Delta serverin en gereksiz savaşçısı

• hatta medea yasemin bile bana küsmüştu nasıl olur da kan a destek olursun diye.

O bahsettiğin EFS den sonraki konu, EFS ile Türk ittifakı birleşmiş, yaseminde EFS ye katılmıştı. EFS yi kapattığımda Erkan ARAF ı kurdu. Halen devam ediyor. Bende omega da üyesiyim. wart, bulut, Kan savaşını bilmem o dönem hesapla ilgilenmiyordum. Üzüm verip çıkıyordum. Benim anlamadığım konuyu çarpıtman. Niye sen durduk yere hershey e git evinamin hesabının ismin al diyesin. Oda peki abi desin. Amaç ne ? neden evinamin ismi. Senin sevmediğin bir isim. Geceleri uykularını kaçıran isim. Amaç o ismi yaşatmak ise bunu ARMA yapar. Sana kalmadı. Olayı örtmek istemeni anlıyorum. Yalnız yorgan kısa kıçın açıkta kalıyor.

bak aynen dedigin cumleyi tekrar ediyorum...

"wart bulut kan savaşını bilmem, o dönem hesapla ilgilenmiyordum"

bilmediğin konularda bilmis gibi yorum yapmana neden olan şey nedir ihtiyar.? karşımda konuşabilmek cevap verebilmek icin artık bilmediğiniz konularda bile ahkam keser bilmişlik taslar oldunuz farkında mısınız =)

evinamin niye benim uykularımı kaçıran isim olsun, kankamdi benim çok da severdim. lambda serverinde ARMA vs S-G ittifakları arasında olan savaşta S-G saki Göktürk generaliydim. ikariam tr de ilk sur da kesme, mizrakci ile kilic ustası kesme deneyimi onlar üzerinde yapmıştım. hatta liderimiz bilge kaan ismail abi vardı olm sen ne manyak birseysin birini keserken dalga geçmeden ezmeden kesmiyorsun diye. taaa o zamanlar bir de... sonra evinamin in lideri olduğu ARMA ittifagi savaşı kaybetti çünkü o zamanlar cephane bug u yapmak yasakti. sikayet ettik banlandi ARMA ittifagi da dağıldı.

sen ya bilmeden yorum yapıyorsun suyu bulandırıyorsun, ya da harbiden bunadin ne dediğini bilmiyorsun ne doğru ne yanlış ayird edemiyorsun. ben halen burdayım ihtiyar alayınızı gömmeden de ikariam i birakmam rahat olun =)

evinamin in adini ARMA ittifağından birisi bana mesaj atip isterse geri veririz bu bir problem değil ki, unutma evinamin ile benim yillarim geçmiş, 1 yıl düşman olduk diye rakip olduk diye de diğer yılları yok sayamam. siz onun gerçek adını aslı olarak bilirsiniz ama adı aslı da değil onun. madem evinamin sizin bu kadar önemli, adının alınmasından bile rahatsız olmuşsunuz, o zaman benim hershey isimli üyemize o ismi al demem gayet net bir atış olmuş.

ama daha önce dediğim gibi, ARMA ittifagi ile görüşeceksin, Evinamin in kendi hesabına ne olduğunu sorup öğreneceksin. 2m genel puanı olan hesaba evinamin in hesabini ele geçirmişsiniz diye iftira aramazsın. namus ve şeref sahibi bir adam isen yani adamsan doğruyu öğrenip karsima gecip özür dileyeceksin. aksi halde bir daha karşıma geçip ahkam kesme...

yorgan kısa geldiğinde kiminin kıçı açıkta kalır kiminin başka yeri. çok şükür çıplak yatmıyoruz ki kıçımız açıkta kalsın.

Onu ihtiyar olandan kıçı açıkta kalandan onu hissetmeyenden soracaksın. aynaya bak yani aynaya ihtiyar, yaşından başından utan bir de ettigin lafa bak. kic açıkta kaldı diyor hey yavrum hey iyice bunadin =)

Adsız_19.png

Edited once, last by cetrion ().

• Algıda problemi olan, iqsu tek basamaklı, hayatta bir baltaya sap olamamış insanlarla tartışmak adetim değildir.
    Türkçe basit bir dil. Cahile cahil vasıfsıza vasıfsız demek hakaret değil dedim dikkatlice okursan.

