Evet Arkadaşlar Eskiler Yeniler , Eskilerden Geri dönenler ![]()
Varmısınız? Yokmusunuz? Kimler var şimdi yeni serverda? Jubile yapmaya gelenler? Bırakıp Yıllar sonra geri dönenler hele bi Yazın da bakalım kimler geldi Kimler gitti?![]()
HEKABE server Sohbet vs Başlığı
-
- Suggestion
- TR
- Hekabe
- The LeGeND
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Bir kaç sene aradan sonra tekrar başladık bakalım. İsimler değişmiş ittifaklar değişmiş. Ama bazı arkadaşlarla karşılaşmak güzel. Hepimize iyi oyunlar. Keyifli bir server olsun hepimiz için
-
2010 lu yıllarda uzun bir süre psi serverinde oynadım tekrar server açıldı dediler bir bakınmaya geldik

-
Bir kaç sene aradan sonra tekrar başladık bakalım. İsimler değişmiş ittifaklar değişmiş. Ama bazı arkadaşlarla karşılaşmak güzel. Hepimize iyi oyunlar. Keyifli bir server olsun hepimiz için
ARES serverdaki AGA senmisin reis

-

Ben her yerdeyim hocam

-

orjinal aga benim arestekide benim bu çakma concon kim belli değil
-

orjinal aga benim arestekide benim bu çakma concon kim belli değil
kardeş sakin ol bakalım. isim benzerlikleri olabilir doğal olarak.
-
Sohbet odamız hayırlı olsun
-
Dayı sen daha yaşıyo musun ya
-
Dayı sen daha yaşıyo musun ya
İdare eder
-
selamlar uzun yıllar önce (2008 civarı) delta server'ında HipnoZ nickiyle oynamıştım. şimdi tekrardan döndüm. umarım güzel bir server inşaa ederiz hep birlikte
-
Delta serveri öldü kardeşim
-
noldu acaba delta serverına hesabım 2036'ya kadar banlandı gözüküyor
-
noldu acaba delta serverına hesabım 2036'ya kadar banlandı gözüküyor
Toplu olarak bug yapiyorlarmiṣ serveri komple banladilar.

Ne olacak delta gücü diye bir ittifak var bütün ittifaklara oyun biraktirdi. Kan ve deli ittifaki iki ittifak kesmeye calisti beceremediler utanclarindan oyun biraktilar. Sözde ikariami biraktik diye aciklama yapti Kan ittifaki ama diger serverlarda oynuyorlar. Sanirim delta gücünün öfkesinden kacmak icin böyle bir yalana basvurdular herhalde.