Dragă comunitate,
în câteva zile va fi ziua mea de naștere, am putea juca un joc distractiv și aș putea oferi câteva cadouri!!
Concursul va începe astăzi 25.10.2022 și va dura până la 31.10.2022 23:59 (Ora greacă), ziua mea de naștere.
Instrucțiuni
- Puzzle-ul este format din 100 de piese.
- Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a fi redirecționat către puzzle.
https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=17edde1ea243
IMPORTANT 
Când puzzle-ul este completat trebuie să-mi trimiți următoarea fotografie, astfel încât să se vadă piesele

Atenție!
-Poți vedea fotografia originală a puzzle-ului în partea de jos stânga a imaginii.
-Nu contează cine face puzzle-ul primul.
Reguli
- Toți utilizatorii înregistrați pe forum sunt eligibili pentru a participa.
- Chiar dacă aveți mai multe conturi în joc, puteți participa doar cu un singur cont de forum.
- Nu aveți voie să creați mai multe conturi pentru a avea mai multe intrări.
- Participarea pe un cont al unei terțe părți nu va fi acceptată.
- Am dreptul de a anula participarea unui jucător în cazul în care se observă o încălcare a regulilor.
- Am dreptul de a anula concursul dacă nu există înscrieri.
- Tragerea la sorți va fi efectuată prin intermediul unui program automat de selecție aleatorie (intrări valide).
- Imaginea puzzle-ului trebuie să-mi fie trimisă într-un mesaj privat pe forum.
- Premiile vor fi acordate în termen de 3 zile (zile lucrătoare) de la încheierea concursului.
- Echipa de conducere nu poate participa la concurs.
Lista de cadouri
1. Câștigător Cupoan Gameforge în valoare de 10 € 
2. Câștigător Cupoane Gameforge în valoare de 9 € 
3. Câștigător Cupoane Gameforge în valoare de 6 € 
*Dacă sunt multe înscrieri, voi mai oferi încă 2 vouchere în valoare de 3 euro pentru un total de 5 câștigători.
**Νu mă întrebați câți ani am.. hmmm poate că următoarea competiție este pentru anul viitor
.. sănătate până atunci!!

Mult noroc!