מנהיג ברית אדוני השרת נחשף, מלחמה כוללת מתקרבת

• האמת שהתשובה היחידה שחפשתי זה ה2 שורות האחרונות, בסך הכל רוצה לטובת המשחק והשרתים החדשים.

• Mati עידו ירדן..

כמו שאמרתי בפוסט הקודם, כנראה עוד כמה חוות שהופרשו משרת אחר (אפולון) ובאו לשרת החדש לנסות את מזלם.

לא מתפלא בכלל.

edit: אבל לפחות זה יותר טוב מהבית אבות של שחקני אלפא ובטא שנשארים רק שם בנוח שלהם עם ה200 שנים של ותיקות וחוששים קצת מאתגר בשרת חדש.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

?מי אתה

• ec8a390b9dd4d3a776614bd817f93a00.png

מקום ראשון חדש בשרת, חבר ברית סקיי - אחד מהיריבים של ברית האדונים. האם הדומיננטיות של ברית אדוני השרת התחילה להדרדר? מתי לדעתכם תתחיל המלחמה הגדולה בתולדות אסקלפיוס?

נראלי הבחור זירז איזה 5 מושלים חחחח

כולכם משחקים בקקי

בסוף אוריאן נותן לכולכם בראש

חחחחחחחח

• לא פשוט עשה מושלים ברמות גבוהות....

• אתה לא זוכר הוא הפריש אותנו מאפולון חחחחח

• הרבה שחקנים טוענים את זה למראות שלא עשינו איתם קרב אחד

• בפוסט הקודם של ספרטה לפני שגילו את זהותכם אמרתי שזה כנראה עוד כמה חוות עם חסכי ילדות כי הפרישו אותם משרתים אחרים אז פה כשגילו את זהותכם באתי לכתוב שצדקתי.

בחיים לא אמרתי שזה אני שהפרשתי אותכם באפולון :)

• הבעיה שאתה טועה מהיכרות עם החברה לא הפרישו אותה מהשרתים החדשים

פשוט אחרי שאתה שולט בשרת אתה ממצה אותו ואוהב לשרת חדש להכיר חברה ואתגרים חדשים

מצחיק שאנשים חושבים שמישהו הפריש אותנו באפולון

השחקנים שטוענים שהם הפרישו אותנו לא יודעים אפילו לנופף ענקים ולא יודעים מה ההבדל בין טילים לצוללות

השחקנים שטוענים שהם הפרישו אותנו לא יודעים אפילו לנופף ענקים ולא יודעים מה ההבדל בין טילים לצוללות

אז בוא ספר לנו מה ההבדל בין טילים לצוללות הלוחם הגדול

אני לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר אז לא אענה לך על זה

זה הבסיס של הבסיס

אתה שואל את זה כי אתה לא יודע את התשובה?

מה הבעיה פשוט טילים זה ביבשה , וצוללות זה בעומק הים

פשוט...

לרוב טילים יותר מדויקים תלוי כמובן איזה סוג טיל

• .בואו נעשה קצת סדר בסלט שכולם כתבו

.בכול שרת, הברית הראשונה, החזקה, שלטה בו וקבעה את החוקים ואכפה אותם

.לא אוהבים, תלחמו נגדה

.לא נלחמים... הכול בבל"ת

הם קבעו שלא עוברים את סף ה: 5999 בלכידה, דרך אגב, גם אני סובל מכך, אבל כשולטים, זאת זכותם, מערערים, תלחמו

.אני ללא ברית אז... אני ברברת ללא כוח, מה שמאפשר לי לכתוב דעה נקייה ממרמרת שלא כמו כולם

.אם תחשבו טוב, רף הלכידה שהם קבעו חכם ברמות, כי כל לכידה פחות מ: 7000, לא מזכה בתוספת הלכידה האוטומטית של המשחק, מה שנותן להם אוטומטית בונוס שאין לאחרים

אז... כל המתרעמים, מתי אתם נלחמים? או רק בלה, בלה, בלה ? י

ולפני שאתם "נדלקים" עלי ומפרישים אותי, כולם כאן מפרישים את כולם כנראה, ראשית... מי אני במשחק? י

ואחרי שתחטפו עלי עצבים, תקראו שוב, ושוב מה כתבתי, ותראו שאני צודק.

יש שליטים ויש נשלטים ויש רק דרך אחת לשנות את המשוואה..., מ ל ח מ ה !!! י

אז במקום לכתוב ולהתלונן... ת ל ח מ ו !!! י

Edited once, last by time lord ().

• .אם תחשבו טוב, רף הלכידה שהם קבעו חכם ברמות, כי כל לכידה פחות מ: 7000, לא מזכה בתוספת הלכידה האוטומטית של המשחק

אתה צודק בדברים שלך, אבל משום מה אני די בטוח ש"אדוני השרת" לא חשבו על האופציה הזאת בשום דרך או צורה ושזה לא היה המטרה שלהם

• גברת כולה שאלתי מה לשים לך על הפיצה