Delta serverin en gereksiz savaşçısı

• cetrion senin gibi çapsız karekteri 0 biri KOCA REİS Osman'ın ismini telafus etmesi hakkaretir ihanettir sen kim o adam kim Osman la yilara 11 yıla dayalı dostluğum var Osman'ın senin gibi birile işi ne :))))))

kan ittifagindaki sahiplerin gormesin bu yazdiklarini, yalakalik işine aninda son verirler kimse de tutamaz seni =)

osmanin benim gibi biriyle ne işi olduğunu Osman'a kendin sor o sana söylesin. karakter dedigin şey duruma ve çıkara göre değişiyor sende demekki. goztepeli ye söyleyeyim de daha fazla ezmesin seni, osmanin arkadasiymissin, 11 yıla dayalı dostluğun varmış, sağlam dostun var yoksa seni kimse goztepeli nin elinden alamazdi osmanin hatri büyüktür bizde =)

Adsız_19.png

• Alicim üzülme bukadar, Sen kelime oyunu ile bazı kelimeleri büyük yazarak hakaret etsende ben yine efendice cevap veririm. Hayırlı olsun. ARMA itiraz etmiyorsa oda onların bileceği şey. Bak Coma nın ARI AS yazısı orada duruyor. İki taraf yazılanları unutmuş. Üzme bukadar kendini.

laf kivirmalarini da shelby vedattan ogrendin galiba. konu değiştirme ihtiyar...

evinamin in hesabı bende ya da herhangi bir ittifak arkadaşımda değil, aksini ispat edebilirsen sana kendi hesabımı vereceğim. ispat edemezsen hesabını silip bir daha karşıma çıkmayacaksın. haydi bakalım hodri meydan...

özür dilemek de attığın iftirayı ispat etmek de senin boynunda hangisi kolayına geliyorsa onu yap ihtiyar. bak seçenek de sunuyorum sana bu kıyağımı da unutma.

laf kivirmayla konuyu değiştirmeyle gerçekten kaçamazsın. bu şekilde kıvırmak senin gibi yaşını BAŞINI almış birine yakışmıyor. bu eziklik kan ittifağına girdikten sonra olmuş olabilir, valla sasirmadim çok ciddiyim =)

Adsız_19.png

• cetrion ey mantıktan nasibini almamış anlayışı kit adam ben kan itifaginda kimseyi tanımam etmem Osman 11 yıllık dostum arkadaşım osmanin yeni senle tanımıyorum da anlamadığım Osman'ın senin gibi adamla ne işi var göztepeli yide saymıyorum o çakma savaşci sahibin sana iyi kemik atıyor belli :))))))))))

• DELİ OCAĞI LİDERİ NO MERCY benim en yakın arkadaşım

En iyi arkadaşının ittifağına girsene ozaman hazır kanla arasıda limoni saldırırsın kana

kardes bizde su ittifaga girelim sununla muttefik olalim suna saldiralim seklinde ince hesap pesinde kosan kimse olmaz. sen biraz aynaya bakacaksin sağına soluna bakacaksın. delta gücüne saldiracagiz diye kan ittifagiyla koalisyon yapan toplantılar yapan sizdiniz. goztepeli deli ittifagina gelmiyorsa zaten senin gibi bos boğazlar yüzündendir. Başka bir nedeni olamaz.

Başka bir nedeni olabilir mesela aynı ittifaktayken küfür yemek istemiyorum belki rakipken dedikleride yeterli bilmem anlatabiliyormuyum genel olarak sizin sorununuz bu pis ağızlı olmanız oyunu oyunluktan çıkarmanız.

