למה הפורום כבר לא פעיל?

• למה הפורום לא פעיל כמו פעם?

פעם היו מדריכים לכל דבר והכל נמחק

פעם הייתי יודע מה מותר ומה אסור מבחינת חוקים הרבה יותר מפורטים (יש לי ים שאלות)

פעם היו מפרסמים דוחות מכריזים מלחמות

השרת Pangaia3 מאוד פעיל מבחינה של ישראלים

יש ברית של 56 שחקנים ישראלים והשרת הזה יחסית חדש

אם השרת הזה לא פעיל יותר מבחינה של שאלות ודברים כאלה איפה הכי עדיף לשאול?

ואם מישהו יודע אם אפשר להשיג את הפורום הישן? אשכולות והודעות הכוונה שלי

• שאלה טובה... כנראה כי ברית vip הוציאה את כל שחקני ריין מהשרת ועכשיו כבר לא נשארו שחקנים

• פורום היום פחות זורמים, היום יותר זורם כל העניין של הדיסקורד

וגם הקטע שישראלים אין הרבה שמשחקים

• פורום היום פחות זורמים, היום יותר זורם כל העניין של הדיסקורד

וגם הקטע שישראלים אין הרבה שמשחקים

אז מי שאין לו דיסקורד של אנשים פחות יכול להשתלב במשחק בקרב הישראלים

• הייתה תקופה שלא נשלחה הודעה אחת בפורום הזה במשך שנה, ואז אני החייתי אותו ובאותה תקופה הייתה פעילות מרשימה מאוד, היום יש שאריות של פעילות מאותה תקופה שבניתי

• אני נמצא בברית בפנגיה 3 . לא כל הברית ישראלים. ותכלס שרת די משעמם. ומלא באמבורסיונרים כבדים. משעשע לראות שמקום 1 עם 2.7 מליון נקודות ומקום 50 עם 400 אלף. זה הבדל הזוי.

איקרים כבר לא מה שהיה וכנראה לא יהיה. אין מה לעשות.

הפורום מת. ועוד מי שהיה רוצה לחזור בשביל הנוסטלגיה, לקחו לנו את הנראות והקטגוריות שהיו. וגם דור קצת שונה. אז היה טוב וטוב שהיה כנרארה.

• מה השם שלך בשרת?

איך משעמם? ים אנשים וים בריתות, אני 2000 נקודות והאקשן אצלי חוגג ויש לי אולי חמישה אנשים סביבי לא יותר

• זה תלוי בנקודת המבט של כל אדם, הנקודת מבט שלך היא טובה וגם נכונה, אבל הנקודת מבט שלו נובעת מחוסר ידע וניסיון, הוא יכל לרשום טענות הגיוניות אחרות,

שרת כזה הוא מעולה ויכול להיות כיף למי שעוד לא שיחק בשרתים החדשים, כשנרשמתי לשרתים הקודמים אופסילון ופי היה כיף ואז פשוט מיציתי את הרעיון של שרתים חדשים, לא צריך להתמרמר כי אין על מה

(ודרך אגב, הבדל של 2 מיליון ניקוד בין מקום ראשון ל50 זה הגיוני לגמרי)

• ברור הגיוני .PAY TO WIN. . הרבה יותר מזה גם הגיוני. תלוי כמה החשבון בנק שלך גדול. כי זה 100%

כאילו גם אם אני מלך הידע והניסיון. אין לי תכלס מה לעשות מול אלפי ספרטנים שפשוט לא צריכים רענון ומשאבים ואפשר להקפיץ אותם מכל חור. אז ודאי שאפשר לתת את כל החיים למשחק ולנצח גם את זה. פשוט לא בא בחשבון אצל הרבה אנשים.

• אתה טועה

• הבעיה במשחק זה הכפולים

אי שם בעבר, בעידן שדלתא הייתה קיימת, כפול היה סיבה לבאן והרחקה לצמיתות מהמשחק

היום, נכנס שחקן, תוך שעה ממלא 4 איים בכפולים ויש כאלה את כל גזרת האיים בו הוא נמצא ומשדרג את עצמו לדעת

זה אולי טוב לבעלי המשחק, אבל הרס אותו עבור השחקנים

יש גם את הפירטים, הכפולים שלא תמיד משותפי רשת, כי יש אנשים עם מספר מחשבים ומחשבים בעבודה, ואז הם תורמים לעצמם נקודות לכידה וכוח צוות ומשתלטים על המקומות הראשונים, עובדה שיוצרת פערים שלא היו אפשריים בעבר

אני מבין שמטרת המשחק שבעלי המשחק ירוויחו כסף, אבל נראה לי שעל הדרך הם גם הרסו אותו

עוד נקודה, באומריקון היה כלל בברית הראשונה שלא תוקפים שחקנים פעילים אלא רק אפורים בשביל לא להבריח שחקנים ולא "להרוג" את השרת (כמובן במידה ופרצה מלחמה, שחקני היריב יצאו מכלל זה והותקפו). לצערי זה לא כך בכול השרתים