Delta serverin en gereksiz savaşçısı

• bu goruntuleri alabilmek icin ikariam tr serverlerinde size yardım etsinler diye elini opmediginiz kucaklasmadiginiz ittifak ve oyuncu kaldi mi onu da ekleseydin keske... bir ittifagin merkezine gidip bu kadar cephede savasip hatta bu cepheleri 4 ay tutabilmek esas basaridir. aynisini siz yapin cepheleri bu kadar tutun zaten sizden buyuk ikariam oyuncusu olmaz. ben o lafi etmissem bosuna degil. defalarca saldirmaya geldiniz ama ilk karsi koymada tuta tuta kactiniz. en son KAN uyesi Williamwallace ve Thomas shelby gelmişti bizden birine bi yagma attılar arkasından kafalarina vurmaya baslayinca kendi elleriyle uzerlerindeki gemi ve askerleri kovup somleri de söküp kacmislardi. savas sonucunda ne olacağını onceden bildikleri icin 100k uzeri gpyi kovup kacmalarını da zaten benim ettigim lafin dogrulugunun göstergesi adamlar sonucunu bildigi bir savasa girmek istemiyor. gecen savasta aldıkları destegin %10 unu bile bulamayacaklarini bildikleri icin foruma konu açmışlar...

CHAOS KAN 2008 isimli konu...

neymis yeni güncelleme ve karşılaştıkları saçma sapan uygulamalar yuzunden kan ittifagi olarak ikariam i bırakmışlar...

canim ya ne kadar düzmece ne kadar algı kokan hareketler bunlar =)

hesaplarını, gp depolarını ve altınlarını satılığa çıkarmışlar forumda da böyle bir konu açıp bakin oyunu da bıraktık elimizdekiler batan geminin malları yetişen alıyor misali =)

siz arşivlerde teselli bulmaya devam edin.

biz halen burdayız halen güçlüyüz halen kralına eyvallahimiz yok. zoruna giden hazımsızlıginda boğulsun =)

Adsız_19.png

• Ben niye teselli ariyim düdük makarnamı pişirmişler ona bakmaya geldim seviyorum kendisini

Hahahah ikiniz bir araya gelecekmişsiniz de rodos kurtsrmayacakmış bugüne kadar sizi kurtarmadı rodos tecrübeniz ordan tabii :D

• Yav ali abi sanada bazen tilt oluyorum ha, şu MALzemeleri bir arada görünce vurmadan geçmiyorsun bunların modası geçti yol geçen hanı oldular tad vermiyorlar gari uğraşma diye diye dilimde tüy bitti. Arkadaşın GÖZTEPELİ kuyruk acısı EPSİLON'da yediği yağmalardan ötürüdür ha bide eline elma muz gibi meyveler verip yedirdiğim için olabilir ama yedirmiş içirmişiz niye düşman olsun o yüzden dimi :D :D :D Gidip şimdi bize ait olmayan hesapların görüntülerini eklerler buraya bu güruhlar onlar gelmeden gidip işimize bakalım şunlarla vakit kaybetme gari yeter :D

• herkesin bir hobisi var benim de hobilerimden biri boyle forumda konusup oyunda bi halt edemeyenlerin yuzune ne olduklarini soylemek. ondan sonra bi dönmeler bi kivirmalar bi sacmalamalar bi palavralar bi martaval okumalar ardi arkasi kesilmiyor. bunlar başını görüyor diyor ki boyle boyle oldu, sonunu gorunce de arsivler karıştırılıyor yok efendim soyleydi boyleydi. birisi de cikip demiyor ki, ittifak lideriniz (:D) Shelby vedat forumda konu acti oyunu bırakıyoruz diye Deniz kardes senin derdin ne halen neyin kavgasini veriyorsun diye. bu isler boyle iste, gecmiste yasadiklari travmalar son bulmayinca her fırsatta kinlerini kusuyorlar. Aşiret miş, adam kendi eliyle yazmis inaktif iken saldirdim diye, DENIZ ile DANKE SEB de alkış tutmaya gelmis. la adam inaktif =) jeton düşmüyor kafalarina da vursan buyuk harflerle de yazsan anlamiyor kafalari almiyor adamlarin. cezali hesaba yagma atip seni boyle yagmaladik diyen de bunlar degilmi, kendi merkezlerinde 4 ay boyunca ezilip kendi sehirlerinden dışarı her kafalarini uzattiklarinda kafalarina vuran biz degilmiydik. adamlar aralarinda tartisiyormus, biri bi sehre saldiriyor karsinda kim var kiminle savasiyorsun diye soruyorlar adam da diyor ki misal goztepeli ya da grand ile savaşıyorum diye, aninda geri cekil diye uyariyorlarmis. oyundaki haliniz ile forumdaki tavriniz birbiriyle örtüsmuyor. az delikanli olun efendi olun adam olun =) forumda sesli mesaj atma eklentisi yapilmasi lazim. boyle smiley koyarak ne kadar güldüğümü belli edemiyorum. komedi bunlar yahu =)

