Merhaba arkadaşlar eski bir hesabımı delta serverina taşıdım sözde bana yağma atıp bana göz actirmiyacak iki delta savaşçı si attığı mesajları ve yaptığı icraatlarini sergilemek istiyorum kendilerini savaşçı sanan oyunla alakası olmayan göztepeli ve tayfasi
Delta serverin en gereksiz savaşçısı
-
- Galerias
- TR
- Delta
- XeW
- Closed
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
-
delta sakinleri ustadlarimin bu savaş hakindaki ve tercubeleri bu konu hakindaki yorumlarini bilmek isterim bu caylaklara ne yapmalı sizce🤣🤣🤣🤣🤣 bence rezilikten başka bir saldırı savaş degil
-
Göztepeli bir nebze delikanlı ol yaz buraya
-
Göztepeli ikariam oyununda oynadığı her serverda tarla olmakla yükümlüdür
Aksini kimse iddaa edemez
-
Aynen öyle ustadim
-
Şimdi gelip dicek ki bu ben değilim ben oyunu bırakmıştım
-
Yemin billah dandik hesapla deltada kök sokturdum ona savaşmayı bile bilmiyor saldırı yapıyor sur delici yolamiyor bildiğin bugüne kadar birileinin kanatları altında geçinip gitmiş ben değil delil ıspat kar konuşur resimler tarihler savaş ortada :)))))
-
Göztepeli küçüktür , mide bulandırır
-
Ona bile değmez valla 🤣
-
goztepeli zedeler in burda boyle körler sağırlar birbirini ağırlar moduna girmesine şaşırmadım. kendi kapasitesi goztepeli ye ulaşamayanlarin böyle maşa kullandığını görmek de beni şaşırtmadı tarih tekerrürden ibarettir sonuçta.
Aşiret e vermişler gazı, git inaktif iken saldır yagmala, karsi saldiri gelirse topuklarsin diye. aşiret i kim tanır =)
Williamwallace yani DANKE SEB melih iyi bilir o hikayeyi, yagmaya gel 40k odun al 100k uzeri gpyi sal arkana bakmadan topukla sonra da somu yik, forumda bu yüzüne çarpılsin sen de utanmadan rodos vurdunuz on saf gemilerimiz eksikti ondan kaçtık ondan 100k uzeri gpyi kovduk deyin. rodos nerde diye soruyorum rodos felan da yok.. o da yalan =)
hatırladın mı DANKE SEB =)
Sinek küçüktür mide bulandirir demene gerek yok. seni görünce mide bulandırmaya da gerek yok. mide bulanmasına da gerek yok =)
goztepeli ne kesmis seni arkadaş, halen unutamamissin =) neymis neymis jilet in hesabinda goztepeli varmış. bi ara da bana diyordunuz goztepeli nin hesapta sen de vardın diye... Allah kimseyi senin durumuna düşürmesin. halusulasyon değil bu başlı başına travma =)
-
Yav arkadaş, bir insan ve avanesi bukadar İLERİ ZEKA(!) olabilir mi gerçekten? Yav sizi insan yerine koyup cevap verdiğim için kendimden nefret ediyorum bazen ama nekadar MALzeme varsa bir araya toplanmışsınız size vurmadan olur mu? Şimdi diyecekler ki bunlara zaten yüce rab vurmuş, bir de senmi vuracaksın? Böylesine vurmak lazım.
İnaktif hesabı yağmalayıp buraya asmak birde üstüne savaşçı narası atmak nedir ya hayır çanak tutanlara bakıyorum karşımda hiçbir şekilde varlık gösterebilmiş oyuncular değiller alayı ADAM MÜSVEDDESİ

Sur delici yollamamış demiş sazanın biri, daha önce yollamayarak aldığım için gerek görmemişimdir belki

Daha ufak tefek raporlar varda, sizinle uğraşacak ne vaktim nede bu seviyeye daha fazla inesim var. Güruh bir topluluk olarak burda kendiniz çalıp kendiniz oynayın alışıksınız siz boş boş apartman ağzıyla konuşmaya ee nede olsa cinsiyetiniz buna müsade ediyor.
-
İleri zeka göztepeli gelmiş ağlama ağlama daha saldırmam sana savaşa asker düzeni kurup savaşmayı bile bilmiyorsun bende GP yoken korkudan 53 k GP çektim o korku sana yeter ayrıca deltada tanıdığım veya oyunum yok eski banlanmis bir hesabımı aktif olunca rasgele oraya taşıdım halla masa diyor yürü git ulen işine kılasim çapim bile değilsin seni savaşçı oyuncu alıp karşımda oynamam bile :)))))
-
Bu dünyaya güruh geldiniz, güruh gideceksiniz. Acıyorum gerçekten, allah şifanızı versin tez zamanda İNŞALLAH.

-
Adam göztepeliye vuruyor sesi granddan çıkıyor
eski arşivleri mi açsam biraz şenlenelim hazır bir arada bulmuşuz bu ikiliyi :))
-
Adam göztepeliye vuruyor sesi granddan çıkıyor
eski arşivleri mi açsam biraz şenlenelim hazır bir arada bulmuşuz bu ikiliyi :))
arşivlerde teselliyi arayan deniz kardeş senin durumun da çok vahimmis yahu yeni farkettim... zaten GOZTEPELI adini gördüğün yerde bi kuyruk acısı seziyorum sende. hayırdır sebebi ne bunun =)
biz ikimiz bir arada olamayız tarzımız farklı. ama olur da bir gün ikimizi bir yerde bulursan rodos da kurtarmaz haberin olsun sonra ağlama =)
aşiret de mesajinda demis 53k gp yapmis goztepeli diye. sen 53k gp yi ürkütücü görüyorsan farklı bir servere gec kardeş burda uzerler seni =) zaten suanki durumunu göz önünde bulundurursak, sehirler isgal limanlar kapalı, baska bir seçeneğin de kalmıyor. serveri komple topla gel bi dene bakalım o sehirleri kurtarabiliyor musun =) bak burda seni pohpohlayan abiciklerini de al gel onlar iyi kestiriyor kendini =)
-
serveri komple topla gel bi dene bakalım o sehirleri kurtarabiliyor musun =) bak burda seni pohpohlayan abiciklerini de al gel onlar iyi kestiriyor kendini =)
Siz en son böyle yazdığınız tarihten 4-5 ay sonra oluşan tablo şu şekildeydi.
Her sene dayak yiyonuz
Akıllanmıyonuz ali
Ye Allah ye
Ye Allah ye
-
Bu arada 2020 yılı Kurban Bayramında biz büyükbaş diye 7 kişi sana girip kestik ali
Maziyi çabuk unutmuşsun
-
Display More
serveri komple topla gel bi dene bakalım o sehirleri kurtarabiliyor musun =) bak burda seni pohpohlayan abiciklerini de al gel onlar iyi kestiriyor kendini =)
Siz en son böyle yazdığınız tarihten 4-5 ay sonra oluşan tablo şu şekildeydi.
Her sene dayak yiyonuz
Akıllanmıyonuz ali
Ye Allah ye
Ye Allah ye
Bence bu tablo yüz karası bir tabol bana hesaptan bahs ediyor :))) benim o hesapla oynama gibi bir niyetim yok altın kasma hesabi bütün şehirleri üzümde olan altı için o servera atılmış ama o hesapla bile ödunuzu koparmış isem ne mutlu bana :))