Eurydike Korsan

• Bunca zaman kendimize yakışanı yaptık. Lakin yeryüzünde iyilikten maraz doğmadığı görülmemiş olsun.
    Bu dakikadan sonra bize yakışanı bir kenara bırakıp karşımızdakine hak ettiği şekilde davranma vaktidir.

Aslana aslan gibi... Çakalı muhatap almayarak...
    Karşınızda nasıl bir ELT görmek istediğinize siz karar verin.

• hocam yalnız altın aktarma konusunu kayı'dakiler değil ben söyledim. Şükürler olsun çeşitli yöntemlerle illegali görünümü aşıp kendi hesabımıza hiç bir şey aktarmadık. Bizde depo hesap bile yok. Ki depo hesaplardan yaptığınız çapraz ticaret yasak ama artık vpn ya da başka bir yöntemle onu da çözmüşsünüz. Kaldı ki şu konuşmada altın aktarımı yaptığınızı ve bunu yapamayan ''banlananlar'' olduğunu (ki bunu yapan herkes banlanmalı ama ne hikmetse milyar milyar altın getirip banlanmıyorsunuz.) kabul etmişsin. Koca koca insanlarsınız bunu inkar etmemelisiniz altın ve gp aktarımı yanlış bir hareket. Herkes yapıyor diye doğru olmuyor.

• oyunda ticaret yasak degildir, ticaret binası,karaborsa binası yani kisacasi oyunun kendi arayuzunde olan bu uniteler yasak degildir.

Bunlar yapiliyor diye hicbir hesaba ceza uygulanmadi,suan ki kurallara gore de uygulanmaz.

ticaret herkes yapabilir, bu nedenle ticaret merkezi ve karaborsa binası bulunmaktadir.

Ancak ''aynı urunleri, parca parca ya da butun halinde farketmez, aynı hesaplara yuksekten satip,tekrar dusukten almak'' yasaktir.

Bu cikar amacli kullanımdır.

m4dp0g0 açıklama yeterli umarım K2000 yönetimine sevgiler

P1H9BDkS_o.png

• Herkese selamlar,

Normalde foruma üye değildim ama gördüğüm kadarıyla herkes rahatsız olduğu şeyleri yazmış. Ben de bir kaç ekleme yapayım;

Ozan(p0g0)'ın bahsettiği durumu bir hesaptan diğerine kaynak aktarımı değil. Diğer serverlardan 500k gp ve 3-5 milyar altınlı hesapların getirilip burada haksız rekabete yol açılması. Server başında yüksek puanlı hesapların transferine karşı çıkıp sonrasında konu depo hesap olayına gelince, x ittifakı da yapıyor gibi argümanlarla savunmak doğru değil. Ozan'ın da dediği gibi yanlış bir olay başkaları da yapınca doğru olmuyor. Zaten kısıtlı rekabetin olduğu, aktif oyuncuların sıralamadaki ilk 3 ittifaka toplandığı (insanların bundan ne keyif aldığını da çözebilmiş değilim), bitme raddesine gelmiş bir serverda oynuyoruz bir de aşağıdaki gibi bir general puanı listesi görünce insanın hepten oynayası kaçıyor.

Ayrıca Düşman Kasap'ın ambrosia olayı hakkındaki yazısına katılıyorum. Herkesin hayatı ve parası kendisine isteyen istediği kadar para yatırabilir ki bu oyunun bize legal olarak sunduğu bir olay, isteyen herkes arzu ettiği miktarı yatırıp hızlıca puanını yükseltebilir ve gelişebilir. Fakat sırf puanı yüksek diye de kimsenin kimseye zorbalık yapma ve tehdit vari konuşmaya hakkı da yok onu da belirteyim. Burada isim vermeden genelleme yaparak konuştum ki vermeme gerek de yok çünkü üstüne alınması gereken kişiler zaten kendilerini biliyorlar. Oyuna başladığım günden bu yana üslubumu asla bozmadım ki kolaya kolay hele de bir oyun için bozacak bir insan hiç değilim ancak bu demek değil gibi bunlar ezik veya korkak biz bunlara her istediğimizi yaptırırız.

