Bug jefuiere

 • Salut,


  In urma unei jefuiri, am trimis nave de comert (ca sa iau resurse), am primit notificarea ca am jefuit cu succes si ca mi-au descarcat X resurse in orasul Y. In schimb eu nu am primit resursele, dar NICI navele cu armata nu mi-au venit, in partea stanga sus la navele de comert imi scrie "Momentan nu este nici o nava de comert pe drum", dar imi arata 0/40. Va rog sa ma oferiti o rezolvare la acest bug, daca este nevoie de remote pentru eventuale testari, va rog sa imi scrieti.


  Mersi,


  Hello community, I have a question, after an attack, I won the battle, I also had transport ships (to take resources) on the "City" column, I received a notification that I looted and that it brought X resources, but instead , I have 0 transport ships, I don't have the army, I haven't received the looted resources either. If I click on the ships in the upper left, it says "There is currently no merchant ship on the way"

 • Salut


  Reclamarea unui BUG va trebui sa o faci prin sistemul de suport, prin tichet. Aici putem doar noi, jucatorii sa iti spunem daca am intampinat aceeasi problema si daca am gasit o solutie. Din experientele colegilor mei, aceasta situatie e intalnita daca actiunea ta se termina la ora fixa, la momentul in care serverul isi da un update (incarca actualizarea datelor la scoruri totale, general, cercetari, etc. Adica celebrul update de ora fixa pe care il stiu toti jucatorii de cand jocul). In urma implementarii noii versiuni, jocul are un lag la ora fixa (intre 00 si 02 minute a fiecarei ore) si in acest interval e posibil sa intampini situatii de genul celei prezentate de tine, pierderi de trupe / resurse, imprastierea navelor comerciale si / sau dispersarea armatei. Navele comerciale se vor intoarce dupa reorganizare in oras. Totusi, acest lucru nu a fost intalnit in mod frecvent la trupe sau resurse, prin urmare e posibil ca acestea sa fie pierdute definitiv.


  Pentru a evita, cel putin pentru moment, aceasta situatie, iti recomand sa nu intreprinzi actiuni care au finalizarea la ora fixa.

  Orice actiune de jaf / transport / raiduri, trebuie sa aiba finalizarea inainte sau dupa update-ul de ora fixa pana cand GF va remedia aceasta situatie!


  Spor la joc!