Eurydike Korsan

• Merhaba arkadaşlar..

Bilindiği üzere serverin ilk açıldığı günden bu yana korsan yapıyorum. 8 aydır süreç boyunca sadece ilk sezon hariç bütün korsan kralları bizim ittifakımızdan çıktı(ELT).. ÖNCELİKLE BURDAN DEĞERLİ KORSAN KRALLARIMIZ D İ X O N- Düşman Kasap- Ecel- maly arkadaşlarımı tebrik ederim. Serverin başından belli bana güvenip bu uzun maratonda benimle birlikte koştukları için. Bugün itibari ile korsanı bırakıyorum. Korsanda bütün hayallerimi başardım. Bu hayalleri başarırken ChivasRC kardeşimede teşekkür ederim.. değerli ve saygılı rakiplerim jack sparrow- mekan36- bygood- engin45- ayberkay-bozkurt- kanarya- kılıçaslan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Korsanda açısıyla tatlısıyla güzel zamanlar yaşadık. Ellerinize sağlık arkadaşlar..

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun efendisi

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• 50.sıradan çok düşük puan ile liste yapılmış ve 47 kişi aynı ittifaktan sıralamaya girmiş, sanırım korsan yapan sadece sizin ittifakınız, yoksa böyle bir liste pekte mümkün olmazdı rakip olsa ilk 10 dan, 20 den, 30 dan girişler yapardı. Birde korsan da ne gibi hayalleriniz vardı ve neyi başardınız merak ettim?

• server de çok korsan yapan yok ayrica bu liste zamanı elt ittifaklara anlaşma teklif etti bu yüzden kimse korsan kasmadi sadece elt girmiş

• Merhaba arkadaşlar..

Bilindiği üzere serverin ilk açıldığı günden bu yana korsan yapıyorum. 8 aydır süreç boyunca sadece ilk sezon hariç bütün korsan kralları bizim ittifakımızdan çıktı(ELT).. ÖNCELİKLE BURDAN DEĞERLİ KORSAN KRALLARIMIZ D İ X O N- Düşman Kasap- Ecel- maly arkadaşlarımı tebrik ederim. Serverin başından belli bana güvenip bu uzun maratonda benimle birlikte koştukları için. Bugün itibari ile korsanı bırakıyorum. Korsanda bütün hayallerimi başardım. Bu hayalleri başarırken ChivasRC kardeşimede teşekkür ederim.. değerli ve saygılı rakiplerim jack sparrow- mekan36- bygood- engin45- ayberkay-bozkurt- kanarya- kılıçaslan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Korsanda açısıyla tatlısıyla güzel zamanlar yaşadık. Ellerinize sağlık arkadaşlar..

ÖNCELİKLE KORSANDAKİ BAŞARILARINIZDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM TAM BİR EKİP ÇALIŞMASIYLA BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELİYORSUNUZ. BENİM HAKKIMDAKİ HÜSNÜZANNIN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. ANCAK BU LİSTEYİ YAPMAK İÇİN IYI İTTİFAKI OLARAK SİZİNLE BİR ANLAŞMA YAPTIK VE BİZ YAPTIĞIMIZ ANLAŞMAYA SADIK KALARAK O DÖNEM HİÇBİRİMİZ KORSANDA LİSTEYE GİRMEDİK VE İSTEDİĞİNİZİ ALDIĞINIZDAN SONRA ANLAŞMAYI KAFANIZA GÖRE İPTAL ETTİNİZ BUDA DEMEK OLUYOKİ BU YAPTIĞINIZ LİSTEYİ ALIN TERİNİZLE YAPMADINIZ.

• Sanki kendi hakkıyla yapmışlar gibi birde artislik yapıyorlar burda. Korsanda biz dahil tüm ittifaklara yalvardınız anlaşma olarak bizde size dokunmadık hepiniz listeye girdiniz şimdi kendi hakkınızmış gibi konuşuyorsunuz. Zaten bu hareket ancak Hellfire gibi karaktersizlere yakışırdı. Şaşırtmadın hellfire. Şaşırtmadın elt. Siz karakterli olsanız anlaşmayı ve ateşkesi kafanıza göre bozup saldırmazdınız. Ama hodri meydan nereye giderse oraya kadar…