Oyunun şimdilerdeki yaş ortalamasının oldukça altında bir ittifakız bundan dolayı da karşımızdaki insanlara en uygun şekilde hitap etmeye çalışıyoruz (ittifakımızdaki tüm arkadaşların böyle yaptığından da eminim ama şu anda Berkay 'LeoBeko' ve Barış 'Sydre' adına konuşuyorum ki kendileri 20 yıllık arkadaşım olurlar ondan ötürü bu kadar rahat konuşuyorum) ama biz saygı çerçevesinde yaklaştıkça bazı kişiler bazı durumlarda yok şöyle yaparım yok böyle yaparım veya bunu yap şunu yap hatta daha da ileri gidip şahsi söylemlerde bulunuyorlar(yine genel konuşuyorum ama tekrardan belirteyim o kişiler kendilerini biliyorlar).

Forumdaki ilk mesajımın böyle olmasını istemezdim ama bir önceki sayfada birisinin de yazdığı gibi, damladı damladı sonunda bardak taştı ki bizim de bir sabrımız var. Zamanında keyifli vakit geçirmek için oynadığımız oyunun şimdilerde belli bir olgunluğa erişmiş insanların bahçe büyütme oyunu gibi oynadığı ve egolarını tatmin etmeye çalışıp kavga ettiği bir yer haline geldiğini görmek de ayrıca üzücü... (Diğer sunucuların mevcut durumu hakkında bilgim olmadığı için Eurydike serverı özelinde konuşuyorum)

• Herkese selamlar,

Normalde foruma üye değildim ama gördüğüm kadarıyla herkes rahatsız olduğu şeyleri yazmış.Ben de bir kaç ekleme yapayım;

Bir önceki yazım gitmemiş sanırım tekrardan yazıyorum,

Ozan(p0g0)'ın bahsettiği durumu bir hesaptan diğerine kaynak aktarımı değil. Diğer serverlardan 500k gp ve 3-5 milyar altınlı hesapların getirilip burada haksız rekabete yol açılması. Server başında yüksek puanlı hesapların transferine karşı çıkıp sonrasında konu depo hesap olayına gelince, x ittifakı da yapıyor gibi argümanlarla savunmak doğru değil. Ozan'ın da dediği gibi yanlış bir olay başkaları da yapınca doğru olmuyor. Zaten kısıtlı rekabetin olduğu, aktif oyuncuların sıralamadaki ilk 3 ittifaka toplandığı (insanların bundan ne keyif aldığını da çözebilmiş değilim), bitme raddesine gelmiş bir serverda oynuyoruz bir de tatile alınmış 500k-1m general puanına sahip depo hesaplarla dolu bir general puanı listesi görünce insanın hepten oynayası kaçıyor.

Ayrıca Düşman Kasap'ın ambrosia olayı hakkındaki yazısına katılıyorum. Herkesin hayatı ve parası kendisine isteyen istediği kadar para yatırabilir ki bu oyunun bize legal olarak sunduğu bir olay, isteyen herkes arzu ettiği miktarı yatırıp hızlıca puanını yükseltebilir ve gelişebilir. Fakat sırf puanı yüksek diye de kimsenin kimseye zorbalık yapma ve tehdit vari konuşmaya hakkı da yok onu da belirteyim. Burada isim vermeden genelleme yaparak konuştum ki vermeme gerek de yok çünkü üstüne alınması gereken kişiler zaten kendilerini biliyorlar. Oyuna başladığım günden bu yana üslubumu asla bozmadım ki kolaya kolay hele de bir oyun için bozacak bir insan hiç değilim ancak bu demek değil gibi bunlar ezik veya korkak biz bunlara her istediğimizi yaptırırız.

Oyunun şimdilerdeki yaş ortalamasının oldukça altında bir ittifakız bundan dolayı da karşımızdaki insanlara en uygun şekilde hitap etmeye çalışıyoruz (ittifakımızdaki tüm arkadaşların böyle yaptığından da eminim ama şu anda Berkay 'LeoBeko' ve Barış 'Sydre' adına konuşuyorum ki kendileri 20 yıllık arkadaşım olurlar ondan ötürü bu kadar rahat konuşuyorum) ama biz saygı çerçevesinde yaklaştıkça bazı kişiler bazı durumlarda yok şöyle yaparım yok böyle yaparım veya bunu yap şunu yap hatta daha da ileri gidip şahsi söylemlerde bulunuyorlar(yine genel konuşuyorum ama tekrardan belirteyim o kişiler kendilerini biliyorlar).

