KREON COK SIKILIYOR

• Beni kreon cok sıkıyor. Ilk uc ittifakin 2 tanesi dost onlardan baska bi anka ittfak var ama onlarında gucu yetmiyor. Oyunda rekabet yok korsanda sadece iki ittifak var. Baska dunyalardan rekabet isteyenler gelsın yani artık bu kreon dünyaya takimini toplasin. Vallahi tek baslarina oynuyorlar boyle dunya gormedim Terazi cok dengesiz.

ÜLKENE DÖN...
    MADEM COK SEVIYORSUN SURIYEYI BURDA NE ISIN VAR ÇÖL BEDEVİSİ

Almanya'da yaşayan Türkler de aman bayrak sallamasın o zaman, Türkiye'yi seviyoruz demesinler madem, bu ne biçim bir kafa, bıktık sizin bu özenti ırkçı laflarınızdan, Türk Milleti ne zamandır kendine sığınana defol git demiş ? Irkıçılığınız bile batıdan ithal, Nato kafa boşa dememişler..

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• Beni kreon cok sıkıyor. Ilk uc ittifakin 2 tanesi dost onlardan baska bi anka ittfak var ama onlarında gucu yetmiyor. Oyunda rekabet yok korsanda sadece iki ittifak var. Baska dunyalardan rekabet isteyenler gelsın yani artık bu kreon dünyaya takimini toplasin. Vallahi tek baslarina oynuyorlar boyle dunya gormedim Terazi cok dengesiz.

ÜLKENE DÖN...

Almanya'da yaşayan Türkler de aman bayrak sallamasın o zaman, Türkiye'yi seviyoruz demesinler madem, bu ne biçim bir kafa, bıktık sizin bu özenti ırkçı laflarınızdan, Türk Milleti ne zamandır kendine sığınana defol git demiş ? Irkıçılığınız bile batıdan ithal, Nato kafa boşa dememişler..

türkiye de savaş oldu da mı kaçtı bu türkler almanyaya ? bu nasıl bir kıyaslama. almanya da yaşayan türkler bir alman gibi her türlü vergisini devleyine ödüyor, alman anayasasına uyuyor. suriyeli kardeşlerinin ne yaptığını biliyor musun? üstüne üstlük devlet ne yaptıklarını sansürlemesine rağmen. gözümüzde bir suriyeli araptan aşağı kalır yanın yok, senin gibilerden de kurtulmadıkça da türk milleti hiçbir zaman orta doğu pisliğinden kurtulmayacak. sorun suriyeli sorunun asıl kaynağı ise sen ve senin gibiler. iyi forumlar.

not düşmek icap eder, evrime ters düşmek doğru değildir sayın modlarım, sakin beni yanlış anlamayın, burada bir biyolojik ve kültürel bir olay var, suriyeliler bu biyolojik ve kültürel olayın çok gerisindeler, nasıl bizi babamız mustafa kemal atatürk alıp, ileri medeni seviyesini götürdü ve bugün medeni şekilde yaşıyorsak bu babamız sayesindedir, bir afganı bir suriyeliyinin medeniyetsizliğini ortaya koymak ve bundan rahatsız olmak ırkçılık değildir!