• Serverin başında belli korsanda süren hegomanyalığımız ve savaşlara süren hegomanyalığımız. Siz değersiz rakiplerimizde yine polimiği buraya taşımışsınız. İsterseniz öncelikle selpak vereyim biraz daha sümkürün ve ağlayın. Şimdi öncelikle listeyi her zaman biz yapıyoruz. Önceki sezonlardada gördüğünüz gibi ort 30 kişi giriyordu bizden. Bu sezonki başarımızdanda ötürü 47 kişi soktuk listeye. Hem şahsım adıma hemde ittifakım adına gelen hakaretlerden dolayı(reel) anlaşmayı iptal ettik. Azıcık karakteriniz varsa bize savaş alanında cevabını verirsiniz. Geldiniz altın gp yakın gidecekseniz gibi laflar yapıyorsunuz. KAYI nickli abinize güveniyorsunuzya sizin ittifakı sattı şuanda haberiniz yok:) Azıcık ittifak bilginiz olsa hakaret yapan arkadaş için yorumsuz kalmazdınız veyahut sahip cıkardınız. Bu konuda sizlerden hiçbir sekilde cevap alamadım…Unutmayalım. Bu bir ekip oyunu yönetimdeki arkadaşlarınız kaç kişi olursa olsun birbirinizden sorumlusunuz. Bireysel oynanmıyor bu oyun. Bu saatten sonra ELT ittifakı ne derse o olur. Birazcık yüreğiniz varsa bize karşılık verirsiniz. Kıvranmaya, ağlama duvarı yapmaya devam edin. Server biliyor ne olduğunu..

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Konu kronolojik olarak IYI yönetimi Sizle konuşup anlaşıyoruz ilk fırsatta yan yattı çamura battı gibi nedenlerle anlaşma bozuyorsunuz.
    _A_ ittifakı bize saldırdı bizimkiler kesmeye gidince sizinkiler destek verdi. Size yazınca eski arkadaşıymış bir daha destek verirse saldırın dediniz arkadaşlara dalmayın madem bekleyelim dedim. _A_ ittifakı size geçti bize saldırıya geçtiler ne oluyor demeye kalmadan artık üyemiz savunmak lazım dediniz. Savaş başladı Altın ve Gp deposu getirdiniz ban yediniz.

Daha fazla dayanamayacağınızı fark ettiniz ateşkes talep ettiniz Batuhan bana abi ne olsun dedi bu işin kuralı belli dedim maddeleri yazdım gönderdik kabul ettiniz. Ama bu durumu ihlal edip durdunuz en son özel hayata hakarete kadar bunu getirdiniz...

Şimdide korsan konusunda anlaşma vardı diyorsunuz
    O ANLAŞMA O MESAJDAN SONRA BİTTİ

OYUNUN OYUN OLDUĞU BİLİNCİNDE OLUN

P1H9BDkS_o.png

• Serverin başında belli korsanda süren hegomanyalığımız ve savaşlara süren hegomanyalığımız. Siz değersiz rakiplerimizde yine polimiği buraya taşımışsınız. İsterseniz öncelikle selpak vereyim biraz daha sümkürün ve ağlayın. Şimdi öncelikle listeyi her zaman biz yapıyoruz. Önceki sezonlardada gördüğünüz gibi ort 30 kişi giriyordu bizden. Bu sezonki başarımızdanda ötürü 47 kişi soktuk listeye. Hem şahsım adıma hemde ittifakım adına gelen hakaretlerden dolayı(reel) anlaşmayı iptal ettik. Azıcık karakteriniz varsa bize savaş alanında cevabını verirsiniz. Geldiniz altın gp yakın gidecekseniz gibi laflar yapıyorsunuz. KAYI nickli abinize güveniyorsunuzya sizin ittifakı sattı şuanda haberiniz yok:) Azıcık ittifak bilginiz olsa hakaret yapan arkadaş için yorumsuz kalmazdınız veyahut sahip cıkardınız. Bu konuda sizlerden hiçbir sekilde cevap alamadım…Unutmayalım. Bu bir ekip oyunu yönetimdeki arkadaşlarınız kaç kişi olursa olsun birbirinizden sorumlusunuz. Bireysel oynanmıyor bu oyun. Bu saatten sonra ELT ittifakı ne derse o olur. Birazcık yüreğiniz varsa bize karşılık verirsiniz. Kıvranmaya, ağlama duvarı yapmaya devam edin. Server biliyor ne olduğunu..

Bir zamanlar.. Alpha, Ypsilon, Eunomia, Au Alpha, İng Rho'nun parayi yetenek sanan efendisi HellFire Eurydike'de sizlerle..

