Eurydike Korsan

• Sizin benden cevap almanız bile sizin için bir lüks üyeniz kadar kelime konuşma sınırı koymak lazım :)

Biz 19 kelimede çok şey anlatırız ama sizin 90 kelime yazı yazmaya hala yüzünüzün olması çok daha şaşırtıcı geliyor bana, özellikle dün görülenlerden sonra.

Esas lüks nerde biliyor musunuz ? Arkandan küfür edenlerin saygısızlık yapanların kin besleyenlerin bir gün gelipte şehrinin adını senin adın yapmasına izin verdiğin noktada, bu omurgasızlıktan daha büyük bir lüks yok.

• Dokunan Yanar şehir ismimi görüp yanar yerine N harfini değiştirip L yapıp sonrada pardon ama ben öyle demek istemedim.

Kimsenin derdi yokken ama siz tekelleşip bizim oyun oynamamızı engelliyorsunuz diye yazıyorsunuz.

sonrada vay efendim bize bunun dedi şunu dedi Ahmet'e sorun var mı dedim yok diyordu
    siz her şeyi yazıp çizin sonrada o onu dedi bu bunu dedi

Her şartta mağdursunuz

P1H9BDkS_o.png

• Arkadaşlar

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• :)

Images

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Arkadaşlar sizlere tek gerçeği söyleyeyim bu oyunda ki en büyük çiftçilik Korsancılıktır haberiniz olsun :)

Savaşmayı beceremiyorsun, korsanı beceremiyorsun gözünü seveyim kıskanmayın bir şeyede laf atmayın:P

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• S.a uzun zamandır yoktum geri geldim forumuda yeni yeni okudum falan yazmayacaktım da bu arkadaşları rezil etmek gerekli diye düşündüm daha öncede yaptığımız gibi :))

ELT itifakında tanımadığım ve tanıdıklarım içinde 3 kişiyi bilirim saygı bozmayan ve adamın dibi olan Celeborn, Hakanım ve benim adaşım Vedat gerisi boş özelikle hellfire ve umrumdamıtr. Bu Hellfire dediğimiz boş arkadaş parasına güvenen birisi deposu olmasa yine altına eder bukadar rahat konuşamaz da neyse zaten teklif etim kendisinede gp ve altını at depoya temiz vuruşalım kim kazanırsa kazansın diye cevap gelmedi :)

Tüm server iyi bilir daha 1 ay olunca Infinity vs ELT savaşında ne olduğunu gitiler RC den de destek istediler 1vs2 atık oda yetmedi yine kaybediyodular bizat kendisini serverin kralı sanan Hellfire "Rodos" bastı tabi ozamanlar depo getirilmiyodu Hellfire'in sesi de çıkmıyodu depolar gelince konuşmaya başladı bu günleri unutmayalım rodosçu ;)

Gitin globalede yapçaz etçez dedin büyük konuştun tokadı yedi kaçtın ama normal orada senin paran yetmez zaten korsanda falanda gördük globalde. Hellfire sen kendi gölgenden korkuyon RC, ELT ve IYI itifakı kaldık serverde bizden korktukları için anca bizimle uraşırsınız 2 kardeş itifak :D

En son ELT ten birine dedim ki madem sıkılıyosunuz savaş istiyosunuz RC yi neden vurmuyosunuz onlarda sıkılıyomuş cevap yok :D

Neyse elt bizim için boş itifak daha önce ki savaşta Celeborn ve ekibini kestiğimiz zamanlarda itifakını azarlayan hakaret eden hellfire'ın gölgesinden çıkamayan korkaklar ekibi ;)

Burada laf dalaşı yapmayın oyun oynayın az adam olun.