Adsız_19.png

• Grand misin tranmisin nesin bilmem raporlar ilk sayfada asılı savaşa sur kırıcı gondermiyecek kadar gereksiz bir savaşçısı burda tartisamayiz konuyu başka yere çekme gerek yok raporlar asili

• günde 5 Rodos yediğim , hepinizi patatese çevirdiğim merkezinizden mi bahsediyorsun

sen geldiğinde sana bile isteye kaç Rodos basıldı acaba 4 veya 5 seviye

Bu arada benden talep edilen yağma atılmasıydı ; seni yamağını liderini generalini kim varsa vurup tarla ettim

epsilonda zaten dostlarımız tarla ediyordu ben bu ufaklığın çok zıpladığını gördüm geldim orda da tarla ettim :)

A K I N C I L A R [K A N]

giphy.gif

• Forumda aç bul göster bana attığın asılmış bir tane yağma raporun varsa sileceğim oyunu onu da paintten yapıp getirme diye söylüyorum iyice deli gibi yaptınız kendinzii :)

Ayrıca sana son ziyaretimde sırasıyla tatile alıp bütün şehirleri taşıyıp hesabının ismini buradaki JustWatch yapıp hesabi sattım demiştin casperla bile haber geldi bırak çocuğun yakasını deltada oynamıyor o artık diye

• Yemin le acıdım bu göztepeli ve tayfalarina ne yaşamış bunlar ne yasatmisininiz bunlara vah vah vah yazık ama kızdığım konu bu ne yuzsuzluk hala çıkıp burda konusa biliyorlar anlamadım

• Adam göztepeliye vuruyor sesi granddan çıkıyor

eski arşivleri mi açsam biraz şenlenelim hazır bir arada bulmuşuz bu ikiliyi :))

arşivlerde teselliyi arayan deniz kardeş ...

Bak var ki konusuyor .ran.admiral :D

Senin arşivinde ne var ali ben söyleyeyim.

82ab33c8-958a-4a25-aa2b-20acafdc3627.jpg

grand-sonu%C5%9Fum.jpg

Bunlar sadece bestseller kısmı.

Senin tüm ağlamaların,sana yaşattığımız tüm dramlar tüm acıklı hikayeler Akıncılar[KAN] Savas raporlarında.

Silinmeden izleyin.

Sınırlı sayıda ....

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Grand misin tranmisin nesin bilmem raporlar ilk sayfada asılı savaşa sur kırıcı gondermiyecek kadar gereksiz bir savaşçısı burda tartisamayiz konuyu başka yere çekme gerek yok raporlar asili

tamam raporlar ilk sayfada asılı goztepeli nin cevap verdiği posttaki raporlari da gördük. inaktif hesaba yagma attin karsilik verildiğinde ise panik yaptin, forumda konu acacak kadar tirstin cevap verildikten sonra da grand misin tranmisin diye laf ediyorsun. ben anlamadim ki neyin derdindesin seni birileri sahiplensin mi istiyorsun simdiden soyle bari sehirlerim isgalde limanlarim kapali ben bi hata ettim gelin beni kurtarın diye. burda saga sola bos laf yapma. neymis altın hesabiymis bu hesapla oynanmazmis iyi de inaktif hesaba yagma atiyorsun karsilik gelince de zirliyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu =) senin sayende de bak kuyruk acısı olanlar tek tek ben şöyle yaptım ben böyle yaptım diye boş keseden sallıyor. sehir taşıdım, once rodos bastim sonra hesabı tatile aldım diyen yok. o kendini biliyor. benim ve ittifagimin çapı yetmedi ikariam tr de yardım istemediğim ittifak ve oyuncu kalmadı diyen yok, o da kendini biliyor. biliyorlar biliyorlar da forumda hangi yüzle boş keseden salliyorlar ben bunların yüzsüzlüğünün hayranıyım ne ezilmişler bunlar yahu =)

