hatta medea yasemin bile bana küsmüştu nasıl olur da kan a destek olursun diye.
O bahsettiğin EFS den sonraki konu, EFS ile Türk ittifakı birleşmiş, yaseminde EFS ye katılmıştı. EFS yi kapattığımda Erkan ARAF ı kurdu. Halen devam ediyor. Bende omega da üyesiyim. wart, bulut, Kan savaşını bilmem o dönem hesapla ilgilenmiyordum. Üzüm verip çıkıyordum. Benim anlamadığım konuyu çarpıtman. Niye sen durduk yere hershey e git evinamin hesabının ismin al diyesin. Oda peki abi desin. Amaç ne ? neden evinamin ismi. Senin sevmediğin bir isim. Geceleri uykularını kaçıran isim. Amaç o ismi yaşatmak ise bunu ARMA yapar. Sana kalmadı. Olayı örtmek istemeni anlıyorum. Yalnız yorgan kısa kıçın açıkta kalıyor.
bak aynen dedigin cumleyi tekrar ediyorum...
"wart bulut kan savaşını bilmem, o dönem hesapla ilgilenmiyordum"
bilmediğin konularda bilmis gibi yorum yapmana neden olan şey nedir ihtiyar.? karşımda konuşabilmek cevap verebilmek icin artık bilmediğiniz konularda bile ahkam keser bilmişlik taslar oldunuz farkında mısınız =)
evinamin niye benim uykularımı kaçıran isim olsun, kankamdi benim çok da severdim. lambda serverinde ARMA vs S-G ittifakları arasında olan savaşta S-G saki Göktürk generaliydim. ikariam tr de ilk sur da kesme, mizrakci ile kilic ustası kesme deneyimi onlar üzerinde yapmıştım. hatta liderimiz bilge kaan ismail abi vardı olm sen ne manyak birseysin birini keserken dalga geçmeden ezmeden kesmiyorsun diye. taaa o zamanlar bir de... sonra evinamin in lideri olduğu ARMA ittifagi savaşı kaybetti çünkü o zamanlar cephane bug u yapmak yasakti. sikayet ettik banlandi ARMA ittifagi da dağıldı.
sen ya bilmeden yorum yapıyorsun suyu bulandırıyorsun, ya da harbiden bunadin ne dediğini bilmiyorsun ne doğru ne yanlış ayird edemiyorsun. ben halen burdayım ihtiyar alayınızı gömmeden de ikariam i birakmam rahat olun =)
evinamin in adini ARMA ittifağından birisi bana mesaj atip isterse geri veririz bu bir problem değil ki, unutma evinamin ile benim yillarim geçmiş, 1 yıl düşman olduk diye rakip olduk diye de diğer yılları yok sayamam. siz onun gerçek adını aslı olarak bilirsiniz ama adı aslı da değil onun. madem evinamin sizin bu kadar önemli, adının alınmasından bile rahatsız olmuşsunuz, o zaman benim hershey isimli üyemize o ismi al demem gayet net bir atış olmuş.
ama daha önce dediğim gibi, ARMA ittifagi ile görüşeceksin, Evinamin in kendi hesabına ne olduğunu sorup öğreneceksin. 2m genel puanı olan hesaba evinamin in hesabini ele geçirmişsiniz diye iftira aramazsın. namus ve şeref sahibi bir adam isen yani adamsan doğruyu öğrenip karsima gecip özür dileyeceksin. aksi halde bir daha karşıma geçip ahkam kesme...
yorgan kısa geldiğinde kiminin kıçı açıkta kalır kiminin başka yeri. çok şükür çıplak yatmıyoruz ki kıçımız açıkta kalsın.
Onu ihtiyar olandan kıçı açıkta kalandan onu hissetmeyenden soracaksın. aynaya bak yani aynaya ihtiyar, yaşından başından utan bir de ettigin lafa bak. kic açıkta kaldı diyor hey yavrum hey iyice bunadin =)