Delta serverin en gereksiz savaşçısı
-
- Galerias
- TR
- Delta
- XeW
- Closed
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Vakti Forum yakın gözlüğü tak birader.
yanlış anlama, aşiret normalde bu hale düşmezmis, altın hesabıymis bu yoksa hepimizi kesermis, bilgemen uşağı kan yalakası bu gerçi burdan bakınca senden bi farkını göremedim =)
Alicim senin yaşın 65+ falan mı ? dayılar gibi niye kafan çalışıyor her konuyu her olayı dıj güjlere her işine gelmeyeni "sendemi fetocusun hemşerim" diyen dayı gibi Kan ittifakı tarafına niye çekiyorsun şimdi ben ne alaka kan ne alaka
Lağım ağız gelmiş yine, bak söyleyecek laf bulamayınca yine bel altı vurmaya başlamışsın işte sen böyle bir rezilsin AVELLLLLLLL
Senin kadar kafatasının içi birkişi daha tanımadım bu oyunda diyeceğim ama okadar çok kafatası boş bir araya gelmişsiniz ki al birini vur ötekine. Körler sağırlar birbirini ağırlar
Aşiretin halini sen gördün mü ki hiç, MALzeme
seni hor kullanmışlar beyninin bir lobu çalışamayacak duruma gelmiş. 
Aç geri sayfada grandın eklediği ssye bak, şimdi senin için uğraşamayacağım tekrar kör gözlerin iyice idrak etsin

Cici bebe en yakın arkadaşın seni ittifağına almıyor mu
delta gücüne git onlar seni ittifağa alırlar 
Burdan Aliciğim sanada bir mesajım var geçen okudum comayı göreve davet etmişsin sosyal medyadan kan ittifağı hesap satıyormuş
Cici bebe arkadaşında aynı yerden hesaplarını satıyormuş aynı şekilde o hesaplarıda takip etmesi için comayı göreve çağırabilirmisin ?

-
Ne olmuş severler mi birleşmiş

-
Ne olmuş severler mi birleşmiş

Selam eski dost seni buralarda görmek güzel
-
Aleyküm selam abi teşekkür ederim. Çocuk büyütüyorum

Sizde ne var ne yok. Baya değişiklik olmuş sanırım.
-
Neyapalım bizde Ali ile uğraşıyoruz. Oyunun tadı kaçtı. Burda muhabbet güzel . Ama söyliyecek lafları olmadığından hemen hakarete başlıyorlar. Bazen diyorum hesaba nöbetçi ergen mi koyuyorlar.

-
Abi Ali de güzel kardeşimiz. Ali ile senin aslında barışık olmanız gerekiyor. Aranızda ki problem çok önemli değil zannımca.
Şöyle bir gerçek var ki hakikaten bu oyunu ya oynamayacksın ya da sadece çiftçilik amaçlı oynayacaksın.
Şehrin arka sokakları gibi kabadayı bitmez bu oyunda. Biri gider biri gelir :)) bitiremezsin
-
-
Ve böyle bir karara kannate vardım bu saatten sonra biri aciz diğeri yağcı yalaka tayfasila tartismiyacam kayle almiyacam bu sayfaya burda son noktayı koyuyorum iyi forumlar :)) not bu Muhittin *GOZTEPELI* nin o savaş raporlarini cerceveleyip iş yerimin nacizane bir köşesine asacam hatıra kalsın bende :))))))))
-
Abi Ali de güzel kardeşimiz. Ali ile senin aslında barışık olmanız gerekiyor. Aranızda ki problem çok önemli değil zannımca.
Şöyle bir gerçek var ki hakikaten bu oyunu ya oynamayacksın ya da sadece çiftçilik amaçlı oynayacaksın.
Şehrin arka sokakları gibi kabadayı bitmez bu oyunda. Biri gider biri gelir :)) bitiremezsin
Eskiler unutuluyor be kerem. Ali yi ben heryere taşıdım. Omikrona getirdim. Başka yerlerede yanımda götürdüm. Lambdada aynı ittifakta , ARMA da birlikte idik. Vefasızlık etti. Rakip ittifaklara geçip hep bize düşman oldu. Evinamin konusuda taa ozamandan başlıyor. Rakip ve yıllarca düşman olduğun hesaplarını şikayet ederek banlattığın bir oyuncunun ne hesabını nede ismini ittifakına almıyacaksın. Problem sadece bu.
-

Allah analı babalı büyütsün
Kurt lider hala kurt.
Ali de hala ali işte... Yetersizliğine 1 gram bişey eklemedi, hala yetersiz.