Bastan baslayayim. Hegemonya diyorya hani serverda oyunu oynayan zaten 200 250 kisi var. Serverin ucte biri bunlarda ucte biri rc de digeri de dagilmis sekilde. Ucte bir diyorum ama ilk 50 ye bakin en gucluler bu iki ittifakta. Ve bu iki ittifak birbiriyle kardes gibiler. Kabul ediyorum puan olsun gp olsun altin olsun bizden gucluler ama inanin bana cesaret bakimindan bizden gram fazla degiller. Cunku yer degistirsek hani saldirmayi birak, yakalanmayacagini bilse yine de casus atamazdi.

Pecete olayina geleyim. Bak oyunu ben 2008 den bu yana ara ara oynarim. Haftalara varan uzun uzadiya bir suru savas yaptim. En yakin zamanli olarak Dark ve bu serverdan Galyayi ornek verebilirim. Ama kendi adima soyleyeyim boyle bir soz bir tane rakibimden duymadim. Ya tebrik ettik birbirimizi ya da anlasamadiysak duzgun bir sekilde iletisim kurup dusmanligimiza devam ettik. Bak yasi kactir benden buyuk mu kucuk mu bilmiyorum ama akil yasini net bir sekilde soyleyebilirim. Bunlari biz ilk okulda kullaniyorduk.

Bilgiden bahsetmis. Oyuna ben de para yatirdim ama gidipte bir Allah in kuluna arka planda dunyanin parasini yatirip on planda bilgelik taslayip ustten bakmadim kimseye.

Asil olan son olayimiza gelelim. Bir anlasma yapildi. Saldiri olmayacak dendi ama arada ne olduysa bilmiyorum sanirim bizden mi saldiri oldu yoksa biz onlarin saldirdigi birini mi koruduk oyle bir seyler olmus. Bu olay olduktan once de soz verildigi gibi korsan listeleri yapildi ve karismadik. Korsan kasan biri degilim. Aklima geldikce girerim korsan hisarina. Ama korsan ve askeri savaslar birbirinden cok farkli durumlardir. Askeri olarak anlasma bozulduysa saldirman normaldir. Ama korsanda istedigini alip sonrasinda ben anlasmayi bozdum korsanda da saldiricam dersen buna baska bir sey denir.

Hayatta en kucuk detaylar insanin aslini yansitirmis. Mesela basit bir oyun bile bir insanin gercek hayattaki karakterini belirtebiliyormus. Herkes kendinde olanla ovunurmus. Server benim diyor. Buyursun onun olsun bay “BILGILI”nin. Server onda kalsin biz karakterimizle devam ederiz.

• Bir önceki ittifakındayken savaşınızda gp yardımı yapmıştım sen bilmezsin tabi, bazı konularda sonradan yıkılsanızda bizim sayemizde durmuştunuz.Gerek savaş gerek korsanda bize rakip olan hiçbir ittifak çıkamadı çıksada cevabını sahada aldı. Serverin başından belli oynuyorsun ama boş oynamışsın belli.. Konu senin pempe süslü yazıların değil. Sizin ittifakınız her zaman ateşkesi ihlal ediyor ve biz uyarıyoruz. Her uyarmamızda türlü türlü bahaneler. İttifakınızdan malum arkadaş hakaretlerde bulundu(reel). İttifakınızda yönetimdeki arkadaşa durumu bildirdigimde aranızdakı mevzu bir sey diyemem diyor. Siz ittifaksınız şimdi değil mi ? Ortada bir yanlış veya bir doğru varsa onun peşinden gidersin, doğruyu veya yanlışı savunursun fakat yönetimdeki arkadaşınız olaya hiçbir sekılde müdahale etmedi. Tamam savaş konusunda ateşkes vardı iptal ediyorsunuz kafanıza göre, bizde korsandaki anlaşmayı iptal ettik. Yönetimdeki arkadaşlarına sorarsan olaylar nasıl gelişti seni bilgilendirsin. Azıcık oyun bilginiz varsa gelin savaşalım. Kayı nickli oyuncu ittifakınızın gidişatını değiştirdi. Bir düşünsen ne demek istediğimi anlarsınız...

