Delta serverin en gereksiz savaşçısı

• Vay beee ufff lafa bakın çok fena oldum bu kurtçukları keşke sahada da görebilsek

akatsuki en son hangi serverde kimle savastiniz? Ne zaman kendi başınıza bir ittifaga karşı cesaret edip de savasabildiniz?

sahada da görebilsek diyorsunuz biz son 3 aydır zaten savaşıyoruz =) hatırlıyor musunuz biz savaştayiz diye saldirmaya cesaret edebildiginiz zamanı diyorum çok öyle geriye de gitmeye gerek yok =)

ama şöyle birsey de var, hani lideriniz forumda konu açmış ya, bırakıyoruz damping yapiyoruz herseyde indirim var diye, biz sahada olmak icin de sizin gibi her sıkıştığımizda kim bize destek olacak ezilmekten kurtaracak diye onun bunun ittifagina gidip yardım dilenmiyoruz. yardım bulamayınca da forumda konu açıp oyunu bırakıyoruz demiyoruz =)

bknz örnek: omega KAN ittifağı, cadde ittifagina karşı mss ittifagindan destek dilendiniz, hadi ordan cikarcilar siziiiii dediler (kibarca) hepiniz silinip gittiniz serverden, orda forumda konu açıp birakiyoruz demeye fırsatınız olmamisti cunku adamlar coktan tepenize binmisti :D

Adsız_19.png

• Surlar ile savaşan çakma savaşci.

Yorumsuz...

• E hani geçen ay merkezinizdeydim grand bey limanını aldım yağmaya gelirken tatile kaçtın?

• ErGeNeKoN senin basetmesi zor dediğin adam papağana dönüştü ayni şeyleri söylüyor ayni resimleri ekliyor da ekliyor.

aşiret e bi hesap verin serveri yakacakmis hahaha ne güldüm yine ya =)))

Adsız_19.png

• sorumun cevabi bu degil ki?

soruyu tekrar oku istersen =)

ayrıca geçen ay biz zaten DELI ittifagi ile savasiyorduk? yine benim dediğime gelmedin mi simdi? bizim karşımızda tek başınıza savasacak cesaret de beceri de yetenek de sizde yok demedim mi? deli ittifağı saldirir siZ de bu saldırıdan cesaret alarak saldirmaya gelebilirsiniz. limanimi almış da yagmaya gelirken tatile almışım =) tabi ya o saldırı puanı da hesap tatildeyken artıyor zaten =)

Adsız_19.png

• ErGeNeKoN senin basetmesi zor dediğin adam papağana dönüştü ayni şeyleri söylüyor ayni resimleri ekliyor da ekliyor.

Sur savaşçısı goztepeli ve yaveri ayakcisi cetrion

Yorumsuz...

• papağan bu kez frekans değiştirdi =)

dünyadan aşiret e dünyadan aşiret e sesime gel hello selam merhaba

kan ittifaginin uşağı papağan a dönüştü hahaha :D

Adsız_19.png

Ben size dedim. Onun taktiği budur. Hepinizi kliniğe gönderir:P8o:P Bu arada iki gündür yoktum. Anıtkabir e ziyarete gittim. Geldim baya konuda etiketlemişsin. Evinamin aracı koymaz. Gelir kendi konuşur. Gelmediğine göre Zeytin hesabı (hesapları) size vermiş. Bu konuları iyi beceriyorsunuz. Hesap verme, GP alma, ustalarınız sağlam. Omegada bir hesap enson benim adama korsan a geldi. o gün banlandı, ne tesadüf. Bir baktım hesabı omegada silinmeden Delta da hemen de hesap verip , savaşa sokmuşsunuz. Delilere karşı. Bu kadar mı yalnız kaldınız. Başka serverden adam topluyorsunuz?

9cj9lE.jpg

Ben size dedim. Onun taktiği budur. Hepinizi kliniğe gönderir:P8o:P Bu arada iki gündür yoktum. Anıtkabir e ziyarete gittim. Geldim baya konuda etiketlemişsin. Evinamin aracı koymaz. Gelir kendi konuşur. Gelmediğine göre Zeytin hesabı (hesapları) size vermiş. Bu konuları iyi beceriyorsunuz. Hesap verme, GP alma, ustalarınız sağlam. Omegada bir hesap enson benim adama korsan a geldi. o gün banlandı, ne tesadüf. Bir baktım hesabı omegada silinmeden Delta da hemen de hesap verip , savaşa sokmuşsunuz. Delilere karşı. Bu kadar mı yalnız kaldınız. Başka serverden adam topluyorsunuz?

zeytin hesaplari bize mi vermiş?

benim anlamadigim 70 yaşına gelmiş bi ihtiyarsin, bunayip mi bu iftiraları atıyorsun yoksa bir bildiğin mi var, acikla ihtiyar acikla ama deliliyle ispatı ile konuş, mesela zeytin e ulaşabiliyorsan, ki istesen ulaşırsın yıllarca aynı ittifaktaydiniz. ona sorup ondan sonra konuşsaydın keşke böyle yaş a bağlı bunama belirtileri göstermemiş olurdun.

ayrıca bu konuları (gp / altın vs...) iyi beceriyorsunuz diyorsun. nerden biliyorsun yanımızda miydin? =) yok oyle birsey gp alan gp satan altın alip altın satanlar senin forumda pohpohladigin kişiler. adamlarin adı çıktı zaten ikariam tüccarı diye. bizim o tür işlerde parmagimiz olmaz sen adresi tekrar kontrol et.

