Delta serverin en gereksiz savaşçısı

• napsinlar tutunacak dalları bir tek o resimler var. ama lafa geldiğinde yok şuydu yok buydu diye mazeret bile sunamazlar, bizimle savaşmak beyinde kalıcı izler bırakır. bknz örnek aşiret ve in the dark =)

İkariam Tarihinde böyle bir savaş olmadı ve bu kadar büyük bir savaşı sen ve ittifağın '' Ezile ezile kaybetti ''

Aşağıdaki Linke tıklayıp görebilirsin :D

AKINCILAR[KAN] İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

evet sıradaki boş bahaneni alayım grand?

Seni bozmak hoşuma gidiyor :)

4 Ay kafana öyle bir vurduk ki bence sende kalıcı izler kalmış :D

• 4 ay boyunca merkezinizde ezilen sizsiniz biz degil =)

cepheleri kaybetmemek için ikariam tr de aglamadiginiz gp dilenmediginiz ittifak kalmadı bir de utanmadan 4 ay ezdik diyorsun, hic gurur da kalmamis sizde =)

o savaşta sizin yanınızda savasan kisilerin söyledikleri sizin ittifak ve kişileri sadece cikariniz için müttefiklik adı altında kullandiginizi savaş bittikten sonra da maskenizin düştüğünü çünkü artık onlardan alacak birseyin kalmadığında her birine davranisinizin değiştiğini söylediler. ben demiyorum onlar diyor bunu =)

foruma da gelince görmemiş bir savaş kazanmis tutmuş 100 defa aynı görüntüyü eklemiş durumuna düşüyorsunuz. çünkü ezilmislik psikolojisi sizi bunu yapmak zorunda bırakıyor =)

sizi de o savaşta kestik, hatta hafif bile kalmıştiniz sizin yanınızda COFF ittifagini ayri bir bolgede, Do-Ka ittifagiyla ayri yerde savasiyorduk. 4 ay değil 1 ay bizim merkezde savasmayi becerebilseniz zaten biz sizi savas galibi sayarız. zaten surekli ayni resimleri eklemeniz bu bahsettigim 4 ay icerisinde kendi merkezinizde ezilmenin uzerinizde biraktigi kalici etkinin göstergesi =)

imzasiz forum hesabıyla konuşacak duruma bile düşmüşsünuz bir de karşıma geçip ahkam kesiyorsunuz. araya da parazit diye aşiret i koyduk tam oldunuz =) kan ittifaginin ezikleri ve biricik uşağı aşiret :D

Adsız_19.png

• not: bir hesap silinince o hesabın adını alabilirsin. eskiden bu isim kullanimdadir diyordu. artik böyle birsey yok. serverden silindin mi hesap ismin gider. BiLGeMeN emekli adminim sen eskide kalmışsın, yeni sistem güncellemeleri sende geçerli olmuyor. evinamin adını almak için hesabı almaya gerek yok. sallarken bilip bilmeden sallama ihtiyar

Yok öyle bir şey. Banlı hesap hesap silinip mezarlık servere gitsede hesap ismini alamıyorsun. Olayı aklamaya çalışma evinamin hesabı sonradan ismi değişmiş hesap değildir. Sallayan sensin

s3el2e9.png omega da en son aldığım görüntü. Bu hesap banlı ve silinmiş hesaptı. Hala ismi alınamıyor

ticket ac ticket...

ben eski oyun adminiyim diye de belirt.

ondan sonra da sor de ki, bir hesap serverden silinince onun oyuncu adını alabilir miyim alamaz miyim diye de sor.

sonra karşıma gel, ya hesabının anahtarını ver ya da özür dile =)

şaka şaka, ben ne yapayım senin hesabını istemez sende kalsın bahşiş niyetine =)