Adsız_19.png

• 82ab33c8-958a-4a25-aa2b-20acafdc3627.jpg

ip paylaşımlı hesaplardan birisi illegal ticaret yaparsa ip paylaşımlı hesaplarin multi kapsamında 1 yıl kapatılması ayrı, birinin hesabina girip hesaplarin kapanması farklı şeyler shelby vedatim.

ama mevzu şu, siz bunu da kendi işinize geldiği şekilde yorumladiniz, hatta karsimda cevap verebilmek icin hep aynı resimleri ayni raporları ekleyip ekleyip durdunuz. bi tane daha vardı, hani hesabım ceza alip kapandi tatilden çıkıp inaktife düşünce attığınız yagma raporu, onda da yağma böyle atılır diye not bile yazmıştiniz, o da sizin teselliniz ve ezikliginizin göstergesi.

hazir seni bulmuşken sunu da sorayım, niye oyunu bırakıyorsunuz ve bırakma nedeni olarak "yeni güncelleme ve karsi karşıya birakildigimiz sacmaliklar" seklinde kapalı ama bir o kadar da boş bir mazeret sunuyorsunuz? anlatsana biraz gülelim yahu ne var bunda =)

biraz aç bu konuyu shelby vedatim. ne oldu Müttefik sorunu mu yaşıyorsunuz? artık kimse sizin yalanlarınıza inanmıyor mu yoksa? vah vah olacak is degil =) yanarım yanarım filika gemisinin ne işe yaradığını ogrenemeden gittiğine yanarım vedat ah vedat ah =)

Adsız_19.png

• Deltanın en gereksiz savaşcısı başlığı ve sen, cok yakışıyorsunuz lksajdkasdasd

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Deltanın en gereksiz savaşcısı başlığı ve sen, cok yakışıyorsunuz lksajdkasdasd

iyi de konu bana açılmamış ki vedatim?

ben aşiret e teselli vermeye geldim =)

sen daha konuyu bile anlamamışsın, benim yorum yaptigimi görüp GRAND CEKEMEMEZLIGI sorunun nukseymis hemen birseyler yazmalıyım demissin =) zaten bu sende fıtık gibi birsey benim adımı gördüğün yerde fıtık atıyor... alistik artik alistik ahiretlim =)

Not: ittifakca oyunu niye biraktiniz ln anlatsana cesaret yoksunu =)

Adsız_19.png

• Grand yağma raporunu boş ver kaynakları boş ver gistepelinin yaptığı saldırı raporuna bak bence bu oyun sizin işiniz değil gidin çiftlik oyunu oynayin

• Grand yağma raporunu boş ver kaynakları boş ver gistepelinin yaptığı saldırı raporuna bak bence bu oyun sizin işiniz değil gidin çiftlik oyunu oynayin

bunların bu zeka ile oynayabilecekleri tek çiftlik oyunu çiftlik bank olur :)

giphy.gif

• bu goruntuleri alabilmek icin ikariam tr serverlerinde size yardım etsinler diye elini opmediginiz kucaklasmadiginiz ittifak ve oyuncu kaldi mi onu da ekleseydin keske

By the way ;

emrah gidip ATLANTİS ile CSY ile T1D ile BiB ile SUR(Zeki) ile SSF ile bir bir görüşmedi mi ? DELİ ile vakti zamanında anlaşmadı mı ? İsmet ile görüşüp anlaşmadı mı ?

çiftlik bank mağduru gırant

giphy.gif

• Grand teselliye gelmiş. Bende aşiret e destek vermeye geldim. İşiniz gerçekten zor. Kendisini rho dan beri tanırım. Rho da Ali hoca vardı. O bile baş edemedi. Laf yarışında da grand dan iki gömlek üstündür. Tam rakip bulmuşsunuz. Zamanında coma bile baş edememişti. Aşiret iyi gidiyorsun. tam destek8o

Birde konu açılmışken aşiretin astığı raporları kontrol ederken adasında eski bir dostun hesabına rasladım. Gerçekten hayret ettim. Cezası bitti. Mezarlık serverden taşındı demekki. Evinamin in hesabı DELTA ittifakına nasıl geçmiş? O hesapların olduğu adalar OLd un adaları idi. Hesap doğru, başkası hayran olarak isim değiştirmemiş. Burnuma kötü kokular geliyor.

9cj9lE.jpg