Oku dayı oku
HAYALİ BİR İTTİFAK ELT/EURYDİKE BAN
-
- Discussion
- TR
- Eurydike
- EFLATUN
- Closed
-
-
Oku dayı oku
-
Dayı sen eurydikeye gelsen şamaroğlana dönersin ben sana ayıktırayım
Sen git yeni serverlara 30-40k para bas 1-2 ay takıl sonra piyasadan silin git

-

Şükür Denizde kum bende PARA bu PARAM ne kadar batar oldu millete
bu oyunu PARA ile oynuyorum 1-2 ay takılıyorum en az 20 bin harcıyorum dedim ya çok olunca PARA harcayacak yer arıyorum işte böyle GARİBAN tayfasınında dilinden düşmüyorum şükür benim PARAM garibanların çenesini yoruyor ŞÜKÜR Yiğenim
herkes yoluna işine ekmeğine baksın kafi
öptüm seni -

bu oyunu PARA ile oynuyorum 1-2 ay takılıyorum en az 20 bin harcıyorum dedim ya çok olunca PARA harcayacak yer arıyorum işte böyle GARİBAN tayfasınında dilinden düşmüyorum şükür benim PARAM garibanların çenesini yoruyor ŞÜKÜR Yiğenim
öptüm seniValla seni euyrdikede paran bile kurtarmaz dayı
200 bin bassan yinede şamarı yer oturursun.Yeni yetme çoluk çocuk tayfasının takıldığı serverlara benzemez burası

Sen git Oyuna 2 hafta önce başlamış çoluk çocuğu paranla çektiğin spartalıyla kes mutlu ol.
Burası gerçek bir arena senin gibi cahiller giremez

-
Display More

öptüm seniValla seni euyrdikede paran bile kurtarmaz dayı
200 bin bassan yinede şamarı yer oturursun.Yeni yetme çoluk çocuk tayfasının takıldığı serverlara benzemez burası

Sen git Oyuna 2 hafta önce başlamış çoluk çocuğu paranla çektiğin spartalıyla kes mutlu ol.
Burası gerçek bir arena senin gibi cahiller giremez

-
Karakurt yusuf dayının değil mi?
YUSEL nickiyle bilinir?
-
Merhaba arkadaşlar ve önemsiz insanlar.
Hiç bir sataşmaya cevap vermeyecektim fakat öncelikle Allah iyi insanları karşımıza çıkarsın.
Ban yemiş dediği hesap ban yememiş şu dönemde hiç uğraşılacak konular değil.
Deprem bölgesinde olan arkadaşlarımız var.
Her gün ailelerinden yakınlarından cenaze oluyor kimsenin oyun umurunda değil.
TÜM DEPREM BÖLGESİNDE OLAN HERKESE GEÇMİŞ OLSUN -
-
İyi yapıyorsun hakanım gerçeği sende biliyorsun ki gocunuyorsun. Neyse sen umrumda değilsin hakaret yok bir şey yok sabaha kadar konuş kıymetli avukat arkadaşlarınla diyeceğimde 40 hanelik köyde avukat var mı Hakan, internet gelmedi buralara diyordun

Onun haricinde deprem bölgesinde tek senin arkadaşın veya akraban yok elbette bizlerinde var ve ben şahsım adına çok üzüldüm bu durumdan. Ve elimden gelen bir çok şeyi yaptım ama sen hiç bir şey yapmadın. Neyse.
Bu arada oyun senin baya umrunda bunu es geçmeyelim.
Deprem konusuyla konuyu çarpıtma ve siyaseti kes.
Bu arada bu şahsı dava etmek için ( EFLATUN )avukat arkadaşlarla konuşuyorum bir nick ardına saklanıp hakaret etmek neyimiş görelim.
-
Her hafta yaptığın iş bu arada başka bir sunucuda sağlam Altın çektiniz( HellFire), yoksa sana almadılar diye yine üzüldün mü Hakancık, minnok Hakan hem üzülür hem küser Ecel ve HellFire kardeşinizin duygularını unutmayın. Her zaman yardıma ihtiyacı var.
para atacaksan iban veriyorum benden kurtulmak bu kadar dert mi oldu sana çok ayıp

-
İlİleri geri konuşuyorsun azıcık karakterin varsa nickini açıkla. Gevrek gevrek konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Çıkmışsın foruma bir nickin arkasına sığınmışsın yok şunla uğraşıcam yok Elt ile uğraşıcam. Uğraşmazsan ..... değilsin
Azıcık karakterin olsa bana kırmızı ışık yakarsın. Anca basarsın 2 saniye sonra cekersin.. Yürü yürüü. Bizi izlemeye devam et hadi eyvvv zır zır ötmeye devam et EFLATUN
-
MAX IQ 89
İlİleri geri konuşuyorsun azıcık karakterin varsa nickini açıkla. Gevrek gevrek konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Çıkmışsın foruma bir nickin arkasına sığınmışsın yok şunla uğraşıcam yok Elt ile uğraşıcam. Uğraşmazsan ..... değilsin
Azıcık karakterin olsa bana kırmızı ışık yakarsın. Anca basarsın 2 saniye sonra cekersin.. Yürü yürüü. Bizi izlemeye devam et hadi eyvvv zır zır ötmeye devam et EFLATUN
-
-
YUSEL nickiyle bilinir?
özledinmi beni cankuş

-
Bu arada bu şahsı dava etmek için ( EFLATUN )avukat arkadaşlarla konuşuyorum bir nick ardına saklanıp hakaret etmek neyimiş görelim.
Hakan zayıfladın mı bu arada? baya kilo almıştın
IBAN yolla IBAN internetini ödeyeyim
gerçi ödeyen abiler bulmuşşsundur kendine 
-
YUSEL nickiyle bilinir?
özledinmi beni cankuş

Kimsin?
Seni tanımıyorum?
-
Ne oldu son durum nedir

-
Ne oldu son durum nedir

Hiç bir halt olmadı.
Banlandı dediği hesapların bir çoğu açıldı.
Kıyıda köşede forumda ağlayan eflatun hezeyanlar içinde duruyor. -
İnternet bankacılığını kontrol et hakan
bu arada sana ait olan sude sena gibi saçma sapan hesaplar vardı, onlarda açıldı mı, veya kaç tanesi açıldı 1-2 belki, tam siyasi olacak adamsın da hakan işte allahın köyü ne beklersin bazılarına hayat istanbulda başlıyor bazılarına internet bile gelmeyen bir yerde başlıyor.Display MoreNe oldu son durum nedir

Hiç bir halt olmadı.
Banlandı dediği hesapların bir çoğu açıldı.
Kıyıda köşede forumda ağlayan eflatun hezeyanlar içinde duruyor.