lel952y.png

• Savaş oldu da kaçmadı Türkler, Almanya işçi almak istedi ve gittiler, kültürel farklılıklar her zaman çatışma ortaya çıkardı, O ırkçı saldırılarda kaç Türk öldü belli ki okumamışsın, diri diri yaktılar insanları, Sen ve senin gibi ne olduğunu Batı'dan öğrenenlerden değilim çok şükür, daha kendi coğrafyan hakkında bilgin yok, Orta Doğu pisliği dediğin yer bu coğrafya hani biraz genel kültürün gelişsin, bir de kalkmış bedevadan yok biyolojikmiş yok kültürelmiş sallamışsın, o biyolojik elemeyi Hitler zamanında Yahudiler için esir kapmlarında yaptı, sizlerin kafalar da işte o kültürel alt yapıdan ithal.. 3-4 kelime öğrenmişsin slogan atıyorsun..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• beyinin gelişim süreci ve bu süreçte edindiği ahlaki refleksler fiziğin konusu mu? fiziksel mi bakalım konuya. nasıl cahil birisin sen? al evine besle o zaman bir kaç suriyeli, paylaş hayatını onunla. olayı hala ırkçılık ırkçılık diye ajite ediyorsun, adamın medeni vasfı düşük, dünya ahlakından bir haber, adam etek giyen kadına ne gözle bakıyor, şort giyen erkeğe ne gözle bakıyor, adam sokak ortasına işemekten sıçmaktan utanmıyor, adam otobüste osurmaktan utanmıyor, şişeye işemekten utanmıyor, bundan rahatsız olunca ben ırkçı oluyorum :D abi ben ırkçıyım o zaman, sorun değil, sen ırkçı olma, yalnız başına bunlar iş açtığında ise senin o pembe dünyadaki gibi çöz sorununu, sakın faşist tc polisini işin içine karıştırma. ikinci olarak olay ekonomik, adam suriyeden geliyor vergisiz dükkan açıyor, para kazanıyor vergi ödemiyor, senin benim vergilerim ile adama maaş ödeniyor! tabi rahatsız olucam, coğrafya demişsin aydını da bilirim güneydoğuyu da, silopi de, hanke vadisinde, cudi de, uludere de, şenoba da ayak izlerim var; askerliğimi şırnakta yaptım.kürtler, kürtçe dükkan açamıyor, zaman zaman bölge esnafı ile konuşurdum, neden dükkan adları türkçe diye adamlar ülkemizi seviyoruz gibi kaçamak cevaplar ile cevap verirdi, askeri görünce türkçe konuşamaya başlarlardı. araplar alalhın kulu kürtler ise belası :)

olayın hitler ve naziler ile bağlantısını ise siz okuyuculara havale ediyorum :D

lel952y.png

• beyinin gelişim süreci ve bu süreçte edindiği ahlaki refleksler fiziğin konusu mu? fiziksel mi bakalım konuya. nasıl cahil birisin sen? al evine besle o zaman bir kaç suriyeli, paylaş hayatını onunla. olayı hala ırkçılık ırkçılık diye ajite ediyorsun, adamın medeni vasfı düşük, dünya ahlakından bir haber, adam etek giyen kadına ne gözle bakıyor, şort giyen erkeğe ne gözle bakıyor, adam sokak ortasına işemekten sıçmaktan utanmıyor, adam otobüste osurmaktan utanmıyor, şişeye işemekten utanmıyor, bundan rahatsız olunca ben ırkçı oluyorum :D abi ben ırkçıyım o zaman, sorun değil, sen ırkçı olma, yalnız başına bunlar iş açtığında ise senin o pembe dünyadaki gibi çöz sorununu, sakın faşist tc polisini işin içine karıştırma. ikinci olarak olay ekonomik, adam suriyeden geliyor vergisiz dükkan açıyor, para kazanıyor vergi ödemiyor, senin benim vergilerim ile adama maaş ödeniyor! tabi rahatsız olucam, coğrafya demişsin aydını da bilirim güneydoğuyu da, silopi de, hanke vadisinde, cudi de, uludere de, şenoba da ayak izlerim var; askerliğimi şırnakta yaptım.kürtler, kürtçe dükkan adı ile dükkan açamıyor, zaman zaman bölge esnafı ile konuşurdum, neden dükkan adları türkçe diye adamlar ülkemizi seviyoruz gibi kaçamak cevaplar ile cevap verirdi, askeri görünce türkçe konuşamaya başlarlardı.

