Resurse la nivel cu noua versiune

 • Ceau tuturor,


  In legatura cu ultima/ultimele actualizari avand in vedere ca acuma avem fff multe nivele de cladiri care trebuie sa le construim, as propune ca si productia de resurse sa fie ajustata concret pe nivelul cladirilor, costurilor necesare etc, in plus din moment ce s-a marit si academia la un nivel foarte mare, propun ca si punctele de cercetare dar si viitorurile sa fie ridicate cu cateva nivele. SIncer acuma la fel ca si voi nu stiu a estima la cat are trebui sa fie productia de puncte de cercetare dar si resurse, asa ca va rog sa veniti cu propuneri. :)

  Editare: am observat ca sunt schimbate mai multe, va rog sa luati in calcul si capacitatea portului: nave, viteza incarcare, capacitatea navelor etc, si in plus cam orice ar trebui optimizat pentru a fi la nivel cu noua versiune.


  Va multumesc anticipat :)

  Edited once, last by Aran ().

 • Capacitatea navelor de transport ar trebui modificata, sau introduse nave in plus prin cercetare sau oricum considera ei ca e posibil. Incarcarea in port a fost modificata... in sensul ca s-a marit nivelul maxim inclusiv la portul comercial.

 • Buna seara,

  de la schimbarile facute, serverul functioneaza deplorabil, cu perioade lungi de timp in care intarzierile sunt de ordinul secundelor, dar si perioade in care logarea este imposibila.

  Exista vreo estimare cat timp jocul se va comporta asa? Inteleg ca se fac actualizari pe bazele de date SQL sau Postgres, dar orice masina virtuala ar fi scapat de "greutati" pana acum? Este imposibil sa te bati naval la secunda sau sa joci la pirati eficient cu aceste intarzieri.

  In rest, laudabile intentiile de modificare si animare joc, dar sugestiile de mai sus ale colegilor mei sunt bine-venite. Un palat de nivel 20 consuma 3,5-4 miliarde resurse, cu 180 nave inseamna 36.000 trensporturi...las mostenire nepotilor mei palatul de la 19 la 20.

  O seara frumoasa.


  Buna dimineata!

  am facut si eu cateva calcule si lucrurile par "extravagante" odata cu implementarea noilor modificari.

  Un calcul destul de superficial arata ca palatul de la 19 la 20 are nevoie de aproximativ 3,6 miliarde resurse, la 190 nave da 37.894 transporturi. Chiar si pentru un jucator activ 12 ore pe zi si utopic 30 minute pe transport, tot este nevoie de 1578 zile pentru palat.

  Probabil de la 12 la 19 mai este nevoie de minimum 100.000 transporturi, daca inmultim proportional cu numarul de orase ajungem lejer la 2,8 milioane transporturi. Fara o corectie serioasa la capacitatea de transport a navelor comerciale sau a numarului lor, strastrastranepotii nostrii vor da click-ul final :)

  Laudabila intentia Gameforge de a oferi jucatorilor mari posibilitatea sa isi dezvolte in continuare conturile, dar micile corectii sunt imperios necesare.

  O zi excelenta!


 • Buna seara!

  a trecut deja destul timp pentru ca update-urile aplicate jocului sa nu mai influenteze viteza serverului. Totusi, in continuare sunt perioade lungi de timp in care jocul nu poate fi accesat sau navigarea pe joc este lenta, imposibil de acceptat.

  Am colegi care se plang ca nu mai pot ataca, jefui, este utopic sa iti doresti o navala sau terestra la secunda cand jocul functioneaza atat de prost.

  Din punctul meu de vedere, resursele alocate masinilor virtuale/servere sunt insuficiente, RAM-ul si numarul procesoarelor sunt modeste.

  Este utopic sa investesti in ambrozie intr-un server care doar se taraste, update-urile facute nu acopera dezamagirea pe care o avem cand accesam jocul.

  Se poate va rog un punct de vedere al adminilor?

  Multumesc si o seara frumoasa!

 • Buna seara,

  Odata cu implementarea noilor update-uri au aparut si unele probleme, iar GF lucreaza la rezolvarea tuturor problemelor aparute. Totodata, dupa cum ati observat inca sunt unele probleme care persista, pe aceasta cale multumim jucatorilor care se implica activ si raporteaza aceste incoveniente ca noi la randul nostru sa le putem invedera celor care se ocupa de remedierea acestora. Avand in vedere faptul ca update-ul este unul maricel si apar multe probleme neprevazute nu detin informatii despre o data in care se vor remedia toate problemele.

  Seara frumoasa!

 • Adevarul este ca.... noi pe IkariamRO nu am fost anuntati nici macar ca apare un update nou, decum sa fim anuntati ca vor exista remedieri ale unor erori! E... bine ca se lucreaza... Update-ul de ora fixa blocheaza jocul pret de aproape 2 minute, distruge trupele care isi au intoarcerea in ora fixa. E o eroare majora care sper sa fie remediata de GF! :)

 • BUG-ul care aparea la ora fixa a fost remediat. Intre timp, in 10.10.2022 (azi) intre 6 si 9 ora serverului, va avea loc mentenanta de intretinere a sistemelor si, dupa cum observati, toate serverele sunt inchise pe perioada mentenantei. Poate se vor regla mai multe erori de pe servere. In aproximativ 30 de minute jocul isi reia cursul.


  Spor!  Hoola,

  Realizaremos el mantenimiento de la red el lunes 10.10.2022, entre las 06:00 y las 09:00.

  Durante este tiempo, los servidores del juego no estarán disponibles.

  Tu equipo de Ikariam.es

 • Capacitatea navelor de transport ar trebui modificata, sau introduse nave in plus prin cercetare sau oricum considera ei ca e posibil. Incarcarea in port a fost modificata... in sensul ca s-a marit nivelul maxim inclusiv la portul comercial.

  Sau posibilitatea de a le putea achizitiona cu ambrozie.

  Sau introducerea a unui numar x ce se pot achizitiona cu aur si inca un numar x prin achizitionarea cu ambrozie.


  Avand in vedere ca numarul de nivele s-a marit, asa ar fi trebuit sa se intample si cu navele de comert.

  Sau.. pana la un anumit nivel poti cumpara X nave, dupa un anumit nivel mai poti cumpar X nave si tot asa.


  Solutii sunt,

  In prezent ca sa maresti o resedinta lvl 11, 3-4 zile doar cari la rss :))

  *** Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate! ***