פרסום אופן החידון של שלב 2 בחידון הידע

• 2d655af08821f93ca232d3e338cae1c0.png

פרסום אופן החידון לשלב 2 בחידון הידע

בהצלחה!

פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, לפרסם מדריכים, לשתף בידע, לפרסם דוחות קרב ואף להכריז מלחמות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.

בהמשך למשחקים הוקדמים שנערכו בשלב 1 של חידון הידע, אלו הזוכים שמתקדמים איתנו לשלב 2!

ReaL MadriD

Electronic

Fuse

ikoren

BloodLeader

Mask

Hasoy3

Keren

Avshalom

* במידה ולדעתכם קייימת טעות נא להודיע לי

אופן החידון של שלב 2

כיצד החידון יתנהל בשלב 2? שימו לב. בשלב 2, החידון הינו יהיה על זמן. זאת אומרת, ברגע שאגיד שאלה - שני המשתמשים צריכים לענות תשובה נכונה, הראשון שיענה נכון, יקבל נקודה. מה המטרה בעצם? המטרה היא להגיע ל3 נקודות. על מנת להגיע לזה, עליכם לענות תשובה נכונה לפני היריב.

לדוגמא: אני אומר שאלה, מה הרמה האחרונה של החומה? הצד הראשון שיענה נכון, יקבל נקודה. שוב, המטרה היא להגיע ל3 נקודות. הראשון שיגיע ל3 נקודות, ינצח ויתקדם לשלב הסופי - השלב אשר ייגמר עם 3 זוכים, ולאחר מכן.. הם יצטרכו לשמור על התואר בכך שהם ינצחו את המשתמשים שהפסידו קודם לכן

מאחר ומספר המשתתפים בשלב 2 הוא אי זוגי, המשתמש הפעיל ביותר בפורום יתקדם אוטומטית לשלב הבא

לוח הזמנים יפורסם בקרוב ביחד עם המשתמש השמח, עד אז - תהיו כמה שיותר פעילים

אני מזכיר לכם:

בחידון יהיו 3 זוכים, אך מה יקרה במצב שיישאר בחידון כמות רק של הזוכים? אתם חושבים שלא יהיה להם סיבה להמשיך להשתתף? זו טעות. ברגע שיישארו בחידון כמות משתתפים כמו כמות הזוכים, יהיה מבצע "חיסול שאלות", בו ייבחר באופן אקראי לחלוטין משתתפים שנפסלו בעבר ויהיה להם הזדמנות לנסות לנצח את אחד מה3 זוכים ולזכות בהכל או כלום!!! וזה לא הכל, ל3 זוכים יהיה אסור לטעות בכלל עם בונוס או בלי! (כמובן שגם לצד השני יהיה אסור)

יפורסמו תאריכים לכל קרב ראש בראש של המשתמשים בפוסט שייפתח בקרוב, במידה ומישהו לא יוכל להשתתף באותו התאריך שנקבע לו, הוא יצטרך להגיב לאותו הפוסט שייפתח שהוא לא יכול בתאריך הזה ולאחר מכן אני אצור איתו קשר לגבי קביעת תאריך חדש.

הזכאויות לטעות בשלב 2 לא קיימת. עליכם לתת את כל מה שאתם יכולים על מנת להגיע ל3 נקודות לפני היריב.

פוסט הפתיחה:

טורניר חידות ושאלות על המשחק - הזוכים יקבלו אמברוסיה

שאלות? מוזמנים להגיב לפוסט הזה

ReaL MadriD  Electronic  Fuse  ikoren  BloodLeader  Ikariam Plus+  Hasoy3  Keren  Avshalom

נא לאשר את ההשתתפות שלכם על ידי לייק ותגובה לפוסט הזה

• Avshalom

ממתינים שתאשרי, את האחרונה