HAYALİ BİR İTTİFAK ELT/EURYDİKE BAN

• eski_kral

Evet HAKANIM seni affediyorum. Nedeni ise kutuplaşan Türkiye'de senin gib gariban/çakal'da minik bir ışıltı görmemden ötürü. Lakin sana karşı umut beslemeyeceğim.

Ben seni affediyorum. Bu şu manaya geliyor, burada senin "günahlarını" zahiren söylemeyeceğim. Günahın ve ne olduğun sende ve bizde kalmalı, bu eylemim hoş değil. Bu arada ban işine devam edeceğim oyunun kuralları ayrı.

HAKANIM sana şimdi bir kaç kitap önereceğim. Sakın ha bu kitapları da başkalarından isteme. Kıy cebine ve al. İnan dostdoğru emin olduğuna nasıl emin isen kitapları okuduktan kendinle yüzleşeceksin çünkü bu kitaplar dünyadaki en ahlaklı kişilerde bile yankı uyandıran eserlerdir. Tanrı Teala yardımcın olsun.

Okumaya seni alıştırması için öncelikli olarak şunlar.

1-)Tolstoy-Sevgi Nerede Tanrı Orada 15 sayfa.(Bunu bulamazsın. 15 sayfa ama seni senden alacak PDF'sini atabilirim, öncelikle sadece bu eseri okumanı istiyorum. Diğerlerini ve hatta çok daha fazlasını okumana sebep olacak bir hikaye)

Devam:

Tolstoy - Diriliş 600 küsür sayfa, muazzam.

ve bu kitabın ardından Tolstoy - İtiraflarım 80 sayfa.

Bu 3 kitabın hepsinde kendinden geçeceksin HAKANIM, umarım yaparsın.

İyi oyunlar.

Eflatun-Platon

• Sessiz

Boş yapma

İşine bak

• Aslanım sen akıllanmayacaksın.Ben Sessiz. 68 iq nla o eflatun denen şizofrenin ben olduğum algısını yarattığını mı düşündüreceksin insanlara.

Sen devlet memuru halinle,üstelik de bu devletin şerefli üniformasına sahip bir meslekte olduğun halde burada keriz yakalayıp asker-gemi satan bir esnafın,o eflatun denen bebenin de parasını yiyen bir uyanıksın.hatta onun gazını almak için ondan benim telefonumu alıp geçen gün beni tehdit etme cüretini de gösterdin.seni o gün ilk ve son defa affettim.ama artık kaçışın yok.o şizofren ve sen rahat durmayacaksınız,biriniz nedensiz kininden sen de ondan faydalanmaya devam etmek için. bunu yapmayacaktın.Servet Müdürün çayını içerken bu konuyu dondurmuştum.Gerçekten pişman olduğunu düşünmüştüm,düşünmek istemiştim. ÇAĞLAR geçer şerefsizler bitmez onu hayattan çıkarmıştım.

1Elt yle savaştık herkesin görevlilerinin yetkili bakan iki yanından da kimse düzeltmedi savaştan sonra.belki tekrar savaşırız, müttefik de değiliz.biz buraya senin gibi esnaflığa çakallığa değil, keyfine geldiğimiz için.

2. Elt yle olan savaştan kaçmadım o günlerde ailevi bir durumum vardı geç katıldım.

İkinize de geçmiş olsun ne bir diyalog ne bir diplomasi istemiyorum bundan sonra.cep telefonum,oyun ya da buradan tek ama tek polemik istemiyorum..işiniz gücünüz rast gelsin diyeceğim ama,siz iflah da olmazsınız ıslah da olmazsınız.o yüzden boş bir dileğe gerek yok .

Edited once, last by POLATT ().

• o son yaptığın sırıtış var ya..pazartesi en geç öğleni bekle yetti artık ikinizin de yaptıkları.gerçek nickiyle elt ye yanlıyor burada da senle tezgah kurup eflatunu da sessiz e ihale edeyim planları. artık DENİZ bitti bende HOCAM. SERVET teklif etseniz EMNİYET i seçerim.haydi hepinize geçmiş olsun.İYİ geceler.

• Geçtiğimiz yıl @B A F R A L I isimli forum hesabım banlandıktan sonra tekrar forum üyeliği almamıştım.

Haftada bir kez dışardan göz gezdiriyordum.

Ama malesef son 1 haftadır alakamız olmayan ve saçma sapan bu konuya reel ismimiz bile dahil edildi.

Olay ile uzaktan yakından alakamızın olmadığını bu konuya yorum yapan herkes %100 biliyor.

