביל צבאית את בטא בשנים של מלחמה זה פרי של השקעה ויכולת.

אין על שמחה

:evil::evil::evil:

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• שמחה הגבר

מזל שפרשתי בזמן, עוד חודשיים יהיה לי מספיק לקנות דירה בתל אביב

נ.ב. דניאל אתה מניח מחר או להתקשר אליך?

• שמחה הגבר

לא אניח רק כדי שתתקשר אליי לא דיברנו שנים

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

• שמחה הגבר

לא אניח רק כדי שתתקשר אליי לא דיברנו שנים

חצי מהפעמים שאני מתחבר אני שולח לך הודעה

אתה זה שמתעלם מקיומי

• ואז אני עונה לך ואתה מתחבר בפעם הבאה אחרי חצי שנה

-SPARTA- Mars Legion

GF.png