Beni ne kadar tanıyorsun da bu kanıya vardın acaba :D
    Göztepelinin yaşı tek basamak iken buralardaydı ben kendisini tanıyorum. Sen beni nereden tanıyorsun ?
    Örnek olarak ben ne iş yaparım ? Tahsilim nedir ? Nerede yaşarım ? Sosyal çevrem nasıldır ?
    Elinde bu bilgiler yokken buna nasıl karar verdin ?
    Velev ki hadi beni bildin tüm KAN ittifağına nasıl böyle birşeyi söyleyebildin ?

Cahil olduğun kadar da hadsizsin.

Oyun oyun olarak kalmalı, paragraflarca yazı yazıp kendini üste çıkarmaya çalışmanın manası yok. İkariam basit bir oyun, ya kazanırsın ya kaybedersin.. Zır zır zırlamazsın ;) Zırlamaktan kastı paragraflarca yazı yazmak olarak irdeliyorum.
    Malum acısı olmayan böyle uzun uzun ağlamaz forumlarda. Raporu basar geçer. Mevcut postlara şöyle bir geri dönüp bakıldığında, kimin ağladığı kimin zırladığı açık ve net ortada :D
    Neyse sen yazmaya devam et ben bir ara okurum. Acınası hayatında tek vasfı saçma sapan argümanlarla yazı yazmak, fantastik hayal aleminde kendini bir şey zannetmek olan birinin elinden bu kalan son hayal dünyasını da almak yıkmak istemem
    Kolay gelsin parmaklara kuvvet 8)

• Saruhanbey delta kullandığım hesap, Omega da bu ismi kullanamıyorum. Benden önce biri kullanmış ve banlı. Banlı hesabın ismini serverden silinsede alamazsın. Sadece hesabın sahibi, yada şifresini bilen bir kişi hesabı aktif edebilir. Evinamin hesabı cephane bug dan dolayı kapatıldı. Ona gıcık olan bir op, 9000 kapattı 25 yıl cezalı idi. Cephane bug dan uzıun süreli ceza birtek ona uygulandı. Şimdi diyeceksin ki ozaman nasıl açıldı. Son birleşmede kod lar kırık olduğu için hata yaptılar. Hata yı düzeltmek için geri tarih uyguladılar. o zamanda tüm eski banlı hesaplar açıldı. 360 günlü olanları hemen tekrar kapattılar. Ama eski banlıların hepsi ni kapatamadılar her serverde binlerce var ve günler alacaktı. Tüm banlı hesaplar zombi olarak adaları işgal etti. Hatta yer kalmadı. Tekrar inaktiften mezarlık hesaba dönmesini beklediler. Hesapların şifresini e postasını bilen aktif ediyor. Başka türlüsü de mümkün değil. Evinamin in hesaplarıda bir kişide idi. (Dayı hesabı dahil. Dayı hesabı nı kim kullanıyorsa kendisi inaktiften mezarlığa düşürdü. İngiltereye taşımış olabilir. Şimdi o moda var ücretsiz hesap taşıyorsun) O kişi ile demek ki temasınız oldu. Ben boş yere bir konu üzerine gitmem.

9cj9lE.jpg

• Bahsettiğin wart-bulut-kan bloğunda wart ile kanın aynı safta olma ihtimali yok.

Darbe ittifağı benim sorumluluğumdaydı.Delikurttan sonra, hesaplara jack bakıyordu.

Döndüğümde baktım jack ittifakı wart içine sokmus.

Black ile tutaste o zamanlar da muhabbetimin aktığı zamanlardı, beni uyarmıslardı wart lideri buğra hakkında.

Ben olayı irdelemeye zaman bulamadan kan ittifağından sezgin gelip wart içişlerini alıp ittifağı dağıttı :D

Bu WART ile KAN nasıl aynı blokta olabilir. Atıyorsun da bu kadar ahrazlık olmaz. Bizde o serverdeydik :D

İşin gücün yalan dolan.

Yasemine sorarım, hatırlarsa anlatır ama sen bi haltlar karıstırmışsındır.

Küfür etmişsindir o da seni muhattap almıyordur.

Yasemin senin dengin değil ali niye küssün sana :D

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• sonra evinamin in lideri olduğu ARMA ittifagi savaşı kaybetti çünkü o zamanlar cephane bug u yapmak yasakti. sikayet ettik banlandi ARMA ittifagi da dağıldı.

