מנהיג ברית אדוני השרת נחשף, מלחמה כוללת מתקרבת

• 2d655af08821f93ca232d3e338cae1c0.png

מהדורת חדשות - מנהיג ברית אדוני השרת נחשף, מלחמה כוללת מתקרבת

מנהיג ברית אדוני השרת נחשף, מי הוא ומה הזהות שלו? מה העמדה של ברית אדוני השרת בנוגע לשחקנים שעקפו את ה5999 לכידה? האם עומדת לפרוץ מלחמה בין בריתות במקום 2 עד 5 כנגד ברית אדוני השרת שנמצאים במקום הראשון? האם ברית אדוני השרת בקרוב תפורק? מה קרה בין ברית אדוני השרת לבין mask, וכיצד השחקן היחיד שמאסק סמך עליו בשרת בגד בו?

פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, לפרסם מדריכים, לשתף בידע, לפרסם דוחות קרב ואף להכריז מלחמות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.

קישור למהדורת חדשות הקודמת: מהדורת חדשות - משפיעני שרת אסקלפיוס במידה ועוד לא קראתם אני ממליץ לכם מאוד לקרוא אותה על מנת להכיר את הצדדים באסקלפיוס בצורה טובה, וגם סתם כדי להנות מאיכות פוסט מעניין.

כל הפרטים נמצאים בפוסט הזה.

קריאה מהנה

ראיון עם השחקן אדון Jorden, מנהיג ברית אדון

"אפשר להיות אדון ואפשר להיות מלך, אני הוא האיש שבחר להיות מלך"

כרטיס שחקן:

53c26e61dd7cb704404e081742ec2683.png

היי, תוכל להציג את עצמך, מי אתה ומה הזהות האמיתית שלך?

היי, אני ירדן, למי שלא הבין, אני הוא אדון האיקרים לשעבר, ועכשיו אני נחשף. במהדורה הקודמת רואיינתי בתור המנהיג, באותו זמן הזהות שלי לא הייתה ידועה. ולכן, השתתפתי במהדורת חדשות הקודמת פעמיים מבלי שאף אחד ידע. פעם אחת בתור מנהיג ברית אדוני השרת, ופעם אחת בתור נציג ברית Lords עם הזהות הכפולה שלי. הרעיון שלי מאז תחילת השרת היה ליצור משתמש כפול בשם גורדן ולעשות איתו בעיות (אותו שחקן שנכנס לברית של Mask), בזמן שהמשתמש האמיתי שלי הוא חסוי (אם לא הייתי יוצר את המשתמש הזה אנשים היו ישר חושדים שהאדונים זה ירדן כי תמיד אני בטופ בכל שרת בשם בדוי)

כל הזמן הזה היית בברית של Mask בתור מרגל, מה הייתה המטרה שלך?

הכנתי משתמש בשם גורדן שיהיה כפול ויתפוס לו מקומות באי, הרעיון היה לגרום לו לסמוך עליי ולהסתנן לברית שלו ולאחר מכן להשתמש במקומות באי לטובתי מתי שאצטרך, וככה בעצם יהיה לי יתרון רציני עליו יום אחד. עכשיו הוא עקף את ה5999 לכידה והוא מטופל בהתאם, בהליך נוקשה כנגדו. כיום, יש לו 4 מקומות במבצר של שחקן מקום 2. יש לנו עוד הרבה טריקים גאוניים בשרוול שעוד לא השתמשנו בהם. אני אוהב בעיות ולא אכפת לי מה חושבים עליי. אני יודע שאני דופק קטעים לאנשים אבל כל זה כדי לקדם אותי ואת הברית שלי, זה הכי חשוב מבחינתי. וכמו שMask אמר במהדורת חדשות הקודמת - מי שלא איתך הוא האויב שלך, אך הוא טעה בכך שהכניס את האויב לברית שלו. אני נכנסתי לברית שלו בתור "ידיד" ועכשיו הוא בבעיה רצינית.

האם אתם עדיין מתכננים לבנות את עצמכם בצורה גדולה ולהשתלט על בטא ואלפא?