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• Konu gecmis degil suan. Gecmiste yardim yapilmistir eyvallah ama yapilmasi tepemize cikabilirsin demek degildir. Ki o yardim bana hicbir sekilde gelmedi. Arif abiyle uzun zamandir beraberdim. Kendimizden cok guclu rakiplerle de oynadik. Birisi bize acidi diye de ayakta kalmadik. Biz yenildik ama yine toparlanip savasimiza devam ettik. Neyse bu gecmis konu

Simdi asil konumuza gelelim. Bir anlasma yapildi hem askeri hem korsan olarak iki ayri anlasma. Korsanda bir donem saldirmamazlik olacakti. Oldu da. Listeye girdiniz. Ikinci donem bize soz verilen zaman yaklasinca biz anlasmayi bozuyoruz dediniz. Sebebi de askeri anlasma bozuldugu icin. Tekrar ediyorum asker ve korsani birbirine karistirmak yanlis olur, hele ki istedigini alip istenileni vermedikten sonra. Askeri olarak anlasma bozuldu mu? Savasi ilan et saldir. Ama korsanda da bir donem sabret anlasma tamamlansin sonra ben size guvenmiyorum bir daha anlasma yapmam de yoluna bak. Bir kac gun kala ben anlasmayi bozuyorum diyorsun. Belki haklisindir ya da haksizsindir ama su hareketle kesin sonucla haksizsin.

Hala oyun bilgisi diyorsun. Bizim suan size direk yolla saldirmamizin intihar olacagini en az bizim kadar sen de biliyorsun. Diyorum ya nitelik bakimindan ustunsunuz. Bunu inkar etmiyorum. suan senin bilgine karsi degil oyuna dis kaynaklardan yatirdiklarina karsi mucadele ediyoruz.

Son olarak server daha ilk kuruldugunda hesap tasimayla bir suru gelismis hesap bu servera aktarildi. Hatirlamissindir. Hakliydin da, desteklemistim dusuncelerini. Hani bilgi bilgi diyorsun ya. Biraksaydin da gelselerdi sen de parayla degil de bilginle yenseydin onlari nasil olurdu?

Inceleyebilirsin: Hesap aktarımı

• Anlaşmanın bozula nedeni hakaret. Bunu anlamadın sanırım. Hakaretten dolayı sizlere yazdım cevap alamadım. Malum kişi ''ne yaparsan yap bu saatten sonrada ben anlaşma yapmam'' tarzında konuştu en sonki mesajında. Eee bizde dedikki bunlar kafalarına göre anlaşma bozuyor hemde hakaret ediyor bizde bozduk. Israrla anlamamazlıktan geliyorsun ama durum ortada. Bizden yine 39 kişi girdi korsana hadi eyv uzatmanın anlamı yok. Konuşacaksan selpak vereyim sana

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

HellFire

Şimdi Eurydike'de..

• selpak sende kalsin. (goz yasin icin degil) !!!

• Benim anlamadığım her fırsatta anlaşmayı bozan taraf olup hem de biz haklıyız anlaşmayı bozdunuz diye nasıl düşünüyorsunuz.?

İlk mesajdaki sıralamada anlaşma vardı değil mi ?

Üyelerinizden birisi bu anlaşmayı da ihlal etti siz her konuda anlaşma ihlal ederken sakin soğukkanlı durduk (enes) P A Y İ T A H T dediklerimde eksik yada yanlış var mı?

Kaza olmuş diye konuyu kapatalım özür dilerim demedin mi?

Damla Damla Damla bardak doldu son damlada taştı anlaşma iptal oldu konun uzatılmaya gereği yok.

P1H9BDkS_o.png

• Arkadaşlar

Bazı şeyleri ben anlatmaktan yoruldum usandım artık. Söylenecek o kadar söz var ki nereden başalayacağımı bilmiyorum. Son bir defa daha uzunca buraya yazıcam.

Önce batuhanın yaptıklarından sonra biraz ittifaktan en son olarak da sizin yaptıklarınızdan bahsedip yazımı bitireceğim.

Batuhanın herkes gibi bu oyuna para yatırdığı doğrudur. Adamın hali vakti yerinde istediği kadar yatırır yada yatırmaz bu sizi ilgilendirmez. Siz kendi icraatlerinize bakmalısınız. Bu para konusunu kalkıpta sürekli ''sen paranla oynuyorsun'' demekten başka birşey bilmeyen sizler için kendinizi içler acınası bir duruma sokuyor. Her serverde olduğu gibi ilk 50 mutlaka az yada çok para yatıranlar tarafından oluşturulur. Ama bu oyun sadece para ile kazanılmıyor. Daha önce de başka mesajlarda bunu anlatmıştım sizin ittifaka ama tekrar yazacağım.