Forumdaki ilk mesajımın böyle olmasını istemezdim ama bir önceki sayfada birisinin de yazdığı gibi, damladı damladı sonunda bardak taştı ki bizim de bir sabrımız var. Zamanında keyifli vakit geçirmek için oynadığımız oyunun şimdilerde belli bir olgunluğa erişmiş insanların bahçe büyütme oyunu gibi oynadığı ve egolarını tatmin etmeye çalışıp kavga ettiği bir yer haline geldiğini görmek de ayrıca üzücü... (Diğer sunucuların mevcut durumu hakkında bilgim olmadığı için Eurydike serverı özelinde konuşuyorum)

• Hangi açıklama hocam? Ticaret yasak değil demişsin, tek taraflı ticaret mi olur? Farklı yöntemlerle sistemi aştığınızı, kendinizi akladığınızı söylemişim zaten hala neden kuralları atıyorsun? Üslubunun kirliliğe bak beni yönetim ekibimizle mi tehdit ediyorsun? K2000 rekabeti tekelleştirmeye çalıştığınızın farkında. K2000 bunu yer mi?

• Ben dünkü oyuncu değilim 2008 eylül ayında başladım oyuna o mesajı Game Admini PannaCotta yazdı.

Oyundaki 14. senenizi tebrik ederim o zaman. Konumuza dönersek, kuralla ilgili bir şey söylemiyorum neden anlamıyorsunuz? Kuralı aştığınızın farkındayım diyorum sevgili HAKANIM. Kuralları aşmak için kullandığınız yöntemlerle ilgili de bir video çekersen çok sevinirim. Saygılar.

• Sataşma casusum var imasını da anlamadım zannetme farkındayım. Benim için gayet normal büyük ittifaklarda olur konu yüzüne söylemeyeceğim hiç bir şeyi başka yerde yazmadım :)

Beni takip ediyorsan Bu akşam oltamı atıp beklemeye başlıyorum ne olduğunu anlarsın

P1H9BDkS_o.png

• Sataşma casusum var imasını da anlamadım zannetme büyük ittifaklarda olur bu normal konu yüzüne söylemeyeceğim hiç bir şeyi başka yerde yazmadım :)

Yemin ederim ne casusum, ne depo hesabım, ne de p2w yapacak kadar param yok bunlara emin olabilirsin. Ekibine güvenmemene çok üzüldüm. Umarım en yakın zamanda güvenilir bir ekip bulursun. Sevgiler.

• Hangi açıklama hocam? Ticaret yasak değil demişsin, tek taraflı ticaret mi olur? Farklı yöntemlerle sistemi aştığınızı, kendinizi akladığınızı söylemişim zaten hala neden kuralları atıyorsun? Üslubunun kirliliğe bak beni yönetim ekibimizle mi tehdit ediyorsun? K2000 rekabeti tekelleştirmeye çalıştığınızın farkında. K2000 bunu yer mi?

tekelleşmemizden gayet memnundunuz artık daha memnun olursunuz.
    Üslup dan bahsedecek son oyuncu

P1H9BDkS_o.png

tekelleşmemizden gayet memnundunuz artık daha memnun olursunuz.
    Üslup dan bahsedecek son oyuncu

Sürekli verdiğin alakasız, rastgele cevaplardan anladığım kadarıyla iletişim konusunda seninle aynı kanalda değiliz. Üsluptan bahsedecek nasıl son oyuncu oluyorum? Birine küfür mü ettim? Belden aşağı mı vurdum? Ya da senin gibi konu hakkında konuşmak yerine aklıma gelen alakasız cümleleri cevapmış gibi mi yazıyorum? Anlaşamıyoruz Hakanım çok belli. Bu yüzden tabir-i caizse seni ignore'lamaya karar verdim. Bu görmezden gelmek anlamına geliyor, bilgin olsun. Yapıcı ve kişisel gelişimine önem veren bir birey olmadığın sürece sana cevap vermeyeceğim. Teşekkürler.

• evet biz tekeliz konuyu da biz belirliyoruz :)

Böyle söyleyip, cevap verilemeyen konunun içerisinden sıyrılmak :( Maalesef m4dp0g0 arkadaşımızın cevaben belirttiği " Ya da senin gibi konu hakkında konuşmak yerine aklıma gelen alakasız cümleleri cevapmış gibi mi yazıyorum?" cümlesini bir kez daha haklı çıkartıyor.