Yine yanlış hatırlıyorsun. Göktürk ile savaş lambdada . Arma birleşme ile deltaya gelip, OLD oldu. Cephane bug dan banlanma Delta ile savaşta oldu. Hatta pompa da orada bug yapmıştı. Pompa ya iki gün ban. Evinamin e 25 yıl. Pompa iyi bilir. Liderine bir sor.

9cj9lE.jpg

• evinamin in hesabı yanlış hatirlamiyorsam 18 ya da 20m genel puana sahip bir hesaptı. ama sen genel puanı 2m olan hesabı sadece oyuncu adi evinamin diye yafta yapistiyorsun

Hesap kapandığında üzerinde yüklü GP ve Altın vardı. Ambrosa da olabilir. Şehirleri yıkıp üzerindeki GP yi bırakmak kolay. (GP nin bir kısmı tasfiye olsada altınla kalanlar , hesabın pekte kıytık olmadığını gösterir) Bu taktiği iyi bilirsiniz. Sanki acemiye oyun öğretiyorum. :P:P:P

9cj9lE.jpg

• sen beni ne kadar taniyorsun ki benim hakkimda bu sekilde yorum yapabiliyorsun?

ben senin liderin gibi oyunda filika gemisi nedir bilmeden forumda laf ebeligi yaparak gemisini yuzduren birisi değilim.

sen bi kendini tanıtsana, omikrondan omegadan bilmem kimim ben desene madem bu kadar laf yapabiliyorsun? kaç aylık kan uyesisin sen?

black mertoş vardı mesela, o da senin gibi shelby vedatimin yazı fontundan yazardı biraz onu animsattin bana, ince kelime oyunları yapardi ama esasında bu sayfada yorum yapma ihtiyaci hissetmesine neden olan şeyi açıklayamazdi. benim ağlamam mi yoksa ağlayanlara teselli vermem mi farkı farkedemezdi =)

bence bu sayfayı en başından okuyup bilgi ve fikir sahibi olup öyle yorum yapmalısın. sen forumda çok konuşmazdin, eger birileri seni önüme atip forumda bize destek ol Ali abi bizi ezmeye başladı kudurmaya basladik dediyse o başka =)

ben cahil ile de tartışırım, dehayla da tartışırım. iQ meselesine gelirsek, IQ su tek basamaklı olanlar senin ya da bir baskasinin mesajını okumadan sadece karşımda konusabildigi için tebrik edebilme niyetiyle like atanlardir. kim oldukları da bellidir, en bariz örnek, murtiii kankamdir. gaziosmanpaşalı dır. hiç unutmam kerem ile bunun bir tartışması olmuştu forumda, ama murtii yi de kan ittifagini da yerin dibine sokup sokup çıkarıyordu, murtii nin rica mesajını halen hatırlıyorum, lütfen böyle şeyleri forumda konusmayalim =) yahu ne gülmüştüm ben hiç konuya dahil olmadan aglamaya baslamisti. ağlamak da ondan size bulaşmış, kan ittifaginin en etkisidir sonuçta =)

acısı olmayan uzun uzun ağlamaz demissin, ağlayan da ağlatan da köpek sürüsünü havlatan kurt da ortada.

ama dikkat ettim bu aralar kan ittifaginda bir değişiklik var... mesela önceleri bir mesaj yazdığınızda başka bir ittifagin üyeleri gelip like atardı, cevap veremeyip sus pus olduğunuzda sizin yerinize yorum yaparlardı. sahi ne oldu size böyle? forumda oyunu bırakıyoruz diye konu açma gereği duymaniza sebep olan sey nedir? farklı nedenleriniz olabilir ama oyunda biz oyunu bıraktık diye forumda konu açıp halen saga sola laf yetistirmeniz bana göre birbiri ile örtüşmüyor.

Adsız_19.png

• vedat niye her mesajinda yalan konusuyorsun?

Sezgin in ittifaga girip wart ittifagini dağılması, zaten o savaş olduktan sonraydi. wart dan destek almasaydiniz bulut ittifagi sizi eziyordu biz geldik de kuyrugunuzu sıkışmış oldugu yerden çıkardık da adam ettik sizi. haaa biz sonrasında karışmadık bulut da kan ittifagini da Araf ittifagini da tarla etti. cunku bizim direkt olarak bir problemimiz yoktu bulut ittifagiyla, çok iyi hatırlarım, KOCA REİS osmanim da hatırlar, gunlerce forumda gırgır yapıyorduk aylar geçti vedat ortada yok ne oldu bu sinavlar bitmedi mi diye =) agora53 u ve falla yi yağma delisi yapıp hesaplarınızı tatile cektirmisti. hatta sen o ana kadar forumda bayagi aktiftin, tarla olduktan sonra sınavlarim var oyuna zaman ayıramıyorum diye zirliyordun iyi hatirla. bana omikronda da omegada da yapabildiğiniz tek şey hesabımı banlatmak oldu. bu size göre bir başarıydi ama savaş meydanında hiçbirinizi ezmeden kesmedim kuyruk aciniz her daim tazedir sizin =)

