Concursul - La mulți ani Whitedrum!

• pngegg.png

Dragă comunitate,

în câteva zile va fi ziua mea de naștere, am putea juca un joc distractiv și aș putea oferi câteva cadouri!!

Concursul va începe astăzi 25.10.2022 și va dura până la 31.10.2022 23:59 (Ora greacă), ziua mea de naștere.

Instrucțiuni

- Puzzle-ul este format din 100 de piese.

- Faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a fi redirecționat către puzzle.

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=17edde1ea243

giftbirth.png IMPORTANT giftbirth.png

Când puzzle-ul este completat trebuie să-mi trimiți următoarea fotografie, astfel încât să se vadă piesele

whitedrumevent.png

Atenție!

-Poți vedea fotografia originală a puzzle-ului în partea de jos stânga a imaginii.

-Nu contează cine face puzzle-ul primul.

Reguli

- Toți utilizatorii înregistrați pe forum sunt eligibili pentru a participa.

- Chiar dacă aveți mai multe conturi în joc, puteți participa doar cu un singur cont de forum.

- Nu aveți voie să creați mai multe conturi pentru a avea mai multe intrări.

- Participarea pe un cont al unei terțe părți nu va fi acceptată.

- Am dreptul de a anula participarea unui jucător în cazul în care se observă o încălcare a regulilor.

- Am dreptul de a anula concursul dacă nu există înscrieri.

- Tragerea la sorți va fi efectuată prin intermediul unui program automat de selecție aleatorie (intrări valide).

- Imaginea puzzle-ului trebuie să-mi fie trimisă într-un mesaj privat pe forum.

- Premiile vor fi acordate în termen de 3 zile (zile lucrătoare) de la încheierea concursului.

- Echipa de conducere nu poate participa la concurs.

Lista de cadouri

Untitled-3.png1. Câștigător Cupoan Gameforge în valoare de 10 € ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

Untitled-3.png2. Câștigător Cupoane Gameforge în valoare de 9 € ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

Untitled-3.png3. Câștigător Cupoane Gameforge în valoare de 6 € ανακοίνωση_gladiatus_tw_d3fbb7f8638e463aecce6e64bd66f952.png

*Dacă sunt multe înscrieri, voi mai oferi încă 2 vouchere în valoare de 3 euro pentru un total de 5 câștigători.

**Νu mă întrebați câți ani am.. hmmm poate că următoarea competiție este pentru anul viitor 8o.. sănătate până atunci!!

scorpion1.jpg

Mult noroc!

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

• Vă mulțumesc tuturor!!

Scuze, greșeala mea.. Va trebui să-mi trimiți fotografia personal, forumul cu numele jucătorului tău și serverul. :)

• Dragă comunitate,

Vă mulțumesc foarte mult pentru participarea dumneavoastră la concurs și mă bucur că a existat un astfel de răspuns.

Le doresc tuturor tot binele din suflet cu sanatate, dragoste si fericire!!

Datorită participării mari vor fi 5 câștigători.

Intrări valide:

ronyhd2000

andra

killbills415

Moandor

invictus1995

S T R I G O I U

liviu66

Ikariam

iancumarius88

Sheldox

1Step2Die

Adizewww

Apollo

claudiupetrascu

Reaver

diegonataliacaceres

edge_2305

Antilex

CrissPd

FloryneluSLR

legenda

bogdansssss

Câștigători:

1. edge_2305 - Cupon 10

2. iancumarius88 - Cupons 9

3. S T R I G O I U - Cupons 6

4. FloryneluSLR - Cupon 3

5. andra - Cupon 3

Felicitări celor norocoși!!

*Câștigătorii vă rog să mă contactați pentru a le oferi premiile!!

THANKS.png