Ama burda birkaç tane sahte hesap sahibi kendini akıllı zanneden soytarılar olayı benim veya arkadaşlarımın üzerine yıkmaya çalışmış :)

Madem öyle bende kendimi birkaç yorum yapmak mecburiyetinde hissederek 1 yıl aradan sonra forum hesabı açtım.

En başından beri tahminlerimiz ve son zamanlarda %100 emin olduğumuz olan şeyleri herkesin gözü önünde yazıyorum.

Olayları kendiniz yapıp alakası olmayan insanları konuya çekerseniz böyle ifşa olursunuz

Sessiz nickli oyuncu oyunu öğrendiği, maddi manevi olarak uzun süre oynadığı ELT ittifağını sırtından hançerleyerek ELT ittifağı içerisinde olan tüm özel ve sır sayılabilecek türdeki konuları TURAN ittifağında bulunan başta RUH nickli Bülent ve Barbarossa nickli Kemalcan isimli şahıslara anlatmıştır.

Tüm bunları Last-TRN isimli wp grubunda konuşmuşlardır.

Sessiz nickli Polat İsimli şahıs daha öncesinde içerisinde bulunan ELT ittifağına ait tüm hesapların sahiplerini özel hayatlarını, nerden ve ne zaman hesaplara giriş yaptıklarını Bülent isimli RUH nickli oyuncuya grup içerisinde anlatmış ve ticket açmalarını istemişlerdir

Hatta RUH Bülent isimli şahıs Sessiz nickli Polat isimli şahsa '' Abi bu böyle olmayacak sana liste atıyorum tüm hesapları ve sahiplerini oraya liste halinde yaz ona göre ticket açalım '' şeklinde bir cümle kurarak ELT ittifağına ait tüm hesapları şikayet etmeye çalışmışlardır :)

Yani özetle RUH ve Sessiz nickli isimleri Bülent ve Polat olan bu şahıslar kendilerinin yaptığı soytarılıkları forumda sahte hesaplarla konu ile alakası veya bilgisi olmayan insanlara yani bizlere yıkmaya çalışmışlardır.

Eflatun isimli sahte forum hesabının doğuş hikayesi bu şekildedir.

HAKANIM nickli yaşça kendilerinden belki 20 yaş büyük babaları yaşındaki adama bile ağza alınmayacak hakaretler ederek ne kadar aciz ve seviyesiz insanlar olduklarını göstermişlerdir.

Şimdi tüm bu yukarıda yazdığım bilgilerin yalan veya yanlış olduğunu düşünen tek bir kişi var ise şahsıma ulaşsınlar.

Kanıtları ve ispatları ile birlikte göstereyim tekrar :)

Oyunun oyun olduğunu unutmayın gençler.

Biz bu oyunu 2008 yılından beri oynuyoruz.

Sizin güttüğünüz koyun kadar bizim çobanımız var :)

Ayrıca yıl 2023 oldu. Teknoloji çağı. Konuştuğunuza yazdığınıza dikkat edin. Elinizdeki telefonlar sadece size özel değil...

Bir işi yaparken özellikle birisine iftira atmaya kalkarken sonunun ne olacağını iyi düşünün.

İsmimi geçirdiğiniz için mecbur kalarak konuya bu şekilde dahil oldum.

Benden ve kardeşlerim olan İrfan ve Enesten uzak durun.

Hiçbiriniz ile bir alakamız bir derdimiz yok.

Olursa zaten biz çözeriz herkes rahatına baksın.

Kendi dünyanızda takılın. Bu tarz ergenliklerden vazgeçin.

Ayrıca yapmış olduğunuz hakaret ve saçma iftira-tehditleriniz sebebi ile adli işlem başlatacağız bilginiz olsun :)

Sizlerin yaptığınız bu suçlardan dolayı bir yaptırım-ceza alabilmeniz için gereken tüm '' Kanıt ve deliller '' elimizde mevcut.

İpin ucunu kaçırdınız. Olayın suyunu çıkarttınız.

Kendiniz kaşındınız :)

Umarım daha fazla çirkinleşmez ve adımızı ağzınıza almayı bırakırsınız.

'' Dosta Düşmana Selam ve Saygılarımla ''

KUZEY - Çağlar.

• KUZEY EFENDİ.O GRUPTA TOM COLLİNS VARDI SEN DEĞİL.

