ראיון עם keren34
בפוסט הבא אתם תראו ראיון עם השחקנית keren34,
היא נשאלה שאלות וענתה עליהם. בפורום, היא ידועה בתור Keren
פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, להשתתף באתגרים רבים כמו זו, להכריז מלחמות וגם לפרסם דוחות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.
כרטיס שחקן:
היי קרן, תוכלי לספר על עצמך?
אני קרן, בשנת 2008 נכנסתי לראשונה למשחק. הייתי בת 34 :), אמא לילד מקסים, אוהדת את הקופים הירוקים ואת האנשים בברית 300, הייתי מנהיגת RTF לפני כל המיזוגים בשרת כשהמשחק היה הרבה יותר כיפי פשוט ונלחמת עם מה שיש לך ולא עם כמה שקנית.
מה את חושבת לגבי המצב הנוכחי של המלחמה שלכם בJUP, ומה דעתך לגבי המלחמה המתחוללת בין JUP לRTF-N?
המלחמה מכניסה עניין למשחק אחרת בשביל מה לשחק, אנחנו במלחמה רק נגד יופיטר, שגררה אותנו בעצם למלחמה הזאת, כנראה היה לה "משעמם" רק מול RTF, או שגעון גדלות לא ברור.
האם את חושבת שיש צד מסויים שמוביל? מה דעתך על המלחמה שמתחוללת בין JUP וRTF-N?
הטבלה מראה שאין באמת צד שמוביל הכל עניין של תקופות בכל זאת לאנשים יש חיים גם מחוץ למשחק. ואני מתייחסת ליופיטר ו-RTF, שתי הבריתות השקיעו ומשקיעות לא מעט משאבים בלתחזק מלחמה שהסיבות ישארו עימן, לא מתפקידי לספר. אין לי באמת דעה על מה שקורה בין שתי הבריתות הללו, יש להן את הסיבות שלהן. מה שמעניין אותי זה 300 שנאלצה לתפוס צד בגלל מהלכים של יופיטר ואי לקיחת אחריות.
כיצד את חושבת שהמלחמה בניכם לבין יופיטר תסתיים?
המלחמה תסתיים רק אם הם יקבלו את התנאים שכבר דנו עליהם.
לדעתי המלחמה הזאת תתמוסס כמו שקרה בעבר. כמו שאמרתי, הכל עניין של תקופות בחיים.
יש שחקנים מהצד השני שתרצי לציין לשבח?
לשמחתי גם בתקופת מלחמות יצא לי להכיר שחקנים מהצד השני של המתרס שאני שמחה שהכרתי ומכירה, הראשון זה שלומי Shl0mi שכבר לא משחק תקופה, והשני זה דספראדו, כיף שיש גם אפשרות לצחוק ולדבר גם עם "היריב" כאשר מבינים שבסופו של דבר זה משחק ויש אנשים אמיתיים מאחורי המסך.
וכמובן חברים טובים מברית RTF, כמו TIM, ARIK2.
ובנימה זו חשוב לי להגיד שאפשר ורצוי לשמור על כבוד האדם ושיח מכבד עם שחקנים גם אם הם "יריבים".
את משתתפת בחידון הידע הכללי שמתקיים בפורום, מי לדעתך יזכה?
יש לי ידע במשחק אבל סביר שיש כאלה שיש להם יותר ממני, לא ידוע ונצטרך לחכות ולראות
תודה רבה על השתתפותך, קרן
המהדורה הבאה שתצא תהיה ראיון עם השחקן
שמחה2 משרת בטא, הידוע בתור שמחה
אשמח לדעת אם נהנתם מהראיון הזה על ידי השארת תגובה ולייק.
אם אתם עוד לא נרשמתם לפורום, אז למה אתם מחכים?