medea ya da sor hatta zamanı varsa gelsin kendisi yazsin burda sen omega da Ali ye niye küstün diye.. senin dediğin gibi küfür felan olayi yok, bizde biri birine küsecekse illa küfür olayi olmasina gerek yok ben kan uyesi değilim o bir tek sizde olur =)

buğra konusunda beni uyarmislardi diyorsun, peki buğra sonradan nasıl oldu da kan ittifagi bünyesine girdi onu açıkla ki kimin yalan kimin doğru konuştuğu kabak gibi ortaya çıksın. boş laf yaparak yalan konuşarak benim karsimda birsey ütemezsin vedat artık bunu kafana sok bence =)

Adsız_19.png

• Buğra sonrasın kan ittifağı bünyesine giremedi.

Buğra da gitti başka servera.

Bir şey bildiğin yok. Osmanı şahit gösteriyosun. Osman kim ? :D :D

Gülünç olma.

Yasemin boş adam sevmez ali, ahlanıp vahlanmana gerek yok. Konusma metni yazıp göndersen de düzelecek bir durum yok.

Bu arada kurt liderimin bahsini ettiği ARMA nın banlandığı savaşta sen kendini yırta yırta diyodun. Ben deltagücündeydim ama aktif değildim oyunlara bakmadım vs.

Ne ara bilirkişi oldun :D

Senin liderin ile devrik içişleri bakanının bu banlanmalarda parmağının olduğu konusuluyor.

Bunu vaktinde bize çıtlatan kişi de sizin mutfağın düdük makarnası :D

Bunu bana dedikten yakın bir süre sonra operatorlükten ya cıktı ya cıkarıldı bilmiyorum.

Ama Arma savasındaki olaylar tartısmaya acık olaylar ve ne zaman gündeme gelse senin liderin ile devrik bakanın buralarda olmuyorlar :D

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

Edited once, last by PeakyBlinders ().

• Karşımda hakarettten başka yapabileceğiniz birşey yok. Hakaretleriniz sadece beni yüceltir. Kelime oyunu ile kancık demeniz beni kancık yapmaz. Beni tüm ikariam bilir. taktir edende olur etmeyende, zamanında ben görevimi yaptım. yaptıklarımdanda gocunmam. Onlar benim şerefimdir. Halbuki; abi hesabı bize teklif ettiler, bizde aldık deseniz, bukadar uzatmazdım. Mesele anlaşılmıştır. Hesap hayırlı olsun.

9cj9lE.jpg

• Saruhanbey delta kullandığım hesap, Omega da bu ismi kullanamıyorum. Benden önce biri kullanmış ve banlı. Banlı hesabın ismini serverden silinsede alamazsın. Sadece hesabın sahibi, yada şifresini bilen bir kişi hesabı aktif edebilir. Evinamin hesabı cephane bug dan dolayı kapatıldı. Ona gıcık olan bir op, 9000 kapattı 25 yıl cezalı idi. Cephane bug dan uzıun süreli ceza birtek ona uygulandı. Şimdi diyeceksin ki ozaman nasıl açıldı. Son birleşmede kod lar kırık olduğu için hata yaptılar. Hata yı düzeltmek için geri tarih uyguladılar. o zamanda tüm eski banlı hesaplar açıldı. 360 günlü olanları hemen tekrar kapattılar. Ama eski banlıların hepsi ni kapatamadılar her serverde binlerce var ve günler alacaktı. Tüm banlı hesaplar zombi olarak adaları işgal etti. Hatta yer kalmadı. Tekrar inaktiften mezarlık hesaba dönmesini beklediler. Hesapların şifresini e postasını bilen aktif ediyor. Başka türlüsü de mümkün değil. Evinamin in hesaplarıda bir kişide idi. (Dayı hesabı dahil. Dayı hesabı nı kim kullanıyorsa kendisi inaktiften mezarlığa düşürdü. İngiltereye taşımış olabilir. Şimdi o moda var ücretsiz hesap taşıyorsun) O kişi ile demek ki temasınız oldu. Ben boş yere bir konu üzerine gitmem.