o7ggg8f.png

• Ali hala savunuyorsun. Bu kadar tesadüf olmaz. Evinamin lambdada banlanınca ufak hesapla delta ya geçti. Lambdada ki savaş 2014 yılında, 2015 de birleşme oldu. Ufak hesapla deltaya geçen evinamin tekrar hesabı geliştirdi ve üzerinde GP altın ve Ambrosia vardı. Dikkat edersen usta inşaatçılarda düşük. O dönemde sürekli şikayet edildi ve bir çok hesabı banlandı. Delta Gücü ile yapılan savaşta rakip kendisinden korktuğu için tekrar cephane bug dan banlattı. Hatta bende kendisine neden dikkat siz davrandığı konusunda özelden kızdım. Madem bu hesap banlı hesap değil, 2016 dan buyana hiç mi şehirlerini geliştirmemiş. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Yine tekrar etmişsin büyük harfle yazarak bana hakaret edemezsin. Onlar sana iade olur. Bütün yapabildiğiniz bu. Kaliteniz nasılda belli oluyor. İsbat konusuna gelince ben iddia ediyorum. Aksini isbat sizin ama edemiyorsunuz. Ben senin hesabını alıp ne yapayım. ALPHA -DELTA-OMEGA da tek hesabım var. İki hesap hiç olmadım.

9cj9lE.jpg

• cetrion ey mantıktan nasibini almamış anlayışı kit adam ben kan itifaginda kimseyi tanımam etmem Osman 11 yıllık dostum arkadaşım osmanin yeni senle tanımıyorum da anlamadığım Osman'ın senin gibi adamla ne işi var göztepeli yide saymıyorum o çakma savaşci sahibin sana iyi kemik atıyor belli :))))))))))

kesinlikle kan ittifağından kimseyi tanımıyorsun. zaten sen bilgemen i de tanımazsın =)))

Adsız_19.png

• Ali hala savunuyorsun. Bu kadar tesadüf olmaz. Evinamin lambdada banlanınca ufak hesapla delta ya geçti. Lambdada ki savaş 2014 yılında, 2015 de birleşme oldu. Ufak hesapla deltaya geçen evinamin tekrar hesabı geliştirdi ve üzerinde GP altın ve Ambrosia vardı. Dikkat edersen usta inşaatçılarda düşük. O dönemde sürekli şikayet edildi ve bir çok hesabı banlandı. Delta Gücü ile yapılan savaşta rakip kendisinden korktuğu için tekrar cephane bug dan banlattı. Hatta bende kendisine neden dikkat siz davrandığı konusunda özelden kızdım. Madem bu hesap banlı hesap değil, 2016 dan buyana hiç mi şehirlerini geliştirmemiş. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Yine tekrar etmişsin büyük harfle yazarak bana hakaret edemezsin. Onlar sana iade olur. Bütün yapabildiğiniz bu. Kaliteniz nasılda belli oluyor. İsbat konusuna gelince ben iddia ediyorum. Aksini isbat sizin ama edemiyorsunuz. Ben senin hesabını alıp ne yapayım. ALPHA -DELTA-OMEGA da tek hesabım var. İki hesap hiç olmadım.

yahu tabiki savunacam. sen cikip iftira atacaksin evinamin in hesabini ele gecirmissiniz diyeceksin ben de heee oyle yaptik mi diyecem kafayi mi yedin ihtiyar?

bana evinamin in hesabını ve niye banlandigini anlatma sen iddia ediyorsun iftira ediyorsun. ben de sana diyorum ki ya ARMA ittifagindaki tanıdıklarına sor sorustur, ya da evinamin e ulaşabiliyorsan ulas kendisine sor senin hesabin durumu ne diye. karsima gecip hem iftira atıp hem de yağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışma, yaşını BAŞINI almissin 70 küsür yaşındasın halen yalanla iftirayla uğraşıyorsun. gerçi senin suçun yok kan ittifagina bulaştıysan zaten her türlü pislige yalana dolana bulasmissin demektir. aksi halde bunamis olmalisin neyin kafası bu ben anlamadım valla =)

ispat etmezsen adam değilsin seref namus sahibi degilsin. iftira atmak bu kadar kolay sizin icin. gerekirse ticket acip ogrenmek icin elinden geleni yap hatta hesabi incellettir. evinamin in hesabi bizde degil kardesim. kimde ise haram olsun zehir zikkim olsun. varmi daha otesi?