• Vedat hani senin altınlar vardı hani senin gp depoların vardı nerde o depolar getir keseyim hadi :) Serverin başında beni tehtih ederdim hatırladın mı ? Yok benim şöyle depom var şöyle yapıcam böyle yapıcam derdin. Hiçbir şey yapamadın. General oldun sadece :D ondada şuraya git buraya git demişindir... Seninde iyi bilmen lazım her ittifakın deposu olması şart. İkariam dünyasında bu artık normal bir şey. Tabi getirip anında ban yiyen sendin di mi :) ban yemesen bizi vurucaktın noldu.. Nerde o depon arafta mı ? Soğuk su ısmarlayım sana bidakine sözüm olsun vedatcım. Kuzenimin bana yardım etmesi normal bir şey değil mi ? Benim sesim serverin ilk gününden belli çıkıyordu. Karşıma çıkan herkes gördü bazıları oyunu bıraktı tabi sen o zamanlar liderinin sözünden çıkmazdın :) bak rodos bastım inkar etmiyorum ama ilk defa neden bastıgımı burdan açıklayım,rodosun ilk defa tadını çıkardım, şimdi sende iyi dinle ve o zamanki ekibinle gülün. Sizin bir arkadas vardı sanırsam son yeniçeri nicki(yanlısda hatırlıyor olabilirım affola) savaş olan yere direkman cepheye yollamış 18 saatlik yerden geliyordu. Yav insan konuşlanır savaşa öyle girer di mi ? Eee orduda 2-3k dı. 18 saatlik yoldan direk cepheye gir :) ee bende buna direk rodos basarım tabii sabahın 5 inde alarm kurdum vedat. Rodosu bastım. Geri uyudum:) bak bununda makarısını hala yapıyorum çok zevkliydi. Yav vedat generalsen neden yönlendirmiyorsun ittifakını oyun bilgin bu kadar mı... Bazı konularda bilgin yok vedat, biz bir yerden kaçmayız zamanımız yok şuanda ilgilencek sende görürsen sağlam bir şekilde orda hala duruyoruz. Globalde korsan yapmadım vedatcım ama yapıcam inşallah senide beklerim bana yardım etmeye :) Bak vedat tekrar bazı konularda açıklık getireyim. Biz normalde sizlerle uğraşmıyorduk. Defalarca anlaşma yaptık bozdunuz. Sen geldin bana hem reel hem ittifakıma hakaret ettin en son. Bende bütün anlaşmaları bozdum korsanda dahil. Sen bunu anlamıyorsun . Siz/sen yapınca tamam. Ben/Biz yapınca olay çıkıyor. Bak güzel kardeşim benim ekibi kesemezsin.. Neden: Sende savaşacak o şey yok. Depon ve altının varsa getir gel kapışalım. Korsanda varsan gel ondada kapışalım. Ama azıcık yürekli ol yapıcaksan söyle hazırlanayım kapışalım.. Ben/biz bugüne kadar durduk yere keyfe hiçbir zaman saldırmadık ama bu saatten sonra canım ne isterse onu yapıcam..

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Vedat bu serverda birilerine en son adam değilsim diyecek kişi sensin. Sen ve o korkak lider bozuntusu Bozkurt.

ittifağınızdaki insanların yüzlerine gülüp yalakalık yapıp arkalarından nasıl korkakca, çaresizce konuşup sonrasında hiçbişey olmamış gibi davranan yüzsüzler korkak ve acizler takımısınız.

bu güne kadar herkesten dayak yediniz

akıl vermeye çalıştık dinlemediniz sanki bir şey biliyormuş bir şey yapabiliyormuş yapabilecekmiş gibi :D

sadece laftasınız vedat

Kendi kendinizi kandırmaya devam edin

bu oyunu 20 yılda oynasan senden ve ekibinden bir cacık olmaz abisi

Laf ettiğin adamlar seni daha fazla rezil etmek için ne yapmalılar?

Astıkları raporlar ortada.

Paradan gp veya altından bahsediyorsunuz

Olmayan beyniniz yetse sizde yapacaksınız ama hazır size ayarladığımız altını gp yi bile beceriksizliğin yüzünden banlattınız.
    Beceremediğiniz için burda laf yapıyorsun boş boş

Kendinizi kandırmaya devam edin herkes biliyor sizin ne kadar rezil olduğunuzu.

