Delta Server'inde Yapılan Hırsızlıklar.

• Muhittin dediğn göztepeliyse sayfanın açılışndn itibarn adam deği.lsiniz kadınsızn onurunz yok gibi laflar söylüyo bence o arkadş diline hakim olmalı

hirsizlik yapana iftira atana kendince yakistirdigi sifatla hitap etmesinin bence bir sakincasi yok. sadece dilini biraz yumusatmasi gerekir o konuda hemfikiriz. uslubu yumusatarak mesela (iddiani ispat etmezsen dansöz kıyafeti giy gez) dese aslında aynı anlama gelirdi ama kadın kelimesi kullandığı için durum farklı anlaşılıyor. herkesin hassas noktası var tabiki saygı duyuyorum. o benim arkadaşım kardesim dediğim tanıdığım ve ne demek isteyebilecegini tahmin edebildiğim için yanlış anlaşılmalari engellemek için bu açıklamayı yapıyorum. haaa muhittinin yaveri diyen de olabilir, zorunuza gitmesin arkadaşım kardesim dediğim adam için yaver de olurum gurur da duyarım. admiral sedatcigim gibi abi abicim dediğim adam yüzüme gerçeklerle tokat atıyor diye abi kelimesini unutup saygısızlık yapmam. bunun da örneği bilgemen adminimdir =)

Adsız_19.png

• İşte bu yüzden tek Rakip ve savaşmamız gereken ittifak S S F olmalıydı, ilk 10 ittifak dost geçinerek ne zevk alınıyor milletin tek derdi korsan ne yazık ki..

savasmak isteyen savasabilir kimseyi engellemedik ama server birlesimi yeni olmuşken daha ada gelişimleri tamamlanmamış 3-5m lik genel puani olan altın stogunda 100m si olan arkadaslarin SSF ile savaşmak istemesi bana pek mantıklı gelmemişti sadece SSF de degil hera serverinde kim kimdir necidir diye tanımadan korsan saldırısı aldı diye kimseye düşman olmadık ne herada ne deltada ne başka serverde. ki korsan yüzünden olan husumetler beni ilgilendirmiyor korsan problemi oldu diye kimseyle savasmam öyle olsa şuanda deltada deli ittifagini biçiyor olurdum =)

Yok yanlış anladın korsan yüzünden düşmanlık yapalım diye birşey kast etmedim, demek istediğim ilk 10 ittifağın tek derdi korsan mücadelesi olmuş başka bir aksiyon yok, Ssf durumuna gelince hunharca nasıl saldırdıklarını gördün, tüm ittifak tüm gücümüzle karşılık vermeliydik ama onlar yapacağını yaptıktan sonra uzlaşmaya gidildi ve bu hiç bana göre bir şey değil o yüzden de daha fazla birlikte kalamadım.. Çünkü bizimde onlarla uzun soluklu savaşacak kadar gp miz mevcuttu ama nedense bu durumdan çekinildi..

• tutuştu kardes martaval okuma...

delta serverinde kac ittifaga üye oldun.

kac ittifak adı ve tag i değiştirdiniz.

old dan bu yana yaz bakalım. ya da niye old ittifaginda oldunuz niye kan ittifagi olarak tek başınıza ayakta duramadiniz.

yahu utanın, akıncılar kan ittifagi savaş raporları bölümünde konuyu açarken 1.sayfada 1.mesajda eklenen raporda Thomas shelby yani kan ittifagi liderinin ittifak tag i ATA ittifagi...

ARMA ittifağına üye oldunuz adamlari kullandınız savaşı kaybettiniz rezil kepaze oldunuz faturayı ödememek için suçu arma ittifağına attınız ayrıldınız. sonra tekrar savaş oldu arma ittifağından kan ittifagina katılanlar oldu savaş bitti ama adamlara oyle laflar ettiniz öyle davranışlar sergilediniz ki adamlar sizin gerçek yüzünüzü gördü kan ittifagindan ayrıldılar.