כן כמו שאמרתי בראיון הקודם. נסיים פה ונכין את עצמנו לשרתים הותיקים, אני די בטוח שנהיה במצב טוב גם שם. גם אם אנחנו 5 אנשים כולנו עם ניסיון טוב במשחק בהשוואה לאחרים שחושבים שהם יותר טובים בגלל שהם ותיקים מבחינתי הם ליצנים ואנחנו נראה להם שזמן במשחק לא שווה כלום ושחקן שמשחק שנה והולך בדרכים טובות יכול לפרק כמה שחקנים ״ותיקים״. ללא ספק החלטנו לשלוט על כל איקרים ישראל, עוד לא החלטנו מה נעשה בנוגע לבטא כי חלק משם חברים שלנו, אז נתחיל באלפא וארס עד 2024.

על פי המצב שמתקיים, הולכת להתחיל מלחמה רצינית. האם תכריזו מלחמה על כל הבריתות מטופ 2-5 בשל העובדה שהם עקפו 5999 לכידה?

נרמוס כל מי שיעמוד בדרכנו. נגד ברית Sky כבר מתנהלת מלחמה, כמובן שהם כבר על סף פירוק, וכפי שהמצב מתנהל, בקרוב נכריז גם על שני הבריתות שבמקום 4-5 מלחמה. הבריתות בשרת לא מהוות איום עבורינו, אפשר לומר שאנחנו גם לא מתאמצים בכלל. לטפל גם בבריתות במקום 4 ו5, זה כלום בשבילנו. זה לא עולה על הדעת ולא הגיוני שאנשים עוקפים את ה5999 לכידה, קבענו חוק שאומר בבירור שלא יעשו את זה, הם צריכים להודות לנו שאנחנו הודענו להם על החוק הזה, היינו יכולים לא לומר כלום ולטפל בכל מי שעובר. מי שבכל זאת לא הקשיב, יישא בתוצאות.

האם תרצה למסור לשחקני השרת מסר בעקבות כל הסיטואציה שמתחוללת?

כן, אני רוצה לומר לשרת שאנחנו לא אנשים רעים, אנחנו רוצים לעזור לשחקני השרת ולתת להם הזדמנות להתפתח. אנחנו מכבדים את הדעות של כולם. ארצה למסור מסר למתנגדים של ברית אדוני השרת - "הדרך היחידה לנצח במלחמה היא למנעה"

דובר ברית אדוני השרת: "יש שחקנים בודדים שקיבלו אישור לעבור 5999 לכידה בגלל סיבות שנשמור לעצמינו. כל מי שעבר את הכמות הזו ללא אישור יופרש. כמו מאסק. אנחנו נעשה מהאנשים שעברו ללא אישור דוגמא. ככה שעד סבב הבא אף אחד לא יעז לעבור את הרף שנציב."

חברי ברית אדוני השרת נחשפים

חמשת חברי ברית אדוני השרת החליטו להחשף

7ddef78156957bd64ee6216a1cfc1de5.png

Baros מאדוני השרת טוען כי הוא מכר את השחקן ליריבים

מקום ראשון בשרת בניקוד כללי גנרלים וזהב, השחקן Baros טרם התגלה - מוסר כי הוא מכר את המשתמש ליריבים של ברית אדוני השרת, לא ידוע מה זהות הקונה של השחקן, הסיבה לכך היא מאחר וברית אדון מתנהגת בצורה ביריונית לדעתו. מי לדעתכם השחקן שקנה את היוזר?

כרטיס שחקן:

e0adcd28781037611ec735c3fb52ea40.png

"אני מכרתי את המשתמש שלי ליריבים. ברית אדוני השרת עשו מהלך לא יפה ולא מכבד בכלל לשחקן Mask. המשתמש שלי בקרוב מועבר אל יריב לא ידוע מהשרת, אני מאמין כי זה יוסיף אקשן לשרת וילמד את האדונים לקח. כמו כן, כחלק מעסקת מכירת המשתמש - אני אעזור לאותו שחקן לבנות איים טובים יותר משל האדונים. ברית אדוני השרת הם לא יותר מבריונים, לא אסבול התנהגות כזאת. כל הגנרלים והזהב בשרת אצלי, אני השחקן העוצמתי ביותר. ברית אדוני השרת ירגישו מה זה להיות בצד החלש מעכשיו. אני מזמין את כולם להצטרף למלחמה בברית אדוני השרת"

