Display Moreserveri komple topla gel bi dene bakalım o sehirleri kurtarabiliyor musun =) bak burda seni pohpohlayan abiciklerini de al gel onlar iyi kestiriyor kendini =)
Siz en son böyle yazdığınız tarihten 4-5 ay sonra oluşan tablo şu şekildeydi.
Her sene dayak yiyonuz
Akıllanmıyonuz ali
Ye Allah ye
![]()
Ye Allah ye
![]()
![]()
bu goruntuleri alabilmek icin ikariam tr serverlerinde size yardım etsinler diye elini opmediginiz kucaklasmadiginiz ittifak ve oyuncu kaldi mi onu da ekleseydin keske... bir ittifagin merkezine gidip bu kadar cephede savasip hatta bu cepheleri 4 ay tutabilmek esas basaridir. aynisini siz yapin cepheleri bu kadar tutun zaten sizden buyuk ikariam oyuncusu olmaz. ben o lafi etmissem bosuna degil. defalarca saldirmaya geldiniz ama ilk karsi koymada tuta tuta kactiniz. en son KAN uyesi Williamwallace ve Thomas shelby gelmişti bizden birine bi yagma attılar arkasından kafalarina vurmaya baslayinca kendi elleriyle uzerlerindeki gemi ve askerleri kovup somleri de söküp kacmislardi. savas sonucunda ne olacağını onceden bildikleri icin 100k uzeri gpyi kovup kacmalarını da zaten benim ettigim lafin dogrulugunun göstergesi adamlar sonucunu bildigi bir savasa girmek istemiyor. gecen savasta aldıkları destegin %10 unu bile bulamayacaklarini bildikleri icin foruma konu açmışlar...
CHAOS KAN 2008 isimli konu...
neymis yeni güncelleme ve karşılaştıkları saçma sapan uygulamalar yuzunden kan ittifagi olarak ikariam i bırakmışlar...
canim ya ne kadar düzmece ne kadar algı kokan hareketler bunlar =)
hesaplarını, gp depolarını ve altınlarını satılığa çıkarmışlar forumda da böyle bir konu açıp bakin oyunu da bıraktık elimizdekiler batan geminin malları yetişen alıyor misali =)
siz arşivlerde teselli bulmaya devam edin.
biz halen burdayız halen güçlüyüz halen kralına eyvallahimiz yok. zoruna giden hazımsızlıginda boğulsun =)