-

Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim sağolasın. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
-
Alicim senin yaşın 65+ falan mı ? dayılar gibi niye kafan çalışıyor her konuyu her olayı dıj güjlere her işine gelmeyeni "sendemi fetocusun hemşerim" diyen dayı gibi Kan ittifakı tarafına niye çekiyorsun şimdi ben ne alaka kan ne alaka
Burdan Aliciğim sanada bir mesajım var geçen okudum comayı göreve davet etmişsin sosyal medyadan kan ittifağı hesap satıyormuş
Cici bebe arkadaşında aynı yerden hesaplarını satıyormuş aynı şekilde o hesaplarıda takip etmesi için comayı göreve çağırabilirmisin ?

ben tarafım vakt-i zırva kardes... aynen senin goztepeli ve beni karsina alip taraf olduğun gibi. Deli ittifaginda Kan ittifagini Müttefik olarak gören de var, onların ne mal olduğunu gören bilen ama elleri mahkum oldugu için ses çıkaramayan da var, ne olursa olsun Deli ittifağının gücünün delta gucu ittifagina yeteceğini düşünen ama hicbir şekilde Kan ya da bir başka ittifaga ihtiyacı olmadığını düşünen de var... sen bunlardan hangisisin onu bi net olarak söyle ki goztepeli ile Bana laf atarken ne amaçla konuştuğunu herkes görsün. ben kimseye yafta yapistirmam karşımda olan da ayrı taraftır kardesim olsa tanımam =)
comaya da ne diyeyim vakt-i zırva kardes, hangi birine yetişsin, hangi birinin hesabını incelesin takibe alsın. sadece delta serveri değil ki, bütün serverlerde bu durum var. sen sanki bilmiyorsun da kenardan sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsun. kimi oyundan bıkmış bırakmak için elinde ne varsa satıyor kimi işi ticarete dökmüş alip satıyor, basıp satıyor. ben comayi göreve çağırayım yine ama bu işten en fazla zararı gören de senin yanındakiler olur.
dij gujlere selam olsun

-
Vakti Forum rapor ortada usta bundan bırak savaşçı bir şey olmaz :))) kendini savunamiyor bile forumda parayla bir yalaka tutmuş o göztepeli Muhittin ni savunuyor :)))))))))))
Senden korkusunamı hesaplarını satışa çıkardı yoksa cici bebe almaya parası mı bitmiş

kanka biliyorsun büyük general düdükus makarnus kimseye yenilmez arada böyle satışa çıkarır hesabını sattım der sonra mantar gibi çıkar peşini bırakınc
En iyi arkadaşının ittifağına girsene ozaman hazır kanla arasıda limoni saldırırsın kana
Bu konu seni ilgilendirmez, lağım ağızlı cafer. La oğlum senin ismin bile falso tipini gördüm onu zaten konuşmaya gerek yok genel olarak bozuk bir adamsın. Sana burda kemik atan olmamış, sen ne diye ses çıkarıyorsun? Şevketle benim aramdaki muhabbetten kime ne? Deli Ocağı sen o ittifakta bulunmadan önce taaa chi serverinden beri generalliğini yapmış olduğum bir ittifak bir kişi çıkıp senin gibi konuşmuyor sen mantar gibi aradan pis bir şekilde türemişsin sinsi sinsi konuşuyorsun hayırdır yaranın sebebi ne? Nerde ezdim seni? Yoksa şevketin kan ittifakıyla limoni olması işinemi gelmiyor sempatizan falan mısın tasmanımı tutuyorlar?

