MINDEN, AMI FEJLŐDÉS

 • Sziasztok!


  Az Ikariamot 2009. márciusában kezdtem el játszani. Eleinte az Inaktívoktól hordtam a nyersit. Építgettem Fejlesztgettem / Tudósok! Legóztam.:)

  Ahogy jöttek a Verzió váltások, persze, mindent kipróbáltam, A Barbároknál elértem az 50. szintet. A Kalózoknál többször voltam az 50 győztesben.

  Ezek kis ráfordítással, sok- sok nyersit hoztak, jól fejlődtem. Ambro nélkül elértem a 12. városom felépítését! Most ráhajtottam az épületek maxra építését.


  DE közben! Eleinte kisebb szövikiben voltam, míg sikerült 1 Top 1 szöviben landolnom.:) Harci szövi volt, és nagyon jó szövi. Feljutottam a Tábornoki posztra!

  2 éves háborút vezettem le . Rengeteg győztes Cr-t raktam a Nagy Fórumra! Éjjel - nappal csatáztunk 650 tengeri, és 1000 körös Szf. csaták mentek.

  A csata motor néha összeomlott alattunk.:) Aki külhonban dolgozott, az éjjel tudott harcolni, ők voltak az éjszakás műszak. Jó volt a kapcsolaton a játékosokkal!

  Persze, ez izgalmas része volt a játéknak, felejthetetlen!!! De nagyon sok nyersit vitt el, újra és újra építeni a sereget, flottát Ma már csendesebbek vagyunk.:)


  Most a legtöbb pontot az 1555 Tudósom hozza, a 19. jövő szinten vagyok / Hajózás, Gazdaság, Tudomány, és Hadügy /. 190 000. pontokat ad beváltásnál.


  Közel vagyok a 22 milla ponthoz! Persze napi szinten játszok! Sok türelem és szabadidő szükséges. Kellemes Ikariam játékot kívánok Nektek, még sokáig!


  Baráti üdvözletem: kaland / Gamma és még pár szeró.

 • Sziasztok! segítséget szeretnék kérni a tovább fejlődéshez! szeretném meghódítani a 11. városomat. Olyan sok nyersi kell az épületek fejlesztéséhez, hogy nem tudok fejlődni. Nyersanyag depó, helytartó székhelye stb. Hogyan csináljam?

 • Ha van még szabad építési helyed és eddig nem tetted meg, akkor javaslom, hogy legyen 4db raktárad amiket minél hamarabb húzz fel 40-es szintre + ugye a depó. A depó ami nagyon drága, az utolsó 1-2 szint majdnem annyiba kerül, mint a palota/helytartó utolsó szintje, de mivel 11. városról van szó, ezért még nem muszáj mindent kimaxolni, az csak a 12. város helytartóihoz kell.


  10 városnál már jó ha van 3-4 köves városod és a depók magas kén költségei miatt 2 kénes város sem árt, kristályosból sem árt a 2, de abból kell még a legkevesebb (boron kívül ami meg ugye folyamatosan kell) :D


  Termelj maxon. Másik amit tehetsz, hogy fejleszd a bányáidat, ha még nem túl magas szintűek és nem 10+ millió fa kell a következő szinthez (bár ha vannak aktív szomszédaid, akik hajlandóak is bányát fejleszteni, akkor viszonylag hamar összegyűlik)

  A termelésnövelő épületek is segítenek. Ez főleg azokból a nyersanyagokból, amikből kevés van, de alapvetően ha van neki hely, érdemes lehet mindkét nyersanyagra megépíteni (ha nem építed túl magas szintűre és kéne másra a hely, legrosszabb esetben még bonthatod is, mert az alacsony szintek építési ára nagyon gyorsan megtérül)


  Illetve ácsmestert és építész irodáját mindenképp építsd fel 32-esre mindenhol, ha eddig nem tetted meg!

  Ahol van hely oda esetleg tehetsz a többi költségcsökkentő épületből is, de alapvetően a szőlőprés amit ki tudsz használni (viszont a helytartó építésében nem sokat segít), illetve a kén/kristálycsökkentőket oda érdemes, ahol sereget képzel / kristályt váltasz át. Ezeket ha építed is, ideiglenesen javaslom csak, amíg felhúzod a depót/palotát.

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

 • Köszönöm! Az, hogy raktárból lehet több egy városban ez új infó nekem. amint kész a projektem visszaépítem, mert elbontottam a depó kapacitása jobb, és kellettek a termelésnövelők. horror szükségletek vannak már az épületszintjeimnél sajna...