KREON COK SIKILIYOR

• Beni kreon cok sıkıyor. Ilk uc ittifakin 2 tanesi dost onlardan baska bi anka ittfak var ama onlarında gucu yetmiyor. Oyunda rekabet yok korsanda sadece iki ittifak var. Baska dunyalardan rekabet isteyenler gelsın yani artık bu kreon dünyaya takimini toplasin. Vallahi tek baslarina oynuyorlar boyle dunya gormedim Terazi cok dengesiz.

• Bunun aynisini eurydike icin yazanlar vardi. 1. Ve 2. Neden bir biriyle savasmiyor diye onlarada anlatamadim. Siz alt siradaki ittifaklar istiyorsunuz diye kimse kimseyle savasmaz. Dostluk arkadaşlık var neden buna zarar verilsin ?

Ayrica 1 ve 2 savaşsa bundan size ne olur sizi kimse savasa dahil etmez

B9YvK.png

• Kreon ve Eurydike birlessin. Madem her iki serverda da ayni durum var. Bu iki serverin dost ittifaklari arasindaki savas cok zevkli olur bence. Ve hareket getirir oyuna :D

• Bence yanlış bir düşünce şekli bu. Rekabet yok tek başlarına oynuyorlar ibibik ibibik diyeceğine serverin geçmişine bak kimler kimlerle savaş yapmış hem general hem de korsan olarak ve kimler galip çıkmış. HARP eski ismiyle NWA ittifağını korsanda devirebilmek için sadece 1 gün içerisinde +5k türk lirası da harcandı bu serverde. Genel puan olarak rekabet edebilmek için sadece 1-2 günde 0 puandan 350-400k puanlara çıkıldı serverin başlarında ambrosia sağolsun. Benim saçma bulduğum sanki serverin başından beri kimse yokmuş gibi bir algı olması. Bir sürü düşman vardı tam tersine, şimdi hiçbiri yok. Özet budur. Bunun dışında gelecek olan varsa eğlence çıkar valla kimi yendiysek ya serverden ayrılıyor ya hesabını satıyor help

• Bence yanlış bir düşünce şekli bu. Rekabet yok tek başlarına oynuyorlar ibibik ibibik diyeceğine serverin geçmişine bak kimler kimlerle savaş yapmış hem general hem de korsan olarak ve kimler galip çıkmış. HARP eski ismiyle NWA ittifağını korsanda devirebilmek için sadece 1 gün içerisinde +5k türk lirası da harcandı bu serverde. Genel puan olarak rekabet edebilmek için sadece 1-2 günde 0 puandan 350-400k puanlara çıkıldı serverin başlarında ambrosia sağolsun. Benim saçma bulduğum sanki serverin başından beri kimse yokmuş gibi bir algı olması. Bir sürü düşman vardı tam tersine, şimdi hiçbiri yok. Özet budur. Bunun dışında gelecek olan varsa eğlence çıkar valla kimi yendiysek ya serverden ayrılıyor ya hesabını satıyor help

Hayir dunya basladindan beri tek bir ittifak var. Bana birsuru dusman dedigini say yalan atma. Nwa oyun basindan beri 60-70 kisi karsisi 40 kisi. Nwa ve dost ittfakında cok oyuncu var ama karsi tarafta yok. Kendi baslariniza oyun oynuyorsunuz yani ben sadece rekabet seven baskalarini davet ettim dunyaya. Bu kadar korkma guc sende baskasi gelirse gucumuzu alir diye. Ayrica bir dunyada 4-5 ittfak olur dengeler hep degisir. Nwa kazandi diye yillarca hep boyle sıkıcı tek kutup mu olacak oyun???

• Ne güzel işte herkes çiftçilik yapıyor. :) adam oturmuş bilgisayarın başına ne güzel bina geliştiriyor, şehir atıyor. Sonra sende diyorsun ki aha oynayan adam buldum saldırıyım da oyun keyiflensin. O da ne adam ertesi gün Harp'ta:) Başka Birine saldırıyorsun hop yarın Hora'da. Sen de diyorsun ki alacagımız 10k odun onun için ilk 3'teki ittifaka mı savaş açayım, almasak da olur. Barbarlarla takılıyorsun :) Sende başlıyorsun sonra çiftçiliğe. Uzun lafın kısası itifakların kimle savaştığı hiç önemli değil. Yeter ki toplama kamplarına dönmesin. Önüne geleni alıyorlar ittifaka. Bireysel oyunu öldürüyorlar. Harp'da 20binde adam var. Horanın akademi ittifakı var :D 250 kişi oynayan yoktur. 150si iki ittifakta. Niye aman bana saldırmasınlar aman ambrolarım gitmesin. Ağlama diyen olursa peşin söyleyeyim, yarın gider ben de girerim ittifakın birine. destur var da kimlik mi soruyorlar :D