ראיון עם השחקן Mask בעקבות הסיטואציה שהוא נקלע אליה

"מבחינתי זה סכין בגב לכל דבר ועניין והוא הולך לשלם על זה ביוקר"

כרטיס שחקן:

ea2cb5a0e5fc3b51b24e03232dc3a2e5.png

מה דעתך לגבי המצב שמתנהל כרגע, מה אתה חושב לגבי ההתגלות של מנהיג ברית אדוני השרת?

מבחינתי זה סכין בגב לכל דבר ועניין והוא הולך לשלם על זה ביוקר. אני חשדתי בירדן מתחילת השרת. עוד כשהוא רק קפץ לאי שלי ו"הסתנן". ביום הראשון כשהגעתי, בהתחלה היינו בברית אני ירדן ויובל (Mr Juva), אבל לצערי הוא קיבל באן אחרי תקופה קצרה מאוד בשרת על סיבות לא סיבות. בגדול - ירדן, בגד בי. וזה מוזר לי מאוד כי אנחנו מכירים הרבה זמן ואנחנו חברים טובים (עד עכשיו), כרגע המצב הנתון זה שהוא דופק לי אמונה באי היחיד שלי ואני מוצא את עצמי עם נפחייה 4 וזמן צינון. אני תמיד דגלתי במשחק ישר ומכבד בין הצדדים אבל זה לא נראה ככה לפחות מהצד של ה"אדונים" שמתגלים כל פעם עוד ועוד על כמה המשחק שלהם מגעיל ומלוכלך. ירדן - תתוכנן, אני הולך להפריש אותך ואת חברים שלך

כיצד אתה מתכנן להתנהל במלחמה? בקרוב בריתות רבות יילחמו בברית אדוני השרת, האם תצטרף אליהם?

אני אשמור את המהלכים הקרובים שלי אצלי ואשמח לא לפרט. אבל כן אני מתרכז כרגע בלהחזיר לוחמים מהעבר ששיחקו איתי כדי ללמד את ירדן והשאר דבר או שניים. עכשיו כשBaros מהברית שלהם עוזב אותם יחסי הכוחות מתאזנים.. האדונים אני ממליץ לכם להפעיל שעונים מעוררים

האם יש מסר שתרצה למסור לברית אדוני השרת, ולשאר שחקני השרת?

תשחקו חכם, תתקדמו בזהירות אל תתנו לאדונים לבצע טרור מיותר בשרת. תרימו מחסנים ותתקדמו בקצב שלכם, כשנרגיש מוכנים, נפיל אותם.

0aff17923678f615878bc6b80b681b97.png

תגובת ברית EMP בנוגע למצב השרת: "זה רק משחק, אנחנו לא מפחדים מאף אחד. אם נצטרך לצאת למלחמה, נצא למלחמה."

תגובת ברית SW בנוגע למצב השרת: "אני נגד 'החוקים' שלהם, הם קצת הגזימו, אבל כשעברנו על החוקים שלהם ועקפנו את ה5999 לכידה זה היה אי הבנה, הברית לא מעוניינת כרגע להתערב בפוליטיקה של השרת אך במידה ולא תהיה לנו ברירה, נחליט מה לעשות בהתאם לסיטואציה"

שחקן אנונימי מהשרת התעקש להדגיש: "מנהיג ברית אדוני השרת הוא לא ירדן. אל תאמינו לשחקן הזה. לדעתי, יש 2 אופציות - 1. הוא חבר של ירדן 2. זה מישהו שמתחזה אליו. אבל מנהיג ברית אדוני השרת הוא *לא* ירדן. הגענו למצב שקורה פה רצף של שקרים, אל תפלו גם לשקר הזה, גם אם מה שאני אומר לא נראה לכם הגיוני - יכול להיות שאני לא מדייק, נכון, אבל גם אם אני לא מדייק - העיקרון שאני מנסה להבהיר פה הוא נכון."