Faşistlerin en belirgin özelliği cevap veremediği yerlerde hakaret etmektir. Diğer özellikleri ise cevap veremediği yerde bazı yalanları mabadlarından husule getirip insanları manipüle etmektir. Şurada yazdığın satırlarda bir tane gerçek yok ama sen sanki varmış gibi hayal dünyasında kendini savunuyorsun, bu kadar asimile edilmiş bir beyinden ancak bu çıkar, mal işte bu, yapacak bir şey yok.. Sana emperyalist batının köleliğinde başarılar dilerim, ama sizin gibi mankurtlara bu ülkede prim yok bilesiniz..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• berlin duvarı yıkılmadan önce, rahmetli büyüğümüz kennedy bir konuşma yaptı batı berlinde, konuşma hatırladığım kadarıyla şöyle;

özgürlük ve demokrasi idame ettirilmesi zor şeylerdir ama hiçbir zaman haklımız bizden kaçmasın diye duvarlar örmedik diye, sayın büyüğüm ben 26 yaşındayım ve üstteki yazdıklarımın hepsi doğru, sen ise belirttiğine göre 46 yaşındasın ve ülkücülerden yediğin dayakların etkisi geçmemiş olması gerek hala ısrarla duvarlarını yıkmıyorsun, hala 1945 de takılı kalmışsın :) ben 2023'teyim, söylediğim ve yazdıklarımın hepsinin arkasındayım :D

biz kenan evrenden razıyız!!!!

lel952y.png

Edited 2 times, last by yoruk ().

• Sen ülkücü müsün ? hadi ordan derim sana ancak :) sen olsan olsan Mankurtsun değil Bozkurt olmak yanından bile geçemezsin.. Senin gibiler geçende Iraklı bir Türkmen'i dövmüş Suriyeli sanıp, üstelik sözüm ona bir kıza sarkıntılık yapmış efendim. Savcılık müdahil olup olayın öğle olmadığı ortaya çıktı çok şükür.. Sizin kafa bu işte..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• ahahhahahahaahha ağlıcam ya :D amca iyi günler sana.

zaten ağlaman lazım :)

Batı'nın kullanışlı apartları sizi..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

ÜLKENE DÖN...

Bu arap bedevileri akrabana bacına yada kız arkadasına laf atıp sozlu de olsa bakıslarıyla hıc taciz etmedi sanırım? AL EVİNE BESLE O ZAMAN! BURDA EDEBİYAT YAPMA! SAVAŞ FALAN YOK BATASICA SURIYEDE ADAMLARIN GECE HAYATI BİLE BİZİMKİNE 5 CEKER! KEDİ ENİGİ GİBİ URUYORLAR VİDEOLAR CEKIP BEN PATRONUM TURK İSCİ CALISTIRMIYORUM YANIMDA DIYECEK KADAR KALLES BİR IRK BU ARAPLAR! KURTULUS SAVASINDA BILE INGILIZ POPOSU YALAYIP BİNLERCE TURK ASKERINI KATLETTİ BUNLAR! ALMANCIYLA BUNLARI KIYASLAMA BEYNİN VARSA OTUR DÜŞÜN AZ! BUNUN IRKCILIKLA ALAKASI YOK!

s-f6ec3b07dea5f59d44fb913a1f6f5cf0811f6189.jpg

• al evine besle birader ne diyeyim baska :D her türlü takılırsınız ailecek :D anladın sen beni :D

ÜLKENE DÖN...

Bu arap bedevileri akrabana bacına yada kız arkadasına laf atıp sozlu de olsa bakıslarıyla hıc taciz etmedi sanırım? AL EVİNE BESLE O ZAMAN! BURDA EDEBİYAT YAPMA! SAVAŞ FALAN YOK BATASICA SURIYEDE ADAMLARIN GECE HAYATI BİLE BİZİMKİNE 5 CEKER! KEDİ ENİGİ GİBİ URUYORLAR VİDEOLAR CEKIP BEN PATRONUM TURK İSCİ CALISTIRMIYORUM YANIMDA DIYECEK KADAR KALLES BİR IRK BU ARAPLAR! KURTULUS SAVASINDA BILE INGILIZ POPOSU YALAYIP BİNLERCE TURK ASKERINI KATLETTİ BUNLAR! ALMANCIYLA BUNLARI KIYASLAMA BEYNİN VARSA OTUR DÜŞÜN AZ! BUNUN IRKCILIKLA ALAKASI YOK!