Adsız_19.png

• Yok öyle bir şey. Banlı hesap hesap silinip mezarlık servere gitsede hesap ismini alamıyorsun. Olayı aklamaya çalışma evinamin hesabı sonradan ismi değişmiş hesap değildir. Sallayan sensin

omega da en son aldığım görüntü. Bu hesap banlı ve silinmiş hesaptı. Hala ismi alınamıyor

yalan konusma yaşının adami ol.

zeytin e ulasabilirsin eğer istersen,

evinamin in eski hesabı ne oldu diye sor ondan sonra karşıma geçip konus.

yaşlı başlı adamsın şu yaşında bile yalana bulanmissin yuh sana =) evinamin in hesabını napalim hesap mı kalmadı da evinaminin hesabıyla uğraşalım. yukarda da dediğim gibi bilip bilmeden konuşuyorsun.

kendi yazdığında kendin çelişki yaşıyorsun. banli hesap hesap silinip mezarlık serverine taşınsa da ismini alamiyorsun diyorsun. ihtiyar ihtiyar ihtiyar... hesap mezarlık servere gitmiş ban yediği serverde nasil ismini alamıyorsun hesap serverde değil kendine gel. yazdığıni once kendin oku sonra bize okut =)

sallayan sensin demissin, sen hem kendin sallaniyorsun hem de salliyorsun =)

Adsız_19.png

• neyi yutturacam? aslanlar gibi 4 ay sizin merkezinizde savastik, sehirlerinizden her dışarı ciktiginizda geri çekilmek zorunda kaldiniz, bizden ne farkiniz kaldi? Tek fark biz hesabı tatile alip çekildik, siz de her saldırdığınız sehirden geri cekildiniz. 4 ay sehirlerinize Üzüm dagitamiyordunuz. cunku kendi sehriniz haricinde savasamiyorsunuz, cephane takibi yapacak kapasiteniz yok, saldırı savaşı yapacak cesaretiniz yok. bu yüzden de biz deli ittifagi ile savasirken başka bölgede bizim diğer üyelerimize saldirmaya cesaret edebildiniz. hele o Williamwallace DANKE SEB melih ile Admiral sedatim yokmu ne rezil oldular, kendi sehrinin sur unda kesilmek nedir, baktilar rezillik diz boyu, hesaplarını tatile alip kaçtılar.

admiral sedat neye küstü niye oyunu bıraktı ondan haberim yok ama üzüldüm. o da bafrali çağlar gibi bos konuşur ama icraata gelince insan icine çıkmaya cesaret edemezdi. demekki son aksiyon oyundan koparmış sedatcigimi =)

Adsız_19.png

• cetrion Bu zeka küplerine birşey anlatamazsın yav çık forumdan ara benide gülelim şunlara az :D :D

kanka savas yok aksiyon yok ne yapacam sehirlere uzum mu dagitayim, bunlarla uğraşıyorum ve inanilmaz keyif aliyorum farketmedin mi =) stres toplarım bunlar benim, o yüzden kan ittifaginin forumdaki oyunu bırakma ilani bana inandirici gelmese de icimde bi hüzün bi burukluk oldu uzuluyorum yahu bunlar giderse kime vuracam ben:D

Adsız_19.png

• İnsanda biraz utanma olur halla burda laf ediyorsun gerçi laf etmesen aç kalacaksin yoksa bu Muhittin sana günahını vermez hahahahahahahah

kankam değil mi ben istedikten sonra para da verir o da benden istesin ben de lazımsa veririm. bizim dostluk anlayisimiz sizinki gibi savas zamani birbirini tanimaya benzemez, siz birbirinizden gp ve altın istediğinizde biri yok dedi mi birbirinize soversiniz, biz birbirimize gp deposu hediye ederiz, hatta arada da sorarız kankam birsey lazimmi diye =)

Aşiret kardes yanlış anlama, sen karşımızda sadece bir figüransin, biz senin sahiplerine lafımız diyoruz. yoksa sen kimsin sana laf edelim, ettiğimiz her laf esasında senin nezdinde senin sahiplerine yani kan ittifağına gidiyor. aman üzerine alınma biz senin gibilerin üzerine basıp geçmeye bile tenezzül etmeyiz. gülerler adama yoksa =)

