Display MoreDisplay MoreDisplay Moreסליחה באמת שאנחנו עסוקים במלחמת עולם של 3 שנים בשרת אז פחות מעניין אותנו להתעסק עם כמה ילדי קקה שמשחקים שנה במשחק וחושבים שהם גברים כי הם מכניסים אמברוסיה בשרת חדש ומתלהבים על שחקנים שעוד לא חקרו קשתים.
תעשו לי טובה כל שני וחמישי יש פה ילד מנוזל אחר שחושב שהוא השחקן הכי טוב בארץ כי הוא משחק באיזה שרת חדש ומעיז להביע ביקורת על מה שקורה בבטא (בלי שהייתם שם בלי שניסיתם אפילו להחזיק מעמד במלחמה הזאת) ועם כל כמה שאני מזלזל ב300 וארטיאף פה בפורום עדיין השחקנים שלהם פי 100 על רובכם וגם הם לא עומדים בקצב
תנגבו את הנזלת מהאף תלמדו לתת כבוד לשחקנים שאשכרה מחזיקים את המשחק הזה מהרגע שהוא יצא ועד עכשיו היו בכל המלחמות הגדולות של הארץ בכל השרתים ואין סיבה שטמבלים כמוכם יעיזו בכלל להעביר איזשהי ביקורת עליהם בגלל שאתם קונים ספרטנים בשרת חדש או נלחמים עם מרגמות מול שחקנים עם קלעים או כל דבר אחר שגורם לכם להרגיש קצת גברים.
עריכה:
דיברת גם על לתת כבוד לשחקנים שאשכרה הולכים לשחק בשרת חדש
שכחת להזכיר את העובדה שרובם זה שחקנים שמתחילים כל שרת חדש חזק, וחיים בסרט כמו ברית האדונים
אחרי חודש השחקנים האמיתיים בשרת מצמצמים את הפער ומפרישים אותם ואז הם מחכים עד לשרת הבא כדי שיקרה בדיוק אותו דבר
מעניין למי אתה מדבר עם כל המילים האלה כי שום דבר ממה שאמרת לא רלוונטי כלפי.
לא קונה ספרטנים לא משחק עם אמברוסיה ורחוק מלהיות שחקן חדש
אני כן מסכים שבטא לא לגמרי שרת נוח כמו אלפא לדוגמא שיש פדרציה עם כל הטופ 10 בערך כי לכם יש את המלחמה עם ארטיאף ו300 אבל שנינו יודעים שהיא די מתה.
והיה נחמד לראות יותר שחקנים מנוסים ואתגר יותר מעניין בשרת החדש
אני מרגיש שאני טוחן קצת מים אבל שוב כמו שאמרתי, השחקנים האלה שאתה מזלזל בהם כל כך עושים יותר ממכם ויוצאים מהאיזור נוחות שלהם הרבה יותר ממכם ובמיוחד משרת אלפא שהעובדי מחסן שלהם עדיין חוסכים כסף לאקונומיקה.
edit: אתה צודק לגבי העניין שרק "ילדי קקה" בשרת החדש אבל זאת הנקודה שלי בדיוק, אם שחקני MLF מאלפא או כמה שחקנים מ JUP/RTF היו בשרת זה כבר לא היה שרת של חוות.
איך אני אדבר כלפיך לא יודע מי אתה וגם לא מעניין
אני מדבר בכלליות כי הפורום נהיה פעיל לאחרונה ורוב הפעילות היא בדיוק מה שתיארתי.
אתה חושב שרק השחקנים החדשים יוצאים מאיזור הנוחות שלהם?
אני לא אחזור שוב על מה שכתבתי למעלה לגבי השרתים החדשים ומה שכל החוות עושות שם ואיך העניינים מתנהלים
אני כן אגיב לך על זה שאתה חי בסרט א' שבטא זה איזור נוחות של מישהו
וב' שאנחנו לא יוצאים משם
לגבי א' אני לא ארחיב יותר מדי כי כבר התייחסתי גם לזה למעלה, אבל אם אתה חושב שמלחמה רצופה של 3 שנים זה איזור נוחות אז יש לך בעיות. וכמו שאמרתי כל אחד שחושב שהמלחמה הזאת קלה, או רדומה, או נוחה, או איך שאתם לא מתארים אותה, מוזמנים להיכנס לאחד הצדדים ולנסות לשרוד יותר משבוע אחר כך תחזרו אליי עם תשובות.
לגבי זה שאנחנו לא יוצאים מאיזור הנוחות שלנו.
מוצג א' כפי שציינתי למעלה המלחמה בבטא
תבדוק לפני האיחוד שרתים מי החזיר את שרת זטא לחיים ונלחמו שם וגם שלטו בשרת לפני ואחרי האיחוד...
מי שלט בשרת טאו לפני האיחוד אתה יודע?
מי שולט בארס מתחילת השרת ועד עכשיו אתה יודע?
כל שרת שאתגרו אותנו בו נכנסנו וניצחנו, פעם אחת אנחנו לא נכנסים לשרת וישר
כל הצוציקים עושים רעש וקופצים מעל הפופיק.
(וגם אז לפי הבנתי אנשים מרגישים צורך להתחזות אלינו כדי שיפחדו מהם ויכבדו אותם)
מסכים איתך שהשרת היה ברמה הרבה יותר גבוהה אם כל השחקנים שאתה רוצה שייכנסו לשרת היו נכנסים אבל זה לא ריאלי, לאנשים אין זמינות לזה, יש מלחמות ושרתים אחרים לדאוג להם, ואני גם חושב שחלק מהאנשים כבר מסתכלים על המשחק בצורה של למה להתחיל מ0 אם עוד חודש השרת יהיה מבוסס ואני אוכל להקפיץ משרת אחר...
האמת שהתשובה היחידה שחפשתי זה ה2 שורות האחרונות, בסך הכל רוצה לטובת המשחק והשרתים החדשים.