Bilgemen üstadım sağlam bir hesap ile inan o deltayi onlara haram ederim de ama değmez altın hesabına denk geldiler oda savaşmayı bilmiyorlar ne yapalım :)))
Delta serverin en gereksiz savaşçısı
-
- Galerias
- TR
- Delta
- XeW
- Closed
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Forumda aç bul göster bana attığın asılmış bir tane yağma raporun varsa sileceğim oyunu onu da paintten yapıp getirme diye söylüyorum iyice deli gibi yaptınız kendinzii

Ayrıca sana son ziyaretimde sırasıyla tatile alıp bütün şehirleri taşıyıp hesabının ismini buradaki JustWatch yapıp hesabi sattım demiştin casperla bile haber geldi bırak çocuğun yakasını deltada oynamıyor o artık diye
Senin zihinsel problemlerin olduğunu o dönemdede söylemiştim şimdi dahada ilerlemiş gözlemleriem göre. T1D eski rapor sayfasına baktım, linkler kırılmış yoksa önüne koyardım ama sende biliyorsunki adanızın tepesi boştu hatta gaziosmanpaşa serhat abiyle ikinize birden yağma atmıştım şimdi o serhat abi benim dostum sense kan'ın maşasısın tasmanı tutanlar 100 57'de kesilmeyi yediremeyince hesaplarda göztepeli var diye boş boş konuşuyolardı düne kadar şimdi döne döne bir hal oldunuz anlayamıyorum sizi dost dediginiz deli ittifağının içinde bile bu boş konuşmalarınız yüzünden sevmeyenleriniz oldukça fazla böyle devam edin yarın birgün müttefiklerinizle birbirinize girdiğinizde sizinle savaşan herhangi bir ittifak'ta bulunacağımı burdan açık açık bildireyim. KAN içi BOŞ ve KAFATASININ içindeki ORGANI kullanamayan ADAM MÜSVEDDELERİ ile dolu bir ittifaktır herkesin gözünde bunuda böyle bilin.
-
Biz 56 11 civarında savaşırken sen gece 2de örs adamıza ışın attın ben oyundaydım geldiğinde bana yağma falan da atamadın etrafta boş bir iki hesaba yağma atıp gittin gittiğin yerde de kesilip kaldın zaten istersen ara sor serhat abiye veya ben rapor asayım hafızan tazelensin
Belli ki hafızan tazelendikçe böyle kudurup hakaret edeceksin aynen devam
-
La Muhittin neyin kafasını yaşıyorsun her tarafta zarardasin :))) gelde anlat buna hahahah
-
La Muhittin neyin kafasını yaşıyorsun her tarafta zarardasin :))) gelde anlat buna hahahah
Sen önce limanlarını aç tasmalı

-
Arkadaşlar ben bu Muhittin e anlatamıyorum o dandik hesap altın hesabı boş birakmis altın birikiyor o hesaba bile madara olmusun yüzün düşmüyor halla burada yazıyorsun :)))
-
-
Grand teselliye gelmiş. Bende aşiret e destek vermeye geldim. İşiniz gerçekten zor. Kendisini rho dan beri tanırım. Rho da Ali hoca vardı. O bile baş edemedi. Laf yarışında da grand dan iki gömlek üstündür. Tam rakip bulmuşsunuz. Zamanında coma bile baş edememişti. Aşiret iyi gidiyorsun. tam destek

Birde konu açılmışken aşiretin astığı raporları kontrol ederken adasında eski bir dostun hesabına rasladım. Gerçekten hayret ettim. Cezası bitti. Mezarlık serverden taşındı demekki. Evinamin in hesabı DELTA ittifakına nasıl geçmiş? O hesapların olduğu adalar OLd un adaları idi. Hesap doğru, başkası hayran olarak isim değiştirmemiş. Burnuma kötü kokular geliyor.
