מהדורת חדשות - ראיון עם השחקנית קרן34

• 8a8f20e596bd7d2f294bf583d24c0d13.png

ראיון עם keren34

בפוסט הבא אתם תראו ראיון עם השחקנית keren34,

היא נשאלה שאלות וענתה עליהם. בפורום, היא ידועה בתור Keren

פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, להשתתף באתגרים רבים כמו זו, להכריז מלחמות וגם לפרסם דוחות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.

כרטיס שחקן:

9c1f44e03a12d81892c7ecc2c29c07a0.png

היי קרן, תוכלי לספר על עצמך?

אני קרן, בשנת 2008 נכנסתי לראשונה למשחק. הייתי בת 34 :), אמא לילד מקסים, אוהדת את הקופים הירוקים ואת האנשים בברית 300, הייתי מנהיגת RTF לפני כל המיזוגים בשרת כשהמשחק היה הרבה יותר כיפי פשוט ונלחמת עם מה שיש לך ולא עם כמה שקנית.

מה את חושבת לגבי המצב הנוכחי של המלחמה שלכם בJUP, ומה דעתך לגבי המלחמה המתחוללת בין JUP לRTF-N?

המלחמה מכניסה עניין למשחק אחרת בשביל מה לשחק, אנחנו במלחמה רק נגד יופיטר, שגררה אותנו בעצם למלחמה הזאת, כנראה היה לה "משעמם" רק מול RTF, או שגעון גדלות לא ברור.

האם את חושבת שיש צד מסויים שמוביל? מה דעתך על המלחמה שמתחוללת בין JUP וRTF-N?

הטבלה מראה שאין באמת צד שמוביל הכל עניין של תקופות בכל זאת לאנשים יש חיים גם מחוץ למשחק. ואני מתייחסת ליופיטר ו-RTF, שתי הבריתות השקיעו ומשקיעות לא מעט משאבים בלתחזק מלחמה שהסיבות ישארו עימן, לא מתפקידי לספר. אין לי באמת דעה על מה שקורה בין שתי הבריתות הללו, יש להן את הסיבות שלהן. מה שמעניין אותי זה 300 שנאלצה לתפוס צד בגלל מהלכים של יופיטר ואי לקיחת אחריות.

כיצד את חושבת שהמלחמה בניכם לבין יופיטר תסתיים?

המלחמה תסתיים רק אם הם יקבלו את התנאים שכבר דנו עליהם.

לדעתי המלחמה הזאת תתמוסס כמו שקרה בעבר. כמו שאמרתי, הכל עניין של תקופות בחיים.

יש שחקנים מהצד השני שתרצי לציין לשבח?

לשמחתי גם בתקופת מלחמות יצא לי להכיר שחקנים מהצד השני של המתרס שאני שמחה שהכרתי ומכירה, הראשון זה שלומי Shl0mi שכבר לא משחק תקופה, והשני זה דספראדו, כיף שיש גם אפשרות לצחוק ולדבר גם עם "היריב" כאשר מבינים שבסופו של דבר זה משחק ויש אנשים אמיתיים מאחורי המסך.
    וכמובן חברים טובים מברית RTF, כמו TIM, ARIK2.
    ובנימה זו חשוב לי להגיד שאפשר ורצוי לשמור על כבוד האדם ושיח מכבד עם שחקנים גם אם הם "יריבים".

את משתתפת בחידון הידע הכללי שמתקיים בפורום, מי לדעתך יזכה?

יש לי ידע במשחק אבל סביר שיש כאלה שיש להם יותר ממני, לא ידוע ונצטרך לחכות ולראות

תודה רבה על השתתפותך, קרן

המהדורה הבאה שתצא תהיה ראיון עם השחקן

שמחה2 משרת בטא, הידוע בתור שמחה

אשמח לדעת אם נהנתם מהראיון הזה על ידי השארת תגובה ולייק.

אם אתם עוד לא נרשמתם לפורום, אז למה אתם מחכים?

-SPARTA- Mars Legion

עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!

GF.png

התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.

לפורום, מתחברים אך ורק דרך הכפתור הכחול שכתוב עליו GAMEFORGE Login.

מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.

קישור לפורום איקרים ישראל: IL

~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~

• כל הכבוד לדניאל על ההשקעה בראיון!

אני בעד ראיונות על עוד שרתים ולא רק על בטא ועל המלחמה הספציפית שם...

ותודה מיוחדת לדניאל על העלאה בסטטיסטיקה למקס😘

• כל הכבוד על ההשקעה , היה לי העונג להשתתף בראיון איתך.

שמחה לראות את פועלך בפורום ואת הרצון לעזור ולענות לשחקנים!

המשך כך!

keren34

• וואלה כל הכבוד שחזרת לדברים האלה אבל אם תעשה גם על השרתים החדשים זה יהיה גם טוב... עצה שלי תראיין את ישראלי

• וואלה כל הכבוד שחזרת לדברים האלה אבל אם תעשה גם על השרתים החדשים זה יהיה גם טוב... עצה שלי תראיין את ישראלי

אחרי שאעלה את הראיון עם שמחה, אעשה מהדורה של 3-4 שחקנים מהשרתים החדשים מצדדים שונים

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• יופי של ראיון דניאל כל הכבוד על ההשקעה.

ברית 300 במלחמה עם יופיטר כי הם קפצו מעל הפופיק והציבו דרישות לא הגיוניות במשא ומתן למרות ההבדל הגדול במצב הכוחות, והמלחמה עדיין נמשכת בגלל האגו שלכם שלא נותן לכם להודות שטעיתם.

מחכה כבר לראות את הכתבה על שמחה

מחזיק את השרת בב*צ*ם כבר 3 שנים+ לפני זה גם החזיק את טאו ובכל הזמן במקביל גם את שרת ארס

הגיע הזמן לשמוע את השחקן הכי טוב במשחק בשנים האחרונות!!

שנה טובה לכולם ובהצלחה לכולם בשרתים שלהם.

אולי עם השנה החדשה ההיגיון יחזור למי שצריך.

nqjyeln32jgz.png

• לא יודעת מי אתה במשחק, אבל לפני שאתה זורק שטויות לאוויר תבדוק עובדות

הפרתם הסכם לא פעם, כך שחובת ההוכחה היא עליכם ולא עלינו, האגו שלנו נמצא במקום שהוא אמור להיות תבדוק את שלכם, חבל שאתם ממשיכים באותו קו ולא יורדים מהעץ לנו אין מה להפסיד ולא הגנרלים והזהב שלכם משנים, להיפך אתם אלה שמפסידים הרבה יותר מאיתנו

תחשוב על זה

• כל הכבוד על היוזמה נתת בראש.

אחלה קרן כיף לראות שיש אנשים מהעבר שעדיין משחקים ולא שוכחים שזה רק משחק ולא לקחת את המשחק קשה מידי בדיבור מלוכלך

גם אותך מגיע שיראיינו

• RealSparta כל הכבוד על ההשקעה הסבלנות והסובלנות (כייף לראות אותך צומח ומתפתח)

Keren לעומת זאת - לדייק לא יזיק.

שלוש מאות פתחה במלחמה כנגד יופיטר ללא סיבה מוצדקת ולמרות שיופיטר איפשרה בזמן המלחמה בשרת לשלוש מאות לזכות חופשי בפיראטים.

כן היתה אצלנו תקלה חמורה בעניין הפיראטים - אולם אין זו הצדקה להתקפה על חברים ותיקים ושלווים שלא היו מעורבים ולא ידעו על כך.

יופיטר תמכה כמעט כל העת ב-300 סייעה בהקמה שלה מחדש ועודדה את שובם של חבריה לשרת כולל השקעה משמעותית שלי אישית בעניין רק כדי שיהיה לכם נח וכייף.

התמורה (וכן זה די רגיל בבטא) היתה סכין בגב והצטרפות למלחמה נגדנו ולצד אר טי אף

בהתחלה חשבתי שזו אי הבנה ברת פתרון שהרי את כולם בשלוש מאות הכרתי שנים ארוכות רובן בידידות - אולם הדרישות הטריטוריאליות שלכם שהתנפחו והתנפחו העידו רק על חוסר קשר עם המציאות ובחירה אסטרטגית במלחמה ניצחית.