Bir çuval işsiz güçsüz bilgisiz koyun topluluğu

Hiçbir amacı hedefi planı olmayan işlevsiz bir ittifaksınız vedatcım

Tepeniz dolu şuan

Tepeniz boşalsın ilk ben binicem tepene bunu adın gibi biliyorsun

Yaptığınız o şeyin halk arasındaki adını biliyorsun burdan yazıp ceza almak istemiyorum

arkamızdan konusup yüzümüze yalakalık yapan yüzümüze gülen siz

Ama adam olmayan biz öyle mi :D

bedelini ödeyeceksiniz :)

Vedat sana bu serverda oyun yok

Hadi selametle vedatcım

Sürünmeye devam et…

• Alayınız gelsin hodri meydan korkup kaçan adam değildir. Biz serverin başından beri savaşıyoruz daha biyeri gitmedik ve gitmiyecez hadi görelim icratlarınızı kendilerini çok akılı sanan ama saygısı 0 olan toplum sizi sözünde durmayanı foruma asarım bana oyun yokmuş hadi bakalım bekliyorum ben bu server kapanana kadar burada olurum merak etme. Oyun bilgin çok ondan ağlıyodun beni kimse takmıyo diye daha çooook tek takılırsınız böyle ;)

• Sen zaten arkamızdan konuşup yüzümüze gülebilecek bir karakterde olduğun için adam değilsin bi kere onu bi söyleyeyim :D

Ben sizin yaptığınız gibi arkanızdan konuşmuyorum herkesin içinde olmayan o yüzsüz suratına söylüyorum bunu.

Sen zaten sürüngensin

Oyundaki gayen ne?

Her ay sağdan soldan yeni hesap dilenip bulup getirip banlatmak mı?

Sana hazırlanmış altın gp si konulmuş verilen depoyu bile beceriksizliğin ve cahilliğin yüzünden banlatman mı?

60 kişi var ittifağında

Ne icraatınız var?

Sürünüyorsunuz işte

Toplam gp puanınızı şuan istesem 24 saatte basar servera getiririm vedat sen bilirsin beni ve nasıl bir çevremin olduğunu dimi?

Tek lafımla senin hayal bile edemeyeceğin aynı ortamda nefes dahi alamayacağın büyüklükte insanlardan sana gp verdirttim dimi?

Sözünüzde bile duramıyorsunuz

Söz vermek başka şeye benzemez vedat

Laf ağızdan 1 kere çıkar dimi

Sen anlamazsın ama adam olmadığın için.

Şimdi şuan geleyim desem karşımda savaşabilecek askerin gemin altının var mı?

YOK

Neden yok?

Çünkü yeteneksiz, beceriksiz, düşünemeyen, cahil bir sürüsünüz. Sallanıp sallanıp boşa duruyorsunuz. Tek durumunuz bu sizin

Size olması gereken her şeyi söyledim ama dinletemedim :D

Cahil insana ne anlatsan boş işte

Kapasite farkı var benim söylediklerimi anlayabilmen için daha çok fırın ekmek yemen lazım senin.

Az gp basında ışın ziyan olmasın bari be vedat?

Öyle geleyimde bari 1-2 güncük karşımda durabilin he abisi?

Veya ben sana gp vereyim öyle savaşalım vedat?