bana yonelik söylediğin sözlere de şu cevabı vereyim. delta gucu uyesi olan herhangi biri ile karşılaşınca eğer kesebiliyorsaniz o normal bir delta gucu uyesi diyorsunuz. ama karsilik verip sizi kesmeye başlayınca, size asker ve gemilerinizi kendi elinizle kovdurup som sokturuyorsa GRAND gecenin bir vakti uyuyan arkadaşının hesabina girmis oluyor. Grand dan başkası bunu yapamaz diye düşünüyorsunuz. bak geçmiş mesajlari oku, Thomas Shelby vedat lideriniz kendi eliyle yazdı bunu. benim de en beğendiğim özelliğiniz bu. canınız yandığında ne söyleyeceğinizi şaşırıp kafanıza silah dayanıp itiraf et diye tehdit etseler bu sözleri itiraf edemezsiniz. gercekten cok şeker oluyorsunuz bazen =)

Adsız_19.png

• İşte bu yüzden tek Rakip ve savaşmamız gereken ittifak S S F olmalıydı, ilk 10 ittifak dost geçinerek ne zevk alınıyor milletin tek derdi korsan ne yazık ki..

savasmak isteyen savasabilir kimseyi engellemedik ama server birlesimi yeni olmuşken daha ada gelişimleri tamamlanmamış 3-5m lik genel puani olan altın stogunda 100m si olan arkadaslarin SSF ile savaşmak istemesi bana pek mantıklı gelmemişti sadece SSF de degil hera serverinde kim kimdir necidir diye tanımadan korsan saldırısı aldı diye kimseye düşman olmadık ne herada ne deltada ne başka serverde. ki korsan yüzünden olan husumetler beni ilgilendirmiyor korsan problemi oldu diye kimseyle savasmam öyle olsa şuanda deltada deli ittifagini biçiyor olurdum =)

Yok yanlış anladın korsan yüzünden düşmanlık yapalım diye birşey kast etmedim, demek istediğim ilk 10 ittifağın tek derdi korsan mücadelesi olmuş başka bir aksiyon yok, Ssf durumuna gelince hunharca nasıl saldırdıklarını gördün, tüm ittifak tüm gücümüzle karşılık vermeliydik ama onlar yapacağını yaptıktan sonra uzlaşmaya gidildi ve bu hiç bana göre bir şey değil o yüzden de daha fazla birlikte kalamadım.. Çünkü bizimde onlarla uzun soluklu savaşacak kadar gp miz mevcuttu ama nedense bu durumdan çekinildi..

bak bazen ne guzel mantikli konusan arkadaslar da oluyor... tum ittifak tum gucumuzle karsilik vermeliydik diyorsun bu olmasi gereken sey zaten ama yanlis zamanlama. server birlesimi yeni olmuş, tamam elde baya bi gp var (onu da çalacam ilerde) :D ancak bu gpyi yönetecek cephe çoğaltacak baskı kuracak altın stogu yoktu kimsede. altını çok olanlar da kendi halinde takılıyor savaş felan demiyordu yani ne diye adamları boşu boşuna hazirliksiz yakalandığı bir savaşa sokayim. lider olunca böyle oluyor herseyi düşünmek zorundasın. yoksa benim 11 şehrimin 11 ine de saldırı oldu sonunda karşılıklı tebrik mesajları yazdık savasi bitirdik. haaa adam gibi savaş yapacaksan da ssf ile yapacaksin. cirkeflikle bel altı vurmakla uğraşmaz gucu yettiği kadar savaşır kesilir keser. KAN ittifagi gibi değil her turlu camur var bunlarda artık çamurluk yapmak doğal birsey olmuş bunlarda =)

Adsız_19.png

• Ali sana neden boynuzlu ali dediğimi burda detaylı açıklamamı ister misin ? :D

Zerre kadar umrumda değilsin hoş istediğin kadar yaz yaz dur

Ama bunu söylemek isterim yani aranıyosun çünkü :D

Şöyle 2020 Nisan sonuna gidelim seninle istersen

• tabiki canim buyur?

boynuzlarla ilgili kötü bir anın var galiba ben de abin olarak dinlerim tabiki anlat bakalım ne kadar heyecanlı olacak =)