מה אתם חושבים על המהלך שמנהיג ברית אדוני השרת עשה לMask? מלוכלך או שאין פה בעיה? אתם חושבים שהזהויות של חמשת שחקני ברית אדון אמיתית? האם אתם חושבים שמקום ראשון בשרת, Baros, הוא באמת בגד בברית אדוני השרת ומכר את היוזר שלו ליריבים? לאן אתם חושבים שהשרת מתקדם, והאם בקרוב ברית אדוני השרת יתפרקו בשל המצב המדרדר מרגע לרגע?

דיון מהנה! מוזמנים לשתף את הפוסט לחברים

אם אהבתם ונהנתם לקרוא את הפוסט, אשמח לראות את זה על ידי לייק, והשארת תגובה

חושבים שיש טעות בפוסט? הודיעו לי על מנת שאוכל לתקן את הטעות.

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

Edited once, last by RealSparta ().

• שוב כתיבה נהדרת של צוות החדשות כל הכבוד לך ספארטה!

אני חושב שהמהלך שמנהיג הברית של האדונים עשה למאסק פשוט היה מהלך מלוכלך אבל גאוני, יציריתי, ולא פחות מגאון שעשה מהלך שכזה.

וברור שאין פה בעיה עם זה שזה מהלך מלוכלך אחרי הכול זה חלק מהמשחק וזו אסטרטגיה לכל דבר ועניין.

לגבי הזהויות לא יודע עד כמה זה אמיתי החשיפה שנעשתה כביכול... עוד נראה בהמשך מי שם לדעתי לא כולם דוברי אמת.

אני מאמין שהוא כן בגד בבריתשהוא היה חלק ממנה יכול להיות שהוא באמת הבין שזה לא בשבילו כל הבריונות הזו והוא לא יכל יותר לעמוד מנגד למתרחש.

מה שבטוח בגלל המהלך הזה שאם באמת והשחקן נמכר לברית אחרת יהיה מאוד מאוד מעניין בתקופה הקרובה. :evil::evil:

אני מאמין שאם מאסק יעשה מהלך חכם ואולי ישלב כוחות עם ברית EMP שעכשיו קיבלה שחקן חיזוק ענק לכוחותיהם ככל הנראה.

השרת יראה אחרת לגמרי, יכול להיות שנראה לנגד עינינו את התחילה של נפילת האדונים.

• קודם כל אפתח במחמאה לספרטה שנותן בראש בכתבות כאן. אלוף

זה מתחיל להרגיש כאילו אני קורא מחזה ולא ראיונות עם שחקנים. זה נהיה כבר בדיחה

• שמתי לב למשהו מוזר בירדן

אנחנו היינו ביחד בברית ומצאתי אותו כמרגל

שאלתי אותו אם הוא זוכר אותי

והוא לא זכר אותי

• מה השחקן חיזוק ?

• יפה דניאל כמה השקעה!

אני חושב שצריך לשלם לך משכורת על זה כי זה באמת מלא בהקעה והמון זמן

בנוסף לזה השרת נהיה כמו סדרה יותר מאשר משחק שזה קורע

לא מבין למה אנשים בוחרים לא להאמין להתגלות שלהם אבל סבבה שיהנו וכולם לזכור שאם אין לכם חנית בצבא אתם חוות!

• אם ברית סקיי ומאסק וEMP

ילחמו ביחד האדונים יפלו

אתה מדבר פה על ברית של חוות שהמקסימום שהם למדו זה לבנות יוזרים ולבזוז כפולים של חברי ברית

• אתה לא יכול לזהות כלום שתוק

• תרשום פה את השם שלך

• דבר יפה בן שלי

• ינון

• אם ברית סקיי ומאסק וEMP

ילחמו ביחד האדונים יפלו

אתה מדבר פה על ברית של חוות שהמקסימום שהם למדו זה לבנות יוזרים ולבזוז כפולים של חברי ברית

אנחנו נראים לך כמו חוות ???

זה שאנחנו לא קונים הר של אמברוסיה כמו אדון לא אומר שאנחנו פחות טובים מהם

בכללי אני זה לגיון

אני מקום 13 ללא אמברוסיה