ihtiyar sen elinden geleni ardına koyma da, hep boyle tartismalarda karsimda yer aliyorsun nasil bir kuyruk acin var seni de cozemedim ya neyse... belirli bir süre geciyor ondan sonra ortaliktan kayboluyorsun. bir yere ayrilma aşirete de destegini esirgeme aman diyeyim. goztepeli valla billa tenezzül etmiyor. ada resmini eklese gercekten asiret in nasil bir tibbi destege ihtiyacı olduğunu daha net göreceksin. gerci bunu tibbi destek de kesmez, psikolojik destek de lazim adam kirik =)
burnuna kötü kokular geldiğini belirtmissin, zaten nerde bi kötü koku olsa senin burnun orda ve o kötü kokunun kaynağına burnunu sokmuş oluyorsun. zevk meselesi sen de bundan hoşlanıyorsun demekki =) evinamin in selamı var sana, ihtiyara söyle sana zahmet kendini fazla kasmasin kalpten felan gider vicdan azabı çekmeyelim durduk yere diyor. ben vicdan azabı çekmem mesela, hakettigin gibi hakettigin gibi öl, her canlı ölümü tadacak sonuçta =)
-
Bu grand da yaraya merhem süren hemşire gibi goztepeli yi teselli ediyor et bakalım :))) numune savaşçılar sizi hahahah:)))
-
Bilgemen üstadım sağlam bir hesap ile inan o deltayi onlara haram ederim de ama değmez altın hesabına denk geldiler oda savaşmayı bilmiyorlar ne yapalım :)))
bak bilgemen de dahil olmak uzere, DANKE SEB ve AKATSUKI deniz de burdalar... hazir forumda konu açmışlar kan ittifagi olarak oyunu bırakıyoruz diye... normalde sen bu yukardaki mesaji yazmadan once yani sen istemeden sana sapa saglam bir hesap vermeleri lazim, onlar senin gibi maşa olarak kullanabilecekleri oyunculari sever... kendileri bi halt edememiş umudu sana bağlamışlar sana da paso gaz veriyorlar madem bir hesabi esirgemesinler, hatta yetmez altin desteği versinler gp destegi versinler mesela suanda delta serverinde en fazla gp OYUNU BIRAKTIK diyen KAN İTTİFAGINA ait... senden mi esirgeyecekler diyecektim de senden de esirgerler muttefiklerinden esirgediler sen de kim oluyorsun aşiret? dene bakalim sana gunahlarini verecekler mi =)
bu küçük enisteye sağlam bi hesap verin, forumda kukredigi kadar oyunda miyav diyebilecek mi görelim hatta burdan paylaşalım her noktayı bu sayfayı sevdim ben bütün grand zedeler goztepeli kolikler buraya gelmiş vurmadan geçmek olmaz =)
-
Bu grand da yaraya merhem süren hemşire gibi goztepeli yi teselli ediyor et bakalım :))) numune savaşçılar sizi hahahah:)))
yaraya merhem suren sizin icinizde dolaşıyor aşiret... beni genellikle igneci doktor diye tanirlar. sen beni daha tanimadin sen goztepeli ile takil once kafa goz kirar sonra pansuman yapar ki cesaretin kırılmasın =) gerci senin sehirleri isgal etmis limanlari kapatmis, senin de burdaki ziriltilarina bakacak olursak goztepeli daha pansumana başlamamis, cok kiprasma ki acitmasin ErGeNeKoN sen de asiret e destek olmaya geldigini soyledin madem, tut sunun elini ayagini pansuman esnasinda sağı solu oynamasin =)
-
Anlayış kıtlığı sanmıştım iftiracı çıktınız harbi harbi hem anlama kıtlığı hem iftiracı siniz ben delta da kimseyi tanımam etmem masa olacak kişide değilim rasgele altın hesabı diye attım deltaya karşıma savaştan anlamayan ama savaşçı diye gezinen çıktı :))) sen iğne değil hiç bir halt edemesin ki etmemiş sin baksana burda ağlayıp zibarip duruyorsunuz elinize belinize rapor veriyoruz iftira maşa diye kendinizi temize çekiyorsunuz siz ne ayaksiniz capiniz cupunuz ne bu kan itifagi ne yapmış size ki bu kadar emzigini elinden almış bebisler gibi zibariyorsunuz sen değil alayın kiralin karşımda bir halt edemez sen iki üç gündür bu Muhittin teselli etmekten anormal olmusun doktora görün bence :)) bu arada senin gibi kıvıran çok kişiye oyun bıraktıran isim ikariami adını duymaktan kaçmışlar bana maşa diyorlar sende göztepeli ayakcisi yagcisi yobazimisin ki bu kadar yirtiniyirsun ben göztepeli yi traş ettim senin veya senin gibilerin kuyruğuna daha basmadim figan feryat zibariyorsunuz sizi bu hale sokan kuyrugunuzu kisan sesinizi kesen sizi bulunmaz dertte bırakan kan itifagi ben değilim hahahahahahahahhahahaaha:)))))))))
-
Yaw kim bunlara ne yaptıysa çıksın ben yaptım desin Allah aşkına yoksa bunlar bütün ikariama iftira atacak yok maşa yok kan itifagi yandaşı vs vs türlü türlü iftira kar atacaklar bilseydim bu kadar zibarip agliyacaksiniz vallahi billahi tillahi be şeref bu göztepeli ye saldırıp sizi aglatmazdim bu kadar ben ne hata edip bunlara saldırdım bunların ziriltisi bir sene dinmez hahahahababha:))))))))))))))))))))))