1.Sİ BEN ORADA TOM UN MULTİLERİ VE BENİM BAĞIŞ HESABIM BANLANDIĞINDA BEN DE ELT YE AİT MULTİLERİ BANLATMAK İÇİN TİCKET LAR AÇTIM.ÇİNÇİN GİBİ. BUNLARIN NEDENLERİ MALUM.KORSANDA VE SAVAŞTA REKABET. 2. OLARAK BENİM MULTİ HESABIM YOK,SADECE RONALDOO İSİMLİ HESABI BİLİRİM ONUN DA BİR DAL ÜZÜMÜNÜ YEMİŞLİĞİM DE YOKTUR.

BEN HAKAN LA VE ECEL LE HALA GÖRÜŞÜYORUM ZAMAN ZAMAN. KENİSİNDEN BELKİ DE 20 YAŞ BÜYÜK KISMINI OKUYUNCA KENDİSİNDEN 52 YAŞ BÜYÜK BİRİYLE OLAN HİKAYENİZ GELDİ AKLIMA.

BEN TABİİ Kİ TİCKET AÇACAĞIM BANA DA TİCKET AÇILMIŞ.BUNLAR SON TAHLİLDE OYUN İÇERİSİNDEKİ KONULAR.AMA SEN TETİKÇİLİK YAPIP TOM DAN BENİM TELEFONUMU ALIP BENİ ARAYIP BANA KARIMIN YANINDA ETEK GİYDİRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ BİRİSİN.

MADEM YASAL YOLLARA GELDİ KONU. YARIN BURAYA İKİMİZ DE TARİH SAYILARI ATALIM OLUR MU.ELT DEN KİM BENİ ARAYIP REEL HAYATIMLA İLGİLİ TEHDİT ETMİŞ KÜFÜR ETMİŞ.YA DA BEN ELT DEN KİME BÖYLE BİRŞEY YAPMIŞIM.TİCKETLAR KONUSU MALUM TABİİ.TOM UN DÜŞMAN KASAP,HELLFİRE VE VİDROMSİA HAKKINDA ONLARCA TİCKET I VAR .BEN KİMSENİN ANA HESAPLARIYLA İLGİLİ TEK TİCKET AÇMIŞ DEĞİLİM.1.ÇİNÇİN İ BEN BANLATTIM.2.GÖLGE NİN BİR MESAJINI OPERATÖR E BİLDİR YAPTIM ÜSLUPTAN. İSTERSEN TÜM TİCKET LİSTELERİMİZİ KOPYALAYALIM.CEP TELEFONLARIMIZIN GRUPLARDA VE ÖZELDE YAZILAN HERŞEYİN BAŞKALARINDA DA KAYITLI OLDUĞU KISMINA KATILIYORUM.BUNLAR BENDE DE MEVCUT.DOSYANI AÇARIM HAA GİBİ DURUMLARA GİRDİNİZ .PEKİ.

SON DEFA VURGULUYORUM SENİN BANA ETTİĞİN KÜFÜR DE SES KAYDI OLARAK KAYITLI BENDE.BEN YARIN TARİH SAYI ATACAĞIM SEN DE VAR MISIN YSAL GİRŞİMLER İÇİN. BEN ELT Yİ SIRTINDAN MI HANÇERLEYEREK Mİ AYRILDIM.BUNLAR NE KADAR AYIP ŞEYLER.BENDEN 1 SAAT SONRA TOM COLLİNS AYRILMIŞ ELT DEN. KORSANDA SON SAATTE YAKALI YI BEN Mİ İNDİRDİM MADEN ACI GİBİ.SAVAŞ BİTMİŞ HALA YAĞMA YAPMA AYIP OLUYOR VE ŞEHİR ADINI RODOSÇU ELT YAPMA AYIP OLUYOR DEDİĞİM İÇİN KİNLENİP AYRILMIŞ BİR RUH HALİNDEN BAHSEDİYORUZ.VESSELAM

• Kuzey foruma mesaj yazana kadar 3 maymunu oynuyordunuz EFLATUN  POLATT

Adam çıktı tüm mevzuyu açıkladı döşedi ve gitti.

Bence şimdi konuyu çarpıtmayın. Sizmişsiniz işte. Sahte hesap açıp milleti birbirine düşürmeye çalışıp hiçbişey yokmuş gibi dışardan izliyormuşsunuz. Niye ağlamaya başladın ki şuan :D 3-4 sayfadır yazmadığınız kalmamış. İfşa olduktan sonra mı sesiniz çıkmaya başladı doğrucu davut oldunuz. Bence azcık delikanlıysanız susun ve defolun.

• ALLAH ŞAHİDİMDİR Kİ NE EFLATUN U BİLİRİM NE SAHTE HESAP AÇMAYI.BEN BUNA BİLE DÜN BİR ARKADAŞTAN YARDIM ALARAK 2 SAAT SONRA ZOR GİREBİLMİŞ BİR TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜM.

