כמה שאלות - אשמח לתשובות

• אהלן חברה אשמח לתשובה מאנשים שמבינים בנושא, תודה

1. איך אני הורס קו שלישי של ספינות שנשארו לשחקן שהוא לא פעיל (אין לי אפשרות לכבוש את הנמל שלו כדי לבצע בזיזה),

אני יודע שאפשר פשוט לשלוח ספינה אחת ואז הקו 3 שלו פשוט יתפזר אבל האם זו הדרך היחידה? זה סתם מעייף....

2. כמה ספינות אני צריך לשלוח כדי לראות את כל הצי הימי שיש לשחקן באותה עיר? (הכוונה היא לדעת את הצי הימי בלי לרגל)

3. לתקוע עיר צפה של שחקן ע"י פשיטת פיראטים מעיר רחוקה עדיין עובד (הוא לא יכול לפרק את העיר עד שהפשיטה חוזרת חזרה)?

4. יש שיטה כלשהי להעביר זהב בין שחקנים בלי צבא?

אני יודע שאפשר ע"י שוק שחור רמה 25 ופשוט להעביר צבא במחיר מקסימלי ואז בחזור במחיר מינימלי

אני יודע שיש אפשרות לתחנת סחר כמובן אבל זה משהו שלוקח הרבה זמן

5. איזו רמה של חומה אי אפשר לפרוץ במכה אחת לא משנה מה?

אני זוכר שמרמה 20 (כשאין נפחייה)

החומה לא תפרץ במכה אחת (7 היחידות של החומה לא ירדו אלא 6-5)

6. מה ההבדל של הכח הצוות שאפשר לנצח בין שני שחקנים?

למשל: אני זוכר שפעם אם הייתי פושט על מישהו והוא היה פושט עלי בו זמנית,

אז שנינו יכלנו לנצח כי הכח צוות שלי ושלו הוא בטווח של 10% פחות או יותר

ז"א שאם יש לי 100 אלף כח צוות אז המשחק יוריד לי או יעלה רנדומלי באזור 1-10 אחוז מהכח צוות שיש לי ברגע שאני פושט על מישהו

אז אני יכול לקבל או 90 אלף כח צוות בפשיטה או 110 כח.

האם זה עדיין קיים? או שזה השתנה

7. עדיין רופאים לא רלוונטים?

8. 10 ספינות שירות מספיקות לכל סדר גודל של קרב ימי?

9.כשאני מפעיל פסל ענק, היחידות של היריב מתאספות בעיר שלו או בעיר שממנה הוא תקף?

דוגמא:

שחקן כובש עיר באי שאני נמצא ותוקף אותי, לאן הצבא שלו יתאסף? לעיר שממנה הוא תקף (העיר הכבושה) או לעיר שלו? (העיר שאליה הכוחות הוגדרו לחזור)

היו לי עוד הרבה שאלות שניסיתי בעצמי בכל זאני נמצא בשרת חדש שאין לי על מי כל כך להתנסות אז אני מנסה על שחקנים לא פעילים דברים שאני יכול

אשמח לתשובות תודה רבה לעונים!

• 1. מבקש מחבר לעשות הגן על הנמל של היריב שלך עם 2 ספינות ולאחר מכן שולח הרבה דילולים

2. שולח הגן על הנמל לאותו העיר מהשחקן שלך, ומבקש מחבר לתקוף - כשההתקפה שלו תגיע אתה תראה מה הספינות שלו

3. כן, זה עובד - ואם אתה רוצה לתקוע עיר שהיא לא תוכל להקפיץ אז אתה צריך לשלוח מתקפה ימית או הגן (שים לב, ברגע שההגן מגיע אפשר להקפיץ את העיר, אז זה לא תחלופה)

4. לא

5. מרמה 20 אם אני לא טועה אי אפשר עם איילי ברזל, תעשה חישוב מתמטי

6. לא בדקתי, יש מצב שכן, ככה אומרים

7. חשובים מאוד

8. לא, מקסימום 60 ומינימום 30. או זה או זה, לא פחות מזה ולא בין זה לבין זה. אתה יודע מה הסיבה? כשאין ליריב נפחיה, צריך להשתמש ב60 שירות. כשיש ליריב נפחיה, משתמשים ב30 שירות. עושה הבדל ביחס