אז כמו שידוע ל"זקני" השרת - מלחמה נצחית כתגובה לניסיון להכחיד אותנו זו פחות או יותר המומחיות של יופיטר.

והברית הטובה תנצח!

האחרות שימשיכו להיות עיוורות למציאות ולשרת.

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• תשאלי את דספראדו מה היה קורה אם 300 הייתה פושטת על יופיטר בזמן שהיחסים ביננו היו ידידותיים לא פעם אלא פעמיים וזאת לאחר שהגענו להבנות ואז תגידי לי מוצדקת או לא מוצדקת, אז זה נחמד לקרוא לזה תקלה חמורה, אני קוראת לזה אי אמון בברית שכמו שאמרת שמרה על יחסים חבריים, אז נא לא לסלף את העובדות, אתם אלה שתקעתם את הסכין בגב ובפעם השניה גם סובבתם, לכן כמו שאמרתי קודם חובת ההוכחה היא עליכם לא עלינו הדרישות שלנו מוצדקות,, במיוחד לאור ההיסטוריה של 300 ויופיטר שכזכור לך אני במקור לא מ-300.אמון נבנה ויש היסטוריה, ורצוי שלא תשתמשי בסיסמאות של בריתות אחרות שנלחמות מולכם כי זה לא המקרה כאן, אין לנו מטרה של הכחדה, ולא, הברית הטובה לא תנצח כי

אין מנצחים במלחמות במשחק זה רק עניין של תקופות כמו שאמרתי בראיון פעם יותר םעם פחות.

• ברור... דספראדו היה תוקף את 300 בגלל פיראטיות שלא גרמה לו נזק - אחרי שביקש ממך ותרמת לו מיקומים...

לא יקירה - הבעיה אצלכם.

זו פשוט סכין והיא בגב כי נתנו לכם כתף קודם וכי היינו במלחמה אחרת.

את ההיסטוריה של 300 עם יופיטר אני מכירה מיומה הראשון ב-2008 (הרבה יותר טוב ממך) ולהבדיל מהבודדים שנשארו (אולי) שם - אני לא שכחתי כלום, אני זוכרת הכל. לטוב ולרע

לעניין מטרות המלחמה - המטרה הוכרזה על ידי אר טי אף - לחסל אותנו ההבטחה היתה שזה יהיה בתוך שבועיים. מאז עברו שנתיים וחצי.

את כל הפרמטרים של השרת כבר הפכנו...

בכולם יופיטר במקום הראשון.

זה שהצטרפתם לא שינה את מהלך המלחמה - גם הפריצות לא.

נ.ב,

MagiC תחזירו את האימוג'ים החמודים שהיו קודם פה למלחמה. זה לא נעים לכתוב בפורום בלי קישוטים הולמים ;)

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• כרגיל אין קשר בין השאלות שאת נשאלת לבין התשובות שאת עונה, אין ספק שלפעמים אבשלום קור היה יכול לעזור בלהבין את המלל שלך

לא נפגענו בכניסה לטבלת הפראטים שזה מעסיק אותך יותר מאשר להסתכל על העובדה שפעמיים הפרתם הסכם, אמון וחברות, אם זה לא סכין בגב לא יודעת למה את קוראת סכין בגב, את מסתכלת על התגובה ולא על מה שגרם לה, קצת עצוב שאת עדיין מנסה להצדיק את המהלך שלכם,ההצטרפות שלנו למלחמה לא הייתה במטרה לשנות את המאזן, להבדיל ממך אנחנו יודעים טוב מאוד היכן אנחנו עומדים וכמה אנחנו מוכנים להשקיע במשחק מבחינת זמן וכסף, אנחנו לא נכנסנו לשגעון גדלות כשם שקרה לך וזה גם לא יקרה, כמה אלפי שקלים יכולים להכניס אותנו לטופ מבחינת גנרלים זהב ולהשתוות, זה לא מעניין אותנו, אנחנו נלחמים עם מה שיש ויש לנו לא מעט הצלחות אבל זה בזמן שלנו בקצב שלנו ובכיף שלנו וזה ההבדל,אנחנו לא מרגישים שאנחנו מחוייבים להחזיק כמויות בשביל לנצח, הנצחון שלנו שאתם מחוייבים לתחזק את המפלצת שיצרתם בשביל לשרוד

ואת ממשיכה להאשים אותנו בפריצות, כשלצערך כולם יודעים עם מי חברת בשביל להחזיק את המלחמה מול RTF, אז החשבון הוא עם עצמך לא מולנו.