Belli ki hiç Çanakkale şehitliğine gitmemişsin, binlerce İdlib'den gelen şehit isimleri yazılıdır. Belki senin atalarınla, o küfür ettiğin, defol git dediğin adamın atası omuz omuza savaştı, daha tarih bilginiz kahvehaane düzeyinde kalkmış cevap yazıyorsun.. Sen önce kendini besle..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

ÜLKENE DÖN...

Belli ki hiç Çanakkale şehitliğine gitmemişsin, binlerce İdlib'den gelen şehit isimleri yazılıdır. Belki senin atalarınla, o küfür ettiğin, defol git dediğin adamın atası omuz omuza savaştı, daha tarih bilginiz kahvehaane düzeyinde kalkmış cevap yazıyorsun.. Sen önce kendini besle..

yine savasaydı niye kactı geldi buraya.? savas bıttı gel dedıklerı halde nıye donmedı o zaman? bos yapma burda belli ya bi suriyeliyle evlisin yada sende suriyelisin bu kadar savunduguna gore bu kadar sesın cıktıgına kan karısmıs belli...

• ÜLKENE DÖN...

yine savasaydı niye kactı geldi buraya.? savas bıttı gel dedıklerı halde nıye donmedı o zaman? bos yapma burda belli ya bi suriyeliyle evlisin yada sende suriyelisin bu kadar savunduguna gore bu kadar sesın cıktıgına kan karısmıs belli...

Çok şükür kanımdan şüphem yok da sizlerin insanlığından şüpheliyim, Türkün örfüne bu kadar yabancılaşmış ülkem insanını görmek bana sadece yazık dedirtiyor, evet gitsinler de Esad Efendi hepsini halletsin..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• suriyeliler işgalcidir. bir işgal planının parçasıdır.

insanlarla sorunumuz yok yardım edeceksek onlara kendi ülkelerinde yardım etmeliyiz.

binlercesi potansiyel terörist, ya bir cinayet işlemiş ya görmüş yada savaş anını yaşamış. eline bir silah aldığında hazır bir militan.

aramızda kültürel olarak uçurumlar var. kendi ülkende sokakta rahat yürüyemiyorsan bu bir sorundur.

müslümanız filan eyvallahta bu duruma gerçekçi bakmamız lazım.

biraz daha zaman geçtiğinde şimdi sığınmacı denilenler belli bölgelerde çeteleşecek. siyasi olarak birilerinden intikam alıyoruz onlar istemiyorsa biz isteyelim deyip bunların hesabını sormaya kakanlar bastırılıp sindirilirken içten içe sevinirsen sıra sanada gelecektir.

bir yere işçi olarak gitmekle sürüler halinde bir yere gidip orayı ele geçirme planı yapmak arasında dağlar kadar fark var.

:!::!::!::!:

• Ele geçirme planı :)))))))

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi :/

• püsküllünün tekkesinden hıyarın teki oraya çıkmış hatay arapların felan diyor onu umursamıyorsun ben bunu deyince inandırıcı gelmiyor mu ? antep, urfa,hatay vb illere bi git bakalım ne demek istediğimi görerek anlarsın. senin vatandaşın oralarda korkuyla yaşıyor.

bence senın gibiler bu ülke için surıyelı'lerden daha buyuk tehlike. amma cahilliğin amma çıkarcılığın ammada kindarlığın 15 milyon suriyeliden daha büyük tehlike

:!::!::!::!:

• Hadi suriyeliler bir nebze savaştan kaçıp geldiler diyelim hadi dedeleri çanakkale de bizim dedelerimizle beraber savaştı diyelim peki afganlar,pakistanllar,afrikalılar veya avrupadan geri kabul anlaşmasıyla ülkemize doldurulanlar ? Birde bu savaştan kaçanlar arasında hiç kadın ve çocuğun olmaması gelenlerin hepsinin askerlik yaşında gençler olması hatta ortaya çıkan görüntülerde askeri nizam da yürüyor olmaları hiç mi rahatsız etmiyor sizleri.Kesin olan bir şey var ki artık bu bizim sorunumuz değil çocuklarımızın sorunu bugün savunduğunuz her şey gelecekte çocuklarınızın karşısına çıkacak problemler