Herada yapmış oldugumuz yeni oluşumdan dolayı NeverWalkAlone( N W A ) olan ittifak adımızı TEŞKİLAT(HARP) olarak değiştirdik. Hem hera'daki hem kreon'daki ittifağımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Herada yapmış oldugumuz yeni oluşumdan dolayı NeverWalkAlone( N W A ) olan ittifak adımızı TEŞKİLAT(HARP) olarak değiştirdik. Hem hera'daki hem kreon'daki ittifağımıza hayırlı olmasını diliyorum.

tebrikler dostum

Gemilerimi dağıttıktan sonra gaza gelip buhar hesabını yapamadan benim şehirime cephe açmayı deneyen şahsın dramı ![]()

30 Buharı yetiştirmek için rodos ![]()

Açtığı cepheden apar topar kaçış ![]()

Ardından fail depo açma denemesi ;

Fail rodos ;

Kaçış

Saldırıdan sonra gelen pişmanlık ve kaçamayış ;

Gelelim savaşçıya. Fıldır fıldır kaçmaya devam ediyor. Gece uyudugunda yakaladım kestim. '' milleti uyurken kestiğini sanıyorsan yazık sana '' yazmış. Anca uyurken kaçamıyorsun , rodos basamıyorsun , tatile kaçamıyorsun ben ne yapayım ![]()

Rodos atıp depodan general çekti. Tüm gemilerimi dagıttını sanıp bir hışımla saldırdı baktı gemıler duruyor geri çekildi ![]()

Lideri olduğu ittifağın adına konuşarak tehdit ve hakaret içeren bir uslup ile harp ittifagına anka ittifagı adına savaş ilan eden savaşçı kardeşimiz beni teke tek ws ye çağırdı
dediği kelime '' Ne oldu gemimi çektin kimseyi dahil etme gel şimdi bu sefer Rodos yok sonuna kadar '' '' Bekliyorum seni kristal 3 şehrinde '' Aksiyona takılıncada merkez adalarında savaşçının kara ordusu olmamasına rağmen karadan işgal gezen finglorfin'i bahane ederek çekildi. Fıkra bu kadar ![]()

Ardından tüm sunucuda ki ittifaklara anka ittifagı diplomatından bir mesaj gelir. Çok zor durumdayız rekabet kalmadı herkes güçlünün tarafını seçiyor. Beşinci günün şafagında hepinizi doğuda görmek istiyoruz temalı bir mesaj
Güçlünün degil haklının tarafını seçiyorlar. Sen tutarsan hakaret tehdit ile savaş ilan edersen. Hatta gazını alamayıp iki ittifağa birden savaş ilan edip hakaret edersen oda yetmez birde gider eskı dostunuz mka ittifağından kalan adamlarada hakaret ve tehdit edersen tabi ki böyle bir duruma düşersin.
Mery ittifak generalleri yediği 6. uslup banı. Tek tek ittifaklara yazarken bunlarında sebeplerini açıklayın. Kendi ittifağınızın başını egolarınızdan dolayı yaktınız yetmedi şimdide adamlarında başını mı yakıcaksınız.

Savaşçı tüfekçiler gemilere de saldırıyor sanıyor sanırım... Yok öyle bir şey arkadaşlar yahu hgahgagha

Bayram sebebi ile çoğu raporu kayıt etmemiştik. Özellike rodos atılan 3 cephe yok. Eldekiler bunlar iki tarafıda tebrik ederim.
Vay be benim olmadığım bir severda Roma ittifakı kurulmuş
iyi en azından benim ismi kullanmamışlar sevindim
Raporlar için tebrik ederim ![]()
Üç kişi
Sen bready ve oğulları massallah 20 oyuna bakıp
Sonra kral biziz .asker bizde korsan bizde diye
Millete mobbing uygulayıp
Kilit baskı ile oyun oynadıklarını zanneden kardeşlere selam olsun
Bizim op lar ve etkili yetkili kişiler seyretsin

PannaCotta S.O.S. S.O.S. HELP HELP YARDIM YARDIM.
Aay çok güldüm ya dedem o fotoğrafta neyden korkmuşuz bir anlatsana ya