2nihatg.gif

• Serverlerin bu halde olmasinin tek sebebi yöneticiler. Onlar istiyor ki hic ticket gelmesin yattigim yerden maaṣimi alayim baṣimi kimse agritmasin. serverlarda sorun cikarani, cok ticket atani gereksiz yere banlaya banlaya bir cok oyuncu ve ittifaklari oyundan soguttular. Iṣi ehline vermezsen sonuç böyle olur. ^^

• düşman bulamıyorsanız doğru adama saldırmıyorsunuz demektir. siz savaş olsun istiyorsunuz ama kazanacağınız savaş olsun istiyorsunuz :) korkmayın kaybedeceğiniz sadece sanal itemler daha ötesi yok. savaşıp durursam hesabı kasamam diyorsanız onada saygı duyulur. Sorun oyunda değil yada başkalarının yaptığı tercihlerde değil. x oyuncusu savaşmak için yeterli zamanı bulamıyordur bir ittifaka dahil olup asker verebilir altın verebilir vs vs bunlar normal şeyler. kimse savaşmıyorsa siz savaşın güçlü gördüğünüzle dost olmayın herkesle ahbap olmayın. kaybetmekten korkmayın sopalana sopalana sopalamayı öğrenirsiniz :) saygılar hepinize

:!::!::!::!:

• Dedigim gibi hocam benlik bir sıkıntı değil. Sonra foruma oyunun mu tadı yok forumun mu diye başlık açanlara anlatın. Fukara ocağı gibi herkesin toplanmasını bana düşman begenmiyorsunuz diye izah etmeniz de farklı bir ajitasyon. Tabii ki de yenmek isteyeceğim bir başkası da beni yenmek isteyecek. Oyunun olayı bu zaten. Burada ben oyunculara neden basvuruyorsunuz demiyorum ki.O kendine koruma saglattiriyor. İttifaklara neden alıyorsunuz diyorum? Katkısı ne? Foruma savaş raporu atan ittifaklar var. Açın bakın bakiyim kaç farklı kişi savaşmış. Savaşanlar hep aynı isimler. Sırf sıralama kasmak için dolduruyor içeriye. Sonra benim gibi korsandan anlamayan yağma için oynayan oyuncular ayazda 😂 yok hocam ne altını ne askeri 50klik puan ne kasabilir de ne verebilir.

2nihatg.gif

• Strateji oyununda her türlü strateji yapılır arkadaşlar yapamayan taraf da ağlamaya devam edebilir biz sunucu başında kimse ile düşman değildik ilk karşı taraf başlattı her ufak lokmayı yemeye kalkarak. Her türlü uyarıyı da yaptık paranıza güvenmeyin biz yenilsek de burada kalacağız daha gelişimler tamamlanmadan savaşmanın anlamı yok diye tüm mesajların kayıtları duruyor isteyene veririm. Sizi yok edeceğim şöyle edeceğim böyle edeceğim diyenler şimdi sunucuya ağlayarak adam davet eder olmuş çok komik :D

O harcadığınız paraları da keşke bir yerlere bağışlasaydınız en azından dünyaya bir faydanız olurdu İkariam Ahbap göreve :D

Nickleri de gizlemeye gerek yok yusuf bey biz bizeyiz şurada kırk kişiyiz birbirimizi biliriz :)

NWA, yeni ismiyle HARP ittifakından bir üye.

• Hele bitane var 2 günde bir rodos açıyor,inanılır gibi değil.geliyor burdayım gelin diyor gelince ya rodos açıyor ya kaçıyor.Karadarodos denizde lodos resmen::))

• Beni kreon cok sıkıyor. Ilk uc ittifakin 2 tanesi dost onlardan baska bi anka ittfak var ama onlarında gucu yetmiyor. Oyunda rekabet yok korsanda sadece iki ittifak var. Baska dunyalardan rekabet isteyenler gelsın yani artık bu kreon dünyaya takimini toplasin. Vallahi tek baslarina oynuyorlar boyle dunya gormedim Terazi cok dengesiz.

ÜLKENE DÖN...
    MADEM COK SEVIYORSUN SURIYEYI BURDA NE ISIN VAR ÇÖL BEDEVİSİ

s-f6ec3b07dea5f59d44fb913a1f6f5cf0811f6189.jpg