Поздрав свима који читају, активним играчима, операторима, администраторима, модераторима, свима који раде да игрица и даље функционише и напредује. Инактивни играчи моја најболнија и најпитанија тема последњих пар месеци. Исто је и сада, зна ли неко, постоје ли икакве информације када ће доћи до брисања инактивних играча са наших сервера. Медвеђа услуга нам је учињена повећавањем капацитета складишта и депоа, сада имамо опцију да градимо више градова али колико видим погодних места више нема, видим да велики број људи мучи муку јер сами грувају велику количину ресурса у своје острво јер не постоји подршка из разлога што су закључани са великим бројем инактивних играча. И то полко губи смисао јер када дође време за нови град, мора да се зида удаљено од осталих на иоле погодном острву са већ мало развијенијим рудницима. Ја сам први играч на свом острву мермера, мука је била кренути од нуле и улагати, бацио сам у њега сада већ 20 милиона дрва, остатак острва чине инактивни играчи због којих не могу више да градим ту, а камоли а неко острво са још јачим рудницима. Поента игре и јесте да мотивишу играче који дуго и истрајно играју, да могу да се додатно граде, уједињују са својим савезницима градећи градове на истим острвима, једноставно напредују даље у игри. Јако је депримирајуће да неко ко је направио налог, и никада више није зашао у игру, не зна ни како се игра зове стоји ту и заузима место. И тако месецима и месецима. Губи се воља, мотивација и полако смисао. Зато молим некога ко је у било каквом контакт са људима који се баве побојшањем игре да виде, питају или сазнају да ли у скорије време и на наше просторе могу доћи такозвана гробља за неактивне играче. Такође и играче који посећују сервер да се прикључе теми, напишу своје мишљење. До тада поздрав свима и надам се да ћемо у скорије време заједно доћи до неког решења и да ћемо наше сервере наградити позитивним променама и иновацијама. Хвала унапред свима који ће учествовати макар позитивним коментаром!

Неактивни играчи, могућност њиховог уклаљања?
-
- Suggestion
- SE
- Ares
- Adalya
-
-
Bolje bi bilo da se pozabave poboljšanjem same igre.
Recimo kad su već uveli ove promene da omoguće igračima da kupe minimum dva puta više brodova nego što je sad to moguće,.. ili bar 300.
Kako oni misle sa 190 brodova da prebacujemo 500, 600 miliona resa a u nekim slučajevima i 3,5 milijardi ?
Pa dali su normalni
?!
Šta treba godinu dana da prebacujem rese da bi podigao gradsku na 60 lvl ?
-
Тачно! Ја сам инактивност поменуо, јер то је тренутно моја највећа бољка, у маси сам инактивних играча, нема излаза! Имам резеденције подигнуте за 11 градова, а само 9 градова, не желим да колонизујем тамо где су рудници испод макар прихватљивог нивоа, нити да правим нове градове на 2,3 сата удаљеним острвима, ресурсе ћу пребацивати што ти кажеш годинама. Једноставно мислим да се губи помало воља за игром када те поприлично ограниче, Можда се и слажеш са мном да свакако је ово игра на дуге стазе и да би био конкурентан у страрту мораш да знаш да ћеш дуго чекати јер напредак је спор, а још су га додатно успорили тиме што су наши сервери препуни инактивних играча, наравно и тиме што имамо ограничен број бродова. Свакако, шта год ти и ја причали мислим да нема вајде, једноставно наши сервери не функционишу као глобални, тамо постоје тачно одређена правила и стриктно се поштују. Ми имамо гомиле мулти налога, гомиле инактиваца а то мало по мало убија чар игре, а веруј ми, поготову некоме ко се као ја први пут регистровао 2009'те године. Сећам се као јуче да је било, хиљаде активних људи а све је функционисало као сат, кажњавао се речник, поштовала су се правила, било је тешко, али било је коректно, знаш да ако неко не уђе месец, два на налог, он се брише! Острва јака, сви улажу, ратују два савеза, свака борба иде на форум, коректно објављивање рата, списак учесника који учествују, дипломате савеза не ратују, иде шала све време између обе стране а људи се на крају нађу у реалном животу и седну на пиво.
-
Jbg šta reći, moraćeš da sačekaš da neaktivni igrači nestanu.
Posle nekog vremena svi oni koji su sivi nestanu.
Imaćeš mesta gomilu ali treba dočekati, to je ono.
Šta da ti kažem slažem se sa svim što si naveo.
I ja igram već 12 godina sa povremenim pauzama.
Ovo sad što su uradili je dobro (dali su mu po elektrošoku), malo će da živne igra ali moraju da omoguće igračima bar još 200, 300 brodova dodatnih da se kupe inače će biti Sizifov posao prebacivati po 500 miliona resursa da bi podigao jedan nivo zgrade.
-
Лепо си рекао, слажем се, све је тачно. Има потенцијала да живне и вероватно и хоће, само мало труда уложити. Чуо сам се везано за инактивне играче са неколико страних модератора, кажу да за одређене сервере који нису толико популарни и да за ратне сервере не постоје такозвана гробља, све док једног дана а то може бити сутра или за 5 година гробља не стигну и на наше сервере, тамо се складиште инактивни налози. Ко буде стрпљив имаће леп распоред градова и биће му доста лакше, с друге стране ко буде спреман да сукне фину количину пара у игрицу такође ће моћи себи да направи леп распоред градова, са малим чекањима, добрим рудницима и савезничким комшијама. До тада остаје нам да се држимо и не одустајемо, а како буде биће!