Adsız_19.png

• Hesap sahibi ben değilim. Ancak hesap sahibi şikayet ederse incelenir. Evinamin de oyunu bırakmış hesaplarını birilerine emanet etmiş. Kim şikayetçi olacak ki. O yüzden ben de hayırlı olsun diyorum. Ben bir konuda delta ittifakının duyarlı olup, bugüne kadar hesabın ismini değiştirmesini ve Blackwinter e kusra bakmayın oyuncunun ismini almışız deyip özür dilemesini beklerdim. Gerçi onlarda özür beklemiyordur. Alan satan razı bane ne oluyorsa. ;)

9cj9lE.jpg

• Hesap sahibi ben değilim. Ancak hesap sahibi şikayet ederse incelenir. Evinamin de oyunu bırakmış hesaplarını birilerine emanet etmiş. Kim şikayetçi olacak ki. O yüzden ben de hayırlı olsun diyorum. Ben bir konuda delta ittifakının duyarlı olup, bugüne kadar hesabın ismini değiştirmesini ve Blackwinter e kusra bakmayın oyuncunun ismini almışız deyip özür dilemesini beklerdim. Gerçi onlarda özür beklemiyordur. Alan satan razı bane ne oluyorsa. ;)

işte o hesaplari emanet ettigi kisiye ulaşacaksin, bu kadar adamsiniz (adamsaniz tabi) evinamin e yada ona ulasabilecek birini ya da hesapları teslim ettiği kisiyi bulamıyor musunuz? güldürmeyin beni =)

blackwinter e niye kusura bakmayın oyuncu ismini almışız diyelim? adamın rahatsız olduğu birsey olsa zaten bize kendisi yazardı biz de eyvallah kardeş deyip gereğini yapardık. Herkesi kendiniz ile karıştırmayın.

bence de sana ne oluyorsa =)

Adsız_19.png

• cetrion yaw sen ne kadar boş bir adamsın göztepeli sana azmi para veriyor ne yapıyor anlamadım ki :)))))))))) sen ErGeNeKoN tırnağı olamasin birde laf atıyorsun attığın lafta laf olsa kendi yalan söyleyip kendi yalanına inana ve yalanını öven gereksiz birisin:}}}}

• cetrion yaw sen ne kadar boş bir adamsın göztepeli sana azmi para veriyor ne yapıyor anlamadım ki :)))))))))) sen ErGeNeKoN tırnağı olamasin birde laf atıyorsun attığın lafta laf olsa kendi yalan söyleyip kendi yalanına inana ve yalanını öven gereksiz birisin:}}}}

yavrucum, kan ittifagina yalakalik yapacağına bilgemen in arkasini sivazlayacagina dogru yanlis nedir once onu bir ogren, papagan gibi ayni laflari edip durma =)

bak kaç gün geçti o kadar yaladin o kadar pohpohladin bana da o kadar laf ettin halen kan ittifagindan sana bir hesap veren olmadı degilmi? =)

boşa kürek çekiyorsun aslan parçası, sen dahil hiçbir yalakasina sempatizanina gunahini vermez bunlar. Müttefik dedikleri adamlara bile zırnık koklatmadilar. o kadar çıkarcı o kadar menfaat düşkünü ezikler topluluğu bunlar. forumda konu açarlar oyunu bıraktık diye, lafları da kendileri gibi havada, çoktan ayaklarini yerden kestik hepsinin, kesilmesin diye gp salmak nedir bunlarda gördük =)

Adsız_19.png

• cetrion Yavrucum ben senin gibi kara karşılığı ad savunmuyorum :))))) yalaka ne olacak bilgeme senin gibi capsizlarla uğraşamaz o hürmet ettiğim biri kalende bir insan sen nesin kemikci goztepeli kemik verir sen onu savunursin bu arada birtane Muhittin diye biri ikariam hesapları satıyor olaki sana para yetiştirmeyince hesap satmaya başlamış bu Muhittin:)))))))))