Başka bir nedeni olabilir mesela aynı ittifaktayken küfür yemek istemiyorum belki rakipken dedikleride yeterli bilmem anlatabiliyormuyum genel olarak sizin sorununuz bu pis ağızlı olmanız oyunu oyunluktan çıkarmanız.
Üzerine vazife olmayan şeylere karışmazsan, kalıbının adamı olursan ki zannetmiyorum öyle birşeyi senin mayan bozuk; kimse sana küfür de etmez seni muhattap da almaz. Küfür küfür küfür, senin nerelerde kimlerle neler konuştuğunu da biliyoruz da bizim işimiz insanları bel altından vurmak değil sen tam bir pisliksin aynı melih ve avanesi vedat gibi apartman kadınları gibi durmadan milletin arkasından konuşup kuyu kazmaya çalışıyorsunuz AVELLER. Şu oyundaki var olma sebebiniz gelip ben burda bir iki mesaj yazınca hemen sazan gibi atlamanız başka bir numaranız yok. Neyse sonuçta İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR, ürümeye devam edin ANDAVAL herifler.

adam bir cümle yazı yazıyor sıfır hakaret sizin yazdığınız mesajlara bakın
-
Yaw alicim gelde şimdi şeytanın avukatlığını yapma. Arma ittifakı ve DAYI hesabının eski adası meşhur 80-2 koordinatı ve çevresidir. O bölge tamamen ARMA bölgesi. Liderleri de orada. Şimdi kendi bölgenizde minthunter a hesap bulamadınız mı? ARMA dan hesap mı rica ettiniz? Yanına eşantiyon Evinamin hesabımı verdiler? Hala bu evinamin sevgisine aklım ermiyor. Sen gecenin bir yarısı uyanıyorsun herhalde rüyana girdi. Hershery e diyorsun ki git hesabının ismini Evinamin yap. Oda peki abi diyor. Başkasına rica etmene gerek yok. Kendi şehrinin birini evinamin yapabilirdin. Yada maksimow yerine Evinamin derdin. Hani seni başkası GRAND yapmış ya (senin olmayan senin adın hesabın) Gerçekten burnuma kötü kokular geliyor.
Geçenlerde de yazdım DELİ ittifakı ile savaşmak için ithal oyuncu getirdiniz demiştim. Savaşacak gücünüzmü kalmadı. Açığa çıkmasın diye onu es geçtin. Sen böyle şeylere es geçmez cevap vermek için atılırdın
ben senin avukatin değilim ihtiyar.
bir mesaj yazıyorsun farklı bir konuda olan cümlenin sonunda bambaşka bir konuya atliyorsun valla billa sende bunama durumu var. çok üzüldüm geçmiş olsun...
mindhunter e nerden geçtin deli ittifagi ile savasmak icin mindhunter i ben mi getirdim servere adamin zaten hesabi vardı DELTA GUCU vs ARMA savasinda ARMA uyesi degilmiydi, nasil olur da servere yeni gelmis muamelesi yapabilirsin gerçekten senin beyin artik uçmuş, karsima gecip cevap vermek icin sacma sapan laflar ediyorsun. bak SonSamuray vural abi rica etti Ali bizim mindhunter de savasa katilmak istiyor savasmayi özlemiş gelsin bir iki cephe de ona verelim dediginde abi gereksiz altin gideri yapmaya gerek yok adam eksigimiz yok dedigimde olsun altin sikintisi olmaz arkasinda ben varım dedi. 1 kelime yalanim eksigim ya da fazlam yok bu konuda. adam zaten yeni uyemiz degil ki savas icin ittifaga dahil etmis olalim. sen bunu da gectin baska serverden adam devşirmeye kadar abarttin. yalanin da bi sınırı olur senin yalanin kuyruklu yalan hemde. kendinden de adamligindan da utan..!
evinamin ismi için bir iftira attın. bir şekilde hesabi ele geçirmişsiniz dedin, ispat edemedin ve ayrıca anladığım kadarıyla ithaminin iftira olduğunu öğrendiğin için Şimdi de yok şehir ismini evinamin yapsaydın felan saçma sapan laflar etmissin
ozur dileyeceksin ihtiyar. attigin iftira icin yanlış düşünmüşüm ozur dilerim diyeceksin aksi halde karsima cikma gözüme gorunme bir daha adamdan da saymam seni birilerine iftira atmak öyle basit birsey degil. seref namus sahibi isen buyur meydan senin...
benim hesabim maximoff bunu daha önce de söyledim. bi ara savasci hesabı senin diyenler vardı forumda sen tanıyorsun zaten kan ittifaginin aglaklari =) savasci isimli hesabın sahibi oyuncu ismini GRAND yapmış. hesabın sahibi zaten hepinizin tanidigi bir kisi. kendisi gerek görürse ve sizi muhattab alırsa kimliğini kendisi açıklar. burnuma pis kokular geliyor demissin yine. zaten nerde pis koku olsa burnunu o pis kokunun kaynağına sokuyorsun. bu da senin bunamandan kaynaklı hobin olmuş diyelim. ne diyelim =)
-
-
Neyapalım bizde Ali ile uğraşıyoruz. Oyunun tadı kaçtı. Burda muhabbet güzel . Ama söyliyecek lafları olmadığından hemen hakarete başlıyorlar. Bazen diyorum hesaba nöbetçi ergen mi koyuyorlar.