Batuhanın korsanda harcadığı ambrolara karşılık korsanın ona getirdiği kaynak 4'te bir bile etmiyor. O ışınlara harcadığı parayla kaynak alsa ve hiç korsan yapmasa şu anki puanının 4 katı olurdu. Hemde hiç emek vermeden daha bu emek konusuna ayrıca gelicem ve anlatıcam. Peki bu kadar para harcayıp, gelişmek yerine neden korsan yapıyor, emek veriyor ve ittifakını en iyi şekilde her sezon temsil etmeye çalışıyor. Ayrıca bir parantez olarak şunu da belirteyim korsanda sadece batuhan para harcamıyor şu anda konu bu olduğu için açıklama yapıyorum yoksa 15-20 kişilik korsan ekibi az yada çok mutlaka para harcıyor ayrıca her sezon ana mürcü kimse asıl yük onun omuzlarına biniyor. Mesela Denizin yani dixon un ana mürcülük yaptığı dönemlerden birisinde bir günde sadece ışına harcadığı para 2700 TL tutmuştu çok iyi hatırlarım. Oyuna para harcamayı doğru bulmayan kişilerde olabilir ama yukarıda dediğim gibi adamın hali vakti yerinde nereye ne harcadığı neyden zevk alıp neye para yatırdığı kimseyi ilgilendirmez. İzninizle kaldığım yerden batuhanı anlatmaya devam edicem bir kaç cümle daha. Peki bu kadar para yatırılıyor da sadece para ile mi oyanıyor. Aynı parayı siz yatırsanız bizi korsanda geçebileceğinizi mi zannediyorsunuz ! İstediğiniz kadar para yatırın her gün 10-20 ışın harcayın. Hepiniz birleşip tek bir bilek olmadan asla bizi yenemezsiniz. Çünkü olay para değil arkada çok fazla emek var. Siz server başından beri sürekli çamur atmayı çok seviyorsunuz. Burada çoğul konuşuyorum ama bunu yapmayan IYI li kardeşlerim üzerlerine alınmasınlar. Aranızda mutlaka karakterli olanlar vardır o yüzden sözlerim sizin için geçerli değil. Bize sürekli olarak korsanda bu işi multilerle yaptığımızı söylediniz. Ama biz bu güne kadar hiç korsanda multi kullanmadık. Ama iyi ittifakında korsanda multi kullanımından dolayı ban yiyenler oldu ne yazık ki ! Galya ile bir dönem korsanda biraz kapışmıştık dönem sonuna kadar sürmedi sanırım 5. veya 6. günde bitti ama onlarda mutli için bir ada kapatmışlardı biz casuslayıp öyle bulmuştuk yerlerini hatta. Bizim ittifakın en başından beri olan bir kuralı var herkes düzenli olarak korsan kasmak zorundadır. Hiçbir zaman multiye başvurmadık. Evet şu anda server çok durgunlaştı ama gerçekten rakip olduğu zamanları da hatırlıyorum günlük 2-3 kişi nöbet tutardık. Mesela ben geceleri daha musaittim arkadaşları gezer baskınlar atar rakip ittifakı darlar sonrasında gece yatmadan 4,5-5 gibi batuhanı arar sabah işe gitmek zorunda olan batuhanı gecenin bir yarısı uykusundan uyandırır ve korsan puanlarını teslim ederdim. Sonra ben uyurdum ve uyanana kadar rakip ittifaka sürekli olarak batuhan baskın atardı iş aralarında, çay aralarında. Ayrıca büyük bir korsan ekibi var bu işi yöneten, tek tek her gün buna emek veren ve tabiki bu korsan puanı konusunda sürekli destekleyen koca bir ittifak var. Server başlarında, ittifak yeni kurulduğunda batuhan eliyle her üyeye tek tek yardım etti korsan hisarını yükseltme konusunda her türlü desteği sağladı. Çünklü herkes çok fazla online olamıyor reel hayat denen birşey var. Ayrıca oyuna yeni başladıkları için hisar yükseltecek kaynağı veya ona ayıracak kaynağı sağlayamayanlar vardı. Neyse yapılan her emeği tek tek size anlatmayacağım ama bazı şeyleri duymaya ihtiyacınız var. Çünkü adam karalamak sizin için eğlence haline geldi. Bu konuda son birşey daha söylemek istiyorum. Bu anlaşmayı Batuhan tek başına bozmadı. Yönetim grubunda bu konu uzun uzun tartışıldı konuşuldu herkesin düşüncesi alındı ve bir oylama yapıldı. 11 kişilik yönetim grubunda 6 ya 5 oyla saldırma kararı çıktı. Onlar antlaşmayı bozdu bizde bozalım diyende oldu, onlar için anlaşmayı bozmaya değmez diyen de oldu.