Aşiret ile ilgili ise, kliniğe hepinizi yatırabilir, o yetenek bunda var papağan gibi ayni şeyleri yazıp yazıp duruyor. ama beni kliniğe felan gonderemez. psikoloji uzmanı oldum sayenizde, oyuncu ismimi de değiştireceğim psikolog DR yapacam =) ben onu da tedavi ederim merak etme şimdilik serum taktım sakinleştirici var içinde =)

Adsız_19.png

• cetrion Reis fazla zorlama bu bilgemeni, bunama döneminde malum yaş ilerledi. He de geç, yaşlı başlı adama laf söylemeye utanmıyor musun :D

patron =) patron diyeyim bari sana aşiret diyor ya beni parayla tutmuşsun adam yalanci cikmasin =)

bilgemen ile kan ittifagina girdiği günden beridir işim olmaz zaten, en son koca reis buna bi yagma atmisti, yok bana kimse yagma atmadi atsa ben bilirdim diyordu, hatta iddiaya girmiştik, hesabını ortaya koymuştu, ben acıdım adam hayata küsmesin diye hesabını elinden almamıştım. bunlarin zaten canını al hesabını alma, kan uyesi ve/veya sempatizani değil mi =)

burda da gelip sana bana laf atmasa hiç adam yerine koyup karsima almam, adam zorla karsimiza geliyor birilerine şirin görünecek yoksa kim abi abi diye arkasında dolanacak bunun? gerçi biz de bir zamanlar saygı duyardık ama yaş ilerledikçe bunama semptomlari artıyor napayim ne diyeyim her türlü lafi edecek yalan konuşacak iftira atacak yok zeytinin hesabı yok evinamin in hesabı diye, biz de aman büyüğümüz deyip susacaz oh ne güzel delta beee =)

not: bir hesap silinince o hesabın adını alabilirsin. eskiden bu isim kullanimdadir diyordu. artik böyle birsey yok. serverden silindin mi hesap ismin gider. ErGeNeKoN emekli adminim sen eskide kalmışsın, yeni sistem güncellemeleri sende geçerli olmuyor. evinamin adını almak için hesabı almaya gerek yok. sallarken bilip bilmeden sallama ihtiyar :thumbup:

Adsız_19.png

• cetrion Reis fazla zorlama bu bilgemeni, bunama döneminde malum yaş ilerledi. He de geç, yaşlı başlı adama laf söylemeye utanmıyor musun :D

He muhittin he:P:P:P Kurt kocayınca maskara olurmuş, ama daha o kadar kocamadım. Dişlerimde ciğerimde hala sağlam.

Sende ciğer olsa o pisliklerin arasında/yanında durmazsın demekki için çürümüş ihtiyar, kendini ezdirme bana burda evde otur emekli maaşını hesapla sana fazla gelir altından kalkamazsın sonra :)

patron =) patron diyeyim bari sana aşiret diyor ya beni parayla tutmuşsun adam yalanci cikmasin =)

Valla benim bildiğim en son bana gp deposu hediye eden sendin benmi sana para vermişim alla alla :D :D

• Surla savaşan sözde kendini savaşçı sanan göztepeli ve yağcı yalakacisi savunmacısı cetrion ne ayaksiniz alın bu raporu serinlenin ey ya halı bu göztepeli varya akşama kadar hammalik yapıp kazandığı üç kuruşu atemeye gidip bir kısmını bu yalaka tayfasi cetrion yoluyor ki burda onu savunma karşılığında yazık be al al rapor serinlen :))))))hahahahhahaha la Muhittin seni surlarla mucatele komite ayakcisi yaptın gözün aydın hahahahahah

• aşiret öyle diyor valla =)

beni maaşa bağlamışsın ondan seni savunuyormusum =)

zaten dikkat ediyorum aşiret in son yazdığı 5-6 mesaj bir öncekinin aynısı, ondan sonra yazan in the dark isimli isimsiz papağan da başladı ayni resimleri eklemeye, iki kafadar burda buldular birbirlerini =)

napsinlar tutunacak dalları bir tek o resimler var. ama lafa geldiğinde yok şuydu yok buydu diye mazeret bile sunamazlar, bizimle savaşmak beyinde kalıcı izler bırakır. bknz örnek aşiret ve in the dark =)

Adsız_19.png

• not: bir hesap silinince o hesabın adını alabilirsin. eskiden bu isim kullanimdadir diyordu. artik böyle birsey yok. serverden silindin mi hesap ismin gider. BiLGeMeN emekli adminim sen eskide kalmışsın, yeni sistem güncellemeleri sende geçerli olmuyor. evinamin adını almak için hesabı almaya gerek yok. sallarken bilip bilmeden sallama ihtiyar

Yok öyle bir şey. Banlı hesap hesap silinip mezarlık servere gitsede hesap ismini alamıyorsun. Olayı aklamaya çalışma evinamin hesabı sonradan ismi değişmiş hesap değildir. Sallayan sensin

omega da en son aldığım görüntü. Bu hesap banlı ve silinmiş hesaptı. Hala ismi alınamıyor

9cj9lE.jpg

Edited once, last by ErGeNeKoN ().