ilginc... benimle mi ugrasiyorsun, kan ittifagina yalakalik mi yapiyorsun =)
söyleyecek laflari olmadığından diyorsun, kafana göre karsima gecip iftira atacaksin, karşılığında ne hakediyorsan onu göreceksin ondan sonra hakaret ediyorlar diyeceksin. bu ne pişkinlik bu ne gurursuzluk ihtiyar? hesabina nöbetçi ergen koyanları da biliyorsun aynaya bakacaksın ihtiyar baykuş aynaya =)
-
Eskiler unutuluyor be kerem. Ali yi ben heryere taşıdım. Omikrona getirdim. Başka yerlerede yanımda götürdüm. Lambdada aynı ittifakta , ARMA da birlikte idik. Vefasızlık etti. Rakip ittifaklara geçip hep bize düşman oldu. Evinamin konusuda taa ozamandan başlıyor. Rakip ve yıllarca düşman olduğun hesaplarını şikayet ederek banlattığın bir oyuncunun ne hesabını nede ismini ittifakına almıyacaksın. Problem sadece bu.
heryere sen mi tasidin? allahtan kerem omegaya beni getiren keremdi =) istersen kerem burdayken bir sor omegaya niye getirdin Aliyi diye =)
omikrona getirmiş, başka yerlere yanında götürmüş... kafayı yemişsin sen ciddiyim bak =)
ARMA da birlikte idik vefasizlik etti demissin. ferdici42 Aliye kufur etti evinamin de ferdici42 yi savununca Ali ittifaktan çıktı demiyorsun hatirlamadigin icin mi yalan konusuyorsun yoksa o zamandan beridir hazmetmesi zor olan anilarin mi var ihtiyar? herhalde düşman ittifak kimse o ittifaga girip bana küfür edene ve onu savunanlara karşı savaşacağım. bunda anormal olan ya da seni rahatsız eden nokta nedir? =)
evinamin oyuncu adının alınması... bu kadar zoruna gideceğini bilsem hershey e daha önceden söylerdim o ismi al diye =)
-
Bilgemen in KAN ittifagi uyesi oldugunu unutmussun kerem... bak shelby vedatim onu "kurt liderim" diye adlandırıyor. Beni kaç yıldır tanırsın, kan uyesi ya da kan sempatizani olan biri ile aramin iyi olabilme ihtimali varmi sence =)
bu oyunda senin de dediğin gibi kabadayı bitmez. en son aşiret i bulduk, kan ittifagindaki abileri sağlam bir hesap verirse serveri yakacakmis. bak bak kabadayı ya bak =)
-
Display More

Kurt lider hala kurt.
Ali de hala ali işte... Yetersizliğine 1 gram bişey eklemedi, hala yetersiz.

haklisin Ali halen ayni Ali
senin gibi sağım solum oynamaz benim =)
saldırı geldiğinde 5 seviye rodos vurup tekrar saldırı geldiğinde elindeki asker ve gemileri kesilmesin diye kovan arkasından da sömü söküp kaçan sağı solu oynaklar da hala aynı, inkar etsene birsey deneyecem =)