Buraya kadar batuhandan ve ittifaktan genel olarak bahsettim şimdi sıra sizin yaptıklarınıza ve üslubunuza geldi.

Her seferinde ateşkesi siz bozuyorsunuz savaşı siz başlatıyorsunuz ama nedense suçlu biz oluyoruz.Yukarıda Hakan abi kronolojik sırasıyla paylaşmış sağolsun tekrar aynılarını yazmaya gerek yok. Sizinle iki defa ateşkes yaptık. İkisini de siz bozdunuz ama sizin bozduklarınız sorun olmuyor bizim bozmamız nedense sorun oluyor. Ayrıca sizin bozduğunuz senaryolarda biz size özelden ne hakaret ettik nede başka birşey yaptık. Kaldı ki ilk ateşkesi bile yapmamamız gerekiyordu. Yukarıda demişsin ya ''puan olarak gp olarak altın olarak bizden üstünsünüz kabul ediyorum ama cesaret olarak değilsiniz'' falan diye. Sizin cesaret dediğiniz ne, anlaşmayı bozup düşük puanlı bizim ittifaktan kim varsa ona saldırmak sonra savumak için birileri yardımına gidince hemen kaçmak mı? Vedat_96 nın celeborna yazdığı mesajların ss leri var. Aynen şunu diyor, İstediği kadar size yardıma gelsinler biz geri çekilicez onlar gidince biz yine gelip sizi yağmalıcaz. Senin cesaret dediğin bu mu? Tek amacı düşük puanlı veya gücünün yettiği kim varsa onu vurup ittifakta huzursuzluk çıkarmak mı cesaret. Ama sizin yaptığınız bu karaktersizliğin üstüne savaş devam ederken bizden ateşkes istediniz galya ile savaşta olduğunuz söylediniz, ''neyse dedik'' ve biz sizinle ateşkes yaptık. Siz bu ateşkesi bile bozdunuz hemen galya savaşı biter bitmez.

Başka bir konu daha ''Altın gp getiriyorsunuz para ile'' diyorsunuz. Sürekli olarak söyledğiniz bir başka cümle bu. Siz getirmiyor musunuz ? Bu serverin bu güne kadar görmediği altını getirdiniz. 6t altını kulanamadan bir iki gün içinde ban yediniz. Yine aynı şekilde kaç defa gp getirdiniz. Ama siz getirince bilginiz ile tecrübenizle oynuyorsunuz biz getirince oyunu para ile oynuyor oluyoruz. Gidip bugün bizim iki katımız gp veya altın getirip bize kafa tutabilirsiniz ama bir temeliniz olmadığı sürece yine yenileceksiniz.

Yukarda dengesizin biri korsan konusunda hakkınız yok biz dahil tüm ittifaklara yalvardınız bizde izin verdik öyle listeye girdiniz diyorsunuz. Yav Allah aşkına bu hakareti yapacak kadar küçüldünüz mü? Hiç mi gözünüz görmüyor, korsan sezonu bitince hiç mi listeye bakmıyorsunuz. Kaç sezon oldu ilk 50'de 30 kişi hep biz olduk. Sizinle anlaşma yapmasak ne olurdu 47 yerine 35 olurdu. Bu mu hakkımız olmayan şey, bu mu size yalvarmamıza sebep olan şey !

Neyse konuyu toparlayayım çok uzun bile yazdım. Herkesin bir sabrı var. Hakan abi yukarıda bahsetmiş ''damla damla damla bardak doldu son damla da taştı'' demiş. Gerçekten de öyle oldu. Siz yapınca sütten çıkmış ak kaşık oluyorsunuz biz yapınca nemrudun çocuğu oluyoruz nedense. Kemal Sunalın Yüz Numaralı Adam filminde meşhur bir repliği var.

''Herkes herkese bir kazık atıyor. Sonra kendi canı şu kadarcık yandı mı ver yansın ediyo basıyo yaygarayı. Ben derim ki karşılıklı olarak birbirimize saygılı olalım''