Szerintetek ez sértő?

 • Sziasztok. Állásfoglalást kérnék:


  Sértő mondat ez a játékostársak szerint? Már mint a játékban ha kapsz egy ilyen levelet az sértő? Jelenthető? Vagy ez egy formális dicséret?


  > > Látom továbbra is tele vagytok szaros multikkal, egy ekkora szövinek hogy még ugyanannyi csicskára legyen szüksége.... :)


  Továbbá ha valaki czigó városnevet ad,az a játékostársak szerint mire utal? A cigányra ami ugye azonnal kapásból tiltás,még a gondolata is a szónak vagy a játékostárs még is mi a kurva anyjára gondolhat ami miatt 1 napos tiltást se kap.

  Gro nem tiltást akarok megbeszélni,mert az nem lett egyik esetben sem. Csak érdekel a játékosok ha kapnak egy hasonló levelet mit tennének.


  Bááár vajon hány napos tiltás lenne az ha azt írnám szaros team és csicskái....és persze a teamnel nem rátok gondolok,a kosárcsapatomra....  A sértő üzenetek jelentésére van egy "jelentés" feliratú gomb a játékban, továbbra is ez az elsődleges módja az ilyen problémák kezelésének. Másodlagos opció a jegyírás ha szerinted nem megfelelően teszünk valamit. Másfelől a "szerintetek sértő-e?" kérdés eléggé a tiltáskibeszélés irányába mutat, függetlenül attól a tiltás egyáltalán nem/még nem vagy már megtörtént-e. Amúgy a team provokálása, sértegetése nem megengedett a fórumon sem (ahogyan jegyrendszerben sem), örülnék ha ehhez tartanád magad a jövőben :) Gro


 • Szia!

  Erre kétféle módon lehet reagálni! Katonai támadással és jelentéssel! A városnevet is lehet jelenteni. Amit írt, szerintem sértés. A városnév is... Ennél sokkal kevesebbért is kaptak már tiltást! Én is... :)

 • Én is ne izgulj. Pár éve kiírtam városnévnek nsdap 2 napig pihentem. Okát azóta se értem. Lehet a cccp 20 nap? ki kéne próbálni.


  Nem tudok támadni,ilyen pöcegödör accok. Tele pakoltak vagy 8-10 szigetet 1-es mobilokkal,a legnagyobb accuk 400.000.

  Pofozógép szerepben vannak,ellenállás nélküli játékosok. Mellé ilyen városnevekkel üzengetnek. Bohócok,szivárványosok meg hasonló


  A team ( kosárcsapatom) meg nézi mint a *** őket. Jaaj nem tudunk mit tenni,közben ezek a picike accok húzzák a bányákat,a nagyobb accnak. Szóval előnyt adnak a kicsi accok a nagynak.

  Nem ismerem a szabályokat,állítólag ma már ez is szabályos.


  A tiltások kibeszélése és a sértegetés nem megengedett a fórumon állítólag. Javasolom fejezd be, mert a türelmem fogytán van. Gro

 • És akkor megérkeztünk a tiltások kibeszéléséhez :)

  A tiltásokról annyit, hogy a szabályszegésnél a szabályszegés minősége, és mennyisége (ugye ismétlődő esetben nagyobb bünti) befolyásolja a büntetés mértékét.

  A pár éve részt pedig hagyjuk, a team 2019-2021 közötti időszakban nem is volt aktív, a jelenlegi teamtagoknak pedig az ezt megelőző időben csekély beleszólásuk volt abba, mit hogyan döntöttek el. Így ilyen ügyeket teljesen feleslegesen emlegetsz.


  Ha problémád van egy GO/SGO munkájával, akkor azt jelezheted nekünk. Ha az adminnal van bajod, keresd a TM-et. Ha mindenkivel bajod van akkor nem tudunk segíteni :)


  (A személyes véleményemet pedig egyelőre megtartom magamnak.)

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

 • Gro


  Ha fogytán a türelmed szedjél nyugtatót. Ha 3 hozzászólás után kiakadsz. Bár ennyi időt szánnál a jegyekre. Most mi lesz? Kiraksz?

  Csak mert neked nincs kedved itt beszélgetni arról mi sértő és mi nem?


  Milyen kibeszélő ez? Miről lehet beszélni Gro bácsi?

 • Kedves Coolock!

  Te (és ha nem jársz sikerrel) a fentebb meg nem nevezett egyik társad abból az alapfelállásból indultok ki, hogyha te a sértegetsz valakit és ezért szankcionálunk, akkor mi igazságtalanul téged büntetünk a másik javára.

  Ha te vádaskodsz másokkal szemben, hogy csalnak "mertcsak" akkor tiltsuk ki őket azonnal, mert te kinyilatkoztál és ha nem tesszük, akkor ellened "tisztességes játékos" ellen segítjük a csalókat.