Adsız_19.png

• OLD mu ? 😂

Old zamanında biz lambdada olan hesapları deltaya getirdik Fatih abilerin ittifakı hatırlarsın hani seni habire kesip tatile yollayan ittifak hatta Fatih abinin meşhur Kümes sunumu hala hafızalarda 😂

Vel hasıl kelam Omegada KAN ittifakı devam ediyordu hatta tam o zamanlarda sen geldin Omegaya sonra senide seni Omegaya getirenleride 3 günde tatile yollamıştım sakın unuttum deme valla darılırım 😂

• Yuvan yıkılmasın sonra bak emin miyiz :D

oyun bitti reele mi döndün?

bir kaç mesaj once yazmıştım, ne kadar çamur çirkef olduğunuzu sen de kanıt oldun çok şirin oluyorsunuz böyle...

eminim eminim sen anlat yuvam yıkılmaz merak etme sizin kurduğunuz ittifaklar gibi ilk catirtida yıkılmaz =)

Adsız_19.png

• OLD mu ? 😂

Old zamanında biz lambdada olan hesapları deltaya getirdik Fatih abilerin ittifakı hatırlarsın hani seni habire kesip tatile yollayan ittifak hatta Fatih abinin meşhur Kümes sunumu hala hafızalarda 😂

Vel hasıl kelam Omegada KAN ittifakı devam ediyordu hatta tam o zamanlarda sen geldin Omegaya sonra senide seni Omegaya getirenleride 3 günde tatile yollamıştım sakın unuttum deme valla darılırım 😂

haaa sen su sonradan ithal edilen kan uyelerindensin o zaman =)

vedata göre piiii tarihinden beridir delta serverinde kan ittifagi vardı yahu =)

bak fatih abinin adini andigin iyi oldu. bir iki mesaj oncesinde sana yazdigim mesajda demistim isiniz bitince kullanip attiniz, fatih abinize de forumda demediğini birakmadiniz. haksiz miyim? hatta birbirinize tehditler bile savurduğunuza sahit olup cekirdek citleye citleye izlemistik =)

Adsız_19.png

• Piii tarihinden beri Deltada KAN yoktu ama Ben ve Black Delta kurulduğundan beri varız.

Sen bilmezsin ittifakında eski deltalılar bilir..

Minipoplar, Kızıl Şamanlar, Xerzmanlar, Griffonlar, Talconlar, Kadir Babalar, Paşakumandanlar Oruç Reis hala oynuyor. ahh eski delta ahh

Dipnot: Deltada bunlar yaşanırken eş zamanlı olarak Omikronda seni pataklıyordum 😂 takribi aynı zamanlara denk geliyor.

Fatih abi bu oyunda kıymet verdiğim büyüklerimden biridir hiç boşuna fitne kovalama.. Bizde büyüklerimize saygısızlık olmaz

• fırıldak sevkoda ben multı yapmam dıyordu en son 30 hesabın helvasını yıyordunuz :D:D admiralde gelen mısafırlere peçete tutuyormuş hahahha sedat ivedik:D

• var bi zamanlar benden ambrosia dilenen abi diyip gp depolarının bilgisini almak isteyen

Ambrosia dilenen ? :) İspat etmezsen, KADIN olarak nitelendiririm seni o şekilde davranırım. Apartmanda kavga eden KADINLAR gibi, durmadan yalan yanlış konuşuyorsun REZİLLİĞİN diz boyu olmuş hala konuşuyorsun ben yazmıyorum diye kendinizi ADAM(!) zannetmeyin, hiçbir halt değilsiniz. :) Bakın konuşmuyorum, susuyorum seviyenize inmek istemiyorum ama her geçen gün ALÇALIYORSUNUZ yapmayın adımı geçirmeyin kiminle kavga ediyorsanız edin hiç umrumda değil beni karıştırmayın yeterki .

ya sen ne cinsiyetçi ne iğrenç bir karaktersin ya inanamıyorum ya sus çocuk vallahi sus birine KADINsın diyip kimi neyi aşağıladığını sanıyorsun

adam yalan solemımıskı hatta kadınları yucelmıs kadınlar bu peçeteciden daha delıkanlı :D