9. מתאספות בעיר בית של החיילים, זה לא יכול להיות עיר כבושה, עיר בית היא גם ניתנת לשינוי

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

• שמח שעוד מישהו אומר שרופאים זה חשוב, לצערי מכיר הרבה שחקנים גם מבריתות טופ שאומרים שעדיף באחזקה של הרופאים ליצור עוד פלנקס במקום יהיה יותר משתלם

• האחזקה לא קריטית, אפשר לחשוב בכמה רופאים משתמשים, ובמלחמה צריך להלחם בצורה המיטבית ביותר, כמובן צריך לדאוג לזהב, אבל לא צריך לתת לזה לגרום לך להלחם בצורה חלשה יותר

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

במידה ועוד לא נרשמתם לפורום לחצו עליו והתחברו עם הפרטים של המשתמש איקרים שלכם. ה"הרשמה" לפורום פשוטה מאוד. זה בדיוק כמו התחברות למשתמש האיקרים. מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

• קודם כל תודה רבה על התשובות!

1. ציינתי שהשחקן לא פעיל ז"א שאי אפשר לעשות הגן על העיר\הנמל אז איך אני יכול לטפל בזה אחרת?

2. החבר יכול לשלוח ספינה אחת בשביל זה?

5. אני מדבר הכוונה שלא משנה מה היריב ישלח נגד חומה רמה 20 אי אפשר להרוס אותה בסיבוב אחד (את ה7 יחידות של החומה)

גם עם זה 30 מרגמות, אין לי אפשרות לנסות בגלל זה אני שואל אם מישהו שניסה יכול להגיד לי

6. אני מקווה שמישהו שיודע כי הרבה בפיראטים השתנה ולכן אני שואל מה כרגע עדכני

7. חשובים? הם עוזרים ליחס? יש לך דוח עם רופאים ודוח בלי רופאים שאראה את ההבדל?

אני אישית זוכר שרופאים כן עושים הבדל בקרב מתמשך מעל 5 סיבובים לפחות וכשאני שואל אנשים במשחק הם אומרים לי שאין בהם צורך

8. בדקת את זה נכון?

עזרת לי המון! תודה נשארו לי רק השאלות שהשבתי חזרה

• 1. תשלח 36 קיטורים כהתקפה או שתכבוש יבשתית את העיר

שים לב שאתה לעולם לא יכול לסמוך על מה שאתה רואה בריגול, אם היריב שלך שחקן חכם הוא עלול להשתמש ביחידות דמה במצבים טובים מאוד, דבר שלא יקרה לדעתי בשרתים החדשים, אבל זה טוב לדעת כדי להתמקצע כמה שיותר

2. לא

5. הבנתי את השאלה, צריך לעשות חישוב מתמטי, כל הנתונים פרוסים לפנייך בעזרה של המשחק

7. כן הם עוזרים ליחס ואין לי דוח כזה, אבל אתה יכול להסתכל באתר של ika logs

8. כן

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• 1. השחקן לא פעיל ינסיך, אני לא יכול לכבוש אותו לא יבשתי ולא ימי.

אם אני שולח 36 קיטורים השורה שלישית שלו לא מקבלת נזק אלא רק מתפזרת

7.

חיפשתי באתרים של ikalogs זה לא כל כך משהו שאני יכול לסמוך עליו כי לא מראים אם הופעלה נפחייה או לא ואם כן באיזו רמה....

אז יש פה הרבה פרמטרים שלא מופיעים ולכן לא אוכל להסתמך על דוחות משם בקשר לרופאים

• אם השחקן לא פעיל, אז הוא לא יכול להפעיל נפחייה כי הוא לא היה מחובר במשך 7 ימים, מה שאומר שגם אם הפעיל מפעם אחרונה כבר מזמן נגמר.

