Delta serverin en gereksiz savaşçısı

• Grand tırand haydarrrrr rapor gör ne haldesiniz ben diyecek birşey bulamıyorum haydar ne olacak bu haliniz siz hep böylemi kalacaksınız yahu :))))))))))

• ahhaa Sari Kezban da geldi =)

ben de nerde kaldı bu diyordum kuyruk acısı geçmemiş meğer hosgeldin sari =)

yaw baya önceden sormuştum da cevap vermeye gururun musade etmemişti, ben sorumu tekrarlayayim, olur da boşluğuna gelir de harbi harbi dürüstçe cevap verirsin =)

bu 50 50 tarafındaki saldırıları yaptın rapor aldın rapor verdin de, multiden ana hesabinla birlikte kac hesap bir de kac gp deposu patlattin, sonrasında ne dedin de pannacotta adminimiz haline acıyıp nomercy isimli hesabını tekrar açıp seni affetti?

yürek mi lazim cesaret mi lazim cürüm mu lazim, şu soruya bi cevap verde ikariam tr delikanlı görsün. bursadan da delikanlı çıkarmış desin =)

Adsız_19.png

• Ziyaaaaaaaaa :=)))))

bence de ziyaaaa sehir ismi ile dogru orantili olarak Zuha??? hahaha??? muhaha? =)

bu arada rahmetli Admiral sedatimizi da yad etmis olalim, severdik doverdik ama iyi cocuktu =)

Adsız_19.png

• Ya yemin billah senin gibi dansöz gibi oriyantel gibi kivİran'ı görmedim benim sayfama niye başka rapor eski konuları asıyorsun bana mazlum göztepeli getirin sayfa göztepeli sayfası yirtinan sensin ortada sana haydarrr dedim olmadı ziyaaa dedim olmadı tırand dedim olmadı yahu sen sesin bı söylesene :)))))

• Dansöz gibi kiviracagina goztepeli linin avuklatigini yapacağına gerçi senin ipin onun elinde seni salmış piyasaya yüzü yok çıkıp cevap vermeye bari sen cevap ver bu raporların cevabını sur savaşçısı siz yakında surlarla mücadele komitesi kurarsınız hahahahajajajha zuhahahahhahaahhaah sur savascilari hahahahahahah :))))))))))))))

• Nekadar MALzeme varsa bir araya toplanmışsınız, sizi kaale alıp cevap vermesi ali abinin suçu ama napsın adam MALzemelere allerjisi var :) Sen benim nezdimde korkak bir tasmalıdan başka birşey değilsin o sebeple seni kaale almıyorum bir mesajında cetrion da belirtmiş tenezzül bile etmiyorum bazı şeyleri anlatmaya göstermeye :) Bu bilgemendeki göztepeli hazımsızlığınıda anlayamadım demekki biryerlerde ezmişim :)

Son olarak atalarımızın sizin şuan burda yaptığınız eylemi açıklayan söylemlerinden birini ekliyorum ve sizi burda birbirinize pohpoh yapmakla baş başa bırakıyorum.

''ARKASINDAN BÜTÜN KÖPEKLERİ HAVLATMAYAN KURT, KURT DEĞİLDİR'' :)

• Surlarla mücadele komitesi başkanı göztepeli gelmiş göztepeli helal cetrion iyi tasma takmisin sakın tasmasini bırakma olurmu bide bu iki rapora ne yorumun var Allah aşkına çok merak ediyorum hahahahahahahahahahahahha

• Son olarak atalarımızın sizin şuan burda yaptığınız eylemi açıklayan söylemlerinden birini ekliyorum ve sizi burda birbirinize pohpoh yapmakla baş başa bırakıyorum.

''ARKASINDAN BÜTÜN KÖPEKLERİ HAVLATMAYAN KURT, KURT DEĞİLDİR'' :)

gayet açıklayıcı ve anlasilir bir şekilde söylenen bir cümle olsa da, bayagi bayagi bi ağır oldu bu beee =)

PeakyBlinders

DANKE SEB

Deniz

şu Aşiret e de bi hesap verin artık ağla ağla gözleri şişti yavrucagin, verin serveri yaksın =)

Adsız_19.png

• Surlarla mücadele komitesi başkanı göztepeli gelmiş göztepeli helal cetrion iyi tasma takmisin sakın tasmasini bırakma olurmu bide bu iki rapora ne yorumun var Allah aşkına çok merak ediyorum hahahahahahahahahahahahha

senin tasma dedigin seye biz yillarin dostlugu diyoruz, benim dostuma oyunda yan bakana ne yapmışım forumda ne yapmam =) onun icin de boyledir bakma sen sizi muhattab almiyor, o sevmez oyle ikili tartismalara girmeyi. edilen lafi kimsenin yanına bırakmama huyu bende var onda yok. sen benimle idare edeceksin baska secenegin yok, ama sen bana yeter misin orasını bilemedim şimdi, kan uyesi abilerinden bir kaçını daha çağır, sen hafif kalıyorsun güzelim. gerçi onlar seni tanımadığını söylüyor çamura yatıyor ama olsun biz onların oyunda kıvranıp forumda kivranmasina ilk kez şahit olmuyoruz alistik artik =)