DİĞER KONULARLA İLGİLİ YAZDIM YAZACAĞIMI,TEK KORKUM VAR KENDİM.BU İŞ BİR BİLGİSAYAR OYUNUNU AŞTI ARTIK.REEL HAYATTA REEL SONUÇLARI ACI TECRÜBELERİ OLACAK HALE GELMEYE BAŞLADI.

BEN EVLİYİM,KÜÇÜK DE BİR EVLADIM VAR. YAPABİLECEKLERİ SINIRSIZ OLAN BİRİNE KARŞI KENDİMİN DE PİS HUYU NEDENİYLE YAPABİLECEKLERİMİN SINIRSIZ OLDUĞUNU BİLİYOR VE BUNUN HAYATIMDAKİ İNSANLARA ZARAR VERMESİNDEN ÇEKİNİYORUM.

ALLAH INA KADAR DA KONULARLA İLGİLİ HİÇBiR ÇEKİNCEM YOK.YEMİN EDERİM HİÇBİR ÇEKİNCEM YOK.HEPSİ SAVAŞ HUKUKU İÇİNDE OLMUŞ KONULARDIR.BENİM KİMSEYİ ARAMAK TEHDİT ETMEK ASLA AKLIMDAN GEÇMEZ.ELT DE EN SEVMEDİĞİM ADAMIN DAHİ GEÇMEZ.AMA SİZ İŞİN BOYUTUNU ÇOK FARKLI HALE GETİRDİNİZ. TÜM KONUŞMALARI YAZIŞMALARI TİCKETLARI DAHİL YAZMANIZDAN HİÇBİR ÇEKİNCEM DE YOK HATTA BU MESAJIMDAN SONRA YAPIN DA BUNU MUTLAKA.AMA BEN YOKUM GERİSİNDE.KENDİMDEN KORKUYORUM GENÇLER.İŞİNİZ GÜCÜNÜZ RAST MI GİDER TERS Mİ GİDER BİLMİYORUM AMA BU KONUDA ARTIK MESAJ YAZMAYACAĞIM.SİZ NE YAZAR NE COPY PAST YAPARSANIZ YAPIN YAPMAYACAĞIM BUNU.HERŞEYE VARIM.BAKIN TEKRAR VURGULAYAYIM BENİM HİÇBİRİNİZDEN KORKUM,ÇEKİNCEM YOK.BENİM KORKUM KENDİMDEN VE DOLAYLI OLARAK AİLEMDEN. KENDİ CANIMDAN KANIMDAN DEĞİL,SONUÇLARDAN.BEN DURAMIYORUM ÇÜNKÜ.ALLAH ŞAHİDİMDİR Kİ DURAMIYORUM.YAPMAYIN BUNU BANA.

• Her şeyden önce şu durum o kadar çirkin o kadar yanlış ki .. Bazen ne konuşuyoruz benim bu adamlarla ne işim var diye kendime soruyorum .. Hiç de huyum değil kimseyi de satmam ama siz bu başlıkta beni adres gösterdiniz..

1-Bülentin Eflatun olduğunu LAST-TRN grubundaki 7 kişinin 7 si de biliyor kahin olmaya gerek yok ..

2-Gelelim şu tehdit kısımlarına Bizim fakülte dekanının Deniz hoca olduğunu internete yazıp dekan kimmiş bakarak öğrenmişsin , aynı eşinin ameliyatının hacettepede olacağını söyleyip senin dediğin tarihin önünde ve sonunda sana geçmiş olsuna gelmek için hem sistemden hem de bölümden baktığımda farkettiğim üzere ne o soyadda ameliyat olan birisinin ameliyathane kayıtlarında vardı ne de o soyadda birisinin serviste vardı seni aradığımda açmamıştın ve daha komiği Ameliyatı yaptığını iddia ettiğin emre hoca da yurt dışındaydı .. Demek ki neymiş öyle google dan baka baka sıktığın şeyleri yüzüne vurmadım diye sanma ki hiçbir şeyin farkında değilim , abartmana gerek yok .. Ayrıca ELT ile savaş esnasında LİDER de bendim GENERAL de savaş nasıl bitti de benim haberim olmadı ?! KAÇTIN .. Büyük konuştuğun ne varsa Hepsini de yaptın adalardaki yerleri de verdin .. KORKTUN ve KAÇTIN !! bu iş böyle bir kere hiç lafı dolandırma herkes biliyor herkes de gördü zaten..

