Çok zekisiniz hiç düşünemedim ![]()
nan bari forum ismini eflatun yapmasaydın. Eski oyuncular bunun kim oldugunu ve hangi ittifakta oldugunu bilir ya.
Çok zekisiniz hiç düşünemedim ![]()
nan bari forum ismini eflatun yapmasaydın. Eski oyuncular bunun kim oldugunu ve hangi ittifakta oldugunu bilir ya.
GP deposu yapmak yasak mı ki general puanı listesine bakıyorum milyonlarca puanlık depolar var yasaksa bunlar niye banlanmıyor?
Ağlama, fiyatını söyle, ne olduğunu biliyorum senin hiç sataşma bence.
para atacaksan iban veriyorum benden kurtulmak bu kadar dert mi oldu sana çok ayıp ![]()
Sen IBAN'ı git sirküler geç, 37 numara seni, gurebadansın diye İttifaktaki para babaların besliyor sevaptır diye sende çakal olduğunu sanıyorsun. 100 lira atsam casusda olursun dinden de dönersin.
Sonrada burada artistlik yap, ayağınızı denk alın.
para atacaksan iban veriyorum benden kurtulmak bu kadar dert mi oldu sana çok ayıp
Ben sana 200 atayim sus daha fazla aglama multi multi dedigin hesaplar bir bir aciliyor. ![]()
37 numara oldugum dogrudur bundan mı cekilenecem sen gibi ne idiği belirsiz degilim.
ne oldu banlatamadin mi bizden birini atip tutuyordun alt ittifaktan 3-5k oyuncu banlatip sevinmekle olmaz bu işler telefonun başında banlat diye bekliyorum ![]()
">
Sana bir gece bile çok
Daha çok ağlayacaksın
ne oldu banlatamadin mi bizden birini atip tutuyordun alt ittifaktan 3-5k oyuncu banlatip sevinmekle olmaz bu işler telefonun başında banlat diye bekliyorum
Baktım sende iş yok kendim banlatmak istiyorum.
Ne korsanda bir vasfiniz var ne savas meydanında çok sıkıcı artık ne yapayım
Siz derken, biz zaten ELT?
Baktım sende iş yok kendim banlatmak istiyorum.
Ne korsanda bir vasfiniz var ne savas meydanında çok sıkıcı artık ne yapayım
Sen bizde olsaydın discort da neden bunu yazdigimi bilirdin ![]()
Bu işsizleri banlatanların emeğine sağlık, elleriniz dert görmesin. Birde utanmadam buraya gelip multi savunuyor 3 iq kafalar. Tebrikler.
Sizlere daha neler anlatırım, aklınız almaz. Onlar için burası oyun değil, kibir yeri.
Bu işsizleri banlatanların emeğine sağlık, elleriniz dert görmesin. Birde utanmadam buraya gelip multi savunuyor 3 iq kafalar. Tebrikler.
bozacının şahidi gelmiş hakaretler başlamış.
3k-5k oyunlardan ne gibi çıkar elde edeceğiz anlat hayal gücünüzle kendiniz çalıp kendiniz oynuyor duruyorsunuz.
Asıp kesip beni banlatıyordunuz sonuç puanıma puan katıyorum. ![]()
14 yıllık oyun süresi boyunca 1 kez ban yedim ada komşuma gelişsin diye fazla maden yollamışım 3 gün ban yedim.
her hafta ban yiyenler konu açıyor
Hiç ban yemedim, ittifak içinde itildiğini sanıp millete ağladığın günleri unutma biraz naif ol, bu yücelik sana fazla, nickini değiştirmekle başlayabilirsin.
bozacının şahidi gelmiş hakaretler başlamış.
3k-5k oyunlardan ne gibi çıkar elde edeceğiz anlat hayal gücünüzle kendiniz çalıp kendiniz oynuyor duruyorsunuz.
Asıp kesip beni banlatıyordunuz sonuç puanıma puan katıyorum.
14 yıllık oyun süresi boyunca 1 kez ban yedim ada komşuma gelişsin diye fazla maden yollamışım 3 gün ban yedim.her hafta ban yiyenler konu açıyor
Hayırdır bekir dayı ![]()
Hayırdır bekir dayı
Yazılanları Okuyorum Sadece Yiğenim ![]()