-
Yaw kim bunlara ne yaptıysa çıksın ben yaptım desin Allah aşkına yoksa bunlar bütün ikariama iftira atacak yok maşa yok kan itifagi yandaşı vs vs türlü türlü iftira kar atacaklar bilseydim bu kadar zibarip agliyacaksiniz vallahi billahi tillahi be şeref bu göztepeli ye saldırıp sizi aglatmazdim bu kadar ben ne hata edip bunlara saldırdım bunların ziriltisi bir sene dinmez hahahahababha:))))))))))))))))))))))
kimsenin bize yaptığı bişey yok da sen biraz incinmis gibisin... goztepeli ye dedim halbuki adami cok ezme sonra forumda zirlamasin diye ama artik cok gec =)
hey yavrum hey sen gel inaktif hesaba saldır, karsilik alınca forumda soluğu al, ondan sonra kesilince de bu benim altın hesabımdı ne yapayım de, yan kesici misiniz nesiniz yeni hesap çalma yöntemi mi buldunuz nedir =)
neyse bekleyelim bakalım, belki kan ittifağındaki sahiplerin sana bi hesap verirler. ama bu performans ile olmaz, daha iyi yalakalik yapman lazım bu yukardaki mesajının içerisinde gizli yağlama yıkama biraz hafif kalmış. =)
not: aşiret kardeş senin daha önce forumda kan ittifagi lehine ettiğin sözlere şahit olmuştum, hiç kivirma ben tanımam etmem diye =) o Patnos otobüsünü ilk kez görmedik =)
-
Yaw he he inaktif yagmaladim inkar etmiyirum göztepeli yagmanin intikamını gelmiş onuda gordunmu onuda asmisim 1.5 gün surlarla uğraştı utanmadan surlarla cebelesen birimlere destek atıyor daha sur kırıcı yolamayi bilmiyen bir savaşçıdan bahs ediyoruz kör değilsen rapor orda girand mustebesi iyi bak :)))))))))))))))))) adayı limanı almış anlayışı kit arkadaşım o hesap altın kasmak için orda kaynak yok asker yok umursayan yok sırf altın biriksin diye orda anlayış siz bütün şehirler üzümde kör müsün biri çıkıp buna anlatsın ben anlatamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
Yaw he he inaktif yagmaladim inkar etmiyirum göztepeli yagmanin intikamını gelmiş onuda gordunmu onuda asmisim 1.5 gün surlarla uğraştı utanmadan surlarla cebelesen birimlere destek atıyor daha sur kırıcı yolamayi bilmiyen bir savaşçıdan bahs ediyoruz kör değilsen rapor orda girand mustebesi iyi bak :)))))))))))))))))) adayı limanı almış anlayışı kit arkadaşım o hesap altın kasmak için orda kaynak yok asker yok umursayan yok sırf altın biriksin diye orda anlayış siz bütün şehirler üzümde kör müsün biri çıkıp buna anlatsın ben anlatamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ona kimse birşey anlatamıyor onun plak takılı kalmış
zamanında büyükler çok uyarmıştı kafasına çok vurmayın diye ama dinlemedik çok vurduk hatta yanında yöresinde kim varsa onlarında kafalarına çok vurduk ondan böyle numunelikler -
sen istediğin kadar zirla kendini parala...
sendeki bu ağız ağız değil, başka birsey =)
yalan yalan nereye kadar yalan?
-
Yaw bı anla la bı anla server kan delta itifaklari umurunda değil ben yaptığım gördüğüm icraatı diyorum yaw göztepeli nerdesin bu palavracı yağcı yobasi nerden buldun kaç para verdin ki bu bukadar yirtiniyor beliki buda paralı maşa o yüzden anlamak işine gelmiyor
-
Yaw bı anla la bı anla server kan delta itifaklari umurunda değil ben yaptığım gördüğüm icraatı diyorum yaw göztepeli nerdesin bu palavracı yağcı yobasi nerden buldun kaç para verdin ki bu bukadar yirtiniyor beliki buda paralı maşa o yüzden anlamak işine gelmiyor
ayni seyi benim sana sormam lazim ama paranin değil hesap pesinde oldugunu zaten yukarda yazdigin mesajların birinde acik acik hesap isteyerek bize göstermiştin =)
kimin ne anladığınin şu noktadan sonra pek bir anlamı yok. maske düşünce senin de altinti yaptığım mesajindaki gibi kan delta ittifakları umurumda değil demen güneşi sivamiyor sivayamiyor diyeyim o daha doğru olur =)
Hadi bi test yapalım, diyelim ki goztepeli yi de beni de tanımıyorsun. sence kan üyeleri her yazdığın mesaja niye like atiyor? bak bu sorunun cevabı senin için çok önemli. bakalım cevabı sen mi yoksa sahiplerin mi verecek =) once bi wp da görüşün anlasın ağız birliği yapın hatta vedat liderinizi arayin birbirinizle celisecek duruma düşmeyin. tamam sen kan ittifagini tanımıyorsun umurunda da değil tamam tamam =)
-
Ya yemin ederim senin tam bir hayel perest sin :))))