ErGeNeKoN ne oldu ticket açtın mı? benim lafıma inanmadın bari ticket acip doğrusunu ogren. bir de utanmadan karsima geçmiş sallayan sensin diyorsun, yaşından başından utan, yok benim anlamadigim hadi sen bilmiyorsun, pohpohladiklarinin içinden bir tanesi de çıkıp seni uyarmiyorsa onlarin da birseyden haberi yok demektir. vay arkadaş kimleri muhattab alıyorum ben piuvvvvv =)

neyse neyse ben gidip bizim sayfaya biraz funny moments ekleyeyim bunlar sarmadı beni =)

Adsız_19.png

Edited once, last by cetrion ().

• A Ğ L A

K U D U R

• Ticket aç sen öğren hesap evinamin in mi değilmi, bilgi verirler. Benim şüphem yok. Şifresini bir şekilde ele geçirip hesabı mezarlık serverden çıkarrnışlar. Delta ittifakına sokmuşlar. Aksini sen isbat edeceksin. Ben iddia sahibiyim.

9cj9lE.jpg

• Ticket aç sen öğren hesap evinamin in mi değilmi, bilgi verirler. Benim şüphem yok. Şifresini bir şekilde ele geçirip hesabı mezarlık serverden çıkarrnışlar. Delta ittifakına sokmuşlar. Aksini sen isbat edeceksin. Ben iddia sahibiyim.

ben niye ticket aciyorum onu anlamadim?

beni ve delta gücü ittifagini itham eden sensin, evinamin in hesabını ele geçirmişler diyorsun, yahu sen harbiden bunamişsın ihtiyar. bizim ittifaktan herhangi birisi oyuncu ismini evinamin olarak yazsa ne yapacaksın o hesaba ve hesabın sahibine de aynı şekilde iftira atacaksin. bu nasil bir eziklik bu nasil bir cekememezliktir??? doğru olup olmadığı konusunda net bir kanıtın yoksa iddialarini gerçek sanacak kadar kuş beyinliler var, bak bafrali çağlar nasıl da hemen grand hırsızlığa mi başlamış demis, yapabildiğiniz anca camur atmak ve doğru olup olmadığını ispat edemeseniz bile camur atalim izi kalsın diyerek ne kadar ucuz bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyorsunuz, bu benim sizin hakkınızda ettiğim tüm lafları kanıtlar bir durum, ben değil siz kendi kendinizi rezil duruma sokuyorsunuz. ben sadece iki damla timsah gözyaşı döker üzülmüş gibi yapar bi küçük kahkaha atarım bak şu rezillere bak şu eziklere diye =)

aslinda bilgemen boyle değildi net konuşurdu biz de ne söylese mutlaka doğrudur diyorduk... taaaa eskiden tabiki, kan ittifagina katılmadan once... körle yatan şaşı kalkar diye boşuna denmemis. 70 yaşında adam bunamis karsima geçmiş halusulasyonlarini anlatiyor bir eksik sahsiyet de alkis tutuyor. kafayı yemiş bunlar =)))

Adsız_19.png

• Merhaba bilgemen abim alınan son bilgiye göre biz bu cetrion ne fazla yuklendigimiz için göztepeli den fazla ücret talep ettimis garibim hammalik parası yetmeyince ayakkabı boyaciligina başlamış bu para göze para yetiştirmek için ek iş yapıyor bilgemen aşiret ve kan itifagi bana çok yükleniyor kurban olayım ne istersen yaparım demiş buda fazla ücret talep ettimis abi yazık ya yuklenmiyelim buna bukadar :))))))

