Δοκίμασα να αλλάξω τη σύντομη περιγραφή στο προφιλ του παίκτη μου. Έσβησα το παλιο προφιλ που εμφανιζόταν σωστά αλλά όταν δοκίμασα να προσθέσω νέο δεν δούλευαν τα bbcodes. Εικόνες για παράδειγμα δεν μπορούν να εμφανιστούν. Ούτε καν μικρής ανάλυσης favicon. Το μόνο που με αφήνει να αποθηκεύσω και εμφανίζει είναι απλό κείμενο. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να λύσω το πρόβλημα για μένα. Αν όμως συμβαίνει και σε σας γράψτε το για να καταγραφεί όντως ως bug για να λυθεί μελλοντικά!

Δεν γίνονται αλλαγές στην περιγραφή του προφίλ παίκτη
-
- GR
- Herakles
- The Baron
- Closed
-
-
Το ίδιο φίλε μου συμβαίνει και με τις εξωτερικές σελίδες συμμαχιών. Έχουν φτιαχτεί με bbcodes κι έχουν χαλάσει όλες. Οι μόνες που φαίνονται είναι αυτές που έχουν φτιαχτεί εκτός ικάριαμ κι έχουν περαστεί ως φωτογραφία. Κείμενα, γραμματοσειρές, χρώματα, φόντο, που θέλουν bbcodes έχουν χαθεί όλα.
Έχω γράψει 1-2 φορές στην υποστήριξη αλλά ακόμα συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα. Ας ελπίσουμε στην επόμενη αναβάθμιση να έχει διορθωθεί το πρόβλημα
.
-
Γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο bug που υπάρχει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σύστημα υποστήριξης επισυνάπτοντας τις αντίστοιχες εικόνες του προβλήματος, ώστε να αναφερθεί άμεσα στους αρμόδιους.
Ευχαριστούμε,.
-
Καλησπέρα σας,
έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι του παιχνιδιού, οπότε είμαστε σε αναμονή για την διόρθωση του από την εταιρεία.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κ σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Το νήμα κλειδώνει