  Habár tisztában vagy vele, hogy más játékosokról harmadik félnek nem adhatunk ki információt, ezért nem adhatunk visszajelzést sem arról, hogy az elénk tárt "bizonyítékok" mennyire tükrözik a valóságot; azért ha nem tiltjuk ki az illetőt akkor szerinted neki falazunk a te rovásodra.

  Nem egyszer fordul elő, hogy játékosok más játékosokról meggyőződnek hogy X és Y egymás multija, mi pedig nem látunk erre semmilyen bizonyítékot -- ez esetben ha valóban egymás multijai sincs semmilyen bizonyítékunk, ami egy tiltásnak jogalapja lehetne. Ha X és Y acc egymás multijai, még az sem garantálja, hogy a játékbeli aktivitásuk alapján megalapozható a rendelkezésre álló bizonyíték a tiltásukhoz (függetlenül attól, hogy szerintem csalnak-e vagy sem).


  Azzal is tisztában vagy, hogy nem írhatom le, Neked (vagy a veled szimbiózisban játszó játékosoknak) hány accountja van és azoknak milyen aktivitása van a játékban.


  Szerintem itt aki hülyének néz mást, az te vagy.

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

 • Kedves Gro!


  Picit más irányba viszed el a dolgokat,nem reklamáltam multi miatt. Ez esetben sem. Más játékostársam igen,engedd meg neki ezt.

  Amikor 8 játékos egy szigeten,mind hajnal 4kor aktív és felváltva megy kalózzal játékostársamra, másodperces időzítéssel. Akkor szerintem joggal feltételezi azok 1 maximum 2 taghoz köthető multik.


  Amikor azt írtam biztos 8 együttlakó buzi,azért is kiraktatok.

  Csak megemlítettem,hogy van itt pontosan 9 teli pakolt sziget és egy félig pakolt ,amik nem fejlődnek,nem mozdulnak és csak a kalózt nyomják és a bányát húzzák.

  Mi mezei játékosok elfogadtuk,hogy szerinted és a team tagjai szerint szabályos és fejleszti a játékot. Szerintünk nem. A témát elnegedtem.


  Visszatérve a konkrét esethez is( sértés és sértő városnév).

  Az a szomorú ide kell feljönni,gusztustalanul beszélni,hogy 3 nap után végre tiltás kerüljön a játékosra.


  Köszönjük szépen. Innen léptem is.


 • Gro nem tiltást akarok megbeszélni,mert az nem lett egyik esetben sem. Csak érdekel a játékosok ha kapnak egy hasonló levelet mit tennének.

  Nekem anno kanjis városneveim voltak a nem nevezem meg melyik szerveren és valakinek szúrta a szemét, feltolt. Át kellett írnom. Ennyi.

  Gro pedig nem tudja megnézni az ingame jegyeket, mert BA, nem GA.


  Ger21i/tankcsapda vagyis ha jól sejtem, kedves Gergő/Gergely!

  Maradjunk annál, ami bizonyítható tény: te a fórumon már megint multizol pedig Gro már párszor szólt.

 • Igazándiból a kiállás is felesleges, mivel mit kezdenek a jegyével? Lezárja Go, hogy és? Nem bejelentés, csak elveszi az idejét olyan jegyektől, mint pl. Coolock és ts. jegyei.

  Szerk.: Vajon elmondjam neki, ha ennyire példálozik, hogy anno a magyar bf fórumra én vittem a fiúk vs lányokat és onnan került metinre? :D Ott azért nem játszuk már, ami az itteninél is látszik: kevesebb a női fórumozó.


  Szerk.2: Én inkább nem pazarolnék több új hsz-t. Nem vagyok Shironeko, sose játszottam ilyen néven sem itt, sem más gf-es játékban, de még nem gf-es játékokban sem. Nincs okom. 16 éve mindenhol ezt a nicket használom és nekem ez nick mindennél többet jelent. Akit érdekel, annak leírhatom privátban, aki meg ismer, tudja miért. Részemről a téma off. Ez az ikariam fóruma és ikariamosokkal szeretnék az IKARIAMRÓL beszélgetni. Mert kérdésem az van tömkelegével.

 • Mivel ezek a hozzászólások nem az összevonásról szóló témába valók voltak, kivettem őket egy külön témába.


  Kérlek titeket, ha olyan hozzászólást írnátok egy témához aminek nem az a témája amiről a téma szól, inkább új témaként írjátok meg azt! Ez szerintem logikus, de megértem ha nem mindíg és mindenkinek tűnik annak, attól függően hogy éppen miért akarnak írni.


  Attól, mert egy téma jelenleg aktív, nem azt jelenti hogy csak oda lehet írni vagy hogy csak ott fogsz kapni választ a kérdéseidre. Ha a témák arról szólnak amiről beszélnek benne, az minden olvasó számára segítség lehet és minden olyan hozzászólás ami nem az adott témáról szól, az sajnos nem segítség.


  Köszönjük! :)