• קרן אתם לא קונים גנרלים וזהב כי זה לא ישנה כלום להפך זה רק יירע את מצבכם

אם המלחמה הייתה יופיטר נגד 300 היא הייתה נגמרת לפני שנתיים וגם אם הייתם קונים גנרלים וזהב הייתם מאבדים את הצפון ולא יודעים איך להשתמש בהם

מצחיק שכל ליצן חושב שהוא יכול לעמוד על 3 מיליון גנרלים תוך 24 שעות הוא מאבד את עצמו בחזיתות או מבין שהוא שורף זהב

• דוח קרב יפה שחשבתי לשתף, נוגע למלחמה של 300 בJUP

-SPARTA- Mars Legion

GF.png

• קרן אתם לא קונים גנרלים וזהב כי זה לא ישנה כלום להפך זה רק יירע את מצבכם

אם המלחמה הייתה יופיטר נגד 300 היא הייתה נגמרת לפני שנתיים וגם אם הייתם קונים גנרלים וזהב הייתם מאבדים את הצפון ולא יודעים איך להשתמש בהם

מצחיק שכל ליצן חושב שהוא יכול לעמוד על 3 מיליון גנרלים תוך 24 שעות הוא מאבד את עצמו בחזיתות או מבין שהוא שורף זהב

חבל שאתה כמו שאר חברי הברית שלך מזלזלים ביריב שממולך, המצחיק הוא שגם בלי בנק גנרלים וזהב אנחנו עדיין מצליחים, אני מניחה שחזרת במיוחד להגיב בפורום או שגם פה אתה מתופעל

• .נראה מחילופי הדברים שכול צד מאשים את השני בבגידה וזה קורה בדרך כלל בגלל תקשורת לקויה ואי- הבנת הצד השני

:יש שני דרכים לפתור זאת אם אתם חפצים בפתרון

הראשונה כל אחד באופן אישי כותב לשני מהי הסיבה לדעתו למלחמה ומפרט עובדות, לפעמים פירוש לא נכון של תרחיש, או טעות של שחקן, יכול כנגד הרצון של שני הצדדים לפתוח במלחמה שהייתה נמנעת אם הפרשנות הייתה שונה. י

. (לא אני) אפשרות שנייה בורר חיצוני לא מעורב

.בכול מקרה, נזכור שמדובר במשחק ולא במציאות ומאחורי כל מקלדת נמצא אדם או אישה וגם כאשר ישנם חילוקי דעות ניתן להתנהג בכבוד

זה, אולי השלב הראשון להבנה והסכמות.... כבד את האחר למען תכובד את/ה

• לא צריך בנק זהב וגנרלים בשביל להפעיל פסל ענק

מומלץ אבל אנחנו האחרונים שמפחדים

• קודם כל תודה

"טעות" של שחקן אכן הייתה כאן סליחה, של שני שחקנים לא נעשה דבר מהצד שלהם לטפל בבעיה, בפעם השניה פשוט תקפנו, יש פה עיוות של האמת, לא באמת מפתיע הרי איך הם יצדיקו, אז אומרים אנחנו הכרזנו מלחמה, אבל ההתנשאות שלהם בגלל קניה של בנקי זהב וגנרלים לא מאפשרת להם לרדת מהעץ ולהודות בכך שהיו יכולים למצוא את הפתרון, אז שימשיכו להגיד לעצמם שהם הכייייי טובים ובינתיים אנחנו נמשיך בשלנו

• המלחמה לא מפריעה לאף צד

-SPARTA- Mars Legion

GF.png