-
Поздрав свима који читају, активним играчима, операторима, администраторима, модераторима, свима који раде да игрица и даље функционише и напредује. Инактивни играчи моја најболнија и најпитанија тема последњих пар месеци. Исто је и сада, зна ли неко, постоје ли икакве информације када ће доћи до брисања инактивних играча са наших сервера. Медвеђа услуга нам је учињена повећавањем капацитета складишта и депоа, сада имамо опцију да градимо више градова али колико видим погодних места више нема, видим да велики број људи мучи муку јер сами грувају велику количину ресурса у своје острво јер не постоји подршка из разлога што су закључани са великим бројем инактивних играча. И то полко губи смисао јер када дође време за нови град, мора да се зида удаљено од осталих на иоле погодном острву са већ мало развијенијим рудницима. Ја сам први играч на свом острву мермера, мука је била кренути од нуле и улагати, бацио сам у њега сада већ 20 милиона дрва, остатак острва чине инактивни играчи због којих не могу више да градим ту, а камоли а неко острво са још јачим рудницима. Поента игре и јесте да мотивишу играче који дуго и истрајно играју, да могу да се додатно граде, уједињују са својим савезницима градећи градове на истим острвима, једноставно напредују даље у игри. Јако је депримирајуће да неко ко је направио налог, и никада више није зашао у игру, не зна ни како се игра зове стоји ту и заузима место. И тако месецима и месецима. Губи се воља, мотивација и полако смисао. Зато молим некога ко је у било каквом контакт са људима који се баве побојшањем игре да виде, питају или сазнају да ли у скорије време и на наше просторе могу доћи такозвана гробља за неактивне играче. Такође и играче који посећују сервер да се прикључе теми, напишу своје мишљење. До тада поздрав свима и надам се да ћемо у скорије време заједно доћи до неког решења и да ћемо наше сервере наградити позитивним променама и иновацијама. Хвала унапред свима који ће учествовати макар позитивним коментаром!
Uzalud ti sve što si napisao,pisao sam ja već o tome i pitao ali nema šanse da ti itko od famoznih moderatora uopće i odgovori jer ne znaju ni oni. Najbitnije je da "Pčelica Suzy" svaki dan spama sa porukicama o Happy our za kupnju ambrozije.
Gledam sad samo na jednom otoku ja sam u rudnik mramora ubacio 70 miliona drva,praktički sam sam podigao rudnik na lvl 33,drugi igrači ništa,jedan je samo aktivan i to je 100000000% multi račun,nikad ne odgovara na poruke niti ista drugo a ostalo su sve inaktivni gradovi lvl 1,kao što si napisao jedno u životu došli i napravili nalog i nikad više se nisu vratili ali eto ja sad nemam mjesto za novi grad. Pazi ovo nalog koji je napravljen 05.01.2021. znači još malo dvije godine !!!! EEEEEE dvije godine...700 dana lik se nije pojavio ali eto tu je,zauzima mjesto na otoku
-
rancego Знам! Веруј ми на реч да полако али сигурно губим наду! Невероватна и нереална ствар је да се један проблем развлачи и смета толико дуго. Невероватно је да је само један апдејт потребан да се реше проблеми који нас муче, за мене је то лично најјвећи проблем! Имам резеденције изграђене за 11 градова, ускоро планирам да крећем да дижем за 12ти град, а имам их само 9. Не желим да се разбацујем сатима далеко по серверу да бих уграбио неко острво где су мало јачи рудници, не желим да се колонизујем на острву испод где ћу бити једини играч и опет кретати од нуле, опет сам! Инактивни играчи су ми уништили потпуно чар игре, људи који не знају и не сећају се дана када су се регистровали руше ужитак некоме ко свакодневно остави пар сати овде и тако годинама у назад! Ја не знам колико је потребно да се изради та скрипта за брисање играча али када ти стотине и хиљаде играча са различитих ратних сервера указује на нешто, па стани узми и заврши то. Контактирао сам, наше, стране админе и модераторе, нико не зна одговор, нико не зна када и да ли ће се икада десити њихово брисање. Не може ми нико објаснити да не постоји било који начин да се контактира неко у Гејмфорџу, да се сазна да ли нас уопште имају у плану и дал је вредно чекања. Наводно се наговештава да би у јануару требало да изађе информација о мрџу ратних сервера али и то окачи мачку у реп колико је поуздано, пишу играчи као ти и ја, који могу само да наговештавају али не могу да знају поуздано! Непрофесионализам и ужас је да године пролазе а нико ништа не предузме, депримирајуће је видети да неко ко игра 1000 дана и неко ко није ушао 700 дана на крају дана котирају се исто.
-
Да ли је било ко приметио неке промене, наводно је уведена скрипта која брише инактивне играче, има ли неки налог да је нестао или нас само лажу? Као не знају колико ће времена бити потребно док крене да ради али уведена је и полако ће почети да се бришу, реч је о ратним серверима.
-
E sad mi dodje da otvorim nalog na tom war serveru, da ti nadjem koordinate i da ti pozauzimam sva ta mesta gde su sad inaktivci 😂😂😂
-
-
И заборавих да додам, све и да дођеш баш је тешка прича да можеш одмах да поставиш 8 градова колико је њих инактивних на острву, а ја већ имам резеденције изграђене за наредна три града и само чекам, тако да у најбољем случају можемо да будемо комшије, хехехе. Знај да си добродошао, сам ћу ти и координате послати ако се заправо определиш да кренеш да играш на ратном серверу.