ihtiyar, bu hesap nasil evinamin in hesabı olabilir?

yahu atma ziyaaa diyecem olmuyor.

yok hesap banlanmis da ismini alamıyormussun felan filan... zaten bu dedigin olay olmasa kimse kimsenin silinen hesabinin adini alamaz. sen itham ediyorsun iftira ediyorsun evinamin in hesabını ele gecirmissin diyorsun. bence o hesabi ele geciren senin burda yalakaligini yaptığın kisiler. sen onlardan soruştur o da olmazsa Arma ittifagindaki tanıdıklarına sor sorustur ondan sonra karşıma gel. ben sana ne diyorum sen neler anlatiyorsun...

evinamin e gıcık olan op diyorsun, evinamin in neyine gıcık olabilir sence, ticket uzerinden yazdigi mesajda cins cins konusmus olabilir mesela. kimse kimseye durduk yere gıcık olmaz ayrıca oyun yoneticilerinin birine gıcık olduğu dönemler senin adminlik yaptığın zamanlardı. artik öyle birsey yok cok şükür. =)

evinamin in hesabının 25 yıl ceza aldığını soyluyorsun sonra bu cezalar bir şekilde hata oldu açılan hesaplar oldu diyorsun. oyle birsey yok. 2038 e kadar kapalı hesap bende de var hiç de öyle bi açılma durumu söz konusu değil, senin anlattığın 1 yıl ceza alip süresi dolduktan sonra girilmeyen hesaplarin zombi olarak adaları kapatması olayi o başka birsey degil. evinamin in hesabı halen 2038 e kadar kapalı ihtiyar. attigin iftira için özür dilemeni bekliyorum. adamsan şeref namus sahibi biriysen buyur. aksi halde rezil de sensin kepaze de...

Adsız_19.png

• DELİ OCAĞI LİDERİ NO MERCY benim en yakın arkadaşım

En iyi arkadaşının ittifağına girsene ozaman hazır kanla arasıda limoni saldırırsın kana

kardes bizde su ittifaga girelim sununla muttefik olalim suna saldiralim seklinde ince hesap pesinde kosan kimse olmaz. sen biraz aynaya bakacaksin sağına soluna bakacaksın. delta gücüne saldiracagiz diye kan ittifagiyla koalisyon yapan toplantılar yapan sizdiniz. goztepeli deli ittifagina gelmiyorsa zaten senin gibi bos boğazlar yüzündendir. Başka bir nedeni olamaz.

Adsız_19.png

• Karşımda hakarettten başka yapabileceğiniz birşey yok. Hakaretleriniz sadece beni yüceltir. Kelime oyunu ile kancık demeniz beni kancık yapmaz. Beni tüm ikariam bilir. taktir edende olur etmeyende, zamanında ben görevimi yaptım. yaptıklarımdanda gocunmam. Onlar benim şerefimdir. Halbuki; abi hesabı bize teklif ettiler, bizde aldık deseniz, bukadar uzatmazdım. Mesele anlaşılmıştır. Hesap hayırlı olsun.

oyun sizin psikolojinizi bozmuş asiri duygusal olup gordugunuz halusulasyonlar sonucunda gerçek olmayan seylere inanir, bu yuzden de insanlara iftiralar atip ithamlarda bulunmaya baslamissiniz. ihtiyar diyorum bunamissin diyorum iste bu yuzden soyluyorum bunu sana...

evinamin in hesabı bende ya da herhangi bir ittifak arkadaşımda değil, aksini ispat edebilirsen sana kendi hesabımı vereceğim. ispat edemezsen hesabını silip bir daha karşıma çıkmayacaksın. haydi bakalım hodri meydan...

özür dilemek de attığın iftirayı ispat etmek de senin boynunda hangisi kolayına geliyorsa onu yap ihtiyar. bak seçenek de sunuyorum sana bu kıyağımı da unutma.

Adsız_19.png

• Alicim üzülme bukadar, Sen kelime oyunu ile bazı kelimeleri büyük yazarak hakaret etsende ben yine efendice cevap veririm. Hayırlı olsun. ARMA itiraz etmiyorsa oda onların bileceği şey. Bak Coma nın ARI AS yazısı orada duruyor. İki taraf yazılanları unutmuş. Üzme bukadar kendini.

9cj9lE.jpg