• alicim bunlarla fazla muhattab olma klasına yakışmaz dıcem ama bır soz gelıyor aklıma ve ne kadar dogru olduggunu goruyorum bır türk atasözü derki arkasından 40 iti havlatmayan kurta kurt denılmez .. ne kadarda guzel soylenmiş :D

peçeteci sedat ve avanelerı fırıldak sevko ve avanelerı madem alıye bu kadar dusmansınız gelın haddını bıldırın :D tamam tamam anladım tıpanız yemıyor sız kuduradurun :D

sana gelınce sediş bırgun senınle bakarsın yuzyuze gelırız o zamanda burda yazdıgın kadar cesaretlımısın goruruz dunya kucuk ıste belkı bugun bak yenı cocugun olmus mıllete kufur etmeden once onlarıda dusun ailenıde dusun bır oyun ıçın deymez yaranı anlıyorum farkındayım ama bırsey dıyecegım bulent ersoy senden daha delıkanlı bil istedım . peçetecılıgıde bırak duzgun bır ıste calıs sana buyuk tavsıyesı

• bılmezmıyız canım blackle senı az kesmedıydık :D hala unutamamıssın :) bak onlar ıyı rakıplerdı yalan yok sevıyelerı ıle takdır edılıyordu ama sızler bu saydıgınız ısımlerın 10 da 1 ı kadar ahlaka sahıp degılsınız :) black hala aglıyormu o cok aglardı bak gercı buyumuştur artık bırakmıstır sanırsam :D bunu anla artık ufaklık deltanın kralıda bızız paşasıda bızız aksını ıdaa eden varsa buyursun gelsın hayır bızız desın

• sana gelınce sediş bırgun senınle bakarsın yuzyuze gelırız o zamanda burda yazdıgın kadar cesaretlımısın goruruz dunya kucuk ıste belkı bugun bak yenı cocugun olmus mıllete kufur etmeden once onlarıda dusun ailenıde dusun bır oyun ıçın deymez yaranı anlıyorum farkındayım

Küresel sermayenin bir parçası olabilirim ama insanları aileleri ile tehdit eden birini ben bile çiplemem.

Bu servereki ittifaklar birbirinden tiksiniyorlar şimdiye kadar gözlemlediklerim ile bu sonuca vardım. Kendi aranızda şöyle güzel bir savaş yapın da ben de fonlayayım sizi. DSÖ ve aşı yüzünden bendeki para da baya azaldı. Bir çip kaç para haberiniz var mı sizin?

Haftada bir güncelleme getireyim mi bilgisayarına?
    Çipliyim mi seni?
    Yedireyim mi yapay etlerini?
    Ne yapacan, Elon ile Mars'a mı kaçacan :D

Atı yem koşturur
    Bilgisayarı RAM coşturur

Bill GATES

• yok artık daha neler sadece boş işlerle ugrasma dedım hepsı o zamanını aılen ıcın harca dedım :)) ulen nereden nereye cekıyorsunuz çakallar sizi :D ailenı yanlız sensız kımsesız bırakma manasındaydı :) senide çipleyen cıkar elbet :D

• yok artık daha neler sadece boş işlerle ugrasma dedım hepsı o zamanını aılen ıcın harca dedım :))

Hhmm tamamdır o zaman. Yine de çok ikna olmadım bana biraz kıvırdınız gibi geldi ama neyse.
    Programım baya yoğun şu aralar. Yeni bir salgın planlıyoruz arkadaşlarla beraber elde kalan maskeleri satamadık daha. Bir de yapay etler ve henüz çipleyemediğimiz büyük oyunu gören bazı kesimler var, onların çiplenme işlemleri vs. yoğunum yani yanlış anlamam normal.

:) senide çipleyen cıkar elbet :D

Çip kimdeyse hükümdar odur.

Haftada bir güncelleme getireyim mi bilgisayarına?
    Çipliyim mi seni?
    Yedireyim mi yapay etlerini?
    Ne yapacan, Elon ile Mars'a mı kaçacan :D

Atı yem koşturur
    Bilgisayarı RAM coşturur

Bill GATES