3- Servet müdür dediğin de Emniyet müdürü , aynı gün içinde kim Ankara emniyet müdürünün çayını içerken hacettepe dekanı ile görüşebilir :Dd Bırakalım bu işleri kendini küçültme .. velevki görüştün canım deniz hocam benim sana bir ağzının payını da versin rahatla bakalım :Dd

4- Hakanımle ve Ecelle ne hala görüşüyosun bilmiyorum ... Hakanıma arkasından ettiğin küfürler, Ecele hem ettiğin küfürler hem iftiralar varken hem de ağız dolusu bir değil bin değil ne yüzle kimle ne konuşuyorsun .. Hepsi duruyor.. İsteyen olursa açarım da arşivimi senin çirkinliğinle başka türlü uğraşılmıyor çünkü o sadece hakanımla ecel de değil kime ne dediysen duruyor serverda kimsenin yüzünü bekamazsın Buna sadece ELT LAST değil TRN da dahil .. Herkes kimi savunduğunu kimin yanında durduğunu iyi tartsın !.. Bu adam sıkıntılı arkadaşlar

5- Serverda benim sana sana yaptığım iyiliği kimse kimseye yapmamıştır.. Seni tek bırakmadım yeri geldi arkanı toparladım .. Şu arkasından sövdüğün iftira attığın ELT deki insanlar da sana aynını yaptılar bu kadar insan sana abi dedi büyük bildi durduk yere mevzu çıkarttın hep, olayları büyüttün içinden çıkılmaz hala sen getirdin .. K2000 hikayesini de dinledim 2-3 kişiden hem de hep aynı hikaye aynı şeyler .. Yazık cidden …

Sakın ahlaklı insanı oynamaya da kalkma bu mesaj da dahil sana 1 kere küfretmedim .. Sen benim, aileme aile üyelerime küfürler ettin, hadi şahsıma olanlardan bir şekilde geçtim ama diğerlerinin affı yok bilesin .. Bizi reel hayatta emniyet müdürüyle çay içeceğim sen göreceksin .. yok dekanla konuşacağım göreceksin diye tehdit eden sensin.. Diğer türlü ağzından çıkanı kulağın duymadığı için boyuna küfür eden de sensin.. Karşımıza çıkma hayrına olur senin gibi bir zavallanın peşine düşecek değiliz işimiz gücümüz var senin aksine ..

:closedthread:

• Arkadaşlar adım geçtiğinden ötürü yazma gereği duydum.

Uzun uzun yazmayacağım kendi entrikalarınıza ne beni çekin ne de TRN ittifağını, bunun sebebi K2000G konusunda sizlerle tartışmıştım forumda, baktım boşa kürek sallanıyor bu başlığı okumama rağmen konunun TRN ile ilgili olmadığından ötürü hiç ama hiç yazma gereği duymadım, kısa ve net banane, burada iki tane itham var onlara cevap verip daha da yazmayacağım.

İlk olarak dostlarım Sessiz ile Ban meselesi sanırım çağlar denilen kişi kendisini ne oyunda konuştum ne tanırım ederim şu oyunda hiç iletişim kurmadığım kişi, bana itiraf atmış veya karıştırıyor umrumda değil gönderi sahibi her kimse ittifağın içindeyimdemiş, Allah korusun sizin aranızda olmaktan böyle bir şeyi kendime demem, hakaret bu. Diğeri ise Sessiz abiyle ban muhabbeti, bakın şimdi buraya yazıyorum isterseniz SS'de atarım. Hepsinin ismini nickini de veririm.TRN İttifağından 4 kişi OSMDen 10 kişi ELTden saymadım ama banlattığım çok oldu, bu arada ben listeyi evet attım ama Sessiz abi bilgisayar kullanamadığı için yapamadı, sadece sözlerle yola çıkarak ticket açtım onun haricinde burada benim banlattığım ve bana ait olmayan banlarda mevcut. RCden 1 kişi 90lardan 4 kişi, ittifaksiz ise 25den fazla kişi banlattim.

Hatta ben oyun yönetimini Almanca olarak şikayet ettim ve FastFood ile birebir konuştum.

Uzun lafın kısası babam olsa banlatirim adam gibi oynayın zaten adım çıktı ban Makinesi diye, bunu size özel falan sanmayın Klanlar oynuyorum orada da adım ban Makinesine çıktı.

Kısaca şu saçma sapan iç meselelerinize ne beni ne de TRNyi dahil edin, bir sorununuz sıkıntınız varsa oyundan yazın isteyenle telefonda da konuşurum.

Vesselam

• Konu amacı dışına çıktığı için kapatıldı.

giphy.gif

Gladiatus - GA > İkariam - BA > Metin2 - BA > Metin2 - SGM

#TeamFF

You'll never fly alone.