Krásný dobrý večer,
Rád bych začal diskuzi na téma výklad pravidel.
Byla krásná prosincová zima, nebo už byl leden? nejsem si jistý. Sedím u krbu a ohřívám si ruce, v tu chvíli příjde zpráva od kamaráda, kterého znám od školky a prožili jsme spolu nejedno dobrodružství. Příteli dostali jsme BAN. Tak se zděšeně podívám, a ono opravdu jsme zabanováni. Zamyslel jsem se a vůči faktu, že jsme po těch neuvěřitelných příhodách, které jsme spolu prožili, jak třeba když jsme v řecku jedné krásné slečně, co měla jméno jak TRANSFORMER, na baru vykládali vtipy a česká pořekadla ( nepochopila je, jako my ty její vtipy ), nebo když jsme jednoho zaměstnance z FIO banky zkoušeli naučit pravidla deskových her ( bezvýznamně ), říkám si že to nebude nic vážného. Vždy vidím světlo na konci tunelu, a ani TMA mě nedokáže zlomit, jako já lámu špagety, aby se mi vešly do hrncem toto překonáme, mu říkám. Tak že bych se rád dostal k samotnému problému.
na doporučení SGO Fio99 máme začít diskuzi zde veřejně, protože on s námi na ticketu nemůže komunikovat, navíc na odpovědi na ticketu čekáme dýl jak řekové na zlomení krize, takže to bude i lepší.
Rád bych se zeptal, samozřejmě jen teoreticky, protože zde nesmím uvádět žádné přímé případy. Jak si vykládáte pravidlo hry číslo 1. Multiúčty ( níže uvedená citace )
Quote1. Multiúčty
Na jednom světě je povoleno spravovat a vlastnit více než jeden účet. Musí však ve hře dojít k jejich označení pomocí speciální funkce. Přímá interakce mezi těmito multiúčty není povolena. Obcházení těchto pravidel pomocí dalších hráčů není povoleno.
Pokud bych teoreticky měl jeden hlavní účet a další multík, můj přítel ze školky by měl také hlavní účet a jeden multík. Jak by jste došly k závěru za tímto pravidlem zabanovat účet, pokud bych já točil ze svého multíku zlato jemu na hlavní účet. A on ze svého multíku na můj hlavní účet? Z mého hlediska totiž nedochází k interakci mezi mými účty. Tímto pravidlo neporušuji. podívám se na druhou část kde toto pravidlo nesmím obcházet, no zatraceně ani v tomto případě nedostanu svoje suroviny z jednoho účtu na druhý. Tím pádem opět žádné pravidlo neporušuji. Ještě je tu možnost že by nějaký ten účet nebyl propojený, ale dejme tomu že bych se teoreticky zeptal na ticketu SGO a on mi potvrdí že vše propojené bylo. I když za TMY mi bylo tvrzeno, že propojené nejsou. Řekl bych si že si ze mě někdo střílí, a nedokáží si obhájit to co udělali a nechtějí přiznat chybu. Rád bych podotkl že jeden z těchto dvou by mohl teoreticky argumentovat způsobem, že i když nedošlo z předávání z vlastních účtů, protože to šlo způsobem A1->B2, B1->A2. On si to vykládá tak že to prostě je A1->A2,B1->B2, protože jsme oba získali podobné množství zlata tímto způsobem. Pokud by se toto teoreticky stalo jaký názor by na to měla komunita? nebo jsem v tomto příběhu opravdu sám ta Alenka v říši divů?
Dostaneme se tedy ještě k druhé otázce, kdybych teoreticky psal ticket a přišla mi odpověď, že rotace zlata přes černý trh je strkání. Vysvětlí mi to někdo?
Quote3. Strkání
Není povoleno získávat výhody ve hře na úkor slabšího hráče. Za slabšího hráče se považuje každý, kdo je v celkovém hodnocení postavený níže než viník.
Jak by v tomto případě mohlo jít o strkání? obě strany se snad dohodnou na tom že jedna prodává za menší cenu a kupuje za větší. Tím pádem přeci nemůžu na jeho úkor získávat výhody ne?
A ještě mám otázku jednu číslo.3, Kdybych kvůli slučování světů měl dost účtů v lobby které nemohu hrát. Přišlo by vám logické že když tyto účty pomocí funkce předám někomu jinému, aby na nich mohl hrát že by se brala v potaz moje IP adresa? když už jsem na tom účtu nikdy potom nebyl a využil jsem funkci která tato hra nabízí?
Předem děkuji za vaše reakce, jen bych chtěl podotknout že všechny postavy jsou fiktivní a otázky jen teoretické, protože by mě zajímal názor dalších hráčů.
Příjemný zbytek večera G O D