• cetrion Yavrucum ben senin gibi kara karşılığı ad savunmuyorum :))))) yalaka ne olacak bilgeme senin gibi capsizlarla uğraşamaz o hürmet ettiğim biri kalende bir insan sen nesin kemikci goztepeli kemik verir sen onu savunursin bu arada birtane Muhittin diye biri ikariam hesapları satıyor olaki sana para yetiştirmeyince hesap satmaya başlamış bu Muhittin:)))))))))

bilgemen bu sayfaya sana destek olmaya geldi. capsizlarla uğrasmadığı için değil, senin capinin benimle ugrasmaya yetmeyeceğini bildigi icin. sen istediğin kadar zirla istediğin kadar pohpohla istedigin kadar yagla, birsey ütemezsin, bunlar kanka kardes abi dostum der, zora geldi mi 2dk da satar seni. sudan cikmis baliga donersin. guvendigim daglara kar yagdi dersin =)

bilgemen in de kan ittifaginin da ne mal olduğunu iyi bilirim. hatta bilgemen in bir ara oyuncu adını kurtcigeri yaptığı zamandan şimdiki zamana kadar nasıl bukalemun gibi renk değiştirdiğini de bilirim. onun o kurtcigeri ni de bilirim yani. eskiden böyle emin olmadığı konularda ithamlarda bulunamazdi, baktı ki iftira atmak itham etmek daha kolay, yaşına başına bakmadan iftira atıp sahtekarlık yapmaya da başlamış... günden güne daha ucuzluyor bilgemen abiciğimiz =)

goztepeli nin beni parayla tutmasi konusuna da geleyim, hickimse beni satın alamaz, dostumu savunur dusmanimi yerden yere vururum. bunun icin birinin bana para vermesine gerek yok, ben bu işi keyf aldigim icin yapıyorum. hepiniz boyle tek tek karşımda zirliyorsunuz ya papagan gibi ayni seyleri aktarıp donderip karsima getiriyorsunuz ya bu da forumunun en sevdigim yani. sizi sopayla dovsem bu kadar keyf almam =)

Adsız_19.png

• En iyi arkadaşının ittifağına girsene ozaman hazır kanla arasıda limoni saldırırsın kana

Bu konu seni ilgilendirmez, lağım ağızlı cafer. La oğlum senin ismin bile falso tipini gördüm onu zaten konuşmaya gerek yok genel olarak bozuk bir adamsın. Sana burda kemik atan olmamış, sen ne diye ses çıkarıyorsun? Şevketle benim aramdaki muhabbetten kime ne? Deli Ocağı sen o ittifakta bulunmadan önce taaa chi serverinden beri generalliğini yapmış olduğum bir ittifak bir kişi çıkıp senin gibi konuşmuyor sen mantar gibi aradan pis bir şekilde türemişsin sinsi sinsi konuşuyorsun hayırdır yaranın sebebi ne? Nerde ezdim seni? Yoksa şevketin kan ittifakıyla limoni olması işinemi gelmiyor sempatizan falan mısın tasmanımı tutuyorlar? :)

Başka bir nedeni olabilir mesela aynı ittifaktayken küfür yemek istemiyorum belki rakipken dedikleride yeterli bilmem anlatabiliyormuyum genel olarak sizin sorununuz bu pis ağızlı olmanız oyunu oyunluktan çıkarmanız.

Üzerine vazife olmayan şeylere karışmazsan, kalıbının adamı olursan ki zannetmiyorum öyle birşeyi senin mayan bozuk; kimse sana küfür de etmez seni muhattap da almaz. Küfür küfür küfür, senin nerelerde kimlerle neler konuştuğunu da biliyoruz da bizim işimiz insanları bel altından vurmak değil sen tam bir pisliksin aynı melih ve avanesi vedat gibi apartman kadınları gibi durmadan milletin arkasından konuşup kuyu kazmaya çalışıyorsunuz AVELLER. Şu oyundaki var olma sebebiniz gelip ben burda bir iki mesaj yazınca hemen sazan gibi atlamanız başka bir numaranız yok. Neyse sonuçta İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR, ürümeye devam edin ANDAVAL herifler. :)