Adsız_19.png

• Aynen öyle tanimazlar bende onları tanımam ama ben herkes gibi değilim bende de bir huy var ya kafaya taktıgim kişiyi ban yemeğe kadar götürür yada biktiririm emin ol ne yaparsın huy işte saldirdigim inaktif hesaba güzellikle saldırma diye bilirdi ama ahkam kesti yağma delisi olacaksın dedi gelip surlarla uğraştı surları bile geçemedi ben ömür hayatta ilk defa çok eski banlanmis bir hesabı altın kasmak için attim deltaya bunu aklınıza sokun geçmişiniz sizi ilgilendirir beni değil sen rakibini yemsi banlatmis yagmalamisin onlar seni yagmalamis benim ilgim alanım değil umurumda bile değil ben savaşıma tartistigim kişiye bakarım size tavsiyem benden uzak durun emin ol en son burda yapacağın hata oyununa zarar verir benim kaybedecek bir şeyim yok kan itifagi ve delta itifaklari bir birinizle ne yapmıyorsanız yapın ikiside umurumda degil nihayet azda olsa anladın :) ortada bir surla savaşan rapor var kabilenin olsun bitsin :)))

• Aynen öyle tanimazlar bende onları tanımam ama ben herkes gibi değilim bende de bir huy var ya kafaya taktıgim kişiyi ban yemeğe kadar götürür yada biktiririm emin ol ne yaparsın huy işte saldirdigim inaktif hesaba güzellikle saldırma diye bilirdi ama ahkam kesti yağma delisi olacaksın dedi gelip surlarla uğraştı surları bile geçemedi ben ömür hayatta ilk defa çok eski banlanmis bir hesabı altın kasmak için attim deltaya bunu aklınıza sokun geçmişiniz sizi ilgilendirir beni değil sen rakibini yemsi banlatmis yagmalamisin onlar seni yagmalamis benim ilgim alanım değil umurumda bile değil ben savaşıma tartistigim kişiye bakarım size tavsiyem benden uzak durun emin ol en son burda yapacağın hata oyununa zarar verir benim kaybedecek bir şeyim yok kan itifagi ve delta itifaklari bir birinizle ne yapmıyorsanız yapın ikiside umurumda degil nihayet azda olsa anladın :) ortada bir surla savaşan rapor var kabilenin olsun bitsin :)))

vay erkege bak tehdit de edermiş, forum tehditi hem de en korktuğum şey =)

oyunda bi halt edememiş, sadece 2 resmi tekrar tekrar ekleyip sadece kendini rezil edersin diyecem de sen kimsin? seni kim tanır =) kan ittifaginin maşasisin diyecem bu maşalık değil maşa olmak icin bir icraatın olması lazım, haaa forumdan konuşmaktan başka bir icraatın olmadığı için forum uşaklığı yapmaktan başka elinden gelen birsey yok. kapasiten bu yaradılış bu yani =)

sen git senin sahiplerin gelsin derdim de senin sahiplerinin de ne halde olduğunu görüyoruz, adamlar foruma konu açmış bırakıyoruz diye. niye bırakıyorlar hiçbiri cesaret edip de söyleyemiyor. ben nedenini açıkladım ona bile cevap veremediler yanlış ya da doğru diyerek =)

en iyisi sana bir hesap versinler ama sağlam bir hesap olsun gp altın desteği de versinler. icraat yap da delta serveri görsün ne büyük oyuncu olduğunu (forumda) =)

Adsız_19.png

• XeW

Seni tanımıyorum ama

Bu grand ve göztepeliyle polemiğe girme.

Şu fotoğrafları at.

Kudursun çıldırsın kafayı yesinler :D

Sonra al eline kahveni izle :D

Tek kelime etmeye gerek yok

Fotoğraflar çok şey anlatıyor zaten

• Hey maşallah rapora bak pehhh bu göztepeli hammalik parasıyla oynuyor o parayla birde yaver tutmuş kendine yazık günah yaw bu kadar yuklenmesekmi bunalar

• Diyorum işte

Hiç gerek yok polemiğe girmeye

Sorsan lafta bunlar şöyle iyiyiz böyle iyiyiz kralız bilmem keseriz biçeriz vs diye birsürü palavra anlatır.

Yazdıklarının sonu gelmeden başında ne yazdıklarını unuturlar :D

Ama icraata gelince işte böyleler :))

Her yorumunun altına bunu yapıştır geç.

Kudurup çıldırsınlar :D

HAHAHAHAHAHA

• Ali

Sabah akşam arkamızdan konusuyosunuz.

Ayağınız taşa değse benden biliyorsunuz.

Bize kurt diyerek iltifat etmişsiniz ama almayayım, leş sevmiyoruz.

Kendinize akbaba bulun.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Vay beee ufff lafa bakın çok fena oldum bu kurtçukları keşke sahada da görebilsek

• forumda adina konu acilan sen değilsin niye uzerine aliniyorsun. =) DANKE SEB melihin her kesildiginde jiletin hesabinda goztepeli vardi grand vardi demesini bile uzerimize almıyoruz sizi kesmek için aşırı profesyonel olmaya gerek yok, kendi elinizle üzerinizdeki gemi ve askerleri kesilmemek icin kovuyorsunuz... niye inkar edemiyorsun acaba?

forumda (oyunu bırakıyoruz) diye konu açan sensin. ama bu biraz (dükkanı kapatiyoruz) damping yapiyoruz a benziyor. geliş fiyatına altın gp ve hesap satilir kampanyası yaptık diyemiyorsunuz, oyunu bırakma nedeninizi de aciklayamiyorsunuz. KURT olan da KURT un arkasından havlayan köpekler de ortada... bak bi mesaj yazıyorum cevap verebilmek icin nasıl da sıraya geçiyorsunuz =) kucu kucular sizi:S

Adsız_19.png