• Vedatcim, canim arkadasim. Ben ilk kez burda iletisime gectim kendisiyle. 2 3 yazismada bu arkadasin ne halt oldugunu ogrendim ve kestim ama sen eminim ki surekli iletisim halindesindir hala ogrenememissin. Bak arkadasim asagilik kompleksi nedir bilir misin? Bir insan gercek hayatta yasadigi baskalari tarafindan bastirilmayla olusan eziklik duygusunu baska mecralarda kendini kanitlamayla dengeleme ihtiyaci duyar. Bu durumda aynidir. Dusun artik ne kadar ezilmisse o kadar kendini kanitlama ihtiyaci duyuyor ve en kucuk damarina dokunacak iki lafta hemen ofansa geciyor. ornek olarak in the Dark arkadasimizin yazilarina bak. Kendisini tanimiyorum bilmiyorum. Iletisime de gecmedim ama yazdiklarindan anlayabilirim ki cok buyuk bir kuyruk acisi var. Nasil bir eziklik yasadiysa reelde oyunda kendini en ustun varlik olarak goruyor. Ama dediklerinin aksine kendisinden bir cacik olur. Bol sarimsakli eksi yogurtlu bir cacik olur. Zaten bir tek o olur. Baska da bir halt olmaz. Bunun da ne halt oldugu belli. Iki eliyle bir seyi dogru duzgun yapamayacak tek hucrelinin teki gelmis burda 65 kisiye laf ediyor. (cumlenin dogrusunu anlamissindir)

Hell Fire arkadasimizi soylemiyorum bile. Gecen yazdilarimdan sonra dibime isin atti. Nasil battiysa hemen kendini kanitlamak icin bi yoklayiverdi. Global server konusunda gormedim duymadim bilmiyorum ama hak veriyorum. Kaniti bir onceki konusmalarda en son yazdigimin altina bak anlatsin. Daha serverin basinda kendisinden guclu bu asagilik kompleksini uygulayamayacagi milyonluk hesaplar geldi ya kendisi ciyaklamaya basladi. Neymis emekleri bosuna gidecekmis. Birakalim oyunda bir halt oldugunu sansin.

• Şehrim üzümsüz kalmıştı teşekkür ederim. Üzümün varsa tekrar gelicem :) . İlk 50 ye hesap taşımak yasak bunu sende iyi bilirsin.

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• rapora baktim simdi. 7k uzum almissin. bir dilim ekmek icin milletin pesinde kuyruk sallayan finolar gibisin masallah. uzumsuz kalirsan bosuna isin atma. ben gonderirim sana. baksana daha benim bile haberim olmadigi hatta takmadigim miktardaki uzum icin bi taraflarini saga sola carpa carpa geldigine gore cidden acinasi haldesin

• rapora baktim simdi. 7k uzum almissin. bir dilim ekmek icin milletin pesinde kuyruk sallayan finolar gibisin masallah. uzumsuz kalirsan bosuna isin atma. ben gonderirim sana. baksana daha benim bile haberim olmadigi hatta takmadigim miktardaki uzum icin bi taraflarini saga sola carpa carpa geldigine gore cidden acinasi haldesin

Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun :) ne bu tantana. Ambro ile ilgili bir sıkıntım yok gemilerini yorma ışın atıp alırım hangi şehrinde var geleyim hemen :)

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

Dikkat çekmeye mi çalışıyorsun :) ne bu tantana. Ambro ile ilgili bir sıkıntım yok gemilerini yorma ışın atıp alırım hangi şehrinde var geleyim hemen :)

alabilecegin bir sey yok. ama alamayacagin cok sey var...

alabilecegin bir sey yok. ama alamayacagin cok sey var...

Burda klavye artisliği yapmayında oyuna gelin icraat gösterin. Aaa dur en iyi yaptığınız ve uzmanlık alanız konuşmak di mi :)

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• TheGenesys

Beni tanımıyorsun

Konuyla hiçbir alakan ve bilgin yok

Bence meseleye karışma güzel kardeşim

Önyargın ile vedata söylediğim laflara karşı yorum yazmışsın. Konuyu bilmediğin için öyle görünmüş olabilir, doğaldır.

Oyunda veya forumda ahmet mehmet yazıyor diye nickimde ben ahmet mehmet olmuyorum

Karaktersiz vedat ve bozkurttan başka biri ile meselem yok,

Konuyu öğrenmek istersen ulaşayım sana bil ona göre yorum yap.

Veya bilmediğin herhangi bir duruma bulaşma