• Vakti Forum rapor ortada usta bundan bırak savaşçı bir şey olmaz :))) kendini savunamiyor bile forumda parayla bir yalaka tutmuş o göztepeli Muhittin ni savunuyor :)))))))))))

Senden korkusunamı hesaplarını satışa çıkardı yoksa cici bebe almaya parası mı bitmiş ^^

o7ggg8f.png

• Hahaha pek zoruna gitmiş gene hakaret küfür vs daha büyüyememişsin

sen önce aşireti yen sonra bana gelirsin küçük dostum bak bendede senin bir resmin var

Lağım ağız gelmiş yine, bak söyleyecek laf bulamayınca yine bel altı vurmaya başlamışsın işte sen böyle bir rezilsin AVELLLLLLLL :D Senin kadar kafatasının içi birkişi daha tanımadım bu oyunda diyeceğim ama okadar çok kafatası boş bir araya gelmişsiniz ki al birini vur ötekine. Körler sağırlar birbirini ağırlar ;)

Aşiretin halini sen gördün mü ki hiç, MALzeme :D seni hor kullanmışlar beyninin bir lobu çalışamayacak duruma gelmiş. :D

Aç geri sayfada grandın eklediği ssye bak, şimdi senin için uğraşamayacağım tekrar kör gözlerin iyice idrak etsin :D

• hani ne oldu bilgemen bi iftira atmisti, evinamin in hesabını ele geçirmişsiniz diye yalan dolan konuşmaya da başlamış, hani nerde evinamin in hesabının sahibi, hani nerde bilgemen in arma ittifagindaki tanidiklari, bir tane insan evladı yokmu bilgemen i aydinlatsin evinamin in hesabının kendisinde mi yoksa hesabini devrettiği kişide mi diye sorup sorusturup bilgemen e işin gerçeğini anlatacak?

yok keşke olsa, bakalım o zaman özür dilememek için kaç takla atacak kac kez amudaya kalkacak.

bir kisi yada gruba kafana estiği gibi iftira atamazsin. iftirani ispatlamakla yükümlüsun ihtiyar ErGeNeKoN ... forumda herkes ettiği sözlerden kendisi sorumludur. gururun şerefin varsa adamsan ya iftiranin doğruluğunu ispat edeceksin ya da ben yanlış düşünmüşüm deyip özür dileyeceksin. nokta. :)

Vakti Forum yakın gözlüğü tak birader.

yanlış anlama, aşiret normalde bu hale düşmezmis, altın hesabıymis bu yoksa hepimizi kesermis, bilgemen uşağı kan yalakası bu gerçi burdan bakınca senden bi farkını göremedim =)

Adsız_19.png

Edited once, last by cetrion ().

• Yaw alicim gelde şimdi şeytanın avukatlığını yapma. Arma ittifakı ve DAYI hesabının eski adası meşhur 80-2 koordinatı ve çevresidir. O bölge tamamen ARMA bölgesi. Liderleri de orada. Şimdi kendi bölgenizde minthunter a hesap bulamadınız mı? ARMA dan hesap mı rica ettiniz? Yanına eşantiyon Evinamin hesabımı verdiler? Hala bu evinamin sevgisine aklım ermiyor. Sen gecenin bir yarısı uyanıyorsun herhalde rüyana girdi. Hershery e diyorsun ki git hesabının ismini Evinamin yap. Oda peki abi diyor. Başkasına rica etmene gerek yok. Kendi şehrinin birini evinamin yapabilirdin. Yada maksimow yerine Evinamin derdin. Hani seni başkası GRAND yapmış ya (senin olmayan senin adın hesabın) Gerçekten burnuma kötü kokular geliyor.

Geçenlerde de yazdım DELİ ittifakı ile savaşmak için ithal oyuncu getirdiniz demiştim. Savaşacak gücünüzmü kalmadı. Açığa çıkmasın diye onu es geçtin. Sen böyle şeylere es geçmez cevap vermek için atılırdın

9cj9lE.jpg