• Merhaba bilgemen abim alınan son bilgiye göre biz bu cetrion ne fazla yuklendigimiz için göztepeli den fazla ücret talep ettimis garibim hammalik parası yetmeyince ayakkabı boyaciligina başlamış bu para göze para yetiştirmek için ek iş yapıyor bilgemen aşiret ve kan itifagi bana çok yükleniyor kurban olayım ne istersen yaparım demiş buda fazla ücret talep ettimis abi yazık ya yuklenmiyelim buna bukadar :))))))

siz kac kisi yukleniyorsunuz bana bakıyım? =)

3-5 tane daha KAN ittifagi figuranligi yapacak ileri zekali daha bul ondan sonra tekrar bakarız yukleniyor musunuz yoksa size çok mu yükleniyorum =)

hatta liderinize soyle forumda konu açsın figüran aranıyor, goztepeli ve grand a laf edecek başka birsey yapmasa da olur KAN ittifagi oyunu bırakmış foruma konu da açmış, hesaplarını bu figüranlara hediye edecekmiş diye bakalım Kaç figüran çıkacak ortaya =)

not: aşiret den zeki, bilgemenden genç ve gururlu olsun lütfen =)

bu notu da eklemeyi unutma ama darılırım =)

Adsız_19.png

• ErGeNeKoN abisi bak Aşiret de senin gibi yaşlanmış iki kafadar gidin tavla felan oynayın buralarda çok dolaşmayın ezerler sizi... üzülüyorum bak çok ciddiyim. tamam kaşınanı kasiriz da sonuçta bizim de bi vicdanımız var üzülüyorum halinize figüranlik usaklik yalakalik bunlar size yakışmıyor =)

Adsız_19.png

• ErGeNeKoN abisi bak Aşiret de senin gibi yaşlanmış iki kafadar gidin tavla felan oynayın buralarda çok dolaşmayın ezerler sizi... üzülüyorum bak çok ciddiyim. tamam kaşınanı kasiriz da sonuçta bizim de bi vicdanımız var üzülüyorum halinize figüranlik usaklik yalakalik bunlar size yakışmıyor =)

Yok benim hobim dağcılık. Günde 30 kilometre dağda yürürüm. Bir gün gel seni de dağa çıkarayım. Bakalım hangimiz daha genç. Kaya tırmanışı yaparken başın dönmesin diye ilaç almayı unutma :P

9cj9lE.jpg

Yok benim hobim dağcılık. Günde 30 kilometre dağda yürürüm. Bir gün gel seni de dağa çıkarayım. Bakalım hangimiz daha genç. Kaya tırmanışı yaparken başın dönmesin diye ilaç almayı unutma :P

lafi değiştirmeye kivirmaya calisiyorsun ama ümüğünü yakaladim bir kere ihtiyar, bırakmam...

serde kecilik var diyorsuuuuun...

inatçılık da ordan geliyor demekki =)

ne oldu ticket açtın mı?

aslinda mantik sahibi biri ve bunamamis olsan mantiginla bile iddianin yanlis olduğunu kendin bulabilirsin.

neydi iddian?

hesap silinince onunla kültürel anlaşması olan kişilere oyundan mesaj gidiyor, bilmem kim oyuncusunun halkının kayıplara karıştığını bilmem ne.... diye...

o andan itibaren o oyuncunun ismini alabilirsin çünkü artık serverde öyle bir hesap yok ve hesap mezarlık serverine düşmüş oluyor. hatta mezarlıktan hesabı çıkarırken de uyarı geliyor, hedef serverde o isimde bir hesap olup olmadığından emin olun diye.

öğretici bilgileri kenara not et ihtiyar...

sen yaşını ve BAŞINI almışsın bunamanin yanı sıra unutkanlık da başlamıştır ya da eli kulağındadir.

Hadi öptüm gözlerinden, yanlış biliyormuşum sana sallıyorsun diyerek haksızlık ettim özür dilerim mesajını bekliyorum.

boyle birsey yapamazsan da üzülme, kan uyesi ve/veya sempatizanisin adamlik ve saygı konusunda saygını çoktan yitirmişsindir sen. körle yatan şaşı kalkar sonuçta...

Adsız_19.png