וikalogs אתר לא חוקי לא מציע לך לכתוב את זה כאן בחופשיות עוד תקבל באן

בכל מקרה לא הבנתי מה הבעיה? למה אתה צריך לכבוש? יש לו צי ימי? שלח כמות מספיקה של צי ימי בתור כיבוש.

זה ימחק את הצי ואז הפסינות שלך יחזרו פשוט

• וikalogs אתר לא חוקי לא מציע לך לכתוב את זה כאן בחופשיות עוד תקבל באן

ikalogs הוא אתר חוקי, התוספים שלו הם לא חוקיים. תרגיש חופשי להסתכל על ארכיון הדוחות העולמיים שם

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• במצב כזה אין לך מה לעשות, אתה יכול לתקוף אותו על עיוור בהתאם לחוקי הלחימה הבסיסיים, או לרגל אחריו

ולגבי הדבר האחרון, אין בכלל שאלה, תשתמש ברופאים כי צריך וזהו. אתה מוזמן לבדוק לאורך זמן בהרבה מצבים את הרופאים ותדע שהם מועילים

******** NOTE: נזכרתי שיש ליריב שלך רק קו שלישי, זאת אומרת שאין לך מה לעשות, אתה לא יכול לתפוס לו את הצבא

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• אתה מערבב בין השאלות אח יקר

דיברתי על נפחייה בדוחות קרב שבאתר הזה שאין אפשרות ללמוד ספיציפית לגבי היחס בגלל שאני לא יודע מי עם נפחייה

והשאלה הראשונה מה זאת אומרת מה הבעיה?

יש שחקן לא פעיל

ולמה אני רוצה לכבוש אותו? כי יש לו 3.5 מיליון משאבים בעיר עם ספינות קו 3

יש לו רק קו 3

אי אפשר לכבוש אותו אחי רשמתי את זה שהשחקן לא פעיל

• וזאת עדיין לא בעיה, הקו שזה רק קו 3 בסיבוב ראשון הוא מפסיד הצבא מתפזר לכמה שעות ויהיה לך זמן לבזוז עד שחוזר.

ואז תעשה שוב לפזר אותו

• בכללי יהיה לו אפשרות לבזוז כי צבא שמתפזר בסיבוב אחד זה כאילו אין צבא בכלל

דרך אגב, במקרים כאלה אמליץ לרגל על הגיוסים של העיר

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• רשמתי גם את זה,

אני יודע שאפשר לפזר ואני מפזר כל פעם

זה מתיש כי כל פעם אני צריך לכוון ספינות לפני שאני מבצע בזיזה וכל הזמן צריך לחכות.

שאלתי אם אנשים מכירים עוד דרך שאפשר להרוס את הקו השלישי

ואני מבין לפי מה שאתם אומרים שאין אפשרות להרוס קו שלישי ומעניין אותי לדעת למה זה ככה, אני אראה בהמשך המשחק דרך לנסות לייעל את המצב הזה בצורה הכי טובה

אפשר לנעול קיבלתי תשובות

• אי אפשר להרוס קו שלישי לשחקן אפור - או שתבנה ניידת באי (אם אפשר) או תפזר כל 4 שעות.

ההצדקה לזה היא הגנה...

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• ואפשר להרוס קו שלישי לשחקן שהוא לא אפור?

הכוונה שיש לו רק קו 3 והשחקן פעיל, יש דרך?

• כן. שחקן שהוא לא בשיתוף רשת שלך ולא בברית שולח הגן עם נגיד 20 קו ראשון ואתה מדלל או תוקף לפי הצורך...

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• תודה אנסה את זה

• אמרתי לך את זה בתחילת הפוסט ופשוט התעלמת

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• השאלה שלי בפוסט הייתה על שחקן לא פעיל

התשובה הראשונה שרציתי זה בנושא השחקן הלא פעיל ולקח לך זמן להבין את זה והכל טוב

ותשים לב שהיא אמרה שהחבר הזה לא יהיה איתך באותה ברית - שזה מאוד משנה

אבל אמרתי לך גם תודה אבל שוב אנשים אומרים דעות אחרות בנושא ועובדה שיש פה תשובות שונות